SOENEN TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOENEN TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.618.970

Publication

04/11/2014
ÿþMod Word 11,1

t:. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0544.618.970

Benaming

(voluit) : SOENEN TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Kronevoordestraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : bevoegdheidsdelegatie

Uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 29 september 2014 blijkt volgende: bevoegdheidsdelegatie

De zaakvoerders van de onderneming BVBA SOENEN TECHNICS die niet aan de opleidingsvoorwaarde, voor het leidinggevend personeel van een beveiligingsondememing, voorzien in artikel 5 van de wet van 10 april 1990 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid, voldoen, mogen geen handelingen stellen die. betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming, zoals bedoeld in artikel 5 van bovenvermelde' wet.

De heer José Soenen

statutair zaakvoerder

NEERGELEGD TE R GRIFFIE

Rechtbank van Kvnphancé3l Ont

2 4 OKT, 2014

AgE1NEWURNIK

111

+19201870"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2014
ÿþ Moa won/ 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





INGEKOMEN TER «Me REL" xiti' SANK VAN KOOPRAN 1 L

2 2 JAN, 2014

Griffie

TTT'i.TTR i\TT71

r

1111.!11,11111,11,1111*1111111

fl

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SOENEN TECHNICS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Kronevoordestraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 10/01/2014 dat de heer SOENEN José Emiel Hector, geboren te Roeselare op 3 februari 1961, en zijn echtgenote Mevrouw BEERNAERT Ria Elisa, geboren te Diksmuide op 14 april 1960, samen wonende te 8610 Kortemark, Kronevoordestraat 36; Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Kortemark op 29 april 1983,, onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, gewijzigd, zonder dat deze wijziging de vereffening van het bestaande stelsel tot gevolg had, ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 31 maart, 2007, niet gewijzigd zo verklaard een vennootschap wensen op te richten die een aanvang neemt door de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de Rechtbank van, Koophandel en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt, wel verstaan zijnde dat: overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verrichtingen gedaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2013 voor rekening van deze vennootschap komen en waarvan een uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar, naam luidt: "SOENEN TECHNICS".

ZETEL.

Als eerste adres heeft de vennootschap: 8610 Kortemark, Kronevoordestraat 36.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar

medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband .staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake, in België, de Europese Unie en derde landen, voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden:/. Specifieke activiteiten:Ondernerning in elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen onder andere: Elektrische bedrading en elektrische apparaten en toestellen; Bedrading voor telecommunicatiedoeleinden; Bedrading voor computersystemen en kabeltelevisie met inbegrip van optische vezels; Schotelantennes; Verlichtingsystemen; Elektrische zonnecollectoren; Elektrische bewakingssystemen zoals apparatuur voor brandalarm en alarminstallaties tegen diefstal zonder toezicht op deze systemen; De aansluiting van elektrische apparaten en elektrische huishoudapparaten; De aansluiting van apparatuur met warmtestraling zoals vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming. Onderneming in het vervaardigen van schijnwerpers. Onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van elektriciteitsleidingen in woningen, industriegebouwen, gebouwen voor de land  en tuinbouw, in alle civiele bouwwerken en dit in de ruimste zin van het woord. Onderneming in het vervaardigen van elektrische onderdelen, het herwikkelen van elektromotoren en transformatoren. Onderneming in het aanleggen van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie, in het aanleggen en plaatsen van hoogspanningsinstallaties. Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal. Kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enz. Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels; Groot- en kleinhandel in verlichtingsartikelen. Dienst en Detailhandel voor brandbeveiliging en  bestrijding. Verlenen van advies op het. gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven, overheid en particulieren. Onderneming in het vervaardigen van elektromotoren en van elektrische generatoren en transformatoren. Onderneming in het vervaardigen van elektrische apparatuur voor hoorbare of zichtbare signalen : bellen, sirenes, signaalborden, alarmapparatuur voor diefstal of brand. Onderneming in elektronische installatiewerken aan gebouwen. Onderneming in de reparatie van elektrische apparatuur, van audio- en videoapparatuur en huishoudapparaten en andere op de laatste blz_ van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen-bifiret $gigi[sch Staatstslwà = 31/021ZOT4'="Annexes áulVlómteur bëTgë

0 544 6/(8 g),-)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge L consumentenartikelen. Onderneming in reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, hakken enz.), inclusief de expresreparaties aan huis. Aile diensten in verband met beveiligingssystemen en het plaatsen van beveiligingssystemen en service. Onderneming in het oplossen van cybercriminaliteit en preventie ervan. Onderneming in het plaatsen van brandbeveiliging en service, het plaatsen van toegangscontrole en service en het plaatsen van camera bewaking en service. Onderneming in algemene elektriciteitswerken. Onderneming in de het aanleggen van telecommunicatiesystemen, - lijnen en netten, Onderneming in het plaatsen van elektrische laadpalen voor elektrische voertuigen. Onderneming in de groot- en kleinhandel in elektrische voertuigen. Onderneming in het onderhoud van elektrische voertuigen. Onderneming in het leveren en plaatsen van toegangscontrolesystemen en datameters. Onderneming in het leveren en plaatsen van hernieuwbare energiebronnen. Onderneming in het uitvoeren van verfraaiingwerken van allerhande gebouwen, Onderneming in sanitair en verwarming in zonnepanelen en zonneboilers. Onderneming in het vervaardigen van machines en apparaten voor de koeltechniek en de klimaatregeling, voor niet huishoudelijk gebruik. Onderneming in de handel van computers en software. Onderneming in databekabeling en netwerk : programmatie en IT-werkzaamheden, Kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur. Overige uitgeverijen van software. Computerconsultancy-activiteiten. Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers en hun configuratie en de toepassing van bijhorende programmatuur. Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer. Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. Webportalen; Verhuur van operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel: computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, enz. Verhuur van standaard-programmatuur, Onderhoud en reparaties van computer en randapparatuur.

" Onderneming in geluidversterking en belichting : aankoop verkoop - verhuring Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen. Onderneming in het uitbaten van een landbouwbedrijf in de ruimst mogelijk zin. Onderneming in het telen van granen, peulgewassen en oliehoudende zaden, groenten, meloen, wartel- en knalgewassen. Onderneming in het telen en kweken van bloemen, planten, struiken en bomen. Het telen van graszoden. Onderneming in het fokken van vee (voor het vlees en voor de melk), varkens, pluimvee, konijnen. Onderneming in het uitbaten van een varkensvetmesterij. Het uitbaten van een gemengd landbouwbedrijf. Het voorbereiden van landbouwvelden, opzetten van teelten, Het verhuren van landbouwmachines en werktuigen al dan niet met bedieningspersoneel. Onderneming in het exploiteren van irrigatiesystemen voor de landbouw. Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in granen, zaden, voeders, akkerbouwproducten, groenten, bloemen, planten, bomen, levend vee, pluimvee, konijnen,... Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in machines, werktuigen, en toebehoren voor de landbouw. Het uitbaten van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer zoals agronomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven. Verhuur en lease van landbouwmachines en werktuigen. Het snoeien van bomen en heggen. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Kippenkwekerij. Landschapsverzorging. Dit alles in de meest ruime zin van het woord. Het uitvoeren van allerlei studies en advies in verband met biologie in de ruimste zin van het woord. Kippenkwekerijen, Het optreden ais tussenpersoon in de handel, ongeacht de sector en de producten, Het optreden ais handelsagentuur in de meest ruime zin van het woord. Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe aile mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies. Het maken van kosten en/of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel -uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura. Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, opschikken, uitrusten, herstellen en verbouwen, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekeningvan derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen en verder te verkopen. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen. Commissies ontvangen in verband met commerciële, publicitaire dienstvertrekking, marketing, tussenkomsten en vertegenwoordiging in alle mogelijke handelsaangelegenheden alsook de ter beschikking stelling van personeel. II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten rechtspersonen of vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en aile genotsrechten ter zake toestaan. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.//l. Voor eigen rekeningHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot

4 onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.IV. Bijzondere bepalingen De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke anderé wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (18.600,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van één/honderd zesentachtigste (1/186ste). Het kapitaal is volstort voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (18.600,00 EUR) op volgende wijze; De Heer Soenen José, voornoemd, verklaart een inbreng te doen van negenduizend driehonderd euro nul cent (9.300,00 EUR) waarvoor hij drieënnegentig (93) aandelen verkrijgt. Mevrouw Beernaert Ria, voornoemd, verklaart een inbreng te doen van negenduizend driehonderd euro nul cent (9.300,00 EUR) waarvoor zij drieënnegentig (93) aandelen verkrijgt. Op elk aandeel werd meer dan één/vijfde van de waarde van het aandeel volstort. Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering onder vorm van een attest afgeleverd door genoemde financiële instelling op 9 januari 2014, is aan mij notaris overhandigd en wordt door mij notaris bewaard.

VERKLARING

Overeenkomstig artikel 1401, 5 van het Burgerlijk Wetboek verklaren de verschijners dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen zullen uitgeoefend worden door de Heer Soenen José, voornoemd.

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering.Als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootscháp wordt benoemd, de Heer Soenen José, voornoemd.De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.lndien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.ln geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden.ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.lnzake het verlijden van notariële akten, inzake de vervreemding of de verkrijging van onroerende goederen, het aangaan van kredieten en leningen en het aangaan van zakelijke rechten, kan alleen de statutaire zaakvoerder geldig optreden.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

w' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 4 rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.De functie van zaakvoerder wordt behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd uitgeoefend.

Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend. ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand september om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.ls deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag.De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-'der mag zijn van één enkele volmacht.Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd, hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.De algemene vergadering Kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ALGEMENE VERGADERING INDIEN ER SLECHTS EEN VENNOOT IS.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.ls de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op 9 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.Geen uitkering mag geschieden,

indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is,

van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

III, OVERGANGSBEPALING.

A, VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

B. BENOEMING ZAAKVOERDER(s).

J t

Voor-

behouden aan let Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing te hebben ontvangen van de bepalingen van het

koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen en werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de

rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk

besluit gewijzigd werd door de wetten van 16 maart 1972, 4 augustus 1978, 9 maart 1989, 12 juli 1989 en 4 december 1990.De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om één

zaakvoerder te benoemen en om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerder de Heer Soenen Gert-Jan Georges, nationaal nummer 91.09.30.433-59, wonende te 8610 Kortemark, Kronevoordestraat 36, die aanvaardt, en die verklaart niet onder de toepassing te vallen van voormeld koninklijk besluit.ledere Baakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

C. AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 31 maart 2015.De algemene vergadering beslist dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

D. AANSTELLING COMMISSARIS.

De comparant verklaart dat uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle.

E, OVERNEMEN VAN VERBINTENISSEN.

17e comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

F. VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Soenen José, voornoemd, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

G, BIJZONDERE VOLMACHT

Na hun benoeming vaardigen de zaakvoerders een gedeelte van hun machten af aan Mevrouw Beernaert Ria, voornoemd, die aanvaardt.Deze machten bestaan in:1° het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;2° het aanvaarden van bestellingen en het ondertekenen van contracten voor aankoop en bevoorrading.3° het vertegenwoordigen van de vennootschap voor alle verrichtingen bij de Staat, de ministeriële, provinciale en/of gemeentelijke overheden, de fiscale, douane en postdiensten, Belgacom of andere nuts- en telefoonmaatschappijen, de maatschappij van de spoorwegen en alle andere openbare diensten, het ondertekenen van alle contracten en verbintenissen met deze overheden, diensten en vennootschappen.4° het ondertekenen van alle ontvangstbewijzen voor de geïnde bedragen, alsook voor de aangetekende en verzekerde brieven of colli's gericht aan de vennootschap door de post, de douane, de maatschappijen van spoorwegen, en het vliegwezen en door alle andere vervoermaatschappijen; het geven van ondervolmachten van één of meer van deze machten vermeld onder dit punt 4 maar slechts binnen de perken en voor de termijn die hij zal bepalen.5° het opeisen, innen en ontvangen van aile sommen in speciën, van documenten en goederen van welk soort ook die zouden verschuldigd zijn of die aan de vennootschap zouden toebehoren, en decharge ervan geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

21/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111131111111

e3Pte~-iE

F'iechi'on'" - "

" 9 1eCeia15

i

Ondernemingsnr : 0544.618.970

Benaming

(voluit) : SOENEN TECHNICS

(verkort) :

Afdeling L'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Kronevoordestraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 22 december 2014 en van het

controleverslag d.d. 22 december 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

José Soenen, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15614-0422-012

Coordonnées
SOENEN TECHNICS

Adresse
KRONEVOORDESTRAAT 36 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande