SIDE SHORE SURFERS

Association sans but lucratif


Dénomination : SIDE SHORE SURFERS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.679.587

Publication

26/11/2012
ÿþM0022

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

T\' >:~KtOMEN TER C

aii.x.; -.BANK VAN KOOT tANDEL

NOV. 2012

vEri~ E

*iaisossa*

Ondernemuigsnr 0464,679.587 Benaming

iuoluÉi> : Side Shore Surfers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Recr, -vorm . vzw

Hostenstraat 51, 6870 Koksijde

Onderwerp akte _ Wijziging van de statuten

Statuten van de Side Shore Surfers vzw

De zetel wordt verplaatst van Hostenstraat 51 naar Zeedijk 109, 8660 De Panne en dit vanaf 1/0712012

Side Shore Surfers

Zeedijk 109,

8660 De Panne

Nummer van de vereniging: 2111098 Ondernemingsnummer: 0464.679.587

Art. 1

De vereniging draagt de naam "Side Shore Surfers", Zeedijk 109, 8660 De Panne. De vereniging

ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Veume.

Art. 2

De vereniging werd gesticht op 2 september 1998 in De Panne.

Art. 3

Het minimum aantal leden van de algemene vergadering bedraagt tien.

Art. 4

De vereniging heeft tot de doel:

a)Het bevorderen, het begeleiden en het vervolmaken van het beoefenen van de windsurfsport, fietssport ,

kitesurfsport, golfsurfsport, en andere watersporten door zijn leden. Deze opsomming is louter exemplatief en

niet limitatief.

b)Het organiseren van evenementen ter promotie van de windsurfsport, fietssport, kitesurfsport, golfsurfsport en andere watersporten. Deze opsomming is louter exemplatief en niet limitatief.

c)Alle handelingen of daden van beschikking of beheer die dit doel wettigen, behoren insgelijks tot het voorwerp van de vereniging.

d)Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Art. 5

De vereniging werd opgericht op 2 september 1998 en is voor onbepaalde tijd.

Art. 6

Er zijn twee soorten [eden:

1.Leden: Deze leden zetelen in de algemene vergadering en hebben stemrecht Het minimumaantal bedraagt tien. Een kandidaat lid moet ten minste 3 jaar toegetreden lid zijn geweest en moet een schriftelijk verzoek richten naar de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan dan met 2/3 meerderheidsbeslissing het Kandidaat-lid toelaten tot de algemene vergadering. Een lid kan worden verwijderd uit de algemene vergadering

.1i.ttste Lii , [ ",; clen Recto, ni sr, . "

,i ci. g srr:

Verso '4.~a: , ," ~ f'h~ ~lV~~;^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

na een stemming met een 213 meerderheid. Het lid dat mogelijks zal uitgesloten worden zal acht dagen voor de bijeenroeping van de algemene vergadering schriftelijk op de hoogte worden gebracht van de bijeenroeping van de algemene vergadering en van de procedure tot uitsluiting. De ledenbijdrage bedraagt maximum 65 euro. Na de betaling is men lid.

2.Toegetreden [eden: De toegetreden leden betalen jaarlijks hun lidgeld dat maximum 65 euro bedraagt. Indien zij dit niet betalen geven zij hiermee aan dat zij geen toegetreden lid meer wensen te zijn. De toegetreden leden hebben recht om te genieten van de activiteiten van de vzw, met uitzondering van het gebruik van de reddingsboot. De rechten en de plichten van de toegetreden leden staan vermeld in het huishoudelijk reglement die zij kunnen opvragen bij de Raad van Bestuur. De toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

Art. 7

Elk lid kan ten allen tijde vrijwillig uit de vereniging treden, mits het naleven van de inwendige orde en het naleven van het huishoudelijk reglement. Dit lid maakt dit verplicht schriftelijk kenbaar aan de raad van het bestuur. De brief dient verstuurd te worden naar het adres van de maatschappelijke zetel.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege als het lid overlijdt of onbekwaam of in verlengde staat van minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt geplaatst.

Uitgetreden of uitgesloten leden en de rechtverkrijgende van de overledenen hebben geen enkele aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van de aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, tenzij dit voor bepaalde goederen of waarden, die door hem zijn aangebracht, geregeld was bij zijn toetreding. Zij kunnen geen rekenschap vragen, geen zegels doen leggen of boedelbeschrijving vorderen.

Art. 8

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie bestuursleden, die ook lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde [eden. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De raad van bestuur kan worden uitgebreid worden tot acht leden. Door de bestuursleden worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende verbintenissen van de vereniging voor zover handelen binnen hun bevoegdheid.

Elk bestuurslid kan ten allen tijde vrijwillig ontslag indienen door een schriftelijk schrijven aan de raad van bestuur. De brief dient verstuurd te worden naar de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Art. 9

De raad van bestuur kan alle handelingen van beheer en beschikking verrichten, van welke aard ook, die voor het verwezenlijken van het doel van de vereniging noodzakelijk of dienstig zijn, mits zij niet door de wet de wet of door de statuten bij uitsluiting aan de algemene vergadering zijn opgedragen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of als verweerder, door toedoen van de voorzitter, de secretaris of penningmeester, die alleen handelt.

De voorzitter, penningmeester of secretaris kunnen ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen. zij dienen hun ontslag per brief kenbaar maken aan alle andere leden van de raad van bestuur. De brief dient verstuurd te worden naar het adres van de maatschappelijke zetel.

De voorzitter, penningmeester of secretaris kunnen afgezet worden door de jaarlijkse Algemene Vergadering met goedkeuring van % van de stemmen. Bij ex eaquo is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 10

De raad van bestuur vergadert op schriftelijk verzoek of via mail. Elk lid van de raad van het bestuur moet worden op de hoogte gebracht voor elke vergadering. De raad van bestuur komt maandelijks samen. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen: ten minste 213 van de leden moeten aanwezig zijn. Er worden notulen genomen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden in verslagboek bijgehouden door de secretaris.

Art. 11

De financiële middelen van de vereniging bestaan uit:

1.De jaarlijkse bijdrage van de leden

2.De vergoeding van eventuele door haar gepresteerde of bewezen diensten, verhuur.

3.De toelagen die haar worden toegekend om haar in staat te stellen algemene of specifieke taken,

overeenkomstig haar doel te vervullen.

Art. 12

De algemene vergaderingen zijn bevoegd wat betreft het benoemen en ontslaan van bestuurders, het goedkeuren van begrotingen en jaarrekeningen, het wijzigen van statuten, het vrijwillig ontbinden, de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een bezoldiging wordt toegekend,de kwijting van de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het uitsluiten van een lid en alle gevallen waarin de statuten het vereisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

Art. 13

De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar. Enkel de begroting kan nog voorafgaandelijk een nieuw boekjaar worden goedgekeurd.

De algemene vergadering komt ten minste eenmaal samen per jaar. Deze gaat door in de maand december. De raad van bestuur beslist de plaats, de datum en het uur en dit wordt schriftelijk of via mail aan de leden meegedeeld door de secretaris minimum acht dagen voor de algemene vergadering. De uitnodigingsbrief bevat de agendapunten die behandeld en eventueel gestemd moeten worden.

Op verzoek van één vijfde van de leden moet de raad van bestuur voorzien in de bijeenroeping van de algemene vergadering.

Op verzoek van één twintigste van de leden moet de agenda van de algemene vergadering worden uitgebreid met punten door hen aangebracht. dit recht geldt vanaf bijeenroeping tot vlak voor de aanvang van de algemene vergadering.

Art. 14

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur. De voorzitter wijst een stemopnemer aan. De secretaris is verantwoordelijk voor de notulen van de algemene vergadering.

Elk lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gemachtigde, die lid is van de vereniging. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

Art. 15

De besluiten worden genomen op de gewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal stemmen. Bij staking van de stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering. De algemene vergadering kan de statuten wijzigen, indien deze wijziging op de agenda zijn vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt het getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen op de vergadering vereist. Voor een doelwijziging, bijzondere vorm van statutenwijziging, is minstens 4/5 van de stemmen vereist.

Art. 16

Leden, alsook derden, die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage van de notulen te vragen. Deze inzage, zonder verplaatsing van de notulen, kunnen slechts geschieden op de zetel van de vereniging en in aanwezigheid van ten minste één lid van de raad van bestuur en de secretaris, opsteller van de notulen.

Art. 17

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december. Bij het einde van het boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af, en maakt de inventaris, jaarrekening en de begroting van het volgend jaar op. Deze worden aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere manier aan de leden worden uitgekeerd. De rekeningen en de begroting worden ten minste acht dagen voor de algemene vergadering ter kennis gebracht van de leden. De leden kunnen inzage krijgen in alle documenten waarop de jaarrekening en de begroting steunen. De jaarrekening wordt ieder jaar door de raad van bestuur neergelegd op de griffie van de burgerlijke rechtbank in het arrondissement waarin de vereniging is gevestigd.

Art. 18

De vereniging kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering, mits de vereisten voor

de doelwijziging na te leven, alsook de rechter. Voor een doelwijziging, bijzondere vorm van statutenwijziging, is

minstens 4/5 van de stemmen vereist.

Art. 19

Voor al wat niet in de statuten wordt voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van de wel van 27

juni1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen.

Art. 20

De Raad van Bestuur bestaat sinds 01/01/2011 uit Kurt Vieren als voorzitter, Maarten Claeys als penningmeester, Jan Vercauteren als secretaris, Thomas Dehaene als onderhoudsman, Thierry Matsaert als event manager, Denis Auvray als bootverantwoordelijke, Arthur Storme als materiaalmeester en Willem De Bevere als barverantwoordelijke. Alle voorgaande functies worden bij deze ontheven.

'sa',ste biz var verrr.eben Recta ;s,ac"  c.'-1 'Ot'.di?'" . "li" .: '7 i" 1.. 'i A."1 ,... .. 'i.`

Ge'vvr.ee:. .1r. 14G - ,. ,f . I. r, ..3', '.r ~ . , f. .~ tr." ,3c" .. .,

Verso A.c..ar, 'rie1:1n:c.,



VóOr- Luik B - Venfalq lehoutEen

aao-'ttet elg sch Staatshlad

4~

29/09/2011
ÿþ e~~~ MOD 2.2

. ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

>:~.

-

i t

I Il UI 1 lU Hil I lUI II u

*11147270*

V. beh

aa

Sel Sfaa

lri. :a]" .~~..., ~ n ~- 1! ~~. ~~,M

ii Griffie

" Ondememingsnr : 0464.679.587

Benaming

Side Shore Surfers

(verxort) :

Rechtsvorm vzw

Zetel : Doktersweg 6, 8660 De Panne

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

Statuten van de Side Shore Surfers vzw

De zetel wordt verplaatst van Doktersweg 6, 8660 De Panne naar Hostenstraat 51, 8670 Koksijde en dit' vanaf 1/01/2011

Side Shore Surfers

Hostenstraat 51

8670 Koksijde

Nummer van de vereniging: 2111098 Ondernemingsnummer: 0464.679.587

Art. 1

De vereniging draagt de naam "Side Shore Surfers', Hostenstraat 51, 8670 Koksijde. De vereniging:

ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Veurne.

Art. 2

De vereniging werd gesticht op 2 september 1998 in De Panne.

Art. 3

Het minimum aantal leden van de algemene vergadering bedraagt tien.

Art. 4

De vereniging heeft tot de doel:

a)Het bevorderen, het begeleiden en het vervolmaken van het beoefenen van de windsurfsport, fietssport ,

kitesurfsport, golfsurfsport, en andere watersporten door zijn leden. Deze opsomming is louter exemplatief en

niet limitatief. .

b)Het organiseren van evenementen ter promotie van de windsurfsport, fietssport, kitesurfsport, golfsurfsport: en andere watersporten. Deze opsomming is louter exemplatief en niet limitatief.

c)Alle handelingen of daden van beschikking of beheer die dit doel wettigen, behoren insgelijks tot het

" voorwerp van de vereniging.

d)Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Art. 5

De vereniging werd opgericht op 2 september 1998 en is voor onbepaalde tijd.

Art. 6

Er zijn twee soorten leden:

1.Leden: Deze leden zetelen in de algemene vergadering en hebben stemrecht. Het minimumaantal

bedraagt tien. Een kandidaat lid moet ten minste 3 jaar toegetreden lid zijn geweest en moet een schriftelijk

,,., verzoek richten naar de Raad van Bestuur... De. Read van Bestuur kan dan met 213 meerderheidsbeslissing het

Op da laatste bfz. van Luik 9 vermeiden : Regio . Naam en hoedamghefd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en bevoegd íde vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

. ~ MOO 2.2

kandidaat-lid toelaten tot de algemene vergadering. Een lid kan worden verwijderd uit de algemene vergadering na een stemming met een 2/3 meerderheid. Het lid dat mogelijks zal uitgesloten worden zal acht dagen voor de bijeenroeping van de algemene vergadering schriftelijk op de hoogte worden gebracht van de bijeenroeping van de algemene vergadering en van de procedure tot uitsluiting. De ledenbijdrage bedraagt maximum 65 euro. Na de betaling is men lid.

2.Toegetreden leden: De toegetreden leden betalen jaarlijks hun lidgeld dat maximum 65 euro bedraagt. Indien zij dit niet betalen geven zij hiermee aan dat zij geen toegetreden lid meer wensen te zijn. De toegetreden leden hebben recht om te genieten van de activiteiten van de vzw, met uitzondering van het gebruik van de reddingsboot. De rechten en de plichten van de toegetreden leden staan vermeld in het huishoudelijk reglement die zij kunnen opvragen bij de Raad van Bestuur. De toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge Art. 7

Elk lid kan ten allen tijde vrijwillig uit de vereniging treden, mits het naleven van de inwendige orde en het naleven van het huishoudelijk reglement. Dit lid maakt dit verplicht schriftelijk kenbaar aan de raad van het bestuur. De brief dient verstuurd te worden naar het adres van de maatschappelijke zetel.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ais het lid overlijdt of onbekwaam of in verlengde staat van minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt geplaatst.

Uitgetreden of uitgesloten leden en de rechtverkrijgende van de overledenen hebben geen enkele aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van de aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, tenzij dit voor bepaalde goederen of waarden, die door hem zijn aangebracht, geregeld was bij zijn toetreding. Zij kunnen geen rekenschap vragen, geen zegels doen leggen of boedelbeschrijving vorderen.

Art. 8

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie bestuursleden, die ook lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De raad van bestuur kan worden uitgebreid worden tot acht leden. Door de bestuursleden worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende verbintenissen van de vereniging voor zover handelen binnen hun bevoegdheid.

Elk bestuurslid kan ten allen tijde vrijwillig ontslag indienen door een schriftelijk schrijven aan de raad van bestuur. De brief dient verstuurd te worden naar de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Art. 9

De raad van bestuur kan alle handelingen van beheer en beschikking verrichten, van welke aard ook, die voor het verwezenlijken van het doel van de vereniging noodzakelijk of dienstig zijn, mits zij niet door de wet de wet of door de statuten bij uitsluiting aan de algemene vergadering zijn opgedragen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of ais verweerder, door toedoen van de voorzitter, de secretaris of penningmeester, die alleen handelt.

De voorzitter, penningmeester of secretaris kunnen ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen. zij dienen hun ontslag per brief kenbaar maken aan alle andere leden van de raad van bestuur. De brief dient verstuurd te worden naar het adres van de maatschappelijke zetel.

De voorzitter, penningmeester of secretaris kunnen afgezet worden door de jaarlijkse Algemene Vergadering met goedkeuring van 3/4 van de stemmen. Bij ex eaquo is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 10

De raad van bestuur vergadert op schriftelijk verzoek of via mail. Elk lid van de raad van het bestuur moet worden op de hoogte gebracht voor elke vergadering. De raad van bestuur komt maandelijks samen. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen: ten minste 2/3 van de leden moeten aanwezig zijn. Er worden notulen genomen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden in verslagboek bijgehouden door de secretaris.

Art. 11

De financiële middelen van de vereniging bestaan uit:

1.De jaarlijkse bijdrage van de leden

2.De vergoeding van eventuele door haar gepresteerde of bewezen diensten, verhuur.

3.De toelagen die haar worden toegekend om haar in staat te stellen algemene of specifieke taken,

overeenkomstig haar doel te vervullen.

Art. 12

De algemene vergaderingen zijn bevoegd wat betreft het benoemen en ontslaan van bestuurders, het goedkeuren van begrotingen en jaarrekeningen, het wijzigen van statuten, het vrijwillig ontbinden, de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een bezoldiging

'et

~----~-....y.....,

strorsr-

behouden

" I aan net _ Belgisch

5faatsbl.~d

~ <

i

. ~' .

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

wordt toegekend,de kwijting van de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het uitsluiten van een lid en alle gevallen waarin de statuten het vereisen.

Alt. 13

De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar. Enkel de begroting kan nog voorafgaandelijk een nieuw boekjaar worden goedgekeurd.

De algemene vergadering komt ten minste eenmaal samen per jaar. Deze gaat door in de maand december. De raad van bestuur beslist de plaats, de datum en het uur en dit wordt schriftelijk of via mail aan de leden meegedeeld door de secretaris minimum acht dagen voor de algemene vergadering. De uitnodigingsbrief bevat de agendapunten die behandeld en eventueel gestemd moeten worden.

Op verzoek van één vijfde van de leden moet de raad van bestuur voorzien in de bijeenroeping van de

algemene vergadering. "

Op verzoek van één twintigste van de leden moet de agenda van de algemene vergadering worden uitgebreid met punten door hen aangebracht. dit recht geldt vanaf bijeenroeping tot vlak voor de aanvang van de algemene vergadering.

Art. 14

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur. De voorzitter wijst een stemopnemer aan. De secretaris is verantwoordelijk voor de notulen van de algemene vergadering.

Elk lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gemachtigde, die lid is van de vereniging. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

Art. 15

De besluiten worden genomen op de gewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal stemmen. Bij staking van de stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering. De algemene vergadering kan de statuten wijzigen, indien deze wijziging op de agenda zijn vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt het getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen op de vergadering vereist. Voor '. een doelwijziging, bijzondere vorm van statutenwijziging, is minstens 4/5 van de stemmen vereist.

Art. 16

Leden, alsook derden, die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage van de notulen te vragen. Deze inzage, zonder verplaatsing van de notulen, kunnen slechts geschieden op de zetel van de vereniging en in aanwezigheid van ten minste één lid van de raad van bestuur en de secretaris, opsteller van de notulen.

Art. 17

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december. Bij het einde van het boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af, en maakt de inventaris, jaarrekening en de begroting van het volgend jaar op. Deze worden aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere manier aan de leden worden uitgekeerd. De rekeningen en de begroting worden ten minste acht dagen voor de algemene vergadering ter kennis gebracht van de leden. De leden kunnen inzage krijgen in alle documenten waarop de jaarrekening en de begroting steunen. De jaarrekening wordt ieder jaar door de raad van bestuur neergelegd op de griffie van de burgerlijke rechtbank in het arrondissement waarin de vereniging is gevestigd.

Art. 18

De vereniging kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering, mits de vereisten voor

de doelwijziging na te leven, alsook de rechter. Voor een doelwijziging, bijzondere vorm van statutenwijziging, is

minstens 415 van de stemmen vereist. "

Art. 19

Voor ai wat niet in de statuten wordt voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van de wet van 27

' juni1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen.

Art. 20

De Raad van Bestuur bestaat sinds 01/01/2011 uit Kurt Vieren als voorzitter, Maarten Claeys als : penningmeester, Jan Vercauteren als secretaris, Thomas Dehaene als onderhoudsman, Thierry Matsaert als event manager, Denis Auvray als bootverantwoordelijke, Arthur Storme ais materiaalmeester en Willem De

" Bevere als barverantwoordelijke. Alle voorgaande functies worden bij deze ontheven.

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad 29/09/2011 Annex

Op de laatste bIZ. van '`u'k B vermeiden : Recto : Nanm en hoedanigheid van de instrurrenteQnde notaris. hetzil van de perso(c)n(en) bevoegd de vereniging, stiofiti=ng cf ornansrrse tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versra : Naam A handtekening

Coordonnées
SIDE SHORE SURFERS

Adresse
DOKTERSWEG 6 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande