SIDOVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIDOVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.678.556

Publication

17/10/2014
ÿþMod Word 11.1

V beh

aal

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

JjLJ11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend t kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

10 -10-

BELGISCH.STAA1.5n

eV,GELEGD ,

Gee beeel

Q1 el Tek

Gerecieng Brugge 'ffiEet\er

11!!,11.U1-1,11,111 Hill

Ondernemingsnr : 0447678556

Benaming

(voluit) : SIDOVER BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8700 Tielt, Szamotulystraat 7

(volled(g adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Uit een akte verleden voor meester Benedikt DEBERDT, notaris te Tielt, op 10 september 2014, waarop de volgende vermelding werd aangebracht ; Geregistreerd 8 bladen, 0 verzendingen op het registratiekantoor Oostende-AA op 12 september 2014, register 5, boek 773, blad 78, vak 16. Ontvangen vijftig euro (E 50,00)

-De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan het betreffende artikel van de statuten:

«Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen o ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen o ondernemingen.

blet verstrekken van advies, bijstand en ondersteuning van technische, commerciële of administratieve aard. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.»

-De vergadering beslist tot de aanpassing van de artikelen 26 en 27 van de statuten aangaande ontbinding

en vereffening aan de vigerende wetgeving door deze te vervangen door navolgende tekst:

Ontbinding en vereffening

Artikel 26  Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

4 " ,) De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27 Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bil gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk ln strijd zijn met de rechten van derden Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelert

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Voo,

aan het "

Beiglsch

Staatsblad

Voor ontledend uittnehoef,

Gelijktijdig expeditie van de akte, verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

coördinatie vand e statuten

NOTARIS BENEDIKT DEBERDT TE TIELT







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto :Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

07/10/2013 : BG076318
03/10/2012 : BG076318
03/10/2011 : BG076318
29/10/2010 : BG076318
01/10/2009 : BG076318
25/09/2008 : BG076318
02/10/2007 : BG076318
29/09/2006 : BG076318
03/10/2005 : BG076318
12/04/2005 : BG076318
08/10/2004 : BG076318
02/10/2003 : BG076318
14/10/2002 : BG076318
02/10/2015 : BG076318
08/01/1999 : BG076318
18/09/1997 : BG76318
01/01/1997 : BG76318
01/01/1996 : BG76318
09/07/1992 : BG76318

Coordonnées
SIDOVER

Adresse
SZAMOTULYSTRAAT 7 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande