SOLAYE FABRICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLAYE FABRICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.463.671

Publication

27/01/2014
ÿþRechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zettil : DEHEMLAAN 27, 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderveem akte : OPRICHTING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op zeven januari tweeduizend veertien, geboekt te Ieper -- Kantoor POPERINGE De 08 JAN. 2014. zeven blad(en) geen verz. Boek 5/452 blad 17 vak 12. Ontvangen : vijftig euro (50,00 E) De Ontvanger, DE EA INSPECTEUR AI (get.) LUDO ENGELS, blijkt :

Oprichters-Vennoten :

- De Heer Kestelyn Ludwig, wonende te Ieper, Proosdijstraat nummer I - De gewone commanditaire vennootschap "De Mast Management", waarvan de zetel gevestigd is te Roeselare, Vlamingstraat nummer 18, met het ondernemingsnummer BTW BE 0847.026.269 RPR Kortrijk. Benaming

"Solaye Fabrics" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :

Dehemlaan 27, 8900 Ieper

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden :

- Import en export, groot- en kleinhandel van weefsels en textielproducten voor bescherming tegen de zon; rolgordijnen; zonwering voor binnenshuis; houders voor gebruik bij het bevestigen van zonwering; indoor schermen in de vorm van zonnewering, zonneschermen met lamellen, voor gebruik binnenshuis, zonwering in kunststof (meubilair).

- Import en export, groot- en kleinhandel op het gebied van de raamdecoratie, zonneschermen, verticale zonneschermen, zonwering voor interieur en exterieur, textiel, luifels, gordijnen, meubelen en stoffering. - Zakelijke bemiddeling bij de aankoop en verkoop van waren met betrekking tot raamdecoratie, zonneschermen, verticale zonneschermen, zonwering voor interieur en exterieur, textiel, luifels, gordijnen, meubelen en stoffering.

- Het samenbrengen van producten met betrekking tot raamdecoratie, zonneschermen, verticale zonneschermen, zonwering voor interieur en

Op de laatste blz. ven Luik B vern-ielden " Recto :"tiaam an hoedanigheid van de'nstrur3enterende noterls. hetzij van de pars4(o)n(en) bevoegd da rec"ssrersoon ten aanzien var, derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en Llar.d:e,;hnir^g

vc

beinc aar Bek

Staat

111 11li 11111 1I 1li1 1li 1'i 11 11

*19026147*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOÁ

1 fi JAN. 2014

Moa Word 11.1

Onderÿm~e~.myriynyyOgsy~n.r.: Q~,46~.64~i

13e~aming

+roit.it) :

(+.ert.o::)

Solaye Fabrics

e  w

"

Voor,^~ befioL4d3n aan het Qe;glsch Staatsblad

A[od PDF 11.1

i-.;ti~E zx - ~,er.cig

exterieur, textiel, luifels, gordijnen, meubelen en stoffering ten behoeve van derden, die klanten in staat stellen deze waren gemakkelijk te bekijken en : kopen.

- Handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie " nemen.

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in: rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken er van geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen voor zover de hiervoor beschreven ; activiteiten niet voor wettelijke monopolies zijn voorbehouden. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Tenslotte kan de vennootschap eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van dé neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van ééntweeduizendste (1/2.0001 " ieder.

Inbreng in geld : " - De Heer Ludwig Kestelyn, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR), waarvoor hem duizend vijfhonderd (1.500) aandelen wordt toegekend met " een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR).

- De gewone commanditaire vennootschap "De Mast Management", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), waarvoor haar vijfhonderd (500) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR).

De comparanten verklaren dat alle aandelen zijn volgestort, hetzij tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van . vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE77 3631 2928 1842 bij de naamloze vennootschap ING België (kantoor leper), voornoemd, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling " op zes januari tweeduizend veertien afgeleverd attest, dat'aan de akte werd gehecht.

Op de laatste hiz. van Liiiit a vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van oe instrumenterende no:ens, hetzij van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

g - ,./rvoig Mod PDF 11.1

i3eh oucien

agn het

3elgisck

Staatsblad





Bestuur :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, vennoot of. niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de' statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient er een . vaste vertegenwoordiger te worden benoemd, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de' rechtspersoon. Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering :

De eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Onverminderd de. regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene., personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dit aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend veertien.

Reserves - Winstverdeling :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere . winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Lik B vermelden :recto : Naam en 'roetinnigheid van ce instrumenterende narad, hetzij van de perso(o)r;{en:

bevoegd de rechtspersoon tan aenzien van derden te verteganwoordtgen

Verso : Naam en handtekening.

~

 b,,c;g

bairtoud3iI

aan bat

Be]gisch staatsbfad

Mcd POF 11.1

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene - vergadering. Deze kan onder meer besluiten dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Wijze van vereffening :

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te " voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Eerste gewone (niet-statutaire) zaakvoerders :

Voor de duur van de vennootschap wordt door de oprichters tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerders benoemd de Heer Ludwig Kestelyn, voornoemd, en de gewone commanditaire vennootschap "De Mast Management , voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De Heer Stephan Martens, voornoemd, verklaart de vaste vertegenwoordiger te zijn belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de gewone commanditaire vennootschap "De Mast Management".

Volmacht :

De hierna genoemde persoon wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, " die afzonderlijk . kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen inzake de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en inzake de formaliteiten van inschrijving bij de administratie van de B.T.W. en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief . alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende', ondernemingsloketten, met name : de heer Joost Kestelyn, boekhouder-fiscalist te leper.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PU`1'1'E

notaris

Op de laatste blz. van Lutic B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vers oe instrumemerende notans, hetzij van de persoto)n(en j

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 23.06.2015 15209-0363-013

Coordonnées
SOLAYE FABRICS

Adresse
DEHEMLAAN 27 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande