SOREST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOREST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.635.261

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0561-011
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 05.07.2013 13275-0017-011
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 13.07.2012 12297-0001-012
27/02/2012
ÿþ _ Mod Wort11 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s

b

3EL

111,1.111111111,1111j1I1101

MONITEUR BELGE

i s -02- 2012

G1SCN STA,aT,SBI.A'

NEERGELEGD

1 Q2, 2012

RECHTBA110 TRIaK~A~4DEl.

Ondernemingsar : 0861.635.261

Benaming

(voluit) : SOREST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Krommebeekstraat nummer 1, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG-BENOEMING-AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Christophe Werbrouck te Dottignies op zes februari tweeduizend en twaalf, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist dat voortaan ook rechtspersonen kunnen aangesteld worden tot zaakvoerder van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist dan ook in te voeren in de statuten dat wanneer een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder, deze een vaste vertegenwoordiger dient aan te duiden voor de uitoefening van dat mandaat.

TWEEDE BESLISSING

De Heren Peter SOETAERT en Wolf VAN DAMME, bieden aan de algemene vergadering, hun ontslag

aan uit hun functie van statutaire zaakvoerders met ingang vanaf heden. De vergadering neemt

kennis van en aanvaardt dit ontslag.

De algemene vergadering verleent, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerders, de Heren Peter SOETAERT en Wolf VAN DAMME, voor het mandaat uitgeoefend in het maatschappelijk jaar begonnen op één januari tweeduizend en elf en aflopend op heden.

DERDE BESLISSING

In vervanging van de Heren Peter SOETAERT en Wolf VAN DAMME, benoemt de algemene vergadering tot niet-statutaire zaakvoerders, met ingang vanaf heden en met volle bevoegdheid zoals voorzien door de statuten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORCA INVESTMENT", met zetel te 8980 Zonnebeke, Lange Dreve nummer 8E, RPR leper nummer 0837.251.540, die voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd zal worden door de Heer Peter SOETAERT, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUPUS", met zetel gevestigd te 8000 Brugge, Komvest nummer 28, RPR Brugge nummer 0835.938.575, die voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd zal worden door de Heer Wolf VAN DAMME, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Hun mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Overeenkomstig de statuten kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap verbinden voor een onbeperkt bedrag.

VIERDE BESLISSING

-Opdeaaatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

r De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan hiervoor

L genomen besluiten en aan het Wetboek van Vennootschappen, zoals het meermaals werd gewijzigd, met onder meer in invoering van de nieuwe vergadertechnieken op afstand van de algemene vergadering en voor de vertegenwoordiging van de vennoten, de homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoemde vereffenaar en de vereffeningprocedure.

VIJFDE BESLISSING

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de algemene vergadering dat de statuten van de vennootschap te wijzigen wat betreft de artikelen 11, 19, 22, 28, 29 en 30, die voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel elf : Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt. Niet statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Gezamenlijk optredend hebben de zaakvoerders de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

Artikel negentien : Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot volmacht geven aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen en eventueel in zijn naam en plaats te stemmen, door middel van brief, telex, telegram, telefax, elektronische briefwisseling of ieder communicatiemiddel dat in een schriftelijk document kan gematerialiseerd warden bij de bestemmeling en in een schriftelijk bewijs bij de verstuurder en voor zover er voldaan wordt aan de identificatievoorwaarden, indien zulks vereist is door het bestuursorgaan.

Artikel tweeëntwintig : Wijze van stemmen

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemachtigde, zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van Vennootschappen is het toegestaan om een louter schriftelijke algemene vergadering te houden.

.a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

u ' De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoot, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen. De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk ingestemd.

Over zaken wordt op de algemene vergadering bij naamafroeping of door handopsteken, tenzij het

bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Artikel achtentwintig : Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel negenentwintig : Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

Artikel dertig : Wilze van vereffening

Voorbehouden 'Irian het" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van. de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van. de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een eventuele hernummering van alle artikels van de statuten.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Christophe WERBROUCK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 07.07.2011 11275-0379-012
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 07.07.2009 09379-0284-013
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 14.07.2008 08407-0045-013
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 18.07.2007 07425-0261-011
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 18.06.2005, NGL 30.09.2005 05780-3106-011
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0231-011

Coordonnées
SOREST

Adresse
KROMMEBEEKSTRAAT 1 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande