SIONDRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIONDRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.665.481

Publication

05/02/2014
ÿþ Mod Word 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- d

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11 IJEW1111 91111



Ondernemingsnr : 0448.665.481

Benaming

(voluit) : SIONDRO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Brugseweg 179D

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Tom Degryse te leper op 15 januari 2014, dragende volgende melding van registratie: "Geboekt vier bladen geen verzending te leper op 20 januari 2014 boek 182 blad 36 vak 19. Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ), (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE E.A. Inspecteur a.i.".

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIONDRO" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING  BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot benoeming van de heer Meyfroodt Onciny Robert Silvio, geboren te leper op 15 mei 1986, wonende te 8900 leper, Kerselaar 44, tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap. Hij aanvaardt dit mandaat. Hij verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

TWEEDE BESLISSING  KENNISNAME VAN DE DIVIDENDUITKERING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van negenenveertig duizend honderd vierennegentig euro en drieëndertig cent (49.194,33 Eur), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vierduizend negenhonderd negentien euro en drieënveertig cent (4.919,43 Eur), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze notulen vermelden onder meer letterlijk hetgeen volgt:

"Na beraadslaging op voorstel van de zaakvoerder wordt met eenparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van de bekrachtiging door de te organiseren buitengewone algemene vergadering, om voor 49.194,33 ¬ aan belaste reserves uit te keren in toepassing van art. 537 WIB92. Dit stemt overeen met de beschikbare reserves zoals goedgekeurd door de algemene jaarvergadering gehouden in 2012 zoals blijkt uit de neergelegde jaarrekening NBB  Balans 31/12/2011.

Deze uitkering houdt in dat de vennootschap, op deze som 10% roerende voorheffing zal inhouden en binnen de 14 dagen vanaf het te nemen besluit door de buitengewone algemene vergadering, de verschuldigde roerende voorheffing zal doorstorten naar het Ontvangkantoor Belastingen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de uitkeerbaar gestelde dividenden voor 90% terug worden ingebracht in het kapitaal van de vennootschap zonder de creatie van nieuwe aandelen aangezien alle aandeelhouders op dezelfde wijze mede participeren in deze verrichting.

Deze operatie gebeurt bijgevolg onder de opschortende voorwaarde dat de buitengewone algemene vergadering deze voorgenomen kapitaalverhoging goedkeurt en dat hierop wordt ingeschreven met de geplande dividenduitkering voor een bedrag van 44.274,90 ¬ (=90% van 49.194,33)."

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierenveertig duizend tweehonderd vierenzeventig euro en negentig cent (44.274,90 Eur) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 Eur) op tweeënzestig duizend achthonderd vierenzeventig euro en negentig cent (62.874,90 Eur), door inbreng in geld voortkomende uit de uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van negenenveertig duizend honderd vierennegentig euro en drieëndertig cent (49.194,33 Eur), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vierduizend negenhonderd negentien euro en drieënveertig cent (4.919,43 Eur), hetzij aldus netto vierenveertig duizend tweehonderd vierenzeventig euro en negentig cent (44.274,90 Eur).

De vergadering bevestigt dat de kapitaalsverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, en bevestigt dat de inbreng in geld afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7

e %

De kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen van dezelfde aard.

VIERDE BESLISSING  STORTING

Beide vennoten verklaren verhoudingsgewijze in te schrijven op de kapitaalsverhoging in geld. De vennootschap stelt met éénparigheid van stemmen vast dat de inbrengen in geld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort werden op een bijzondere rekening met nummer BE39 1325 4313 9619 op naam van de vennootschap bij Delta Lloyd Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 14 januari 2014, en dat de inbreng volledig werd volstort.

VIJFDE BESLISSING -- VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt geassocieerd notaris Tom Degryse, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door de heer Dominique Meyfroodt en mevrouw Romy Malfait en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzestig duizend achthonderd vierenzeventig euro en negentig cent (62.874,90 Eur).

ZESDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend achthonderd vierenzeventig euro en negentig cent (62.874,90 Eur). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.»

ZEVENDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan geassocieerd notaris Tom Degryse alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan ABkantoor burg. BVBA, Dienstencentrum Unizo CBB, met zetel te 8900 leper, Fochlaan 28, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Tom Degryse,

Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ Mod Word 11,1

El 10 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

20 SEP, 2013

Griffie

111,11).O511

l

V. beh aa' Bel Staa II





" Ondernemingsar : 0448.665.481 Benaming

(voluit) : SIONDRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Posthoornstraat 14 A te 8900 Ieper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder wordt het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van Posthoomstraat 14 A te 8900 leper naar de Brugseweg 179 D te 8900 leper en dit met ingang van 1/09/2013.

Sinerjey Meyfroodt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~t

*1422 46* 1

Ondernemingsnr: 0448.665.481

Benaming

(voluit) : Siondro

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugseweg 179D - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag + benoeming zaakvoerder

Bij besluit van de algemene vergadering van 1 oktober 2014 wordt het ontslag aanvaard als zaakvoerder van Onciny Meyfroodt en dit met ingang van 01/10/2014 en de benoeming aanvaard als zaakvoerder van mevrouw Romy malfait.

Meyfroodt Sinerjey

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0349-012
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.11.2012, NGL 06.12.2012 12660-0360-010
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.11.2010, NGL 29.11.2010 10621-0091-010
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.01.2010, NGL 24.02.2010 10054-0371-010
02/10/2008 : IE034393
04/09/2008 : IE034393
24/12/2007 : IE034393
22/11/2006 : IE034393
02/10/2006 : IE034393
05/10/2005 : IE034393
25/10/2004 : IE034393
14/10/2004 : IE034393
20/11/2003 : IE034393
16/12/2002 : IE034393
12/08/2000 : IE034393
30/01/1998 : IE34393
01/01/1997 : IE34393
04/12/1992 : IE34393
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0241-014

Coordonnées
SIONDRO

Adresse
BRUGSEWEG 179D 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande