SOLORI 1

CVBA


Dénomination : SOLORI 1
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 811.474.284

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14240-0397-025
07/06/2013
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

111e111111,111111111

V beh

aa

Be, Stat

3

MONITEUR BELGE NEERGELEW

31 -05- 2013 LGISCH STAATSBLAD

2 4, 05, 2013

RECHTBANK ~ ANQE,.TRIK



Ondememingsnr : 0811.474.284

Benaming

(voluit) : ENF1NITY 10

(verkort) :



Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verreden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 7 mei 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijheid "ENFINITY 10", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Naamswijziging

De vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt: "SOLORI 1".

Tweede beslissing : Wijziging artikel 2 van de statuten

Ingevolge beslissing van de Raad van Bestuur van 19 februari 2013 werd niet eenparigheid van stemmen beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190.

De vergadering neemt kennis van voorgaande beslissing en besluit de statuten aan te passen aan de; genomen beslissing.

Derde beslissing : Wijziging artikel 19 van de statuten, ontslag en benoeming niet-statutaire bestuurders

De vergadering neemt kennis van de ontslagbrieven van de statutaire bestuurders, zijnde de heer Gino Van Neer, geboren te Sint-Niklaas op achttien mei negentienhonderd negenenzestig, (nationaal nummer 690518 149 19), wonende te 9860 Oosterzele, Issegem 8A en de heer Patrick Decuyper, geboren te Ronse op eenendertig augustus negentienhonderd zeventig, (nationaal nummer 700831 163 45), wonende te 9000 Gent, Gustaaf Vanden Meerschestraat 36. Hun ontslag werd reeds bekrachtigd door de algemene vergadering van 26 februari 2013.

Doch de vergadering beslist thans ook de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor vermelde beslissing.

De vergadering beslist het artikel van de statuten inzake de samenstelling van de Raad van Bestuur als volgt te wijzigen :

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel."

Vierde beslissing : Wijziging artikel 20  21 -- 22 van de statuten

De vergadering beslist de artikelen van de statuten inzake de Raad van Bestuur als volgt te wijzigen : De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het

oudste lid voorgezeten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen v66r de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als meer dan de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij consensus.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen v65r de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Vijfde beslissing : Wijziging artikel 30 van de statuten

De vergadering beslist dat de algemene vergadering voortaan zal plaatsvinden op de laatste dinsdag van de maand mei om veertien uur.

De vergadering beslist de statuten aan te passen overeenkomstig de genomen beslissing.

Zesde beslissing : Verhoging van het variabel kapitaal van de vennootschap en inschrijving op nieuwe aandelen

- De algemene vergadering beslist het variabel kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen zevenhonderdduizend euro (1.700.000,00 EUR) om het te brengen van niets op één miljoen zevenhonderdduizend euro (1.700.000,00 EUR) door creatie van tienduizend (10.000) nieuwe B-aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven tegen een waarde van honderd zeventig euro (170,00 EUR) per aandeel.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven. Deze nieuwe aandelen worden volledig volstort op het ogenblik van de inschrijving.

- Alle aandeelhouders hebben verklaard volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van hun medeaandeelhouders en/of derden-inschrijvers, en die verklaren, individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan hun voorkeurrechten aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben gekregen van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

inschrijving op nieuwe aandelen

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLFUND", met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0831.748,175, BTW nummer BE 831.748.175.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verfeden voor ondergetekende notaris op dertig november tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig december daarna, onder nummer 10183899.

Waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door de heer Marc Dewaele, hierna genoemd, en de naamloze vennootschap "MDM' met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0438.363.289, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dewaele Marc August Joan, geboren te Waregem op zeventien september negentienhonderd vijfenvijftig (identiteitskaartnummer 590-2389673-07, nationaal nummer 55.09.17-359.58), wonende te 8300 Knokke, Sparrendreef 68,

Voornoemde vennootschap "SOLFUND", verklaart, bij monde van haar vertegenwoordigers, in geld in te schrijven op tienduizend (10.000) nieuwe B-aandelen, tegen honderd zeventig euro (170,00 EUR) per aandeel, hetzij voor in totaal één miljoen zevenhonderdduizend euro (1.700.000,00 EUR).

De comparanten verklaren dat op elk aandeel ingetekend door voormelde vennootschap "SSOLFUND" een

storting ten bedrage van honderd zeventig euro (170,00 EUR), hetzij in totaal één miljoen zevenhonderdduizend euro (1.700.000,00 EUR) door storting in speciën werd gedaan op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap, geopend bij ING Bank onder nummer 363-1198851-68. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 6 mei laatstleden afgeleverd door vermelde financiële instelling, is aan mij notaris overhandigd.

Zevende beslissing : Aanneming van nieuwe statuten

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten eii beslist om de bestaande statuten te actualiseren,

De nieuwe statuten worden met unanimiteit artikelsgewijs goedgekeurd. " '

Achtste beslissing: Volmachten " '}

De vergadering verleent aan de Raad van Bestuur alle machten om voorgaà ide béslissingenuit.te voeren.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Lstaatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/04/2013
ÿþfiSu6 Vio,á Ili

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11%31

Ondernemingsnr : 0811.474.284

Benaming

(voluit) : ENFINITY 10

(verkort) :

NEERGELEGL)

-8. 04. 2013

RECHTBANK Kt:3:.,i='~+ANDEI_

KOnEiffié



Bijlagen bylfï Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Henri Lebbestraat 190-8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG- BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 februari 2013.

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om het ontslag van de heer Gino Van Neer, Christophe Vanopbroeke en van de BVBA Rik Missault Consulting vanaf heden te aanvaarden.

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om volgende personen als A-

bestuurders te benoemen met ingang van 26 februari 2013 en dit voor een periode van zes jaar:

- de heer Marc Dewaele

- de heer Thomas Dewaele

- Dries Bossuyt Bvba, vast vertegenwoordigd door de heer Dries Bossuyt,

Dries Bossuyt Bvba

vast vertegenwoordigd door Dries Bossuyt

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/10/2012
ÿþf (+I Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MGNfTE R BEC niEERGEI.)_ {3 I i

Ondernerningsnr : 0811.474.284 Benaming

(voluit) : ENFINITY 10 (verkort)

IIIINIIbI~MVNM9'AWNMNI~~fl

*12190834+

09 -t~ EELGlSCH S

20. 09. 2012

'RECHTBArVI~i~~r~~

_

KORTPI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HENRI LEBBESTRAAT 188 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ONTSLAG

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 juli 2012.

ipe algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om het ontslag van de bvba Steven De Tollenaere, vast vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere, als A-bestuurder met ingang van 16 juli 2012 en de benoeming van de bvba Rik Missault Consulting, vast vertegenwoordigd door Rik Missault, als A-bestuurder in de vennootschap met ingang van 16 juli 2012 en voor een termijn van zes jaar, te aanvaarden,

Pik Missault Consulting bvba,

vast vertegenwoordigd door Rik Missault

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv;oordrgen

Verso Naam en handtekening.

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 05.06.2012 12154-0065-027
30/09/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111

*11147981*

VI be.ni

ZE:1

8z:

NEERGELEGD

-8. 09. 21311

RECHTIM.fflOOPHANDEL

KberRIJK

Cdç: 0811.474.284

ENFINITY 10

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid : Henri Lebbestraat 188 - 8790 WAREGEM

Cor.r:jor;',izr.n, : ontslag - benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 juli 2011

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om het ontslag van de heer Patrick Decuyper, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Vanden Meerschestraat 36 als A-bestuurder te aanvaarden en de benoeming van de bvba Steven De Tollenaere, vast vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere te aanvaarden in de vennootschap als A-bestuurder voor een perode van zes jaar met ingang vanaf 31 juli 2011.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 augustus 2011

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om de benoeming van de heer Christophe Vanopbroeke, wonende te Kluisbergen, Stationstraat 94, als A-bestuurder in de vennootschap met ingang vanaf 30 augustus 2011 en voor een termijn van zes jaar, te aanvaarden.

Steven De Tollenaere bvba, Christophe Vanopbroeke bestuurder

vast vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 01.07.2011 11249-0413-008

Coordonnées
SOLORI 1

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 190 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande