SFDD HORECA PARTNERS

Société en commandite simple


Dénomination : SFDD HORECA PARTNERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 553.559.303

Publication

13/06/2014
ÿþ...e.

PT:7,9;i Mod Word 11,1

- Wli, :. i

1---\

L.,_,,,..;:,44''" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

(

na neerlegging ter griffie van de akte

1"-- r" r-1

\11.1°0<i

sBtaaea I 111111111111111111111 Griffie Rechtbank Koophandel

be

igi

hot

3 JUN 20111

*14116040*

eeigieMdeling Brugge

c 1 à . .

t: e Ondernemingsnr :

..so Benaming

L., (voluit) : SFDD HORECA PARTNERS

e (verkort):

cià Rechtsvorm ; Gewone commanditaire vennootschap

+à Zetel ; Steenstraat 70 bus 2 - 8000 Brugge (volledig adres)

.. Onderwerp akte: Oprichting

e

Xo

e

-cs

rm

cLe

ws

cLe

e

e

'el

I

" er

, i

co

eq

...c.,

co

en

, i

I

-cs

et

.9

et

et



CA

-se

te

rm

..

su

cLe

P:



cLe

-se

..so

e

cLe

su

et

P:

Er blijkt uit een onderhandse akte de date 27 mei 2014 dat tussen:

1. DRIEGHE Sander geboren te Gent op elf november negentienhonderdvierentachtig, wonende te 8000 Brugge, Steenstraat 70 bus 2, met nationaal nummer 84A1,11-091.62 en met identiteitskaartnummer 5917210833-52, hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot; en

2. D'HOOGHE Jozefien, Hilde geboren te Veurne op zeventien november negentienhonderd

zevenentachtig, wonende te 8000 Brugge, Steenstraat 70 bus 2, met nationaal nummer 87.11.17-188.42 en, met identitelfskaartnummer 591-7639051-15, stille vennoot; een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

Artikel 1, - Benaming ,

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vesinootschap onder de benaming "SFDD:

HORECA PARTNERS". In aile akten, facturen, aankondigingen bektridmakingen, brieven, orders en andere:

documenten van de vennootschap dient deze benaming te wórden voorafgegaan of gevolgd door dei vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm, V", In die stukken moet verder de zetel: van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen: "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haarl zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel 2. - Beherende vennoot  Stille vennoot

Sander DR1EGHE, voornoemd neemt deel aan de oprichting ais beherende vennoot,

Jozefien D'HOOGHE, voornoemd treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de

vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot

beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens

volmacht, De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het'

recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en geschriften van de

vennootschap en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3,- Duurtijd

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4. - Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Steenstraat 70 bus 2. ,

, '

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits naleving van de taalwetgeving, : bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden:

bekendgemaakt. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en ultbatingszetels,:

agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij, eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 5. - Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland: ,

Het uitbaten van een onderneming, in de horecasector, zoals hotel, restaurant, café, taverne, brasserie,* , tearoom, bar, traiteur, de verkoop zowel in het groot als in detail van wijnen en voedingsproducten, de in- en' uitvoer van producten alsook alle activiteiten die verband houden met de dienstverlening in de voedingssector. In het algemeen en in eigen naam of in naam en voor rekening van derden, het optreden als manager,

bemiddelaar, onderhandelaar, makelaar, adviseur, management-consultant, marketing-consultant, agent,

, public-relations- en promotie-adviseur of agent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

I> Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge <a Het verschaffen van professionele bijstand, het beheer en verwerken van administratie, boekhouding, personeels-, financieel en commercieel beheer, het uitvoeren of laten uitvoeren van aile daarop betrekking hebbende taken en verrichtingen; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en In de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het organiseren van seminaries, cursussen en allerhande netwerking evenementen en beurzen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

De vennootschap mag bijgevolg en al dan niet mits vergoeding optreden als bestuurder, zaakvoerder, volnnachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap heeft tevens als doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening, alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

a)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, ver bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; en

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins Iffnitatie

De algemene vergadering der vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 6, - Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (5.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het wordt volledig gevormd dont- inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- Sander DRIEGHE: vierduizend negenhonderd vijftig euro, hetzij: 4.950,00 EUR

- Jozefien D'HOOGHE: vijftig euro, hetzij: 50,00 EUR

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

-Sander DRIEGHE: negenennegentig (99) aandelen;

-Jozefien D'HOOGHE: één (1) aandeel;

Artikel 7. - Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser ais verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat bet mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Artikel 8. - Overdracht aandelen onder levenden

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten. Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn erfgenamen of legatarissen.

Artikel 9. - Overdracht aandelen bij overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

4. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger. Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen on, de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd zonder dat deze een maand te boven mag gaan. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10.- Onderzoeks- en controlebevoegdheid der vennoten

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven", de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap.

Artikel 11. - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 12.- Algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur. De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vi5eir de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering. Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld. Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 13. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering. Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten " moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen.

Artikel 14. - Aanwending resultaat

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 15. - Benoeming vereffenaars

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De " : vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering,  die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt De vereffenaari treden -e-at in functie nadat de rechtbank van : koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 16. - Vereffening

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni tweeduizend en zestien om elf uur,

3. De heer Sander DRIEGHE en mevrouw Jczefien D'HOOGHE dienen hun inbreng ten bedrage van in totaal vijfduizend euro (5.000,00 EUR) nog integraal te storten,

III.BENOEMING Wordt als zaakvoerder benoemd: Sander DRIEGHE.

Aldus opgemaakt te Brugge, op 27 mei 2014, in vier exemplaren.

Getekend,

Sander DR1EGFIE, beherende vennoot

Jozefien D'HOOGHE, stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/08/2014
ÿþMod word 11.1

im

*14158413*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

NEERüEL.~~-~..

Griffie Rechtbank KoOptiandel

oe AUG 2014

Gent etiflibig Brugge

0553.559.303

SFDD HORECA PARTNERS

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Steenstraat 70 bus 2 -- 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Uit de notulen van de zaakvoerders de dato 23 juli 2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissing werd genomen:

1. Wijziging maatschappelijke zetel: met ingang van heden 23 juli 2014 wordt de zetel verplaatst van 8000 Brugge, Steenstraat 70 bus 2 naar 8000 Brugge, Zilverstraat 31.

Sander DRIEGHE, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SFDD HORECA PARTNERS

Adresse
STEENSTRAAT 70, BUS 2 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande