SNAUWAERT-SARRAZYN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SNAUWAERT-SARRAZYN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.823.928

Publication

05/11/2012
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*12179885' 8

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRo: ( n

2 3 OKT,2pO1Z`~~pe)

off:

Griffie i`re gr W.

Ondememing$nr Benaming

08 49 82? 928

(vonrit) : SNAUWAERT-SARRAZYN

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zeer , Stationstraat 68, 8700 Tielt

Onderwerp aktw : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 11 oktober 2012.

Uit een onderhandse akte van 11 oktober 2012 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende

hoofdelijk aansprakelijke vennoten:

- de heer Dominiek Snauwaert, wonende te 8700 Tielt, Blekerijstraat 11;

- de heer Jan Sarrazyn, wonende te 8700 Tielt, Hulstpfein 12.

De statuten vermelden onder meer:

Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en draagt' de naam " SNAUWAERT-SARRAZYN ".

Maatschappelijke zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Stationstraat 68. Duur: De vennootschap wordt opgericht op 11 oktober 2012 voor een onbeperkte duur,

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-De handel onder al haar vormen in en het leveren, plaatsen, onderhouden, herstellen en verhuren van koeltechnisch materiaal en tapinstallaties.

-Het ter beschikking stellen van derden van zowel eigen als gehuurde roerende en onroerende goederen en het verlenen van logistieke steun in het kader van allerhande evenementen, zoals beurzen, braderieën, congressen en seminaries, modeshows, culinaire manifestaties, feesten, banketten, recepties, theater, poppenkast, openluchtfestivals, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen en tentoonstellingen dit alles zowel ten behoeve van bedrijven als van particulieren.

-Het opkopen via veilingen, uit falingen of anderszins van allerhande nieuwe en tweedehandse roerende; goederen om ze  eventueel na herstel of verbetering- te verhandelen of te verhuren in eigen beheer.

-De uitbating van een kunstgalerij, inclusief het verkopen en veilen van kunstvoorwerpen; de handel onder al zijn vormen (groot-en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export vertegenwoordiging, makelarij, commissie' handelen enz.) in meubelen, antiekvoorwerpen, sier- en kunststukken, schilderijen, aquarellen, etsen, lithografieën, beeldhouwwerken, houtsnijwerk, bronzen juwelen, edel- en halfedelstenen, schelpen, fossielen, decoratieve voorwerpen en uitrustingen.

-Softwareontwikkeling en verlenen van IT-advies. Het onderhoud , de handel in en de verhuur van computers, randapparatuur en dito toebehoren.

-De vennootschap kan andere vennootschappen besturen, superviseren, controleren, vereffenen en raad verstrekken

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zo kan de vennootschap ook investeren in alle roerende en onroerende activa ter verloning in natura van de zaakvoerder(s) en alle beleggingen en investeringen uitvoeren  eventueel gefinancierd door leningen- die kaderen binnen het normaal patrimomium-beheer van een commerciële vennootschap.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

up o - laatste Vz van Luik B vermeien ien : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

c , ,

1 r«-

1 voix-

.4.,i taMhamc;án

~ aan hot

LSBelgisch taai--,blad

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële ' transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdéénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd-vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening %.)f voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Kapitaal: 500,00 euro, in geld gestort, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Boekjaar: Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 3e dinsdag van de maand april om 14 uur op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen.

Aanleggen reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap, De vennoten beslissen tijdens de jaarvergadering over de bestemming van het resultaat. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Zaakvoerders: De Zaakvoerder(s) wordt (worden) belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel zoals het is vastgelegd in artikel 3 van de oprichtingsovereenkomst. De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle daden van beheer te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaakvoerder(s) beschikt (beschikken) alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij (zij) moet (moeten) doen blijken van het akkoord van de andere vennoten. Indien de vennootschap wordt bestuurd door meer dan één zaakvoerder is de handtekening van twee zaakvoerders vereist voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00).

Tot zaakvoerders worden benoemd:

de heren Snauwaert Dominiek en Sarrazyn Jan, voornoemd.

Hun mandaat, dat ONBEZOLDIGD is, geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de

vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Zij aanvaarden hun opdracht.

Diverse bepalingen en overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2012.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Accountantskantoor Dekeyser, vertegenwoordigd door mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastreat 22, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, om de formaliteiten van de vennootschap te vervullen bij de Besturen der Directe Belastingen, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Sociale Zekerheid en andere administraties,

alsook de vennootschap te vertegenwoordigen

* bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister te vervullen niet alleen n.a.v. van onderhavige akte maar ook met inbegrip van toekomstige publicaties in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

en

* bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen en desgevallend toekomstige aanpassingen van de gegevens in de Kruispuntban'k van Ondernemingen te verzekeren.

Opgesteld te Marke,

Cathy DEKEYSER

lasthebber

tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

pp de laatste blz var lurk B vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(otnten l bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen.iioordigon

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SNAUWAERT-SARRAZYN

Adresse
STATIONSTRAAT 68 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande