SOLAR-TEC VERKINDEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLAR-TEC VERKINDEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.863.891

Publication

04/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305720*

Neergelegd

02-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539863891

Benaming (voluit): Solar-Tec (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 Ieper, Ter Waarde 66

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte houdende partiële splitsing van de vennootschap VERKINDEREN ELECTRO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8904 Ieper, Steenstraat 38, met ondernemingsnummer 0421.501.622, verleden voor de notaris Christophe KINT te Staden op 30 september 2013, neer te leggen ter registratie, blijkdt dat een nieuwe vennootschap werd opgericht als volgt:

Het vermogen van de BVBA VERKINDEREN ELECTRO, met alle rechten en verplichtingen daaraan verbonden, gaat gedeeltelijk over op de nieuwe bvba SOLAR-TEC, op de hierna beschreven wijze.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend en dertien, die overgaan op de nieuwe BVBA Solar-Tec, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe bvba Solar-Tec.

Inbreng in natura:

De besluiten van het verslag opgesteld op vijftien augustus tweeduizend en dertien door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 219, 677 en 746, laatste alinea, van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de inbreng in de nieuwe BVBA SOLAR-TEC VERKINDEREN van de hierna beschreven activa-en passivabestanddelen, als gevolg van de partiële splitsing van de BVBA VERKINDEREN ELECTRO door oprichting van een nieuwe vennootschap, luiden als volgt :

 7. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, werd aangesteld om overeenkomstig art. 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de BVBA Verkinderen Electro, met name de activiteit met betrekking tot de bedrijfstak zonnepanelen en alternatieve energie, alsmede alle rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de BVBA Solar-Tec Verkinderen.

Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de jaarrekening per 31.03.2013 van de BVBA Verkinderen Electro, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

- de inbrengwaarde van de activa- en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsingen vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt ¬ 159.738,61. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passivabestanddelen die de BVBA Solar-Tec Verkinderen worden toegewezen uit de partiële splitsing van de BVBA Verkinderen Electro aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van welbepaalde activa- en

passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de BVBA Verkinderen Electro, namelijk de toekenning van 1 aandeel in de BVBA Solar-Tec Verkinderen tegen voorlegging van 1 aandeel van de BVBA Verkinderen Electro, als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

Ondergetekende wil er tevens op wijzen dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Deinze, 15 augustus 2013

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman, zaakvoerder

Toekenning van aandelen

Er worden aan de vennoten van de BVBA VERKINDEREN ELECTRO achthonderd en vijf (805) nieuwe aandelen van de BVBA SOLAR-TEC VERKINDEREN, zonder nominale waarde, die elk één/achthonderdenvijfste (1/805ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, uitgereikt, naar verhouding van één (1) aandeel in de BVBA VERKINDEREN ELECTRO tegen één (1) aandeel in de nieuwe BVBA SOLAR-TEC VERKINDEREN en wel als volgt:

- de heer VERKINDEREN Dirk Johan, geboren te Ieper op negen januari negentienhonderd negenenvijftig (nationaal nummer 59.01.09-213.84), echtgenoot van mevrouw Christine Ghekiere, wonende te 8904 Boezinge

(Ieper), Steenstraat 38: vier honderd en vijf (405) aandelen;

- mevrouw GHEKIERE Christine Irma Simonne, geboren te Ieper op vijfentwintig december negentienhonderd

achtenvijftig (nationaal nummer 58.12.25-318.40), echtgenote van de heer Dirk Verkinderen, voornoemd,

wonende te 8904 Boezinge (Ieper), Steenstraat 38:

drie honderd vijftig (350) aandelen;

- de heer VERKINDEREN Joren, geboren te Ieper op negen mei negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal

nummer 82.05.09-073.56), echtgenoot van mevrouw Leslie Lafaut, wonende te 8920 Langemark,

Zuidschotestraat 7: vijftig (50) aandelen.

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel één : Aard - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : "Solar-Tec VERKINDEREN"

In een extra agendapunt heeft de vergadering beslist om de naam van de nieuw opgerichte vennootschap  Solar-Tec Verkinderen , te wijzigen in de benaming  Solar-Tec .

De vergadering beslist unaniem dat overal waar in onderhavige akte of in alle verslagen en besluiten te lezen is  Solar-Tec Verkinderen , deze dient gelezen te worden als  Solar-Tec .

Die benaming moet voorkomen in alle stukken, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Ter Waarde 66.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden of in deelname met derden :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De groot-en kleinhandel van zonnepanelen, koelinstallaties, warmtepompen en alle toestellen in verband met

alternatieve energie. De fabricatie van deze toestellen, het plaatsen en herstellen van deze toestellen, en alle

elektrotechnische installaties en installaties van verwarming, klimaatregeling en ventilatie zowel op privaat als

industrieel niveau. Isolatiewerken en metaalconstructies. Airconditioning en acclimatisatie.

Zij is gemachtigd om, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële,

commerciële en industriële verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar

maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, zo in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die

een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel.

Artikel vier : Duur

De vennootschap bestaat voor een een onbeperkte duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging

van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze

voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drieëntwintigduizend eenentachtig comma zevenentwintig euro

(23.081,27 EUR) (23.081,27 EUR) en is vertegenwoordigd door achthonderd en vijf (805) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, die elk één/achthonderdenvijfste (1/805ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel tien

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en dat

bevat :

- de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen ;

- de vermelding van de gedane stortingen ;

- de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst

vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen.

Artikel dertien : Zaakvoerders

§1. De vennootschap wordt bestuurd door zaakvoerders, al dan niet vennoten, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Zij zijn herbenoembaar.

§2. Bij gebrek aan voordracht van kandidaten door een bepaalde groep voor het hem toekomende mandaat, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden met gewone meerderheid van stemmen, met dien verstande dat de aldus benoemde zaakvoerder geacht zal worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen.

Artikel veertien : Voorzitterschap

Het college van zaakvoerders benoemt onder zijn leden een voorzitter, met eenparigheid van stemmen.

Artikel vijftien : Vergadering van het college van zaakvoerders

Het college van zaakvoerders vergadert telkens de belangen van de vennootschap het vereisen, na oproeping door een zaakvoerder.

De vergaderingen worden gehouden op datum, uur en plaats die in de uitnodigingsbrieven zijn aangeduid. De uitnodigingsbrieven zullen, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens acht volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de vergaderingen van het college van zaakvoerders eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel zestien : Besluitvorming

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, elektronisch, per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

Alle beslissingen van het college van zaakvoerders worden met eenparigheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel zeventien : Externe vertegenwoordigingsmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel achttien : Volmachten

Het college van zaakvoerders is steeds gerechtigd om bepaalde of een reeks bepaalde taken toe te vertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet zaakvoerder.

Artikel twintig : Controle

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel eenentwintig : Enige vennoot

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel tweeëntwintig : Gewone algemene vergaderingen

Ieder jaar op vijfde van de maand september om elf uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel vijfentwintig : Oproepingen

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen opgeroepen door het college van zaakvoerders, minstens vijftien dagen vooraf, bij een ter post aangetekende brief. Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf het initiatief nemen om een algemene vergadering te houden.

Indien al de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen voor de vennoten werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden, onverminderd de verplichting tot uitnodiging van de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Artikel zesentwintig : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel zevenentwintig : Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel negenentwintig : Stemrecht

Elk aandeel met stemrecht recht geeft op één stem.

Artikel tweeëndertig : Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertigmaart van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de

vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering bij de

Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

Artikel drieëndertig : Aanwending van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een

boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding

houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot der winst wordt aangewend als volgt :

- vijfentwintig procent (25 %) wordt uitgekeerd aan de vennoten, onder de vorm van dividend, behoudens

andersluidende beslissing van de gewone algemene vergadering, die met eenparigheid der geldig uitgebrachte

stemmen dient genomen te worden.

- de aanwending van het overschot wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid

der geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals

dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd

met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog

niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel vijfendertig

Indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal

bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen

met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering.

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten

overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of

krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het

kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt

goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek

van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank

vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand

te regulariseren.

Artikel zesendertig : Vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone

meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de

homologatie van hun benoeming.

Artikel zevenendertig : Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder

de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars

de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval,

gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Artikel negenendertig : Verwijzing

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke

bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op één april tweeduizend en dertien en eindigt op eenendertig maart

tweeduizend en veertien.

Luik B - Vervolg

De eerste statutaire gewone algemene vergadering zal plaatshebben op de vijfde van de maand september van

het jaar tweeduizend en veertien om elf uur.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één:

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbeperkte duur:

de heer VERKINDEREN Joren, geboren te Ieper op negen mei negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal

nummer 82.05.09-073.56), echtgenoot van mevrouw Leslie Lafaut, wonende te 8920 Langemark,

Zuidschotestraat 7, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie oprichtingsakte;

-Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SOLAR-TEC VERKINDEREN

Adresse
TER WAARDE 66 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande