SKYVIEWSHOP

NV


Dénomination : SKYVIEWSHOP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 896.306.625

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0238-015
02/09/2013
ÿþti

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGEIr-EL-Ary-

2 1, 08. 2013

RECHTBANK KO OI t_

PHANDE

III*iQ11,1N9nn

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.306.625

Benaming

(voluit) : SKYVIEWSHOP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damkaai 6 bus 12, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 17/06/2013 blijkt dat de volgende (rechts)personen herbenoemd werden tot bestuurder voor een hernieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018:

- De BVBA SKYHIGH INVEST, met zetel te 8530 Harelbeke, Spinnerijstraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0896.306.625, voor wie de heer Jean Glorieux nog steeds als vaste vertegenwoordiger zal optreden;

- De heer Jean Glorieux, wonende te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Beerboslaan 10.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 17/06/2013 blijkt dat de BVBA SKYHIGH INVEST, voornoemd, herbenoemd werd tot gedelegeerd bestuurder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 19)

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door een gedelegeerde bestuurder die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Gedaan te Kortrijk, op 17/06/2013.

Getekend:

De BVBA SKYHIGH INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jean Glorieux Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2012
ÿþ mod 11.1

fi iN~a" ~y~ "

4~ry ~~' °r



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



12- 2012 :UR ;rL_GgNEERGELEGD

1 1. 12, 2012

STAATSStRedaHTlU HAfVDFL

í~ l

Voor- MON1T

behoudei B8

aan het Belgiscl-5taatsblq ELG1SC

Ondernemingsnr: 0896.306.625

Benaming (voluit) ; SKYVIEWSHOP

(verkort) i

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DAMKAAI 6 BUS 12

8500 KORTRIJK

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft; de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam; "SKYVIEWSHOP".

2. Duur : de vennootschap is opgericht op 4 maart 2008 voor een onbeperkte', duur.

3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt' drieëntachtigduizend euro (£ 83.000,00), vertegenwoordigd door achthonderddertig (830) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één achthonderddertigste (1/830ste) van; het maatschappelijk kapitaal.

.4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat! ;in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de'', winst : de jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van die winst wordt tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze af ineming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal vans ide vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke; reserve wordt aangesproken.

!De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergade !ring, op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stem-!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ond " rwerp akte :TOEVOEGING VOORWAARDE UITOEFENING STEMRECHT - GOEDKEURING NEDERLANDSE AUTHENTIEKE TEKST VAN DE STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.15.721) opgemaakt door Dirk Vanhaese-brouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 26 november 2012, blijkt dat de enige aandeelhouder, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. een voorwaarde inzake de uitoefening van het stemrecht toe te voegen; door te bepalen dat zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, de uitoefening van het stemrecht dat aan de be trokken aandelen toekomt geschorst is.

2. ten gevolge van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van het Franse naar het Nederlandse taalgebied, de Nederlandse authentieke tekst; van de statuten vast te stellen, alhier bij uittreksel bekendgemaakt, als; ;volgt:

Op de laatste blz. van uik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m od 11.1

men geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uit-

gekeerd en de andere helft gereserveerd.

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

7. Omvang van de bevoegdheid van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden en de wijze waarop zij deze uitoefenen :

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en b evo egdheid.

Bijzondere volmachten.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan bijzondere volmachten verlenen aan één of meer lasthebbers en stelt de vergoedingen vast voor de perso(o)n(en) aan wie zij bevoegdheden heeft toevertrouwd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging van de vennootschap bij haar handelingen en in rechte. De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

L

r Voorbehouden

aan het

Beegrsch Staatsblad



" ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door een gedelegeerde' bestuurder die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

8. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

1. De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en de export, het optreden als commerciële tussenpersoon in hout, vaste brandstoffen en bouwmaterialen in het algemeen.

2. De uitbating van een doe-het-zelf-winkel.

3. Trading en meer in het bijzonder het vestigen van commerciële contacten in binnen- en buitenland ten voordele van uitvoerders en het optreden als tussenpersoon in deze handel wat betreft het voeren van onderhandelingen, orderplaatsingen, overslag en de betaling van nationale en internationale transacties.

4. De aan- en verkoop, de ruil, het beheer, het huren of verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Zij mag onder andere betrokken zijn, op welke wijze ook, in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken door alle middelen die haar het best geschikt lijken.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

9. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de de derde maandag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

10. Voorwaarden van toelating : de raad van bestuur kan in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de houders van aandelen op naam, tenminste vijf (5) werkdagen véór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de houders van gedematerialiseerde aandelen, tenminste vijf (5) werkdagen véér de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennoot-





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

schap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door, de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, moeten neerleggen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

11. Voorwaarden uitoefening stemrecht : zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : ]Vaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

19/12/2012
ÿþMod 11.1

1;- 7=-1 Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

R~

MI2203995*

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



N° d'entreprise : 0896.306.625

Dénomination (en entier) : SKYVIEWSHOP

(en abrégé):

Forme juridique :SOCIÉTÉ ANONYME

Siège :RUE DE COMINES 7

7700 MOUSCRON

Objet de l'acte : CONSTATATION DE LA DÉMISSION D'UN ADMINISTRATEUR - NOMINATION D'UN NOUVEL ADMINISTRATEUR - TRANSFERT DU SIÈGE SOCIAL.

D'un procès-verbal de l'assemblée générale spéciale de la société anonyme "SI.YVIEWSHOP", précitée, tenue à 7700 Mouscron, rue de Comines 7, le 1 novembre 2012, il résulte que

1. l'assemblée a pris acte de la démission de Monsieur Stephan GEORGE de ses fonctions d'administrateur, à compter du 25 octobre 2012, donnée par; lettre du 25 octobre 2012.

'2. en remplacement, l'assemblée a appelée aux fonctions d'administrateur Monsieur Jean GLORIEUX, né à Kortrijk le 18 février 1985, demeurant à` .8554 Zwevegem, Beerboslaan 10.

La durée de ses fonctions se terminera après l'assemblée générale ordinaire' de l'année 2018.

'Conformément à l'article 19 des statuts, la société est valablement repré-; sentée dans tous les actes et en justice, soit par le conseil d'administration,; soit par un administrateur-délégué agissant seul.

3. le siège social de la société a été transféré de 7700 Mouscron, rue de Comines 7 à 8500 Kortrijk, Damkaai 6 boîte 12 et ce à partir du 1 novembre; 2012.

Monsieur Dirk Van Haesebrouck Mandataire spéciale

Tribunal de Commerce de Tournai

déposé au greffe ie 1 0 DEC. 2012

' ~` +.

,tl y~*M+y

GrefFe'~ ~~:1 i ar1.C- -.i ,Tf

r

À

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.06.2012, DPT 28.08.2012 12455-0484-015
29/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 20.06.2011, DPT 26.08.2011 11439-0138-015
02/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.08.2010, DPT 31.08.2010 10479-0028-015

Coordonnées
SKYVIEWSHOP

Adresse
DAMKAAI 6, BUS 12 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande