SONGBIRD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SONGBIRD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.351.872

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 04.11.2013 13653-0444-009
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 06.11.2012 12633-0207-009
22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 16.12.2011 11640-0550-009
22/04/2011
ÿþ"<k..``/ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffié van de akte

Ondememingsnr : 0819.351.872

Benaming : SONGBIRD

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

:;

Zetel : Speelmansstraat 19A

8000 Brugge

Onderwerp akte :Bijzondere algemene vergadering - goedkeuring quasi inbreng - aanstelling lasthebber ad hoc

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint- Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme »,; geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig maart tweeduizend en elf waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging; !? op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd; gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « SONGBIRD » te 8000 Brugge, Speelmansstraat 19A, waarbij volgende beslissingen werden genomen met: eenparigheid van stemmen :

?; 1. Voorafgaandelijke verslagen

De voorzitter gaat over tot voorlezing van de verslagen waarvan sprake in de agenda, namelijk :

:! a) Verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO ATRIO BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door de heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, aangesteld door de niet statutair zaakvoerder, overeenkomstig artikel 220 (quasi-inbreng) van het Wetboek van; Vennootschappen.

b) Bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgesteld in toepassing van artikel 222 van het:

Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering besliste dat een origineel van elk van deze verslagen zal neergelegd;

worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. De vergadering besloot, in het licht van voornoemde verslagen, om op grond van de bedingen; ;; en voorwaarden vermeld in het ontwerp van verkoopakte opgesteld door geassocieerd notaris Michel VAN DAMME te Brugge (Sint-Andries) - welk ontwerp overeenkomt met het verslag van het; bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor die beiden opgesteld zijn overeenkomstig:

;: artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen - over te gaan tot de verwerving van: i; - het tijdelijk vruchtgebruik over een periode van twintig jaar op het onroerend goed gelegen te; ;j 8000 Brugge, Speelmansstraat +21, hierna omschreven, de welke eigendom is van: ;; de heer BALBAERT Guy Charles Willy, geboren te Brugge op zeventien april;

negentienhonderdzeventig, wonende te 8000 Brugge, Speelmansstraat 19 A.

i Betaalbaar deels bij het verlijden van de akte, bij middel van bankcheque en deels mits!

uitgestelde betaling, bij middel van schuld in de rekening courant ten voordele van de heer;

BALBAERT Guy.

!: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit van stemmen.

3. Aanstelling lasthebber ad hoc / Delegatie van bevoegdheden

De vergadering nam kennis van de tegenstrijdige belangen tussen de niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, de heer Balbaert Guy en die van de vennootschap inzake de volgende; rechtshandelingen:

" de verkoop van het tijdelijk vruchtgebruik over een periode van twintig jaar van het hierna; omschreven onroerend goed gelegen te 8000 Brugge, Speelmansstraat +21, aan de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SONGBIRD", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Speelmansstraat 19A. De notariële akte zal verleden worden voor, geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries), op heden na dezer.

Derhalve besluit zij voor het aangaan van genoemde verbintenis een lasthebber ad hoc aan te:

NEERGht_tt.,0 ter GRIFFIE dcr

ON E CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RUGGE (Afdeling Brugge)

zo" ~ p: U 7 APR. 24o1e griffier,

SBLAD Griffie

N

BEL

111111111111110111101111111

*11062474*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.i

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad



stellen, aan wie de macht verleend wordt om alles te doen wat nodig is ten einde voormeld contract af te sluiten. Inzonderheid is de lasthebber ad hoc gemachtigd om de notariële akte, te verlijden voor geassocieerde notaris Michel VAN DAMME te Brugge (Sint-Andries), op heden na dezer, namens de vennootschap te ondertekenen.

Daartoe benoemt zij de heer DE KETELAERE Jacques Serge, geboren te Brugge op acht februari negentienhonderd vierenveertig wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 140/0001, die in persoon aanwezig, deze opdracht aanvaardt, aan wie alle bevoegdheden worden toegekend voor de uitvoering van voorgaand besluit, en bijgevolg om in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SONGBIRD", en met de lasten en onder de voorwaarden die vermeld staan in het ontwerp van geassocieerde notaris Michel VAN DAMME te Brugge (Sint-Andries) en in de verslagen van de bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan waarvan hierboven sprake, het tijdelijk vruchtgebruik over een periode van twintig jaar van het volgend onroerend goed te verwerven :

Stad Brugge, zesde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond gelegen te Brugge, Speelmansstraat nummer +21 (volgens politienummer 19A), thans gekend ten kadaster onder de sectie F, nummer 234/H/3, met een oppervlakte van één are zevenenveertig centiare (la 47ca) en een laatst gekend kadastraal inkomen van zeshonderd euro (C 600,00). Bijgevolg :

Om de koper te verbinden tot het betalen van de prijs en de interesten binnen de vastgestelde termijnen en op de vastgestelde wijze, evenals tot de náleving van diens plichten in verband met de overeengekomen lasten en voorwaarden; om met het oog hierop één of meer cheques te trekken op de bankrekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SONGBIRD" geopend in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SONGBIRD" en/of één of meer cheques te endosseren, hetzij op naam van de verkoper, hetzij op naam van de instrumenterende notaris, en in het algemeen alle bankverrichtingen te doen die nodig zijn voor de financiering van deze aankoop, alsook het toestaan van uitgestelde betalingen. Om de ingenottreding vast te stellen, alle voorwaarden, termijnen en bedingen vast te leggen en de kopers hiertoe te verbinden.

Om zich alle titels en stukken te laten overhandigen, hiervoor kwijting te verlenen, alle akten en notulen te ondertekenen, alle verklaringen van opdrachten te aanvaarden, alle overschrijvingen en ontheffingen uit te voeren, de prijs van de genoemde koop te betalen in handen van de verkoper of gedelegeerde of naar rangorde geklasseerde schuldeisers, authentieke kwijting voor de genoemde prijs te verkrijgen, met schrapping van de ambtshalve inschrijving indien nodig, eender welke bevelschriften vorderen.

Om over te gaan tot alle consignaties, eender welk aanbod van gerede betaling doen en in geval van moeilijkheden, in rechte de levering van het onroerend goed en de uitvoering van de door de verkoper aangegane verbintenis na te streven, de ontbinding van de overeenkomst en schadevergoeding te vorderen.

Om met het oog op het voorgaande alle akten en stukken te verlijden en te ondertekenen, domicilie te kiezen, in de plaats te stellen en over het algemeen alles te doen wat noodzakelijk is. Binnen het kader van de aldus gedelegeerde bevoegdheden, wordt de vennootschap op geldige wijze verbonden door de handtekening van de heer DE KETELAERE Jacques, voornoemd.

Handelend binnen dit kader, dient de heer DE KETELAERE Jacques, voornoemd, geen enkele bijzondere of voorafgaandelijke machtiging voor te leggen.

Dit besluit wordt aangenomen met een unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de bedrijfsrevisor

Michel Van Darnrne, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/04/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



; " .,..

kEERGELl=cd tér GRIFFIË

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Té

BRUGGE e fdefing

oj,- Brugge)

r..

Ondernemingsnr : 0819.351.872 Benaming

(voluit) : Songbird

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



*11060726

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Speelmansstraat 19 bus A

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 7 maart 2011 en van het controleverslag d.d. 7 maart 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Guy BALBAERT, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15621-0397-009

Coordonnées
SONGBIRD

Adresse
SPEELMANSSTRAAT 19, BUS A 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande