SHER-LOCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHER-LOCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.358.573

Publication

22/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13307039*

Neergelegd

20-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542358573

Benaming (voluit): Sher-Lock

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 Ieper, Ouderdomseweg 38

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te Ieper op negentien

november tweeduizend dertien, nog niet geregistreerd.

BLIJKT :

Dat daarbij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1° Oprichters:

1) De heer DEBEUF Lander Omer Cyriel, geboren te Poperinge op 10 januari 1981, (nationaal nummer 810110-131-16), ongehuwd en die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 8500 Kortrijk, Vredelaan 52;

2) Mevrouw VERGOTE Nele Linda, geboren te Roeselare op 21 september 1986, (nationaal nummer 860921-236-33), ongehuwd en die verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning met de heer Jan Van Eecke, hierna genoemd te hebben afgelegd te Ieper op 19 juli 2013, wonend te 8900 Ieper, Ouderdomseweg, 38;

3) De heer VAN EECKE Jan Luc Cornelius, geboren te Poperinge op 24 oktober 1983, (nationaal nummer 831024-113-10), ongehuwd en die verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning met mevrouw Nele Vergote, hiervoor genoemd, te hebben afgelegd te Ieper op 19 juli 2013, wonend te 8900 Ieper, Ouderdomsweweg 38;

4) Mevrouw FLAMANG Marjan Lut Brigitte, geboren te Poperinge op 21 juni 1985, (nationaal nummer 850621-192-35), ongehuwd en die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 8900 Ieper, Rijselseweg 84;

5) De heer BREYNE Pieter-Jan Gerard Sylvain Franciscus, geboren te Ieper op 18 mei 1983, (nationaal nummer 830518-267-01), ongehuwd en die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 8900 Ieper, Rijselseweg 84.

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  Sher-Lock .

3°  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Ouderdomseweg 38.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan ,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4°  Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, het aanbieden van alle mogelijke vormen van recreatie en

amusement tegen betaling en het valoriseren van het eigen onroerend patrimonium.

Daarbij horen onder meer, maar niet alleen:

- de uitbating van alle niet-gereglementeerde vormen van georganiseerd amusement, entertainment,

recreatie, sport en toerisme, zowel gericht op groepen als individuen;

- het opzetten en organiseren van alle mogelijke spelvormen binnen- en buitenshuis, het aanbieden van spel-

en zoektochten, teambuildingactiviteiten, verjaardagsevenementen en alle mogelijke vormen van feest- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

entertainmentdienstverlening, zowel op een business to customerniveau als op een business to businessniveau, en zowel gericht op groepen als individuen;

- het uitbaten van elke mogelijke vorm van horeca en ontspanningsgelegenheid;

- het uitgeven, verspreiden en verkopen van drukwerk, websites en alle andere mogelijke vormen van zowel digitale als analoge informatiedragers;

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- het verstrekken, verkopen en/of aanbieden van alcoholische en niet-alcoholische dranken en van kleine versnaperingen.

- het verstrekken van diensten en/of advies aan derden wat  intellectual property betreft; het verkopen, verhuren, in licentie geven of op een andere manier ten gelde maken daarvan.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen  behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is  uitoefenen.

5°  Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6°  Kapitaal  Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 652-328505-70 bij de NV Record Bank te Evere zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 15 november 2013 afgeleverd bankattest. Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap meer dan één zaakvoerder telt, wordt zij in en buiten rechte voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan drieduizend euro (3.000,00 Eur), vertegenwoordigd door 3 zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

b) Controle.

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist de heer Lander Debeuf, mevrouw Nele Vergote, de heer Jan Van Eecke, mevrouw Marjan Flamang en de heer Pieter-Jan Breyne, allen voornoemd te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur.

Zij aanvaarden dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

81' Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december

van hetzelfde jaar.

91' Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

101' Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op 1 mei om zeventien uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

111' Oproepingen  toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging.

Luik B - Vervolg

b) Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

121' Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

131' Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

141' Volmacht BTW / handelsregisterformaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA Finfacts, met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Gasthuisstraat 53, vertegenwoordigd door de heer Bart Pauwels, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

- Uitgifte van de oprichtingsakte

Annelies GHESQUIERE,

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SHER-LOCK

Adresse
OUDERDOMSEWEG 38 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande