SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.457.179

Publication

03/09/2014
ÿþMotl Wort1 i1 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EUR BELGE



NEERGELEGD

-08- 2014 1 l JULI 2014

H STAATSBLAD Rec bagki van KOOPHANDEL ~ifr, eafd. KORTRIJK

Ondernemingsnr . 0421.457.179

Benaming

(volut): Sociaal Kantoor Krekelbergh

sverkorü

Rechtsvorm BVBA

Zetel Hoogleedsesteenweg 348, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke beslissingen van de enige vennoot, dd. 6 juli 2014

De enige vennoot neemt kennis van het ontslag van de volgende gewone en statutaire zaakvoerders, met ingang vanaf de datum van deze schriftelijke algemene vergadering:

Ais statutaire zaakvoerder:

9.Petra Krekelbergh

Ais gewone zaakvoerder:

1.Krekelbergh Invest ("K-Invest") BVBA (Johny Thiostraat 28, 8830 Roeselare, RPR 0807.541.430 (RPR

Kortrijk), met vaste vertegenwoordiger Petra Krekelbergh

2.Robert Krekelbergh

3.Krekelbergh Personeel Management BVBA (leperstraat 212, 8840 Staden, RPR 0438.505.524), met vaste

vertegenwoordiger Robert Krekelbergh

De enige vennoot beslist Carma BVBA, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Grotenbergstraat 49, met ondememingsnummer 0472.647.643, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Carine Huysveld, wonende te 9620 Zottegem, Grotenbergstraat 49, te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap.

Het mandaat neemt een aanvang op datum van deze schriftelijke bijzondere algemene vergadering en heeft een onbepaalde duur.

Het mandaat is onbezoldigd.

De enige vennoot geeft volmacht aan Mr Jan Van Gysegem en Mr Vera Caimo, advocaten Claeys & Engels, kantoorhoudende te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met mogelijkheid van indeplaatsstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om, ieder afzonderlijk, de formulieren voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bovenvermelde beslissingen te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Vera Calma, Claeys & Engels

Bijzondere lasthebber

Wordt gelijktijdig neergelegd: schriftelijke beslissingen van de enige vennoot, dd. 6 juli 2014

Op de laatste biz van t..,rk B vermelden Recto Naam en hoedan,gheld van de uistrumenterenae notans Netzij van de perse oirr, ont

bevoegd de rechrspersoon ten annalen van derden te verte.gen" r." oerciiger

Versa Naam en handtekening

luili

~

u

2l

BELG1SC

MODI

11/12/2014
ÿþMaS WopS i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behou

aan t Selgi: Staatst

NONIIEUF GISC! Si

lit\IMMIRO

BELGE

2014

A1.! " 23L.AD

NEERGELEGD

 6 fiKT. 2014

Rechtbank van KOCI.rtANDEL Gent reeKORTRIJK

Ondernemingsnr : 0421.457.179

Benaming

(voluit) : SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 348

(volledig adres)

Onderwerp akte " WIJZIGING NAAM EN DOEL - OMVORMING IN NV

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde, thans Gent, op 30 september 2014, neergelegd ter griffie vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH" volgende besluiten heeft genomen:

*Splitsing van de bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen In tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen.

*Wijziging naam naar "KREKELBERGH-ATTENTIA sociaal kantoor".

*Wijziging datum algemene vergadering naar tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur.

*Wijziging doel door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door het volgende:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

*Verwerken ven loonadministratie met de daaraan verbonden sociale zekerheid en het uitvoeren van alle daaraan verbonden taken. Optreden als verzekeringsagentuur en interimbureau, Optreden als tussenpersoon voor de financiële verrichtingen tegenover de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, de belastingadministratie en de sociale fondsen

*Optreden als adviseur in sociale zaken.

*Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van sociale zaken. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

*Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, ele verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

*De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

*Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en de ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

*De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

*De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

*Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature., van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

*Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

*Omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap.

*De besluiten van het verslag dedato 29 september 2014 door KPMG bedrijfsrevisoren burgerlijke CVBA te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 241d, vertegenwoordigd door de Heer Ludo Ruysen, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op " dertig juni tweeduizend veertien, luiden als volgt:

"Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgelegde staat van activa en passiva van Sociaal Kantoor Krekelbergh BVBA, afgesloten op 30 juni 2014 met een balanstotaal van EL)R 3.466.236,07 en een eigen vermogen van EUR 129.468,84 in het kader van de omzetting van de vennootschap Sociaal Kantoor Krekelbergh BVBA naar NV.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Op basis van ons nazicht zijn wij van mening dat:

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap, vastgesteld in de staat van activa en passiva, voor een bedrag van 129.468,84 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 65.000 EUR. Bovendien is het netto-actief niet lager dan het minimumkapitaal vereist voor oprichting van een naamloze vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van een BVBA naar een NV zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden, "

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen; de activiteiten en het maatschappelijk doel (zoals hiervoor gewijzigd) blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waarderverminderingen en  vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de comptabiliteit die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondememingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden ondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De vergadering beslist één aandeel zonder vermelding van waarde toe te kennen aan elke houder van en per één aandeel in de omgezette vennootschap, zodat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap thans toebehoort aan:

de Vereniging Zonder Winstoogmerk "ATTENTIA CORPORATE" met zetel te 1082 Brussel, Keizer Karellaan 584 bus 4, ondememingsnummer 0406.633.995: tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen. Ieder aandeel werd volledig afbetaald vóór de omzetting,

*De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARMA" te 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49, ondernemingsnummer 0472.647.643 met als vast-vertegenwoordiger Mevrouw Carine Huysveld wonende te 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49, rijksregisternummer 63.04.30 376-75 als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en verleent haar kwijting over de uitoefening van haar mandaat

*De vergadering heeft benoemd tot bestuurders voor een duur van zes jaar:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARMA" te 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49, ondernemingsnummer 0472.647.643 met als vast-vertegenwoordiger Mevrouw Carine Huysveld wonende te 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49, rijksregisternummer 63.04,30 376-75;

2/ de Heer Jan Van Regenmortel wonende te 2240 Zandhoven, Veerstraat 168, rijksregisternummer 45.05.13 231 68;

3/ de Heer Hugues van de Werve de Schilde, wonende te 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121, rijksregisternummer 54.11.09 129-36;

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARVIC CONSULT" te 3770 Herderen, Groothofstraat 34, ondememingsnummer 0832.536.647, met als vast-vertegenwoordiger de Heer Victor Cleuren, wonende te 3770 Herderen, Groothofstraat 34, rijkregistemummer 64.05.222-239.92;

5/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KREKELBERGH INVEST te 8830 Hooglede, Johny Thiostraat 26, ondernemingsnummer 807.541.430 met als vast-vertegenwoordiger Mevrouw Petra Krekelbergh, wonende te 8830 Hooglede, Johny Thiostraat 28, rijksregisternummer 70.07.16 364.93.

`vaststelling van de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap zoals blijkt uit de hierbij neergelegde expeditie met onder andere volgende bepalingen:

**De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "KREKELBERGH-ATTENTJA sociaal kantoor",

 . ,,y **De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge **Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzestig duizend (65.000) euro.

Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nomina-ele waarde met

een fraktiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal.

**Alle aandelen zijn op naam.

**De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie leden.

Dit aantal mag verminderd of vermeerderd worden volgens de huidige of eventueel toekomstige wettelijke

bepalingen terzake,

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering.

Bestuurders kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen bij gewone

meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

**De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze welke door de wet of

de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

**De Raad van Bestuur, of indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de

bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks

bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die de titel van

"gedelegeerd bestuurder' dragen indien het dagelijks bestuur wordt gedelegeerd aan een bestuurder, en de titel

van "algemeen directeur indien het geen bestuurder betreft.

Ingeval van delegatie van het dagelijks bestuur, bepaalt de raad van bestuur of desgevallend het

directiecomité, de vergoeding die aan dit mandaat is verbonden.

**Directiecomité

a) Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

b) Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

c) De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

d) Indien een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt benoemd, dan dient deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van lid van het directiecomité in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

**De raad van bestuur, het directiecomité en de gedelegeerde tot het dagelijks bestuur, mogen, binnen het kadervan hun bevoegdheden, bijzondere bevoegdheden aan één of meer personen toekennen.

**externe vertegenwoordigingsmacht

a) De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college wordt de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder of door twee gezamenlijk optredende bestuurders, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten voorleggen.

b) Indien een directiecomité wordt ingesteld, overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vennootschap in en buiten rechte, rechtsgeldig worden vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende leden van het directiecomité, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité moeten voorleggen.

c) Wanneer één of meer personen werden belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere persoon belast met het dagelijks bestuur, afzonderlijk, tenzij de raad van bestuur anders zou bepalen,

d) De vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzonder gevolmachtigden, binnen de grenzen van hun volmacht.

**De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats of uur in de aankondigingen of de oproepingsbrieven vermeld.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

**Elk aandeel geeft recht op één stem.

**Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend maatschappelijk jaar automatisch verlengd worden tot die datum.

**De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van de resultaten met gewone meerderheid van stemmen.

Na de voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve wordt dus onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen het saldo van de winst als dividend uitgekeerd aan de aandeelhouders a rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten deel te reserveren of aan te wenden tot aflossing van het kapitaal.

**Na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief in geld of in effekten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effekten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effekten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effekten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan ter vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor de terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet afgelaste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

*De vergadering beslist een bijzondere volmacht te geven aan Mevrouw Eis Timmerman wonende te 9070 Neusden, Kruisstraat 23 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging. of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Manuel Van Hoof.

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie akte

-volmacht

-verslag door de zaakvoerder

-verslag door bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à t~ r Voorbehouden aan het, ' Belgisch Staatsblad

7\5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



20/09/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEE=R ELbu D

11. 09, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

;effeJK

Ondernemingsnr : 0421457179

Benaming

(voluit) : SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Hoogleedsesteenweg 348 - 8800 Roeselare

" Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van woensdag 31/07/2013 blijkt

de benoeming van de BVBA Krekelbergh Invest (afgekort K Invest) - Johny Thiostraat 28- 8830 Hooglede

ondernemingsnummer 0807,541,430 tot niet- statutaire zaakvoerder met vaste vertegenwoordiger

mevrouw Petra Krekelbergh. De benoeming gaat in op 01/08/2013 voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de BVBA K-Invest is bezoldigd en zal jaarlijks ter goedkeuring aan de Algemene

vergadering worden voorgelegd.

Het mandaat van mevrouw Petra Krekelbergh wordt vanaf 01/08/2013 onbezoldigd,

Robert Krekelbergh Petra Krekelbergh

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ï "

12/07/2013
ÿþ Mad Word 11.1

~~x~`ii~ ~~. " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE{~

0 5 -0 ELGISCH S

R BELGE NEEFIGELEGD

- 2013 2.6 06. 2013

TAATSBL

RECHtBANK PHAIVDEL

KO le

1111119YIIIIII1111

*13108159+

i E

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0421.457.179.

Benaming

(voluit) : SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH

(verkort): S.K.K.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 348

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BEVESTIGING ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 14/6/2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders unaniem de volgende besluiten heeft genomen:

V. VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING:

De uiteenzettingen van de Voorzitter worden door de vergadering nagezien en juist bevonden. De vergadering erkent dal ze geldig is samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten. De vergadering neemt kennis van de mededeling van de Voorzitter dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten onder welke vorm ook die wegens onderhavige omzetting en statutenwijziging voor rekening van de vennootschap komen of te haren laste worden gelegd ongeveer zullen bedragen de som van duizend driehonderd tweeënvijftig euro eenendertig cent (1.352,31

. EUR), uitgezonderd de erelonen van de bedrijfsrevisor en de accountant.

EERSTE BESLUIT

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van de verslagen van de raad van bestuur en de" bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, en van een staat: van actief en passief van de vennootschap die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8800, Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, luidt als volgt: "5. BESLUIT Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV SOCIAAL' KANTOOR KREKELBERGH werd opgesteld. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen Inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn wij door de specificiteit van de onderneming niet in staat geweest de betrouwbaarheid en volledigheid na te gaan van de post "Gelden derden",: geboekt onder de rubriek Overige schulden", voor een bedrag van 2.182.671,62 EUR. Daarom onthouden wij' ons van het geven van een oordeel. Onverminderd bovenstaande onthoudende verklaring melden wij dat volgens de staat van activa en passiva per 31 maart 2013, het boekhoudkundig netto-actief (boekhoudkundig: eigen vermogen) 146.552,21 EUR bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 65.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de, Informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzeftingsverrichting.Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van .de voorgenomen omzetting van de NV SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.Roeselare, 30 mei 2013BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de duur en de activa- en passivabestanddelen dezelfde zullen zijn ais die van de huidige vennootschap zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat en waarvan de naam, de zetel en het doel onveranderd zullen behouden worden, met uitzondering van hetgeen hierna wordt besloten.De omzetting gebeurt op basis van de voormelde boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 maart 2013. Alle verrichten besloten en genomen vanaf 14 juni 2013 worden boekhoudkundig: geacht genomen te zijn in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.): ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.De omzetting geschiedt op grond van:a. De wet van 23 februari 1967;b. Artikel 121 van het wetboek der registratierechten;c. Het artikel 210 en 211 van het gecoördineerd wetboek der inkomstenbelastingen, en;d. De artikelen 11 en 18,3 van het wetboek van de belastingen over de toegevoegde waarde.Voor zoveel als nodig verklaren de vennoten dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid alle fiscale verbintenissen en verplichtingen voortzet die zij op zich heeft genomen bij de oprichtingsakte en latere akten.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH" zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH werden gehouden, voortzetten.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk evenals haar BTW-nummer.Alle daden en handelingen die sedert 14 juni 2013 door de naamloze vennootschap "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH gesteld en verricht werden, worden geacht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH gesteld en verricht te zijn.Vervolgens wordt er uitdrukkelijk bedongen dat, uit fiscaal oogpunt, de onder de comparanten gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een naamloze vennootschap reeds voorheen onder hen bestond.

.4 TWEEDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Aan de bestuurders van de vennootschap, te weten:- Mevrouw Krekelbergh Petra, voornoemd;- de Heer Krekelbergh Robert, voornoemd; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Krekelbergh Personeel Management", voormeld ;wordt ontslag verleend als bestuurders van de vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.De vergadering verleent de bestuurders algehele decharge voor de uitoefening van hun mandaat op de volgende algemene vergadering.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing te hebben ontvangen van de bepalingen van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen en werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk besluit gewijzigd werd door de wetten van 16 maart 1972, 4 augustus 1978, 9 maart 1989, 12 juli 1989 en 4 december 1990.De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om volgende statutaire zaakvoerder te benoemen:- Mevrouw Krekelbergh Petra, voomoemd;en om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerders:- de Heer Krekelbergh Robert, voornoemd;- de voormelde vennootschap "Krekelbergh Personeel Management", met als vaste vertegenwoordiger de Heer Krekelbergh Robert, voornoemd, die aanvaardt, ten einde de vennootschap toe te laten haar bestuursmandaat in de vennootschap, waar te nemen;die allen aanvaarden, en die verklaren niet onder de toepassing te vallen van voormeld koninklijk besluit.Zij zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen overeenkomstig het bepaalde door de algemene vergadering.ledere zaakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt de nieuwe statuten vast om deze aan te passen aan de nieuwe rechtsvorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en gaat akkoord met de integrale vernieuwing van de statuten aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen en aan de hiervoor vermelde agendapunten en gaat over tot de aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de naam, de duur, het doel, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar. De vergadering gaat akkoord met de invoering in het bijzonder van het schriftelijk stemrecht, de mogelijkheid van een rechtspersoon als bestuurder, de vertegenwoordiging van deze rechtspersoon overeenkomstig het wetboek van vennootschappen en de nieuwe bepalingen inzake de vereffening van vennootschappen, en die luiden als volgt:

Il. STATUTEN.

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH", in het kort "S.K.K.".

ZETEL.

8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 348.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:Verwerken van loonadministratie met de daaraan verbonden sociale zekerheid en het uitvoeren van alle daaraan verbonden taken. Optreden als tussenpersoon voor de financiële verrichtingen tegenover de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, de belastingadministratie en de sociale fondsen.Optreden als raadsman in sociale zaken,Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium, de aan- en verkoop, het verhuren, opschikken en laten herstellen van het onroerend patrimonium.De vennootschap mag optreden als vereffenaar, bestuurder of commissaris van vennootschappen.De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkefijken.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer of valorisatie en dus niet met het oog op de verkoop of wederverkoop; zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen

l~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of In het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENZESTIGDUIZEND EURO NUL CENT (55.000,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in TWEEHONDERD VIJFTIG (250) aandelen zonder nominale waarde

elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van één/tweehonderd vijftigste (11250ste). BESTUUR - TOEZICHT_

1, Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering.Afs statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd, Mevrouw Krekelbergh Petra.De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.lndien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.ln geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden.ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.De zaakvoerder kan, onder zijn persconlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.leder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris revisor verplicht is wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekeningen, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de legden van het instituut van de bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand mei om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.ls deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag.De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvcerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken:Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-'der mag zijn van één enkele volmacht.Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekcmen.Elk aandeel geeft recht op één stem.Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

'et or-behouden aan het Belgisch Staatsblad r--

van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenamen.De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.ls de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te warden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR - INVENTARIS - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen het bestuursorgaan om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering. ZESDE BESLUIT

De zaakvoerders geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAROQIER" te 8550 Zwevegem, Ellestraat 247, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd coordinatie en expeditie van de akte, verslagen en staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13234-0404-018
06/07/2012 : KO099342
11/06/2012 : KO099342
29/06/2011 : KO099342
12/06/2009 : KO099342
27/06/2008 : KO099342
27/06/2007 : KO099342
04/12/2006 : KO099342
22/06/2005 : KO099342
21/06/2005 : KO099342
06/07/2004 : KO099342
16/12/2003 : KO099342
09/07/2003 : KO099342
04/07/2001 : KO099342
19/06/1999 : KO099342
21/06/1996 : KO99342
07/07/1994 : KO99342
06/07/1990 : KO99342
01/01/1989 : KO99342
05/09/1987 : KO99342
01/01/1986 : KO99342

Coordonnées
SOCIAAL KANTOOR KREKELBERGH

Adresse
HOOGLEEDSESTEENWEG 348 8800 BEVEREN(ROESELAERE)

Code postal : 8800
Localité : Beveren
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande