SOBRA FARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOBRA FARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.118.432

Publication

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.02.2012, NGL 22.08.2012 12441-0450-009
16/03/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCácLEG D

06. 03. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL, Griffie _ l,oÉlrllloli

~~ ~--z.

~~ti t-t

III

*12057985*

Ondernemingsnr : BE0878.118.432

Benaming (voluit) : SOBRA FARMA, in vereffening

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burg. Vandenbogaerdelaan 35

8870 Izegem

Onderwer " akte : Buitengewone algemene vergadering  Vereffening  Verslag vereffenaar  Sluiting van de vereffening.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe VERHAEGHE met standplaats te Ruiselede op 21 februari 2012, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone il algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRA FARMA", in vereffening, is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vereffenaar, mevrouw Sofie VANHECKE, voornoemd, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa.

De vereffenaar geeft lezing van haar verslag, hetwelk samen met de rekeningen en de stukken tot staving meer dan één maand vóár heden neergelegd werd op de zetel van de vennootschap, en dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

beide aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van voormelde stukken te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Tweede besluit

Overeenkomstig het bepaalde in het verslag van de vereffenaar doet de vereffenaar afgifte van alle maatschappelijke goederen van de vennootschap (actief en passief) aan de vennoten gezamenlijk.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen wordt het hierna vermeld onroerend goed overgedragen vanaf heden, aan de aandeelhouders - natuurlijke personen. Ingevolge de >Ï bepalingen van hun genoemd huwelijkscontract zal nagemeld onroerend goed behoren tot hun gemeenschappelijk huwelijksvermogen.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe eventuele verborgen schulden en verplichtingen, welke na de afsluiting van de vereffening nog eisbaar worden, volledig te ;I dragen en te betalen.

Het vermogen van voornoemde vennootschap omvat geen onroerende goederen, behalve:

Beschrijving van het onroerend goed

STAD IZEGEM - vierde afdeling

Voor-behoudE aan hel Betgisc' Staatsbit

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Een woon- en handelshuis, op en met medegaande grond, en alle verdere aanhorigheden, gelegen te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 35, kadastraal bekend te Izegem, vierde afdeling, sectie D, volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummer 1127/W14, telkens voor een oppervlakte van 5 aren.

Oorsprong van eigendom

Het hiervoor vermeld onroerend goed behoort toe aan de vennootschap SOBRA FARMA,

ingevolge aankoop aan de heer en mevrouw Emiel Johan Marie René VANHECKE -- Lena Leonia Adolfina DE LAERE, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 december 2005, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 19 januari 2006, formaliteit 065-T-191011006-00793,

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE TOEBEDELING

De goederen worden overgedragen onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, verhuring, bruikleen of welk beletsel ook dat de vrije eigendons- en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren, behoudens de bedingen hierna vermeld in de bijzondere voorwaarden.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

De vennoten krijgen de goederen in de toestand en gesteldheid waarin ze zich heden bevinden; zonder dat een onnauwkeurigheid in de beschrijving en een verschil in afmetingen, hoe groot dit ook mag zijn, aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering.

De goederen worden teruggenomen zonder waarborg voor het bestaan van verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende erfdienstbaarheden, waarmede ze zouden kunnen bevoordeligd of bezwaard zijn.

Alle voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennoten/overnemers vanaf heden.

HYPOTHECAIRE TOESTAND.

De verschijners verklaren dat voormeld goed vrij en zuiver is van alle hypotheek, voorrecht, ontbindende vordering en recht van genotspand, met uitzondering van de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 25 januari 2006, formaliteit 065-I-2510112006-1066, in het voordeel van ING BELGIË, voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) in hoofdsom en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) voor aanhorigheden, krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 december 2005.

De comparanten verklaren eveneens kennis te hebben van een notariële volmacht tot hypothekeren, verleden voor ondergetekende notaris op 28 december 2005, in voordeel van ING BELGIË, voor een bedrag van honderd zevenenvijftig duizend achthonderd euro (¬ 157.800,00) in hoofdsom van een voor een bedrag van vijftienduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 15.780,00) voor aanhorigheden.

Bij haar schrijven van 15 december 2011 liet ING BELGIË haar akkoord kennen, waaruit blijkt dat ING akkoord kan gaan met de voortzetting van bovenvermeld krediet op naam van de aandeelhouders.

De comparanten verklaren hiervan kennis te hebben en zij verklaren al het nodige te zullen doen in dit verband, op eerste verzoek van ING BELGIË.

De comparanten verklaren verder (behoudens het voorgaande), op vraag van ondergetekende notaris, geen enkel document te hebben ondertekend vôôr het verlijden dezer van hypotheekvestiging of volmacht tot hypothekeren en ook geen weet te hebben van enige procedure die de vervreemding van het hiervoor beschreven onroerend goed zou kunnen belasten.



Bijtagenr bit het Selgisi<hStantgb-taii _ t6f63/2072 =Annexes du -Moniteur bëIgë







ONTSLAG INSCHRIJVING.

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enig ambtshalve inschrijving te

nemen bij de overschrijving dezer.



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaar doet afgifte van alle maatschappelijke goederen van de vennootschap aan de vennoten gezamenlijk, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

Derde besluit

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld. Alle vennoten verklaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend,

De algemene vergadering neemt de conclusies van het rapport van de vereffenaar aan en keurt de rekeningen goed van de vereffening, zoals deze opgesteld werden door de vereffenaar.

De algemene vergadering geeft algehele kwijting zonder enig voorbehoud of beperking aan mevrouw Sofie VANHECKE voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Vierde besluit

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief als passief aan de vennoten, verklaart de vergadering de vereffening voor gesloten.

De algemene vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOBRA FARMA definitief opgehouden heeft te bestaan.

Viifde besluit

De algemene vergadering beslist dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 35,

Zesde besluit

De vergadering beslist tot bijzondere gevolmachtigden te benoemen, teneinde alle formaliteiten inzake afsluiten van de vereffening te vervullen bij de diensten van de kruispuntbank der ondernemingen, ieder met de volheid der machten: 1) mevrouw Sofie VANHECKE, wonende te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 35 en 2/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ACCOUNTANCY KOVAG  De Westvlaamse', met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 157.

_Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Christophe Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd. 21 februari 2012, met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Voor-

.I;ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes dü 1Vlónffeur baie

09/12/2011
ÿþ mod 11.1



Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

*11185797

111

Benaming (voluit) : SOBRA FARMA

; Ondernemingsnr : 0878.118.432

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burg. Vandenbogaerdelaan 35

8870 Izegem

Onderwerp akte : UITTREKSEL - Buitengewone algemene vergadering - Vrijwillige

ontbinding - Invereffeningstelling - Aanstelling vereffenaar.

"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe VERHAEGHE, met standplaats te Ruiselede, , op 7 november 2011, geregistreerd te Tielt, Registratiekantoor, drie bladen, één verwijzingen, op 15 november': 2011. Reg 5, boek 433, blad 77, vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De EA Inspecteur ai. (getekend);; Chantal VANKEIRSBILCK, Fiscaal Deskundige, dat de buitengewone algemene vergadering van de': aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBRA FARMA", is. bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: goedkeuring van de verslagen

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato 24 oktober 2011, waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 31 augustus 2011.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 3 november 2011, opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap `Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren', met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d en met ondernemingsnummer 449.065.260 RPR Gent, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, over de samenvattende staat van activa en passiva, gevoegd bij zijn verslag.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090. Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, vennoot en bedrijfsrevisor, werd op 19 augustus 2011 door mevrouw Sofre Vanhecke, de zaakvoerder van de BVBA Sabra Farma, aangesteld om. ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de ontbinding van de vennootschap.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA Sobre Farma een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 augustus 2011,' opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 268.169, 31 EUR en een netto-passief van 9.780, 20 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Opgemaakt te Melle, op 3 november 2011"

De algemene vergadering neemt inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaat de voorzitter van voorlezing ervan.

Er worden door de aandeelhouders geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. Zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Een exemplaar van voormelde verslagen wordt samen met een uittreksel van huidig proces-verbaal en het verslag van de vereffenaar, waarvan hierna sprake, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Tweede besluit: Vrijwilli e ontbinding

De vergadering beslist tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap, en haar vereffening wordt uitgesproken, te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt enkel nog geacht voort te bestaan voor haar

" vereffening.

De instrumenterende notaris vestigt de aandacht er op dat alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is (artikel 183 paragraaf 1 van het Wetboek van''. vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Derde besluit: Benoeming van de vereffenaar en bevoegdheden van de vereffenaar.

Wordt benoemd tot vereffenaar:

Mevrouw VANHECKE Sofie, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 volgende van het Wetboek van

vennootschappen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap.

Zij mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar

machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

De opdracht van vereffenaar wordt niet bezoldigd.

Ondergetekende notaris wijst de vergadering erop dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat haar

benoeming werd bevestigd door de rechtbank van koophandel.

Vierde beslissing: Ontslag zaakvoerder

Tengevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de ,

zaakvoerder, mevrouw Sofie VANHECKE, voornoemd.

Vijfde beslissing: Volmacht aan vereffenaar

De vergadering geeft volmacht aan de vereffenaar, mevrouw Sofie VANHECKE, om het verzoekschrift

namens de vennootschap in te dienen op de rechtbank van koophandel met het oog op het verkrijgen van haar

bevestiging.

Voor beknopt uittreksel

Notaris Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 7 november 2011, met verslag van de zaakvoerder, controleverslag van de bedrijfsrevisor en afschrift vonnis met bevestiging benoeming vereffenaar dd 18/11/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Bijlagen -61 7iët $é7giscli Staáfs6Ie ÿÿ 6911272011- Annexes du -Moniteur -Eièlgè

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 25.08.2011 11451-0302-010
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 02.06.2010 10148-0360-010
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 17.07.2008 08415-0181-012
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 09.07.2007 07363-0099-010

Coordonnées
SOBRA FARMA

Adresse
BURGEMEESTER VANDENBOGAERDELAAN 35 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande