SINMAG EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SINMAG EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.548.328

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 20.12.2013 13696-0131-030
25/09/2013
ÿþè F (

Mod woed 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan he Belgisc Staatsbl

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECWT8A93KVAfr KOOPHANDEL T6

BRUGGE (Afdeling Bruane)

 p` 1 6 SEP. 2013

Grïítt'eeee

Ondernemingsar : 0875.548.328

Benaming

(voluit) : SINMAG EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BLANKENBERGSE STEENWEG 44A, 8377 ZUIENKERKE (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 10 juli 2413 blijkt de benoeming tot bijkomend zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van 2 september 2013 van de Comm. V "PHILIPPE DELHEZ' met zetel te 4652 Xhendelesse, Vieux Comptoir 52, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Philippe Delhez, wonende te 4652 Xhendelesse, Vieux Comptoir 52.

Een zaakvoerder

voor BVBA "PATRICK VOS"

Patrick Van Den Broucke

vaste vertegenwoordiger

Oe de laatste 'dia va rk 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzit van de perso(ofn(en)

bevosgd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0485-029
16/07/2013
ÿþ mol 11.1



eatel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0875.548.328

Benaming (voluit) :"SINMAG EUROPE"

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: Blankenbergse Steenweg 44A

8377 Zuienkerke

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 26 juni 2013 voor geassocieerd notaris Karlos Dewagtere, met. etandplaats te Jabbeke, lid van de maatschap « Van Hoestenberghe & Dewagtere", eerstdaags te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT tOEVOEGING STATUTAIR VOLGRECHT EN VOLPLICHT

De vergadering besluit tot toevoeging van een statutair volgrecht en statutaire volgplicht door toevoeging in de: rr, etatuten van een artikel zeven bis en een artikel zeven ter, luidend als volgt:

"ZEVEN BIS  VOLGRECHT MINDERHEIDSAANDEELHOUDER

Onverminderd de toepassing van het voorkooprecht zoals hierboven beschreven, dient de vennoot, die één of meerdere van zijn aandelen wenst over ta dragen aan een derde, zich in te spannen opdat deze derde zijn, !i aanbod om te kopen zou uitbreiden tot de aandelen van de andere vennoten die dit wensen.

Dit volgrecht kan alleen ingeroepen worden door vennoten die zich in een minderheidspositie bevinden én! onder de voorwaarde dat de verkoop door de meerderheidsvenno(o)t(en) zou leiden tot een controlewissel! il waarbij een nieuwe derde vennoot minstens eenenvijftig ten honderd (51 %) van de aandelen zou verwerven. iOnderhavig volgrecht is niet van toepassing, indien de andere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen op de: totaliteit van de te koop aangeboden aandelen.

Procedure

Daartoe kan elke vennoot aan de kandidaat-overdrager zijn wens tot mede-vetkoop aan de derde kandidaat-: ovememer(s) tegen de voorgestelde prijs van de aandelen die hij bezit aan de kandidaat-ovememer kenbaar': maken, dit bij aangetekend schrijven binnen de termijn van twee maanden vanaf de kennisgeving van het: l! voorkooprecht zoals vermeld hiervoor.

!i De hierboven beschreven verkoopoptie ("put, moet gelicht worden bij aangetekende brief gericht aan del oorspronkelijke kandidaat-overdrager, binnen de bovenvermelde periode van vijf maanden die geldt voor de: aankoop door de kandidaat-ovememer in uitoefening van het volgrecht.

Geen uitbreiding door derde afkoogplicht door kandidaat-overdrager

Indien de kandidaat-ovememer ondanks de gevoerde inspanningen na verloop van 5 maanden te rekenen! vanaf de kennisgeving van het voorkooprecht niet bereid is om zijn aanbod om te kopen uit te breiden tot de! !i aandelen van de overige vennoten die daartoe de wens hebben geuit tegen dezelfde prijs, zal de kandidaat-overdrager zelf gehouden zijn tot aankoop van de aandelen van de mede-vennoten die de hun bij deze terzake! !: verleende verkoopoptie hebben gelicht, en dit tegen dezelfde prijs per aandeel als door de ovememer betaald! on/of tegen elke andere onderling overeen te komen prijs.

f3etaling van de prijs

De prijs dient betaald te worden binnen een termijn van zes maanden na verzending van de aangetekende brief!; i! door de kandidaat-overdrager waarin hij het voorkooprecht heeft aangeboden, behoudens andersluidende: overeenkomst terzake gesloten tussen de betrokken partijen op dat moment.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling:: van de prijs, in afwijking van artikel 1583 B, W., behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen. !! ARTIKEL ZEVEN TER  VOLGPLICHT MINDERHEIDSAANDEELHOUDER

-

Indien de vennoten die gezamenlijk minimaal TACHTIG TEN HONDERD (80 %) van de aandelen bezitten hun!: aandelen in de vennootschap wensen te verkopen, maar enkel een genteresseerde koper vinden voor de! !: totaliteit van aandelen, wordt een omstandig en becijferd bod op de totaliteit van de aandelen met vermeldingi van de modaliteiten en voorwaarden overgemaakt bij aangetekende zending aan aile vennoten.

Alsdan verbinden aile andere aandeelhouders zich ertoe om al hun aandelen over te dragen aan deze derrie:,

Op de laatste bu., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1111111111,11,1:111,111.1,11*11'1111

WONITEUR E

09 -07- 1 BELGISCH STA

cpEERGELEGID ter GR1FFIE dei "L"' hECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

Ob

BRUGGE (Afdeling Brugge)

n13« 0 1 JUL1 2013

G&4'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De overeenkomst waarbij de totaliteit van de aandelen verkocht wordt aan een derde, dient een normale overeenkomst te zijn met de gebruikelijke waarborgen en garanties, zonder ongebruikelijke clausules of waarborgen.

in een dergelijk geval heeft de andere partij, die zou weigeren in te gaan op het lucratief bod een voorkooprecht op de totaliteit van de aandelen aan dezelfde voorwaarden als het bod van de derde.

De vennoot die zou weigeren in te gaan op het lucratief bod en geen gebruik maakt van zijn/haarvoorkooprecht  en die dus de volgplicht miskent - kan door de andere vennoot verplicht worden om zijn/haar aandelen aan te kopen voor de pnjs gelijk aan de prijs die de andere partij van de derde zou ontvangen conform het bod ofwel ken hij verplicht worden door de overige vennoten om een schadevergoeding te betalen ten bedrage van 20 % van het bod gedaan door de derde op 100 % van de aandelen tenzij de overige vennoten aantonen dat de werkelijk geleden schade hoger is.

De overname van de totaliteit van de aandelen en de betaling van de eraan verbonden koopprijs dient betaald en uitgevoerd uiterlijk binnen de drie (3) maanden na kennisgeving van het initiële bod. Bij gebreke hieraan, wordt het bod en de overdracht als onbestaande beschouwd en behouden alle vennoten hun rechten."

TWEEDe BESLUIT aanpassing statuten ingevolge onTslaq (opvolgend) statutaire zaakvoerder(s) De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge het ontslag van de (opvolgend) statutaire zaakvoerder(s) zoals vastgesteld bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato dertig juni tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier augustus daarna onder nummer 09111852

- door vervanging van de huidige tekst van artikel twaalf van de statuten door volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zeakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoeting van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de veste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal iederjaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging."

door vervanging van de huidige tekst van artikel vijftien van de statuten door volgende tekst:

"Net overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen «mien binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien."

DERDE BESLUIT afschaffing unanieme besluitvorming over de winstbestemming

De vergadering besluit tot afschaffing van de unanieme besluitvorming in de algemene vergadering over de winstbestemming door vervanging van de huidige tekst van de tweede alinea van artikel eenentwintig van de statuten door volgende tekst:

"De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen."

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE WIJZIGINGEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de wijziging van het vereffeningsprocedure en het vraagrecht zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen als volgt:

- door vervanging van de huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel eenentwintig van de statuten door volgende tekst

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig WU zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de

_verfrouwelijkheid.waartoe _de vennootschap_othaar_zaakvoerders.zich,hebben verbanden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

gQ: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

' Voor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad



De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden,

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vé6r de algemene vergadering ontvangen."

door vervanging van de huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten door volgende tekst :

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1 ° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen,

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

VIJFDE BESLUIT :

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te " dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 ;

de Heer Alois Monsieurs.

Mevrouw Eveline Christiaens,

Mevrouw Ann Hemeryck.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en de historiek van de vennootschap in één geheel.

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0528-028
26/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

L1 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Vo

beho

aan

Belg

Staat

I 11,11,11111.1131211111







NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BRUGGE (Afdeling Brupqe)

Grifftè 9 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875548328

Benaming

(voluit) : SINMAG EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8377 ZUIENKERKE, BLANKENBERGSE STEENWEG 44A (volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig art. 329 W. Venn

Geachte vennoten,

Ik heb het genoegen u verslag uit te brengen naar aanleiding van de voorgenomen (mede)financiering door: onze vennootschap van de verwerving van de aandelen van onze vennootschap en dit in toepassing van artikel 329 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aard en redenen van de verrichting

Bij verkoopsovereenkomst de data 20 december 2010 werden 4.750 aandelen van BVBA "SINMAG EUROPE" verkocht aan de Comm. V "PELITAM" met zetel te 8377 Zuienkerke, Blankenbergse Steenweg 44A, mits de prijs van driehonderd vijfentwintig euro (¬ 325,00) per volgestort aandeel, hetzij mits de totale prijs van één miljoen vijfhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd en twee euro (¬ 1.543.702,00), welke koopprijs geboekt werd op rekening courant van de verkopers in de boeken van de vennootschap.

Voormelde prijs is gebaseerd op de waarde van de BVBA "SINMAG EUROPE" zoals opgenomen in het revisoraal verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS. BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C, BEDRIJFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39/A, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A, bus 42 naar aanleiding van de inbreng van 4.943 aandelen van de BVBA "SINMAG EUROPE" in de Comm, V "PELITAM", ingevolge een kapitaalverhoging in de Comm. V "PELITAM" de dato 20 december 2010.

In het verslag van de zaakvoerder van de Comm. V "PELITAM" de dato 20 december 2010, opgesteld naar aanleiding van de inbreng van de aandelen van de BVBA "SINMAG EUROPE met zetel te 8377 Zuienkerke, Blankenbergse Steenweg 44A in de Comm. V "PELITAM" werd het engagement opgenomen dat de terugbetaling van leningen voor de uitkoop van een aandeelhouder over een voldoende lange periode zal' worden gespreid, met name 5 à 7 jaar.

Door de uitgifte van een obligatielening zal de schuld in rekening-courant ingevolge de overeenkomst houdende aankoop van aandelen BVBA "SINMAG EUROPE" de dato 20 december 2010 kunnen vereffend worden en worden vervangen door een obligatielening,

Aldus worden de opgenomen engagementen door de Comm. V "PELITAM" gerespecteerd.

Door de onderschrijving van de obligatielening zal de verwerving van onze aandelen door Comm. V "PELITAM" post factum mede gefinancierd worden door onze vennootschap zelf,' en dit ten bedrage van 1.460.000,00 euro.

Belang van de vennootschap

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

t~ M1 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De tussenkomst van de vennootschap in de financiering geschiedt teneinde de continuïteit van alle vennootschappen van de groep en hun werking te verzekeren.

Voorwaarden waartegen de verrichting wordt aangegaan

De financiering geschiedt door onderschrijving van de obligatielening uitgegeven door de Comm. V

"PELITAM" ten drage van 1.460.000,00 euro, onder volgende voorwaarden en modaliteiten :

MODALITEITEN VAN DE OBLIGATIELENING

Bedrag  aantal obligaties  nominale waarde

De obligatielening bedraagt één miljoen vierhonderd zestigduizend euro (é 1,460.000,00), vertegenwoordigd door honderd zesenveertig (146) obligaties op naam, genummerd één (1) tot en met honderd zesenveertig (146), met een nominale waarde van tienduizend euro (E 10.000,00) elk.

Duur

De obligaties worden uitgegeven voor een termijn van zes (6) jaar ingaand op datum van de uitgifte..

Interesten en herziening van de interesten

De obligaties zullen een interest van 5 % (bruto) per jaar opbrengen, roerende voorheffing ten laste van de

genieter, jaarlijks betaalbaar.

Terugbetaling van de obligaties

De obligaties zijn a pari terugbetaalbaar uiterlijk 6 jaar na uitgifte.

De betaling van de interesten en het kapitaal zullen geschieden op de zetel van de vennootschap.

Achterstallen

Bij gebreke van betaling van de interest op een vervaldag of bij gebreke van betaling van een kapitaalaflossing van de obligatielening op een vervaldag, zal het achterstallige bedrag van rechtswege een interest opbrengen ten bedrage van de wettelijke interest verhoogd met twee ten honderd (2 %) tot op de datum van de effectieve betaling.

Het louter verstrijken van een vervaldag, hetzij voor de interesten hetzij voor de kapitaalaflossingen, geldt van rechtswege als ingebrekestelling.

Het feit dat de obligatiehouder aan de uitgevende vennootschap op gelijk welk ogenblik een aanmaning stuurt, doet aan deze bepaling geen afbreuk.

Waarborg

De obligatielening zal niet gewaarborgd zijn door enige zekerheidsstelling.

De vennootschap heeft, tot nu toe, nog geen [ening met obliga-rties uitgegeven,

Vervroegde terugbetaling

De vennootschap behoudt zich het recht voor gedeeltelijke of volledige vervroegde terugbetalingen te doen, mits vooropzeg van drie maanden kenbaar te maken aan de obligatiehouder(s) bij middel van aangetekend schrijven.

Na iedere terugbetaling worden de toepasselijke intresten berekend op het nog openstaand saldo van het kapitaal.

Vervroegde opeisbaarheid

De obligatielening wordt onmiddellijk opeisbaar vanaf de per post aangetekende verzending van een ingebrekestelling in de volgende gevallen:

-In geval van een achterstal in betaling van interesten, na een ingebrekestelling die gedurende één maand zonder gevolg is gebleven.

-In geval van faillissement van de vennootschap.

-In geval de vennootschap door haar aangegane wisselverbintenissen, van welke aard ook, niet nakomt blijkens protest of vervolging tot betaling in rechte.

-In geval aan de inschrijver onjuiste gegevens enlof inlichtingen verstrekt worden of ingeval het niet verstrekken van gevraagde gegevens van wezenlijke aard met betrekking tot de samenstelling van de activa en passiva van de vennootschap; in dit geval geldt de opeisbaarheid echter slechts mits voorbericht van veertien dagen en mits gedurende deze periode de betreffende gegevens of inlichtingen niet werden verstrekt of gecorrigeerd.

-In geval van ontbinding, omvorming, opslorping of fusie van de vennootschap, behoudens voorafgaandelijk

" akkoord van de obligatiehouder.

-In geval van bewarend of uitvoerend beslag op goederen van de vennootschap of beslag onder derden te

haren laste, behalve indien de manifeste ongegrondheid kan aangetoond worden.

-In geval van kennelijk foutief of bedrieglijk beheer van de vennootschap.

-Als een contractuele, wettelijke of reglementaire bepaling wordt aangenomen, toegepast of gewijzigd

zodanig dat zij de uitvoering van deze overeenkomst onmogelijk maakt of de overeenkomst geheel of

gedeeltelijk nietig maakt.

" -In geval van gebeurtenissen die op substantiële wijze de aard van het risico wijzigen en het voortbestaan , van de vennootschap in vraag stellen; in dit geval geldt de opeisbaarheid slechts mits voorbericht van veertien dagen en mits gedurende deze periode de gebeurtenissen waarvan sprake niet geannuleerd werden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aan de verrichting verbonden risico's voor de liquiditeit en solvabiliteit van de vennootschap

De vennootschap financiert deze verrichting door de onderschrijving van de obligatielening als voormeld. Aan de voorgenomen verrichting zijn verantwoorde risico's verbonden gezien de aanwezige liquiditeiten en de solvabiliteitsratio ver& en na de verrichting en het bedrijfskapitaal van de vennootschap aldus niet in het gedrang komt. De cash-flow is ruim voldoende om de huidige financiële verplichtingen en de nieuwe financiële verplichtingen ingevolge de onderschrijving van de obligatielening, na te leven.

Specifieke verantwoording en vermogensrechtelijke gevolgen gezien de begunstigde van de verrichting de moedervennootschap is

De Comm. V "PELITAM", voornoemd, heeft door de aankoop 4.750 bijkomende aandelen van onze vennootschap verworven.

Aldus bezit de Comm. V "PELITAM" thans negenduizend zeshonderd drieënnegentig (9.693) van de negenduizend zeshonderd vierennegentig (9.694) aandelen van onze vennootschap.

De financiering aan de moedervennootschap is in het belang van onze vennootschap mede om te vermijden dat bijkomende nieuwe investeerders / vennoten moeten aangetrokken worden.

Stabiliteit in het aandeelhouderschap is van groot belang voor onze vennootschap om haar toe te laten haar werking in continuïteit voort te zetten.

Onze vennootschap heeft er dan ook aile belang bij dat haar huidige moedervennootschap de aandelen heeft verworven mits zo gunstig mogelijke financiële voorwaarden, wat kan bereikt worden doordat onze vennootschap zelf als medefinancierder optreedt.

Zoals hiervoor uiteengezet geschiedt de verrichting tegen billijke en marktconforme voorwaarden, met name wat betreft de voorwaarden waaronder de obligatielening onderschreven wordt.

Gezien de Comm. V "PELITAM" als enig belangrijk actief de quasi totaliteit van de aandelen van onze

" vennootschap zal aanhouden en geen risicodragende activiteiten zal voeren, zoals het bestuursorgaan van deze vennootschap ons bevestigde, dient er geen bijkomende zekerheid gevraagd te worden.

De kredietwaardigheid van de Comm. V "PELITAM" is aldus gelijkwaardig aan deze van onze vennootschap, We kunnen gerust stellen dat er over de kredietwaardigheid van onze vennootschap geen twijfel is.

Voor uitkering vatbare bedragen

De financiële tussenkomst is cfr. art. 320 W.Venn. voor uitkering vatbaar,

Indien de vergadering de verrichting goedkeurt en deze aldus doorgang vindt zal aan de passief zijde van

de balans een niet voor uitkering beschikbare reserve opgenomen worden, ten bedrage van de totale financiële

bijstand.

In het licht van al het voorgaande ben ik dan ook de mening toegedaan dat het toekennen van voornoemde financiering door het onderschrijven van de obligatielening geen negatieve gevolgen zal hebben op de werking en het vermogen van de vennootschap en zal bijdragen tot de versterking van de continuïteit van de onderneming.

Opgesteld te Zuienkerke, op 12 juli 2012

(Volgt de handtekening van de zaakvoerders)

Voor BVBA "PATRICK VOB" Patrick Van Den Broucke vaste vertegenwoordiger Voor BVBA "GILBERT VDB" Gilbert Van Den Broucke vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vobr. behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 12.01.2012 12009-0484-014
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 10.12.2010 10628-0458-016
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 15.12.2009 09893-0010-015
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 11.12.2008 08850-0166-016
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 28.12.2007 07853-0355-016
29/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 22.12.2006 06927-4946-015
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 23.12.2015 15702-0577-030

Coordonnées
SINMAG EUROPE

Adresse
BLANKENBERGSE STEENWEG 44A 8377 ZUIENKERKE

Code postal : 8377
Localité : ZUIENKERKE
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande