SONA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SONA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.819.258

Publication

24/12/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2143805



EUR BELGE

12- 2014

STAATSBLAD

MONITE

BELGISCH

*192279

NEERGELEGD

1 4 0tiT. 211,

Rechtbank van KOOP-',al.r-i Griffien, afd F

-Ondernemingsnr : OSOG, SAS , kSS

Benaming (voluit) : SONA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Doomiksestraat 63 bus Q

(volledig adres) 8500 Kortrijk

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk.

Het blijkt uit een akte van oprichting van-vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 9 oktober 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met ; als naam: SONA.

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Kortrijk, Doorniksestraat 63 bus Q.

3. Oprichters:

' 1. Mevrouw DEWAELE Natasha Aline, geboren te Veume op 10 mei 1968, wonende te 8630 Veurne,

Pannestraat 153;

2. Mevrouw DE SMET Sylvie; geboren te Brugge op 2 februari 1973, wonende te 8670 Koksijde, Albert I Laan, 58 bus 102;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELA-MANAGEMENT`, rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge 0809.847.654, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDTWEEENNEGNETIGDUIZEND EURO (¬ 392.000,00),

5. Gestorte bedraq:

-196,000,00 euro in natura; - 62.000,00 euro in geld.

6. Non nie volgestorte inbrengen: Door sub 3.1; 134.000,00 euro.

7. Samenstelling:

In geld door: verschijnster onder sub 3.3 op tweehonderd (200) aandelen Categorie B, hetzij voor een

bedrag van honderdzesennegentigduizend euro (¬ 196.000,00).

In natura door:

- verschijnster sub 3.1 op honderd (100) aandelen Categorie A aandelen, hetzij voor een bedrag van

achtennegentigduizend euro (¬ 98.000,00);

- verÈchijnster sub 3.2 op honderd (100) aandelen Categorie A aandelen, hetzij voor een bedrag van

achtennegentigduizend euro (¬ 98.000,00).

8. Conclusies verslag bedrijfsrevisor: Het' besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten "Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA", rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent 0423.109.644, met zetel te Sint-Denijs-

Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, luidt als volgt: "

"Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 444 van het

Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit 114 aandelen van Familyeye BVBA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

t de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormm

behouden

aan het

`Belgisch

Staatsblad

~

huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat voorafgaandelijk aan deze inbreng in natura een inbreng in natura van een rekening courant ten bedrage van 29.112,40 EUR zal doorgevoerd worden in de vennootschap Familyeye BVBA;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, De waardering van de aandelen die zullen worden ingebracht is gebaseerd op de conventionele waarde van de aandelen, de waarde die een derde externe partij bereid Is ervoor te geven.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 200 aandelen categorie A zonder nominale waarde van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten naamloze vennootschap SONJA.

Het geplaatst kapitaal van de naamloze vennootschap SONA zal 392.000,00 EUR bedragen en zal worden vertegenwoordigd door 400 aandelen op naam zonder nominale waarde die elk 1l400ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Oenijs-Westrem, 8 oktober 2014

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Ann Van Vlaenderen

Vennoot"

9. Boeklaar; Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015,

10. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

11. Verdeling vereffeninnsaldo: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

12. Dageliiks bestuur; De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, die afzonderlijk of samen handelen,

13. Directiecomité: Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

14. Externe vertegenwoordiging: Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door één (1) gedelegeerd bestuurder op voordracht van de Categorie A aandeelhouders en door één (1) gedelegeerd bestuurder op voordracht van de Categorie B aandeelhouders, die gezamenlijk handelen.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende leden van het directiecomité.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één gedelegeerd bestuurder op voordracht van de Categorie A aandeelhouders en door één gedelegeerd bestuurder op voordracht van de Categorie B aandeelhouders, gezamenlijk.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

15. Bestuurders: Alle oprichters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op vier (4) en stelden

met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

A, Op voorstel van aandeelhouders aandelen Categorie A:

1. mevrouw DEWAELE Natasha, voornoemd en tevens aangesteld tot afgevaardigde bestuurder.

2. mevrouw DE SMET Sylvie, voornoemd en tevens aangesteld tot afgevaardigde bestuurder, B. Op voorstel van aandeelhouders aandelen Categorie B

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELA-MANAGEMENT", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op 31 mei 1970, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17), en tevens aangesteld tot afgevaardigde bestuurder.

Op de laatste blz. van Luk B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f. Voorn behouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

4, mevrouw SOUVAGIE Agnes Julia Maria, geboren te Oostende op 17 april 1970, wonende te 8200

Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, en tevens aangesteld tot afgevaardigde bestuurder,

AI deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar tweeduizend en 2020.

16. Commissarissen: Geen.

17. Doel: Het doel van de vennootschap is;

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen in het algemeen aan derden,

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen. II.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vomi; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

18. Gewone algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de

maand juni om 18 uur,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld,

De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

21. Volmacht: De verschijnster onder 3,3 is alhier vertegenwoordigd ingevolge hieraan gehechte onderhandse volmacht door Mevrouw DE SMET Sylvie, voornoemd.

22. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis,

23. Bijzondere volmachten: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cnockaerts & Salens", rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge 0864.265.446, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en haar





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor behouden

aan het `Belgisch Staatsblad



mandatarissen, lasthebbers en aangestelden, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichters.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SONA

Adresse
DOORNIKSESTRAAT 63, BUS Q 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande