SOCIAAL BUREAU WARLOP

Association sans but lucratif


Dénomination : SOCIAAL BUREAU WARLOP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 508.829.237

Publication

15/01/2013
ÿþt~

ik, ~:.'-F!

,.,

I 1II(1 III1 'l II1 III III( 'I l II'1lII II

*13009547*

ivSoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr :R Benaming

(voluit) : SOCIAAL BUREAU WARLOP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 8970 Poperinge - Burgmeester Bertenplein 10

Onderwerp akte : Oprichting

Op 21 december 2012 zijn volgende personen

-Mevrouw Lignel Agnes, geboren te Poperinge op 2 april 1943 en wonende te 8660 De Panne, Zeedijk 103/2202;

-Mevrouw Lignel Linda, geboren te Poperinge op 10 mei 1940 en wonende te 8970 Poperinge, Priesterstraat 10/A2;

-Mevrouw Warlop An, geboren te Poperinge op 23 februari 1972 en wonende te 8900 leper, Klaverstraat 6; -De heer Marty Vankemmel, geboren te Poperinge op 7 november 1964 en wonende te 8908 Vlamertinge, Nieuwe Landing 9;

overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals sedertdien gewijzigd onder meer door de wetten van 02 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003 en 27 december 2004, onder de hierna volgende voorwaarden:

AFDELING I: BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk, en draagt als benaming: "SOCIAAL BUREAU WARLAP" Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" en het adres van de zetel van de vereniging.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan door de woorden "VZW" of "Vereniging zonder winstoogmerk".

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 8970 Poperinge, Burgemeester Bertenplein 10, in het gerechtelijk arrondissement leper. Bij beslissing van de raad van bestuur mag hij elders overgebracht, worden,

De raad van bestuur mag op andere plaatsen hulpkantoren inrichten en er kantoordirecteurs of agenten' aanstellen.

Verder mag de vereniging andere inrichtingen van dezelfde aard in haar schoot opnemen of groeperen, teneinde er de leiding van waar te nemen of samenwerking te bewerken.

ARTIKEL 3

1.De vereniging is een onafhankelijke organisatie met als voornaamste doel het inrichten van hulpdiensten voor sociale, economische, corporatieve, fiscale, rechtskundige, rekenplichtige en andere aangelegenheden ten dienste van de leden; het aanleggen van documentatie ter bevordering van de belangen en de diensten van haar aangeslotenen, het verstrekken van inlichtingen op gebied van sociale, economische, corporatieve, fiscale, rechtskundige, rekenplichtige en andere aangelegenheden, aan de aangeslotenen.

Alle andere taken of opdrachten dan deze hierboven vermeld, die bij wet of koninklijk besluit aan de

vereniging worden toevertrouwd zullen ook door de vereniging kunnen worden uitgevoerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

2.Ter uitvoering van voornoemde taken kan de vereniging in de nodige ondersteuning en uitrusting voorzien zodat haar taken maximaal kunnen worden vervuld. Deze uitrusting kan onder meer bestaan uit een aangepaste informatica-infrastructuur, een administratief en boekhoudkundig secretariaat, controle en beveiligingsvoorzieningen, personeel.

3.De vereniging mag alle handelingen verrichten of daden van koophandel stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben. Zo mag de vereniging bijdragen of vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken alsook roerende en onroerende goederen verwerven en bezitten, nodig voor de verwezenlijking van haar doel

4.De vereniging kan in haar structuur verschillende regionale of lokale kantoren of afdelingen uitbcuwen waar de opdrachten van de vereniging kunnen worden uitgeoefend. Dit kan gebeuren in samenwerking met andere verenigingen of organisaties. De onderlinge verhouding binnen deze structuur wordt in een huishoudelijk regelement bepaald.

5.De vereniging kan samenwerkingsverbanden afsluiten niet andere organisaties of verenigingen ter verwezenlijking van haar doel.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

AFDELING Il: LEDEN-BIJDRAGEN

ARTIKEL 5

1.De vereniging telt effectieven leden en toegetreden leden

2.De effectieve leden zijn stemgerechtigd lid van de algemene vergadering. De toegetreden leden zijn geen lid van de algemene vergadering

3.Het aantal effectieve leden mag niet minder dan drie (3) bedragen.

ARTIKEL 6

Elke natuurlijke - of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard, kan als effectief lid tot de vereniging toetreden. De raad van bestuur beslist over elk verzoek tot opname als effectief lid. Elk nieuw kandidaat-lid stuurt zijn schriftelijke kandidatuur naar de raad van bestuur vergezeld van een kopie van zijn identiteitskaart.

De raad van bestuur beraadslaagt en beslist bij meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Er is evenwel een bijzondere meerderheid vereist voor beslissingen voorzien in artikel 32bis.

De beslissing van de raad van bestuur moet niet gemotiveerd zijn, Er bestaat hiertegen geen beroep. Bij gewone brief wordt de kandidaat in kennis gesteld van de genomen beslissing.

Evenwel kan de raad van bestuur de aanvaarding van de effectieve leden aan het dagelijks bestuur overdragen,

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van effectieve leden bijgehouden. Dit register bevat de wettelijk verplichte vermeldingen en beslissingen

ARTIKEL 7

Effectieve leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en in deze statuten worden beschreven.' Door de effectieve leden is er een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage verschuldigd waarvan de omvang jaarlijks door de raad van bestuur wordt vastgesteld. Deze jaarlijkse bijdrage per effectief lid mag niet hoger zijn dan 100,00 EUR

ARTIKEL 8

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan

bij de VZW een schriftelijke aanvraag indienen om toegereden lid te worden.

De raad van bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie of een kandidaat wordt aanvaard als

toegetreden lid.

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven.

ARTIKEL 9

Elk effectief lid kan op elke ogenblik uit de VZW treden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur mits een vooropzeg van drie maanden bij aangetekend schrijven. Het ontslag gaat in op het einde van het jaar binnen hetwelk de vermelde preadviestermijn afloopt,

Toegetreden leden kunnen zich ten vroegste na 3 volledige kalenderjaren lidmaatschap uit de VZW terugtrekken. Het ontslag moet via aangetekend schrijven betekend worden aan de directie, en dient goedgekeurd door de raad van bestuur, Hierbij moet een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht genomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

NOD 2,2

worden, waarbij de opzeg vóór f juli moet verstuurd worden om de toetreding te doen eindigen op 31 december.

ARTIKEL 10

Een effectief lid dat zijn ledenbijdrage niet heeft betaald of dat ophoudt de functies te vervullen krachtens

dewelke hij of zij tot lid van de algemene vergadering werd aangeduid, wordt geacht ontslag te nemen.

ARTIKEL 11

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval van overlijden, faillissement, vereffening,

onbekwaamheidsverklaring of plaatsing onder voorlopig bewind.

ARTIKEL 12

Effectieve leden kunnen worden uitgesloten wegens het niet naleven van de statuten of de reglementen of wanneer ze door hun handelwijze nadeel berokkenen aan de VZW, Het voornemen tot uitsluiting van een lid wordt minstens veertien dagen vóór de algemene vergadering door de raad van bestuur per aangetekend schrijven aan de betrokkene meegedeeld.

De uitsluiting van de effectieve leden kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken,

Deze zal in een geheime stemming met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen beslissen. Het uit te sluiten effectief lid moet tot deze algemene vergadering worden uitgenodigd en heeft er spreek- en stemrecht.

De raad van bestuur betekent bij aangetekend schrijven, binnen de veertien dagen na de algemene vergadering, de genomen beslissing aan et betreffende lid.

De VZW is ontheven van elke aansprakelijkheid nopens eventuele schade voortvloeiend uit de uitsluiting.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de VZW, de statuten of reglementen van de VZW niet naleven of door hun handelwijze nadeel berokkenen aan cie VZW, kunnen door eenzijdig besluit door de raad van bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

ARTIKEL 13

De ontsiagnemende of uitgesloten leden, evenals hun erfgenamen, rechtverkrijgenden of schuldeisers, kunnen geen aanspraak maken op het maatschappelijk bezit en kunnen noch opgave of overlegging van rekeningen, noch het leggen van de zegels, noch een inventaris eisen of vorderen.

Zij kunnen ook niet de teruggave eisen van de door hen betaalde bijdragen of welk vermogen van de VZW ook.

Elk ontslag nemend of uitgesloten effectief lid zal wel verplicht worden tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag werd ingediend.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur zal alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden binnen de acht dagen na kennisname van de beslissing, in het register van de leden, dal bijgehouden wordt op de zetel van de vereniging inschrijven.

Binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten zal de raad een bijgewerkte lijst neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement leper.

AFDELING 1[I RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 15

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie (3) leden en door de algemene vergadering benoemd bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van bestuurder duurt zes jaar. Valt een bestuursmandaat tussentijds open, dan zal de bestuurder die door de algemene vergadering benoemd wordt ter vervanging, het mandaat van zijn voorganger voleindigen.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering afgezet worden die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

leder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de overige leden van de raad van bestuur.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen dat aan de goedkeuring van de algemene

vergadering wordt voorgelegd, Dit reglement regelt alles wat nodig is voor de gang van zaken in de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Het reglement Kan gewijzigd worden op voorstel van de raad van bestuur door een algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

ARTIKEL 17

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vôôr dat de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder niet het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

ARTIKEL 18

De bestuurder heeft de meest volstrekte bevoegdheid voor het stellen van handelingen van bestuur of van beschikking die de VZW wanbelangen. Hij is bevoegd om aile handelingen te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vereniging.

ARTIKEL 19

De raad van bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen aan een of meer tussen zijn leden gekozen bestuurders die de titel van gedelegeerde van de raad van bestuur dragen. Hun machten worden door de raad van bestuur vastgelegd.

Hij kan eveneens niet-bestuurders belasten met het dagelijks bestuur van de vereniging. Deze leden verdelen op hun beurt onder hen de mandaten van voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van het dagelijks bestuur,

De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt door de raad van bestuur vastgelegd

ARTIKEL 21

De algemene vergadering kan een zitpenning toekennen aan de leden van de raad van bestuur. De raad

van bestuur kan aan de leden van het dagelijks bestuur een vergoeding toekennen.

Ingeval de bestuurders zich moeten verplaatsen in het belang van de vereniging, zullen zij recht hebben op

een vergoeding, evenredig met de gedane onkosten.

ARTIKEL 22

De benoeming van de leden van de raad van bestuur, van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt,

ARTIKEL 23

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de VZW.

Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de hun gegeven opdracht.

ARTIKEL 24

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen, samen met het gebruik van de maatschappelijke handtekening voor dat beheer, aan een van de leden van de raad van bestuur of aan een derde persoon, onder zijn verantwoordelijkheid aangesteld.

De voorzitter en de bijzonder gevolmachtigde kunnen ieder afzonderlijk geldig kwijting of ontlasting geven in naam van de vereniging, tegenover het beheer der posterijen, telegraaf, telefoon, postcheque-ambt, enz. Deze volmacht omvat tevens het openen in naam van de vereniging van één of meer post-bankrekeningen.

De raad van bestuur kan ook een directiecomité aanduiden, waarvan hij de samenstelling en de bevoegdheden bepaalt.

ARTIKEL 25

Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van het dagelijks bestuur, moeten worden ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken,

ARTIKEL 26

De rechtsvorderingen, zowel als eisende dan als verwerende partij, worden in naam van de vereniging door

de raad van bestuur gevoerd, op vervolging en benaarstiging van zijn voorzitter of diegene hiertoe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

afgevaardigd. De voorzitter en de daartoe gevolmachtigde lasthebbers zijn bevoegd om alleenhandelend procedures in kort geding of op de wijze van het kort geding in te leiden, zonder dat zij van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken.

AFDELING IV ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 27

De algemenen vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegenstemmen. Zij bezit de macht de statuten te wijzigen, de bestuurders en commissarissen te benoemen en te ontslaan, de kwijting aan de bestuurders en commissarissen te verlenen, de jaarlijkse rekeningen en de begroting goed te keuren, de vereniging te ontbinden, leden uit te sluiten alsook deze bevoegdheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk toekennen aan de algemene vergadering,

ARTIKEL 28

De algemene vergadering is samengesteld uit de effectieve leden van de vereniging. De leden worden aanvaard door de raad van bestuur. Indien een lid in de loop van de termijn ophoudt de functies uit te oefenen krachtens dewelke hij tot lid van de algemene vergadering wordt benoemd, volgt hieruit van rechtswege zijn ontslag Ieder van deze leden heeft het recht aan de vergadering deel te nemen hetzij in persoon, hetzij door tussenkomst van een lasthebber, houder van een schriftelijke volmacht en op voorwaarde dat deze zelf effectief lid van de vereniging is. Niemand kan echter drager zijn van meer dan één volmacht. Alle effectieve leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd en beschikken over één stem.

ARTIKEL 29

De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur. Telkens het maatschappelijk belang het vergt, kan de raad van bestuur een buitengewone algemene vergadering samenroepen. Er moet een buitengewone algemene vergadering gehouden warden op schriftelijke aanvraag van minstens de helft van de effectieve leden.

ARTIKEL 30

De effectieve leden worden tot de gewone of buitengewone algemene vergadering opgeroepen door middel van een brief die de dagorde vermeldt en dit minstens 8 dagen op voorhand, De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. De oproepingsbrieven worden verzonden naar het adres zoals ingeschreven in het register van de leden.

ARTIKEL 31

De vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden, en de beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid der uitgebrachte stemmen genomen, behoudens de uitzonderingen voorzien in de wet of In de statuten. In geval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Bij het berekenen van de meerderheid wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de leden die zich bij de stemming onthielden, tenzij in de gevallen waarin een bepaling van de wet de besluitvorming van de ledenvergadering aan een bijzondere quorumvereiste en/of een bijzondere meerderheidsvereiste onderwerpt.

Beslissingen van de algemene vergadering inzake wijziging van de statuten, uitsluiting van leden of vervroegde ontbinding van de vereniging moeten genomen worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 32

De beslissingen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register opgenomen en ondertekend door de voorzitter en alle aanwezige leden die erom verzoeken.

Het register wordt op de maatschappelijke zetel bewaard, waar al de belanghebbenden er kennis van kunnen nemen, echter zonder verplaatsing van het register. De leden mogen een uittreksel vragen, ondertekend door de voorzitter of een ondervoorzitter,

AFDELING V: MAATSCHAPPELIJK DIENSTJAAR

ARTIKEL 33

Elk jaar worden de rekeningen van het afgelopen dienstjaar afgesloten en wordt de begroting van het volgend jaar opgesteld. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Indien een commissaris werd benoemd, zal deze op de jaarvergadering verslag uitbrengen over zijn controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid van deze jaarrekening.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de wettelijke bepalingen en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten,

De jaarlijkse rekeningen worden door de zorgen van de raad van bestuur ter griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement van de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd, neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MaD 2,2

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering.

AFDELING VI: ONTBINDING

ARTIKEL 34

Zowel bij vrijwillige als bij gerechtelijke ontbinding van de vereniging duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid. In geval van vereffening wordt het netto overblijvend actief van de vereniging, na vereffening van de schulden en aanzuivering van de lasten, overgedragen aan een vereniging met gelijkaardig oogmerk.

ARTIKEL 36

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk, op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, de wet van 16 januari 2003 en de wet van 22 december 2003, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Indien één of meer bepalingen van deze statuten in strijd zouden zijn met de huidige of toekomstige wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, worden ze voor niet geschreven gehouden, zonder dat dit afbreuk doet aan de geldigheid van de overige bepalingen.

AFDELING VII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 36

Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals sedertdien gewijzigd onder meer door de wetten van 02 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003 en 27 december 2004 van toepassing.

OVERGANGSMAATREGELEN

1.Het eerste boekjaar begint vanaf oprichting en eindigt op 31/12/2013.

2.Benoeming raad van bestuur :

Met ingang van heden, 01.04.2010 heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen benoemd, zodat de raad van bestuur vanaf heden, voor een periode van zes jaar, is samengesteld als volgt:

-Mevrouw Lignel Agnes, geboren te Poperinge op 2 april 1943 en wonende te 8660 De Panne, Zeedijk

103/2202;

-Mevrouw Lignel Linda, geboren te Poperinge op 10 mei 1940 en wonende te 8970 Poperinge,

Priesterstraat 10/A2;

-Mevrouw Warlop An, geboren te Poperinge op 23 februari 1972 en wonende te 8900 leper, Klaverstraat 6;

Deze hebben onder elkaar aangesteld als:

-Voorzitter < Mevrouw Lignel Agnes, geboren te Poperinge op 2 april 1943 en wonende te 8660 De Panne,

Zeedijk 103/2202

-Secretaris : Mevrouw Warlop An, geboren te Poperinge op 23 februari 1972 en wonende te 8900 laper,

Klaverstraat 6

-Schatbewaarder : Mevrouw Ligne! Linda, geboren te Poperinge op 10 mei 1940 en wonende te 8970

Poperinge, Priesterstraat 10/A2

3.Tot gedelegeerd bestuurder wordt besloten :

De raad van bestuur heeft het dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwd aan.

Mevrouw Lignel Agnes, geboren te Poperinge op 2 april 1943 en wonende te 8660 De Panne, Zeedijk 103/2202.

Zij is gemachtigd om door zijn handtekening in de zaken van het dagelijks bestuur de vereniging te verbinden.

4.Verbintenissen in naam van de VZW in oprichting

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t I "

Luik B - Vervolg

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1112/2012 in naam van de VZW in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de VZW overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige VZW van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de bestuurders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de VZW van deze verbintenissen en overeenkomsten.

5. Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ABC Verhelst Fiduciaire met zetel te 8980 Zonnebeke, Passendalestraat 55 of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Jurgen Verhelst, wonende te 8980 Zonnebeke, Passendalestraat 55, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondememingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie als aannemer.

Aldus opgemaakt te Poperinge op 21/12/2012 in 6 originelen waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen. Twee exemplaren zullen dienen ter registratie van deze oprichtingsakte.

Mevrouw Lignel Agnes

Gedelegeerd - bestuurder - voorzitter

Op de laatste blz van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz¬ i van de perso(o)ntens bevoegd de verenig¬ ¬ rg" stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

03.01.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vzw

MM

ASBL

Coordonnées
SOCIAAL BUREAU WARLOP

Adresse
BURGEMEESTER BERTENPLEIN 10 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande