SIDETRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIDETRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.883.336

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 31.07.2013 13396-0145-011
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12555-0194-009
22/06/2011
ÿþMaa 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



SIDETRA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 9. 66. 2011

di#:~t~TBfaNK ~dOi~l1I~NDEL rl le i{f~l~l ~I,JI(

,...~._ _..._ ,...__.. -,



i

*iiosas3i+

ih

Vo 1

beho

aan

Belg

Staat



Ondernemingsnr Benaming eD7,3.G. B` _ 33 G

(volgit)

Rechtsvoren : bvba

Zetel : Trakelweg 51 - 8800 Roeselare

Onderwerp akte : oprichting

Uit de akte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 6 juni 2011, neergelegd ter registratie blijkt dat 1) de heer SIOEN Marnick Antoine, geboren te Roeselare op negenentwintig november: negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.11.29 207-56 en zijn echtgenote, 2) mevrouw', DESNOUCK Valerie Grisja, geboren te Roeselare op negenentwintig september negentienhonderd tachtig,' nationaal nummer 80.09.29 078-19, samenwonende te 8830 Hooglede, Honzebrouckstraat 4.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract, verleden voor notaris; Guido Vandenberghe, te Roeselare, op 4 april 2003, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard, zijn: overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam: "SIDETRA". Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het. kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Dei tweehonderd (200) aandelen werden als volgt onderschreven: 1. Mevrouw DESNOUCK Valerie, voornoemd,; titularis van honderd (100) aandelen. 2. De heer SIOEN Marnick, voornoemd, titularis van honderd (100); aandelen. Totaal : tweehonderd (200) aandelen. De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen: volledig volgestort zijn. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer; 068-8929727-31, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid. Haar naam luidt SIDETRA.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Trakelweg 51.

De zetel kan verplaatst warden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de;JJ zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- goederenvervoer, met name het vervoer van alle goederen en producten in de meest ruime zin van het woord zonder enige beperking, in binnen- en buitenland, met alle middelen zowel langs de weg, het spoor, te water als in de lucht

- de aan- en verkoop van goederen die volgens hun omvang een ruim aandeel vervoer vergen

- de goederenbehandeling, omvattende het bevrachten, laden en lossen, de controle, het wegen, de bewaking en het verpakken van de vervoerde goederen

- kopen en verkopen, huren en verhuren en bevrachten van rollend materieel en toebehoren en van alles; wat direct of indirect in verband staat met transport; evenals het ter beschikking stellen van personeel

- het uitbaten van goederenopslagplaatsen, de logistiek en de distributie van allerlei goederen voor eigen: rekening of voor rekening van derden

- de aan- en verkoop, de invoer, de uitvoer, de verhuring, de commissiehandel, de vertegenwoordiging van alle soorten motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, de aan- en verkoop, de invoer, de uitvoer van: alle onderdelen, banden, olie en vetten, brandstoffen, aanverwante producten, bijhorigheden en/of artikelen met betrekking tot de motornijverheid, het uitvoeren van alle herstellingen en verbeteringen aan voornoemde motorvoertuigen en aan haar eigen materialen; alsmede alle verrichtingen die zowel onrechtstreeks als rechtstreeks verband houden met de vervoeronderneming, de handel in en de herstelling van motorvoertuigen

- aan- en verkoop, het huren en verhuren, alsook de constructie van alle gebouwen of inrichtingen die nuttig;, of noodzakelijk zijn voor de uitbating van het doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden

- het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen

- het toestaan van voorschotten, kredieten en leningen aan haar aandeelhouders of zaakvoerders, aan vennootschappen of particulieren of aan derden, binnen het kader van het maatschappelijk doel , onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verfenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, economische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks en onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle expertises, informatica, technische handelingen en raadgevingen of andere, op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel

- deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkwaardig of aanverwant doel nastreven, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht, voor eigen rekening als voor rekening van derden

Dit alles in de ruimste zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdh e idsoverd ra chte n doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 10.00u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

e

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tusse ntijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal niet statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- Mevrouw DESNOUCK Valerie Grisja, voornoemd, en

- De heer SIOEN Mamick Antoine, voornoemd

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Lieven

Tack BVBA, Kerelsstraat 4 te 8800 Roeselare, ondernemingsnummer

0423.356.795, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving

van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondememingsloket

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aai het Belgisch Staatsblad

15/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 2 JUNI 2015

Rechtbank van ISQMIANDEL

Gent. ard.g}t

Ondernemingsnr : 0836.883.336

Benaming

(voluit) : SIDETRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Trakelweg 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIDETRA", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Trakelweg 51, opgemaakt door Meester Axelle TH1ERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Gent afdeling Kortrijk, op 27 mei 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen genomen werden:

1,Beslissing om het kapitaal van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) te verhogen met vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) door inbreng in geld door alle vennoten in verhouding tot het gedeelte kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal ZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 70.000,00) bedraagt.

Het bedrag van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank, te Roeselare, nummer BE19 7350 4143 1112 geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIDETRA" op zeven mei tweeduizend vijftien, zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat aan de notaris is overhandigd.

2.Aanpassing van de statuten aan voormelde beslissing.

3.Aanpassing van de statuten aan het wetboek van vennootschappen als volgt;

Schrappen van artikel 18 en vervangen door volgende artikelen:

"Artikel achttien:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Indien ten gevolge geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de kwestie van de ontbinding van de vennootschap onderwerpen aan de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Indien ten gevolge geleden verlies het netto-actief minder dan éénhvierde van het maatschappelijk kapitaal bereikt, zal de ontbinding kunnen uitgelokt worden door één/vierde van de ter vergadering uitgeibrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de Rechtbank een termijn toestaan om de vennootschap toe te laten haar toestand te regulariseren.

Artikel negentien:

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Artikel twintig:

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel éénentwintig:

Tif lagenTi j Tiet BeLgiscli staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V3or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffe-ining of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de

aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de

in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door

alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens

de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaan-ide terugbetalingen in contanten in voordeel

van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

Artikel tweeëntwintig:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd, 27.05.2015,

-coördinatie dd. 27.05.2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SIDETRA

Adresse
TRAKELWEG 51 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande