SIRIUS PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIRIUS PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.201.348

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0119-010
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0290-010
10/08/2011
ÿþ Mod 2.0

n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Griffie

111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 11123631

©g3g 20/ 3y?

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : SIRIUS PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17

Onderwerp akte : OPRICHTING vanuit partiële splitsing

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 28 juli 2011, inhoudende partiële splichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECAT ENERGY TECHNICS, met zetel te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17, geregistreerd te Nieuwpoort op 28 Juli 2011, boek, 51111 blad 41 vak 12, ontvangen vijfentwintig euro; De ontvanger ai. E. Vandermeirsch (getekend), werd de', Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIRIUS PROJECTS" met zetel te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17 opgericht.

I.-OPRICHTERS: de vennootschap wordt opgericht voortkomende uit de partiële splitsing van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECAT ENERGY TECHNICS, toegekend aan de; aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Inbreng in natura : Door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, werd het verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van de door partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap overeenkomstig Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 8 juli 2011 luiden als volgt:

"8. BESLUIT

Overeenkomstig artikel 742 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloten tot een partiële splitsing van de BVBA DECAT ENERGY TECHNICS, waarbij onroerende goederen, zullen overgaan naar een nieuw op te richten vennootschap namelijk de BVBA "SIRIUS PROJECTS". De totale inbreng bedraagt 463.159,94 EUR. De activa, die schuldenvrij worden overgedragen, bedragen 463.159,94 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal; door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

" duidelijkheid;

3.de toegepaste methode van waardering met betrekking tot de in te brengen activa, rekening houdt met de boekhoudkundige continuïteit in toepassing van artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001,. bedrijfseconomisch verantwoord is.

4.De voor de inbreng In natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de. inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vierenzeventig (74) aandelen van de BVBA "SIRIUS PROJECTS", zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader. van de partiële splitsing van de BVBA DECAT ENERGY TECHNICS warden uitgereikt aan de aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de. beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en' billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader; van de voorgenomen inbreng in natura voorafgaand aan de oprichting van de BVBA SIRIUS PROJECTS, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Kortrijk op 8 juli 2011

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor

(Volgt de handtekening)"

Il.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I11.-NAAM : De vennootschap draagt de naam "SIRIUS PROJECTS"

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat

17

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 28 juli 2011 voor onbepaalde duur

VI.DOEL : De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel:

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elk andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten;

- Het beheer, bestuur en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen;

- Alle financiële en beheersverrichtingen, met betrekking tot het eigen roerend vermogen en met betrekking tot het eigen onroerend vermogen, onder meer, het aangaan van kredieten en financieringen, de belegging van het eigen roerend vermogen en het beheer van het onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, het verlenen van zakelijke en persoonlijke borgstellingen, alle commissie- en delcredereverrichtingen, met uitzondering van gereglementeerde activiteiten;

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij onroerende en alle commerciële activiteiten;

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen, en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

- Alle dienstverlening op het gebied van management, bestuur, beheer en onderhoud andere ondernemingen evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere ondernemingen

- Opbouw en beheer van immobiliënpatrimonium.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkings-verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel vennoten als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

VIL-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 74.931,60 en is vertegenwoordigd door 74 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen.

VIII: ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in en buiten rechte. Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

De bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder wordt vastgelegd bij beslissing van de algemene vergadering.

Tot niet-statutair zaakvoerder worden benoemd de BVBA GENI-TECHNICS, met zetel te 8600 Diksmuide, Pervljzestraat 17 met als vaste vertegenwoordiger voor zijn bestuur de Heer Lieven Decat, te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 17.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2012. Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2011 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de tweede zaterdag van mei om 9h. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2013.

VOLMACHT : De vergadering besluit de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name VGD Accountants en belastingconsultenten, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle

VOOR GEL IJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



" P. DALLE, nota-iris



---- - ----- - -

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de splitsingsakte dd. 28.07.2011; verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 10.07.2015 15295-0298-010

Coordonnées
SIRIUS PROJECTS

Adresse
PERVIJZESTRAAT 17 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Pervijze
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande