SOENS - MEULEMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOENS - MEULEMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.449.507

Publication

26/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Word 11.1

`,Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a de

I 111111111(11111111101111111111(11111111111(11

=izi3a3~o*

MONlTE UR BELGE

19 -0~ 20f ELGjSCH S AAATUA r.

NEERGELFGI7

-9, 07, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL .KQ,iITRFJK Griffie

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Soens - Meuleman (verkort)

-...71-9- 4.55-09-

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ter Priemstraat 48 - 8780 Oostrozebeke

Onderwerp(en) akte : Oprichting





Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 5 juli 2012, ter registratie te Izegem,

blijkt dat:

1/ De heer SOENS Kevin Paulus, geboren te Gent op 10 november 1987, ongehuwd, wonende te 8710

Wielsbeke, Molenstraat 110.

2/ Mevrouw MEULEMAN Julie, geboren te Waregem op 6 oktober 1987, ongehuwd, wonende te 8710,

Wielsbeke, Molenstraat 110,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'Soens

Meuleman'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1.. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Ter Priemstraat 48.

2. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

-markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen;

-markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen vanuit een gewoonlijk verplaatsbaar kraam fangs de

openbare weg of op de markt;

-detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels;

-detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij de voedings- en genotmiddelen overheersen

-de ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk;

-de ambachtelijke vervaardiging van bakkerijproducten;

-de vervaardiging van beschuit en koekjes en van ander houdbaar banketbakkerswerk;

-detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels;

-de vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk;

-detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment;

-groothandel in banketbakkers- en bakkersproducten en aanverwanten;

-het verschaffen van levensproducten en drogisterijen, onder andere drank, brood, en andere via

automaten.

De vennootschap mag eveneens overgaan tot:

-het verlenen van advies- en of dienstenfuncties op het vlak rendementsstudies, technische studies, het

ontwikkelen van prototypes, het ontwikkelen van nieuwe producten en markten, in de meest ruime zin;

-het geven van management en consultancy-adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen; het uitwerken van rendementsstudies en technische studies; het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

-alfe roerende en onroerende leasing of soortgelijken aan derden en/of zusterfirma's verstrekken, en dit in de zo breedst mogelijke zin;

-zij mag tevens alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doet of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling;

-het optreden als tussenpersoon bij de aan- en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland, en het uitoefenen van aile verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals: aan- en verkoop, huur- en verhuur, verpachting, in leasing geven of nemen, in erfpacht of opstal geven en nemen, uitbaten en beheren, verkavelen, bouwen, verbouwen, afbreken, coördinatie, ontwikkeling en promotie van vastgoedprojecten enz.;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten

-de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in naam doch voor rekening van de vennootschap.

-de aan- en verkoop, import en export van aile mogelijke goederen en diensten, alle mogelijke grondstoffen en aile mogelijke half fabricaten voor de industrie, gezondheidszorg en de handel;

-de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle mogelijke machines en alle mogelijk materieel voor de industrie en de handel;

-het ontplooien van aile informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software;

-de vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord..

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 55.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlvijfduizend vijfhonderdste (1/5.500) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door de heer Kevin SOENS werd ingeschreven op drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen, geheel volstort, hetzij ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) in speciën, en ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), door inbreng in natura zoals hierna beschreven.

Door mevrouw Julie MEULEMAN werd ingeschreven op tweeduizend (2.000) aandelen, geheel volstort, zijnde ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) in speciën.

4. Door de heer Kevin SOENS wordt de handelszaak onder de benaming "LA FRIANDISE" ingebracht, met als voorwerp een handel in bakkerijproducten, ondernemingsnummer 0811.382.234 en vestigingseenheidsnummer 2.177.703.349.

De vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de handelszaak vanaf 1 april 2012.

De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen bestanddelen van de handelszaak vanaf 1 april 2012.

Het door de wet vereiste revisoraal verslag voor van 26 juni 2012, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOES & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Plein 32, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura werd door de oprichters voorgelegd.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA SOENS-MEULEMAN bestaat uit de inbreng door de heer Kevin SOENS van een aantal vermogensbestanddelen van de éénmanszaak destijds uitgebaat door de heer Kevin SOENS voor een waarde van 15.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.500 aandelen van de vennootschap BVBA SOENS-MEULEMAN zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 10,00 EUR per aandeel. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap verantwoordelijk is voor de waantering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, onder voorbehoud van het ontbreken van de schriftelijke instemming van BNP Paribas Fortis met de inbreng van de kredieten, onder voorbehoud van het ontbreken van de attesten in toepassing van de artikelen 442bis W.I.B., 93 undecies B.T.W.-wetboek, 16ter §3 2° lid van het KB nr. 38 van 27/07/1967 en art. 41 quinquies RSZ-wetgeving van 27juni 1969,

3. Onder voorbehoud van 2., de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden

tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng

in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te goeder trouw

Kortrijk, 26 juni 2012

BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN

BV o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

De heer Joseph-Michel BOES,

c

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~c p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfsrevisor"

Vervolgens leggen de oprichters het door de wet vereiste bijzonder verslag voor, opgemaakt op 26 juni 2012, waarin zij de inbreng in natura voor de vennootschap bedrijfseconomisch verantwoorden en zich aansluiten bij de bevindingen van de bedrijfsrevisor.

5. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar..

6. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de voorlaatste zaterdag van de maand juni om 19 uur.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

11 Worden benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur;

-de heer Kevin SOENS voornoemd;

-mevrouw Julie MEULEMAN voornoemd.

2/ het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgestoten op 31 december 2013;

3/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op voorlaatste zaterdag van de maand juni in het jaar 2014, om 19 uur.

41 De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACC, vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Noreillie om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondememingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,..,,

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de ' verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2012. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOENS - MEULEMAN

Adresse
TER PRIEMSTRAAT 48 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande