SKIN TECHNOLOGY

Divers


Dénomination : SKIN TECHNOLOGY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 480.106.349

Publication

15/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel OUDE SLUISSEDIJK 17, 8340 DAMME, BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te Brugge (Sint-Kruis) van drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKIN TECHNOLOGIE" met zetel te 8340 Damme, Oude Sluissedijk 17, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen naar 'NUTRITION & SKIN TECHNOLOGY". De vergadering beslist vervolgens dat de statuten van de vennootschap hiermee in overeenstemming zullen gebracht worden,

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van bovengenoemd verslag van de zaakvoerder en van de staat van actief en passief zal in het vennootschapsdossier worden bewaard.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen door volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam eh voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden:

1. Specifieke activiteiten

-het samenstellen van diëten voor cliënten en de begeleiding bij het volgen ervan. Het verlenen van dieetadvies en geven van voedingsvoorlichting door middel van individueel advies, lezingen, cursussen of, gespreksgroepen. Kortom al de activiteiten met betrekking tot het beroep van voedingscoach en motivatie- en bewustzijnscoech.

-de kleinhandel in voedingsmiddelen en voedingssupplementen in het kader van een dieet of sportbeoefening.

-de uitbating van een fitness- of sportcentra en de begeleiding bij de uitoefening ervan. -de uitbating van een afslankcentrum, inclusief voeding en dieetadvies;

-de uitbating van fitnesscentra, gymnastiekzalen, centra voor de beoefening van aerobic inclusief begeleiding op sportief gebied en correctie van het lichaamsfiguur van de cliënt

-De uitbating van een welness- en beautycentrum ter bevordering van het algemeen welbehagen van de

mens in de ruimste zin

-Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-De uitbating van een of meer dieetzaken

-De oprichting en ontwikkeling van particuliere gezondheidscentra, de oprichting, de ontwikkeling en

verkoop van particuliere preventie- en rehabilitatieprogramma's op medisch vlak alsook voor andere nauw

hiermee aansluitende materies, de advisering van bestaande particuliere en openbare gezondheidscentra,

ontwikkeling en verkoop van trainingsconcepten en - instrumenten die betrekking hebben op

gezondheidsbevorderende maatregelen en producten.

- De distributie van dieetproducten en voedingssupplementen;

-De verkoop van dieetproducten en voedingssupplementen in het kader van de specifieke begeleiding van bepaalde cliënten, andere coaches en centra;



















Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELIG D

IVI NITEUR BELGE

8 -07- 204

Griffie Rechtbank Koophandel

30 JUN 2014

CH STAM

Ondernemingenr : 0480.106.349

Benaming

(voluit) : SKIN TECHNOLOGY

(verkort):

Gent !aflieg Brugge

De griffier I

ri "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het geven van coaching- en trainingssessies aan cliënten en voedingsspecialisten (voedingsprincipes, Ieren maaltijden samenstellen, recepten, gewichtsopvolging, enz.)

-de verkoop en productie van producten met betrekking tot welnessbe handelingen en beautyactiviteiten groot- en kleinhandel in cosmetica en toiletartikelen

-groot- en kleinhandel in toestellen voor de exploitatie van inrichting voor kuuroorden, sauna's, stoombaden,

massagesalons, enzovoort;

-verhuur van sporttoestellen en alle aanverwante apparaten

-verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging: het aanbrengen van make-up, enzovoort

huidverzorging en epiteren

-nagelstyliste, rnanicure en pedicure

-Raadgevingen bij lichaamsverzorging;

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder beperking.

-Het beheer van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

-Het uitvoeren van de vertegenwoordiging, de bevordering en de interventie als tussenhandelaar,

-Het organiseren en verstrekken van seminaries, cursussen en lessen zowel individueel of in groep.

Il. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de cotirdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen

C/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

D/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

FI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ili. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriele, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap " Zal -zich dienen *te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelles Vanquathem te Brugge (Sint-

Kruis) op 27/06/2014.

Bijlagen;

- Afschrift akte

Gecoördineerde statuten

- Verslag van de zaakvoerder

- Staat van actief/passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eh) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-

betiguden aan het Belgisch

Staatsblad

04/04/2014 : BGA019528
24/04/2013 : BGA019528
04/01/2013 : BGA019528
18/04/2012 : BGA019528
15/12/2010 : BGA019528
02/09/2010 : BGA019528
13/07/2009 : BGA019528
29/05/2008 : BGA019528
03/08/2005 : BGA019528
08/10/2004 : BGA019528
07/05/2003 : BGA019528

Coordonnées
SKIN TECHNOLOGY

Adresse
Zetel OUDE SLUISSEDIJK 17, 8340 DAMME, BELGIE

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande