SHIP & SHORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHIP & SHORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.928.877

Publication

14/10/2014
ÿþmod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ ----- .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MON/ rEUR L NEERGELEGD 0 10- 2014 -3 SEP. 201/1

Rechtbank van KOOPHANDEL

BELGI.Q Gens re

 Ch .e.KORTRIJK

s7.A

"1'1 r C1646

181111111111111111111

--- -

Ondernemingsnr 0824.928.877

Benaming

(voluit) : SHIP & SHORE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8530 Harelbeke, Eikenstraat 105

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding doel

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 27 augustus 2014, BLIJKT DAT

Het doel werd uitgebreid zodat het voortaan luidt als volgt:

Artikel ek DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

liflet verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daartoe behorend: managementadvies, technisch en commercieel advies, interim manage-ment, consulting in de brede zin van het woord en in bijzonder in domeinen van scheepvaart, havens en internationale handel, franchising, publicaties van allerlei aard, administratiekantoor, vertaalwerk, mentor-schIO, project management, projectstudies, verzorgen en begeleiden van opleidingen van allerlei aard, opleidingsadvies, opleidings- en adviescentrum in de breedste zin, supervisie en optimalisatie van logistieke activiteiten, ontwikkelen en commercialisatie van software, expertise bij schadedossiers, representatie bij overheid, beroepsverenigingen, enz. , vervoersbemiddeling.

Het leveren van commercieel ondersteunende diensten. Daartoe onder andere behorend: telemar-keting, databasebeheer, studiebureau, prospectie, informatieverwerking en dienstbureau voor derden, im-plementeren van kwaliteitssystemen, eventorganisaties, hostessenwerk, ontwikkelen en verhandelen van gadgets en geschenkartikelen.

Uitoefenen van activiteiten als handelsagent, de handel, import en export van goederen en diensten en dit. zowel als handelaar, tussenhandelaar of tussenpersoon, makelaar in goederen en diensten van aller-lei aard, commissionair,.

Alle activiteiten van yachting, plezierboten, omvaarten, zowel op zee als op de binnenwateren. Het: organiseren van evenementen op het water. Het organiseren van sportevenementen, recreatie- en ontspanningsactiviteiten te land en ter zee De verkoop en verhuur en onderhoud van alle soorten boten e.a. watertuigen en dit in de ruimste zin.

De vennootschap zat aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelin-gen' mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheet of gedeeltelijk in verband met haar maat-schappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het. deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met de hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stel-ten door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Il. Beheer van een eigen onroerend en roerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erf-pachten opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruiten, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de in-richting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrecht-streeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

81 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle ver richtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

e Voorbehouden aan het % Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

C/ De vennootschap kan, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap mag beleggen in roerende en on-roerende goederen of mag haar middelen investeren.

Het beleggen in onroerende of roerende goederen of investeren van haar middelen mag gefinan-cierd worden door leningen.

Ill. Andere algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in elle bestaande of op te richten rechts-personen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de in-vestering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of parti-culieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen

C/ Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur..

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aan-verwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwe-zenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke an-dere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: een uitgifte van de akte, de coördinatie van de statuten, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief.

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGDI

16. 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL ~fi RIJK

Ondernemingsnr : 0824.928.877

Benaming

(voluit) : SHIP & SHORE

Rechtsvaren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Eikenstraat 105

Onderwerp akte : wijziging boekjaar - verplaatsing jaarvergadering - benoeming

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 7 mei 2013,

BLIJKT DAT:

- het boekjaar van de vennootschap voortaan zal ingaan op 1 september van ieder jaar om te eindigen op

31 augustus van het volgende jaar. Het lopende boekjaar, aangevangen op 1 oktober 2012, zal eindigen op 31

augustus 2014.

- de jaarvergadering zal voortaan gehouden worden de eerste vrijdag van de maand februari om 19.00 uur.

- De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw Véronique Courcelles, wonende te 8530 Harelbeke, Eikenstraat 105.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederie Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte samen met de gecoördineerde tekst van de statuten.

III 1III fl I1I Ifl III I1 liii III

*13080163*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naamen hoedanigheid van de lnstrumentorendo notaris hebij van de pers otumleny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 08.04.2013 13083-0316-011
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 23.03.2012 12067-0064-011
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 05.02.2016, NGL 04.03.2016 16055-0570-010

Coordonnées
SHIP & SHORE

Adresse
EIKENSTRAAT 105 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande