SOSTEAL

NV


Dénomination : SOSTEAL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 421.321.280

Publication

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.12.2013, NGL 24.02.2014 14046-0015-013
31/01/2014
ÿþ

Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bel! Staa'

.111j11,1111,111

3

ELGISCH S

MONITEl1

24 ~Oi

' ~l_GE ~

, t. `-' ,~ ~ ~- m ---

~°+)t,=~"i*i~ ~1.1..-.-" ..;

1014

3 7. 01. 2014

"AATSBLAD

RECNT~,',~;C l" .,.~()HAN DEL n,;,tieTr.i ,v

-Bijiagen-bifhet-$gtgisch Stanststffe=3rt0172014 _ Annexés d"û""1Glóriifeur7iélgë

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SOSTEAL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vierschaarstraat 8 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte

FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 23 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SOSTEAL", met zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Kortrijk onder nummer BE 0421.321.280, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken: 1' het fusievoorstel;

2° het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" en van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De besluiten van het verslag de dato 17 december 2013 van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door haar vennoot de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, nopens de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ' "Immosense" luidden letterlijk als volgt :

"7.BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV

SOSTEAL door de BVBA IMMOSENSE, uitgevoerd overeenkomstig de

normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

.1. Op basis van een waardering gebaseerd op een substantiële waardebepaling zonder rekening te houden met een waarde voor de goodwill voor de BVBA IMMOSENSE en de NV SOSTEAL op basis van een tussentijdse

0421.321.280

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

staat van actief en passief per 30 juni 2013, wordt voor de NV SOSTEAL een waarde per aandeel bekomen van 193,00 EUR en voor de BVBA

IMMOSENSE, na voorafgaande splitsing van de aandelen in zeven (per aandeel, zeven nieuwe aandelen); een waarde per aandeel van 193,00 EUR. Op basis van de voormelde waarderingmethoden en waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld : 1 aandeel van de .BVBA

IMMOSENSE voor 1 aandeel van de NV SOSTEAL. De toegepaste waarderingsmethoden lijken mij bedrijfseconomisch verantwoord en passend in de gegeven omstandigheden en de weerhouden ruilverhouding sluit aan bij voormelde waarderingsmethoden.

1k dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor

financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de voormelde fusie betrokken vennootschappen.

2. Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door

de ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 17 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld fusievoorstel en van de voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

De vergadering neemt vervolgens kennis van de artikelen 694 in fine en 695 §1 in fine van het Wetboek van Vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar het verslag van de zaakvoerder en van de raad van bestuur, alsook naar het revisoraal controleverslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder en door de raad van bestuur inzake fusie door overneming.

1. Na kennisname van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Sosteal" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", bespreekt de vergadering deze documenten.

2. De algemene vergadering besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" eveneens besluit tot voornoemde fusie.

3. Bijgevolg zal, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, geheel het vermogen van de naamloze vennootschap "Sosteal", met alle rechten en plichten, overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense".

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf I juli 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense".

- Deze overdracht wordt vergoed door toekenning aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "Sosteal" van drieduizend achthonderd zevenentachtig (3.887) nieuwe volledig volgestorte aandelen in de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense", zonder aanduiding van nominale waarde.

- De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap "Immosense" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap "Sosteal", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2013 tot heden.

- De vergadering besluit de zaakvoerder van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immosense" te machtigen om de formaliteiten in verband met de fusie te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering en de raad van bestuur verlenen volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprákelijkheid Accofisc te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24, bus 2 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad te 8560 Wevelgem, Hoge Voetweg 14 , alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-identificatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift proces-verbaal.

V behouden fon het Belgisch Staatsblad

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/11/2013
ÿþ f _ _ ~I_~11~ ( Mod Wad 11.1

_ .-, .._ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sl Ih IVY

Oridememingsnr : 0421.321.280 Benaming

(voluit) : SOSTEAL (verkort) :

NEERGELEGD

-5.11, 2013

RECiettetéK hOOPPAtJDEL K rl RTR l.l l(

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Vierschaarstraat 8, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 30 oktober 2013 houdende voorstel tot fusie van de BVBA IMMOSENSE, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8 met ondernemingsnummer 0891.188.092, RPR Kortrijk, door overneming van de NV SOSTEAL, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8 met ondernemingsnummer 0421.321.280, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geidentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA IMMOSENSE met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Vierschaarstraat 8, ondernemingsnummer 0891.188.092, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de naam "INTROKOR" blijkens akte verleden voor notaris Baudoin Moerman dd. 27 juli 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 augustus erna onder nummer 07119235.

De statuten van de BVBA IMMOSENSE werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor notaris Jean - Charles Dewitte te Kortrijk dd. 27 september 2012, inhoudende onder andere verlenging boekjaar, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2012 onder nummer 12305633.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.730,44 EUR vertegenwoordigd door 54 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 54ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de BVBA IMMOSENSE te splitsen in 7 gelijk delen. Bijgevolg is het kapitaal van de BVBA IMMOSENSE vertegenwoordigd door 378 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 378ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De NV SOSTEAL met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortlijk, Vierschaarstraat 8, ondernemingsnummer 0421.321.280, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de benaming "DE LINDE" onder de vorm van een PBA blijkens akte verleden voor notaris Paul - Albert Maertens te Kortrijk op 3 maart 1981, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 1981 onder nummer 588-4.

De statuten van de NV SOSTEAL werden laatst gewijzigd middels beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 12 maart 2010, houdende wijziging maatschappelijke zetel, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juni 2010 onder nummer 10082158,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 96.356,21 EUR vertegenwoordigd door 3.887 aandelen zonder:

vermelding van nominale waarde, elk me_ t een fractiewaarde van 1f 3.887ste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van l uik R vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,-hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de NV SOSTEAL zullen de aandeelhouders van de NV SOSTEAL voor hun 3.887 aandelen, 3.887 nieuw te creëren aandelen van de BVBA IMMOSENSE ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA IMMOSENSE voor 1 aandeel van de NV SOSTEAL,

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

De zaakvoerder van de BVBA IMMOSENSE zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 3.887 nieuwe aandelen creëren van de BVBA IMMOSENSE (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA IMMOSENSE voor 1 aandeel van de NV SOSTEAL,

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de NV SOSTEAL zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA 1MMOSENSE à rato van de voornoemde ruilverhouding,

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA IMMOSENSE gerealiseerd vanaf 1 juli 2013.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 juli 2013 verricht door de NV SOSTEAL worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA IMMOSENSE

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten,

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor NV SOSTEAL:

Bart DEBUF

Gedelegeerd bestuurder

IMMOSENSE BVBA

Bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Bart DEBUF

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd, 30 oktober 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor " behoudërn aan het Belgisch Staatsblad

29/10/2013
ÿþ Mod Wort) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

I i

u



*13169338*





NEERGELEGD

1 8. 10. 2013

REGHlç3rekerC00EHANDEL

/nl'1T1'.I IV

Ondernemingsnr : 0421.321.280

Benaming

(voluit) : Sosteal

(verkort)

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Vierschaarstraat 8, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering op datum van 29/08/2013 beslist met éénparigheid van stemmen Dhr. Bart Debuf te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar, zijnde tot en met de jaarvergadering van 2019, met ingang vanaf 1610612013. Er wordt hem tevens kwijting verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat van het voorbije boekjaar.

De Raad van Bestuur op datum van 29/08/2013 beslist met éénparigheid van stemmen Dhr. Bart Debuf te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, zijnde tot en met de jaarvergadering van 2019, met ingang vanaf 16/06/2013. Er wordt hem tevens kwijting verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat van het voorbije boekjaar.

Dhr. Bart Debuf

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2012
ÿþMal Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

I ItiIl 1111 li1 II II Il 111 II1 II1 II1I

" 12206627*

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

1 7 -t2- 2C21 0. 12, 2012

BELGISCH STAATSBLA

n ECHTBAN ~H~+NDEL KnRiRIS {

Ondernemingsnr : 0421321280

Benaming

(voluit) : SOSTEAL

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Vierschaarstraat 8, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder, benoeming bestuurder

De aandeelhouders keuren met éénparigheid van stemmen het ontslag van bestuurder en gedelegeerd bestuurder Vandemoortele Carine goed, met ingang vanaf 28/11/2011

De aandeelhouders keuren tevens met éénparigheid van stemmen , de benoeming van Immosense BVBA,; met als vast vertegenwoordiger Dhr. Bart Debuf, als bestuurder goed, met ingang vanaf 28111/2012.

Bart Debuf

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 20.06.2012 12189-0340-010
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 22.06.2011 11184-0287-010
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.08.2010, NGL 24.08.2010 10431-0324-011
08/06/2010 : KO099167
29/06/2009 : KO099167
30/06/2008 : KO099167
30/10/2007 : KO099167
17/07/2007 : KO099167
02/04/2007 : KO099167
12/07/2005 : KO099167
05/07/2004 : KO099167
13/08/2003 : KO099167
20/09/2002 : KO099167
07/02/2002 : KO099167
19/07/2000 : KO099167
23/07/1999 : KO099167
20/02/1997 : KO99167
25/01/1996 : KO99167
01/01/1993 : KO99167
01/01/1992 : KO99167
12/10/1990 : KO99167
01/01/1989 : KO99167
01/01/1988 : KO99167
01/01/1986 : KO99167
27/09/1985 : KO99167

Coordonnées
SOSTEAL

Adresse
VIERSCHAARSTRAAT 8 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande