SLAGERIJ ERIKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ ERIKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.230.953

Publication

07/08/2014
ÿþmoi word il.t



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



31 r07 ELGISCH S

MONJTEU

Ondernemingsnr : 0880.230.953

Benaming

(voluit) : SLAGERIJ JOSE

(verkort) :

. 2814 BElefffie

AATSBLAD

NEERGELEGD

Rechtbank Koophandel

18 JUL 2014

Griffie

fz.earti- ttfr1Q11nrs rP ri!me,

De griffier

i

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 55 _ 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2014:

De enige vennoot besluit tot het ontslag van de heer José VANBESELAERE, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van heden.

De vergadering dankt hem voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap bewezen heeft.

Vervolgens benoemt de enige vennoot met ingang van heden voor onbepaalde duur tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BERME', met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Duivelshoekstraat 13, RPR Gent (afdeling Kortrijk) en met ondememingsnummer 0464.229.330, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard NUYTTEN, wonende te 8800 Rumbeke (Roeselare), Duivelshoekstraat 13,

Erika VANRENTERGHEM

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/201'4 =Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2014
ÿþmod 11.1

'9 f ; In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0.5 NOV 2014

Griffie_

Gent Afdeling Brugge

De griffier

uu tilt

*192080

Ondernemingsnr : 0880.230.953

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : SLAGERIJ JOSE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : leperstraat 55

8700 Tielt

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart Cluyse, notaris te Pittem,, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met, Beperkte Aansprakelijkheid genaamd 'Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, ingeschreven in hete rechtspersonenregister te Gent afdeling Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532, op 15 oktober 2014 geregistreerd te Oostende-AA, elf bladen, geen verwijzingen, op achtentwintig oktober tweeduizend veertien. Reg.: 5, boek: 770, blad: 76, vak: 16. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger, dat door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SLAGERIJ JOSE, met zetel te 8700 Tielt, leperstraat 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, vierde afdeling Brugge met ondernemings en BTW-nummer BE-0880.230.953,met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT -- BEVESTIGING EN AANVAARDING ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering neemt akte van het door de heer José Vanbeselaere ingediende ontslag uit de functie van (statutair) zaakvoerder en dit met ingang van 1 juli 2014 zoals blijkt uit het schrijven van de heer Vanbeselaere de dato 23 september 2014.

Dit document werd door de voorzitter aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek het te willen bewaren in zijn dossier.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden met ingang van 1 juli 2014 en bevestigt hierbij bijgevolg het ontslag van de heer José Vanbeselaere als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal de vennootschap beslissen omtrent de décharge van de heer José Vanbeselaere.

De vergadering besluit dienaangaande dat artikel 22 van de statuten voortaan als,' volgt luidt:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke, personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht: onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de' uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de. rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste: vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd:

- Mevrouw VANRENTERGHEM Erika, voornoemd, die verklaart te aanvaarden

onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Dit mandaat neemt aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerders is in principe bezoldigd en de vergoeding zal later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

TWEEDE BESLUIT  SCHRAPPING MEERHANDTEKENINGSCLAUSULE

De vergadering beslist de meerhandtekeningsclausule in de statuten te schrappen wanneer er meer dan één zaakvoerder is voor verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van of gelijk aan of meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

Bijgevolg wordt volgende bepaling uit artikel 23 van de statuten geschrapt:

"Indien de vennootschap door meerdere zaakvoerders wordt bestuurd, is de handtekening van alle zaakvoerders vereist voor alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van of gelijk aan of meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000, 00 EUR).

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij openbaar gemaakt is."

DERDE BESLUIT- NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de bestaande benaming 'SLAGERIJ JOSE' te wijzigen en vanaf heden te vervangen door SLAGERIJ ERIKA".

Dienovereenkomstig zullen de statuten van de vennootschap aangepast worden en voortaan zal de vennootschap de benaming 'SLAGERIJ ERIKA' gebruiken in alle stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid' of door de afkorting 'BVBA'.

VIERDE BESLUIT  ACTUALISERING STATUTEN

Gezien de aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen voor wat betreft de regels aangaande ontbinding en vereffening van vennootschappen wenst de vergadering hierbij de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte tevens in de statuten te voorzien en dienaangaande wordt artikel 29 van de statuten volledig geschrapt en volledig vervangen door volgend artikel:

"Artikel 29.- ONTBINDING EN VEREFFENING

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging warden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf." VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STAUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten besluiten dat rekening houdend met voormelde genomen besluiten de volgende artikels van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten zullen worden gewijzigd en voortaan zullen luiden ais volgt:

Artikel 1. luidt als volgt:

"Artikel 1. - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming SLAGERIJ ERIKA.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid' of met de afkorting 'BVBA'."

Gezien het ontslag van de heer José Vanbeselaere ais statutair zaakvoerder luidt artikel 22 van de statuten voortaan ais volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd:

- Mevrouw VANRENTERGHEM Erika, voornoemd, die verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Dit mandaat neemt aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel van . de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerders is in principe bezoldigd en de vergoeding zal later door de algemene vergadering worden vastgesteld."

Artikel 29 luidt voortaan als volgt:

"Artikel 29 -- ONTBINDING EN VEREFFENING

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de; algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf." ZESDE BESLUIT - MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT - OPDRACHT TOT COORDINATIE

De vennoten geven de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verlenen hierbij aile machten_ om

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

r

3 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





mod 11.1

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

BART CLUYSE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van het proces-verbaal de dato 15 oktober 2014

Expeditie van de akte regelingsakte echtscheiding door onderlinge toestemming

verleden voor notaris Bart Cluyse, te Pittem op 18 juni 2013

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 28.09.2011 11573-0191-013
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 27.09.2010 10559-0043-013
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 21.12.2009 09900-0284-013
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 21.10.2008 08789-0261-014
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 21.09.2007 07735-0165-014
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.09.2015, NGL 27.10.2015 15658-0467-015

Coordonnées
SLAGERIJ ERIKA

Adresse
IEPERSTRAAT 55 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande