SERVICE-RESIDENTIE DE ZEEGALM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICE-RESIDENTIE DE ZEEGALM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.833.416

Publication

02/10/2013
ÿþ Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

grtiyte vort cle

111,1AM I,11

Ondernemingsnr : o 53L 233 . -44

Benaming

(voluit) : SERVICE-RESIDENTIE DE ZEEGALM (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 370 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 19 september 2013, nog te! registreren blijkt dat :

1. er door de heer Kroon, Theodorus Antonius Maria, geboren te Groningen (Nederland) op 1 mei 1945, van; Nederlandse nationaliteit, onherhuwde weduwnaar van mevrouw FLOR1SSON Lidwina en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins! Albertlei 10, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "SERVICE-RESIDENTIE DE ZEEGALM" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 370.

4. de vennootschap het volgende doel heeft

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De uitbating van een serviceflatgebouw en verzorgingsverblijf voor bejaarden, al dan niet alleenstaanden,' waar genoemde personen zelfstandig kunnen wonen en eventueel een beroep doen op gemeenschappelijke voorzieningen voor dienstverlening.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen! of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en; technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle ver ichtingew met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,, erfpacht, ...}, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende, goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van' onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van, voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of< aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in! eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van` deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

111.BIJZONDERE BEPALINGEN

Vt behc aar Bel, staa

iR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank ven keoph3ndai

Brugge  aEde~~ OD

23

S

fi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook in andere vennootschappen en ondernemingen mogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door Theodorus Kroon, tot beloop van de totaliteit of 18.600,00 EUR, waarvoor hem alle aandelen werden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volgestort.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven. Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap worden voor onbepaalde duur benoemd :

a) de heer Suenens, Walter Juliaan Alexis, geboren te Halle op 17 februari 1963, echtgescheiden-thans ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Zeedijk 177 bus 0051 en

b) M,V, DOCKS, naamloze vennootschap, met zetel te 1000 Brussel, Anspachlaan 144, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ondernemingsnummer BTW BE 0446.879.988,opgericht ingevolge akte verleden door notaris Didier Marynen, te Stabroek, op 9 maart 1992, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 april daarna onder nummer 920403-250,waarvan de statuten eenmalig werden gewijzigd ingevolge beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van 3 juli 1997 waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Luc Talloen, te Leuven, op zelfde datum, bekendgemaakt als gezegd op 29 juli 1997 onder nummer 970729-26,waarvan de zetel werd verplaatst naar huidig adres ingevolge beslissing van de raad van bestuur van 11 mei 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 juni 2007 onder nummer 07078018,

hier overeenkomstig de statuten vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, "Bel-Invest", naamloze vennootschap, met zetel te 1000 Brussel, Anspachlaan 144, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ondernemingsnummer BTW BE 0416.946.679,

opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Bel-Fashion" ingevolge akte verleden door notaris Paul Grootjans, te Grimbergen, op 14 maart 1977, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 maart 1977 onder nummer 970-16,

herbenoemd tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder ingevolge beslissing van 30 april 2010 zoals blijkt uit de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 december 2010 onder nummer 10175779,

op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Theodorus Kroon, voornoemd, overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen aangesteld tot vaste vertegenwoordiger zoals blijkt uit bovenvermelde publicatie van 3 december 2010 onder nummer 10175779.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. Elk jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2014.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

11.Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. Volmacht wordt gegeven aan het kantoor "Becue-Smets, Boens & G", accountants; belastingconsulenten, met kantoor te 8450 Bredene, Driftweg 11, om in naam van de vennootschap aile formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie oprichtingsakte.

Voor-behopden áán hee Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERVICE-RESIDENTIE DE ZEEGALM

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 370 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande