SHOREDITCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOREDITCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.685.918

Publication

18/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFR(Fl F(,fl fnr f,RIFFIF tien

IIlIuwiq11,11R111 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugne)

9 OKT. `LU13

Je ofee

Griffie



685 918

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : SHOREDITCH

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutse Steenweg 479

8200 BRUGGE

;; Onderwerp akte :OPRICHTING

i? Bij akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 8 oktober;

2013, is opgericht door

1/ De heer DE MANGELEER Gert, geboren te Dendermonde op 22 juli 1977, echtgenoot van; hierna genoemde mevrouw Koukuyt Annelles Francine, wonende te 8000 Brugge, Keizer Karelstraat i 101.

21 De heer BOUDENS Joachim Servaas, geboren te Oostende op 31 maart 1980, ongehuwd,! wonende te 8400 Oostende, Warschaustraat 22 B 5.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid "GDM CONSULTING"; met zetel te 8000 t3rugge, Keizer Kareistraat 101, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder (niet-statutair), de; heer Gert De Manueleer, voornoemd.

41 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JB CONSULTING" met zetel! te 8400 Oostende, Warschaustraat 22 B 5, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder (statutair), de !j heer Joachim Boudens, voornoemd.

De coöperatieve vennootschap "SHOREDITCH", met maatschappelijke zetel te 8200' Brugge, Torhoutse Steenweg 479.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek! van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de!

ji vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2013.

i! Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft! verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel! 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid; heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid en draagt de naam "SHOREDITCH".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 479.

De vennootschap heeft als doel en dit zowel in België ais in het buitenland:

-Uitbaten, beheren en controleren van horecazaken, restaurants, brasseries, drankgelegenheden,! hotels, pensions, public en private bars, feestzalen, catering, snackbars, take-way en iedere;

;? combinatie hiervan, kortom iedere activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het! verschaffen van verblijfsmogelijkheid met of zonder eetgelegenheid, het klaarmaken, verwerken,! verbruiken - ter plaatse of door afname of thuisbrenging - van voedingswaren en dranken, alsmede! de organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries, vergaderingen en congressen alsook de activiteit van groot- en kleinhandel in voedingsproducten en hun derivaten, de in- en! uitvoer van voedingswaren, dranken en samenhangende producten, de aan- en verkoop van; horecabenodigdheden, de dienstverlening in de brede zin aan de horecasector, zonder dat deze; opsomming binnen de voedings- en horecasector als beperkend kan beschouwd worden.

- Publicaties van boeken en reportages die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat! voorafgaat.- Het bemiddelen en optreden als raadgever of tussenpersoon.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

- Het voeren van een onderneming van binnenhuisinrichting.

- Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten en activiteiten betreffende de teelt en verkoop van land- en tuinbouwgewassen en samenhangende producten.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag advies, bijstand en know-how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is,

De vennootschap mag verder verrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en I of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal is veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vastgelegd vast gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen A, het veranderlijk gedeelte door aandelen B en eventueel aandelen C (deze laatste hebben evenwel geen stemrecht). De algemene vergadering beslist of nieuwe aandelen tot de categorie B dan wel C zullen behoren.

De vennoten worden met betrekking tot de door hen gehouden aandelen A Vennoten A genoemd en met betrekking tot de door hen gehouden aandelen B Vennoten B en met betrekking tot de door hen gehouden aandelen C Vennoten C.

De aandelen A en de aandelen B alsook de aandelen C (deze laatste hebben geen stemrecht evenwel) genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen van deze statuten.

De comparanten verklaren en erkennen

1) dat het minimum bedrag van het vaste maatschappelijk kapitaal, hetzij de som van TWINTIGDUIZEND EUR (¬ 20.000,00) volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2) dat het volstort is als volgt:

1/ De heer Gert DE MANGELEER voornoemd verklaart In te schrijven voor negenduizend achthonderd euro (¬ 9.800,00) en te volstorten en aldus inbreng in geld te doen van zelfde bedrag, waarvoor hem negenenveertig (49) aandelen type A, zonder nominale waarde worden toegekend. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben.

21 De heer Joachim BOUDENS voornoemd verklaart in te schrijven voor negenduizend achthonderd euro (¬ 9.800,00) en te volstorten en aldus inbreng in geld te doen van zelfde bedrag, waarvoor hem negenenveertig (49) aandelen type A, zonder nominale waarde worden toegekend. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben.

3/ de bvba "GDM Consulting" vertegenwoordigd als gezegd verklaart in te schrijven voor tweehonderd euro (¬ 200,00) en te volstorten en aldus inbreng in geld te doen van zelfde bedrag, waarvoor haar een (1) aandeel type A, zonder nominale waarde wordt toegekend. Dit aandeel zal stemrecht hebben.

Op de laatstebiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14; Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



4f de bvba "JB Consulting" vertegenwoordigd als gezegd verklaart in te schrijven voor' tweehonderd euro (¬ 200,00) en te volstorten en aldus inbreng in geld te doen van zelfde bedrag, waarvoor haar een (1) aandeel type A, zonder nominale waarde wordt toegekend, Dit aandeel zal stemrecht nebbe

Mits inachtneming van het vast gedeelte van het kapitaal, kan het kapitaal gewijzigd worden

hetzij door het aanvaarden van nieuwe vennoten, hetzij door de uittreding of de uitsluiting van bestaande vennoten, hetzij door de inschrijving op nieuwe aandelen door bestaande vennoten, hetzij door opname van reserves in het maatschappelijk kapitaal, hetzij door terugbetaling van kapitaal, hetzij door kapitaalvermindering ter aanzuivering van verliezen,

De uittreding en de uitsluiting van vennoten worden geregeld in artikel 16 van onderhavige statuten. In de andere gevallen gebeurt een wijziging van het maatschappelijk kapitaal ingevolge een beslissing van de algemene vergadering. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer de beslissing daartoe wordt genomen met inachtneming van de quota en meerderheden zoals bepaald in artikel 3 van onderhavi.e statuten.

In geval van kapitaalverhoging met uitgifte van nieuwe aandelen worden de uitgifteprijs en de voorwaarden van uitgifte vastgesteld door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur.

Door het inschrijven op een aandeel gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan

om het bedrag ervan te storten.

Op elk aandeel moet ten minste één vierde worden volgestort, met dien verstande dat van het vast gedeelte van het kapitaal ten minste zesduizend tweehonderd (6.200 EUR) dient volstort te zijn en dat, ingeval nieuwe aandelen worden uitgegeven met een uitgiftepremie, deze uitgiftepremie onmiddellijk volledig dient volgestort te worden op het ogenblik van de inschrijving op de aandelen.

Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een rekeningnummer waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan Elke storting wordt in het register der vennoten aangetekend met vermelding van de datum van betaling.

Binnen elke categorie van aandelen is het op de desbetreffende aandelen te volstorten bedrag voor elk der vennoten, houder van aandelen behorende tot deze categorie, gelijk.

Het is de vennoten niet toegestaan geld dat zij op hun aandelen gestort hebben terug te nemen.

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één en maximum zes bestuurders. Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er meerdere bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt bij gewone meerderheid. Ze worden benoemd en afgezet door de algemene vergadering die beslist volgens het quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

Minstens één bestuurder moet worden gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van categorie A. De bestuurders benoemd op voordracht van de houders van de aandelen van categorie A worden A Bestuurders genoemd,

De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping van één van de bestuurders, alsook telkens als het belang van de vennootschap het vereist. De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in verslagen

leder verslag wordt ondertekend door de figurerende voorzitter en door de aanwezige bestuurders. De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste zeven volle dagen voor de vergadering per brief, telegram, telex, telefax, email of op een andere schriftelijke wijze verzonden. Bij spoedgeval kan de oproeping mondeling gebeuren, hetgeen in de notulen moet worden opgenomen. De regelmatigheid van de bijeenroeping Kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien: 1) ten minste de helft van alle bestuurders en 2) ten minste de helft van de A bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien dit niet het geval is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen op voorwaarde dat er minstens één A Bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is ongeacht het aantal andere aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve voor beslissingen die krachtens onderhavige statuten de unanieme goedkeuring vereisen van de raad van bestuur,

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissingen treffen omtrent de aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn. Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn, kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en beslissen indien alle leden van de raad van bestuur persoonlijk aanwezig zijn en allen akkoord gaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik ! vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-------" ------------------------------- - -----------------------

Een bestuurder kan aan een andere bestuurder opdracht geven hem te vervangen en In zijn plaats'

te stemmen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur. In voorkomend geval wordt de bestuurder die belet is en die wordt vertegenwoordigd, geacht aanwezig te zijn.

De raad van bestuur kan in uitzonderlijke gevallen schriftelijk besluiten nemen mits de bestuurders een eenparig akkoord bereiken, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen. De schriftelijke procedure kan niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Elke bestuurder heeft één stem. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen mits volgende meerderheden cumulatief worden bereikt:

-de gewone meerderheid van het totaal aantal uitgebrachte stemmen;

-de gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de A bestuurders;

Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, Voor zover het kapitaal van de Vennootschap enkel vertegenwoordigd wordt door Aandelen A heeft evenwel geen van de bestuurders doorslaggevende stem.

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle

handelingen van bestuur of beschikking te stellen die nodig of nuttig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De opdracht van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen. De raad van bestuur bepaalt eventueel de bezoldigingen aan deze bijzondere opdracht verbonden.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen voeren, en/of aan één of meer directeurs, die geen vennoten moeten zijn.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden door één gedelegeerd bestuurder voor alle daden van da" elFks bestuur.

Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door minstens 1 A Bestuurder,

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 11 uur, De zittingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid door de raad van bestuur

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de eigenaars van aandelen ten in het register van de aandelen op naam zijn ingeschreven en de raad van bestuur hun inzicht om aan de vergadering deel te nemen meedelen per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze, tenzij anders in de oproeping bepaald.

De vennoten worden minstens acht dagen vooraf bij aangetekend schrijven of bij een voor ontvangst ondertekend document opgeroepen tot de algemene vergadering, Indien alle vennoten aanwezig zijn, dient evenwel geen bewijs van deze bijeenroeping te worden voorgelegd.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en beslissingen treffen omtrent de aangelegenheden die op de agenda vermeld staan.

Zonder afbreuk te doen aan artikel 382, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen, kan de algemene vergadering, slechts over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn, beraadslagen en beslissen indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Meerderheid en quorum: algemeen

Behoudens in het geval van uitsluiting van een vennoot of van statutenwijziging worden de beslissingen genomen met gewone meerderheid en ongeacht het aantal aanwezigen.

Meerderheid en quorum: statutenwiiziginq

In het geval van statutenwijziging en de beslissingen waarop de meerderheid- en quorumvereisten die gelden voor een statutenwijziging door de statuten werden van toepassing verklaard, wordt de beslissing genomen met drie vierde van de uitgebrachte stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Teneinde geldig te kunnen beraadslagen omtrent deze punten dienen ten minste drie vierde van de aandelen vertegenwoordigd te zijn. Is dit quorum op de eerste vergadering niet bereikt, dan wordt ten vroegste twee weken na de eerste vergadering een tweede vergadering bijeengeroepen die kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

Het boekjaar begint op 1 ianuari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en desgevallend het verslag van de

commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de gewone algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds

afgenomen, tot dat één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt. Het beschikbaar saldo mag bij besluit van de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, worden uitgekeerd aan de vennoten of worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien het eigen vermogen is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het statutair bepaald vast kapitaal vermeerderd met alle reserves en subsidies die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De vennoten delen in de winst van de vennootschap in verhouding tot hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

De vennoten delen in het eventueel liquidatie-overschot in verhouding tot hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal.

VOLMACHT

De verschijnende partijen verklaren hierbij volmacht te geven aan BVBA Boekhoudingskantoor Vannieuwenborgh en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

OVERGANGS -EN SLOTBEPALINGEN

Raad van bestuur

Als eerste bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur

Op voorstel van de aandeelhouders type A:

11 de heer Gert DE MANGELEER voornoemd, als A Bestuurder;

2f de heer Joachim BOUDENS voornoemd, als A Bestuurder;

Beiden hier aanwezig en aanvaardend.

Gezien er op heden nog geen aandelen type B werden gecreëerd kunnen er ook geen bestuurders benoemd worden op voorstel van de aandeelhouders type B.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Onmiddellijk na hun benoeming komt de raad van bestuur samen en beslist tot gedelegeerd bestuurders te benoemen de heren Gert DE MANGELEER en Joachim BOUDENS, zowel in het kader van de externe vertegenwoordiging als in het kader van het dageliiks bestuur, die beiden aanvaarden. Zolang er maar 2 bestuurders zijn wordt er nog geen voorzitter benoemd.

Eerste iaarvergaderinq en eerste boekiaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

~ t

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaats vinden op de laatste vriidaci van de maand iuni'

in 2015.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende

werkdag.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

tot 31 december 2014.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2015
ÿþMai 'Nord 11.1

tg(jit~_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ttie van de dKLe NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 FEB 2015

Gent Afdeling Brugge Grift® griffier

na neerlegging ter gri

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111(1011

Ondernemingsnr : 0540.685.918

Benaming

(voluit) : SHOREDITCH

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : TORHOUTSE STEENWEG 479 - 8200 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 2 februari 2015 blijkt dat de vergadering beslist om de heer Bart Praet, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 237 bus 3, te benoemen als bestuurder en dit voor onbepaalde duur vanaf heden.

Meteen komt de raad van bestuur bijeen en benoemt de heer Bart Praet tot gedelegeerd bestuurder.

Voor eenvormig uittreksel

Joachim Boudens

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SHOREDITCH

Adresse
TORHOUTSE STEENWEG 479 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande