SPEK COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPEK COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.745.937

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 25.04.2014 14108-0044-012
13/05/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870.745.937

Benaming

(voluit) : SPEK COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8600 Diksmuide, Schoorbakkestraat 67

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Uit het voorstel de dato 22 april 2014 tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY", met zetel te 8600 Diksmuide, Schoorbakkestraat 67, MW BE 0870.745.937, RPR Gent (Afdeling Veurne) wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOM", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 6, ondememingsnummer 0869.986.466, RPR Gent (Afdeling Veurne), blijkt hetgeen vole

"Er werd, in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY", en door de statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOM", nagenoemd, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY", met zetel te 8600 Diksmuide, Schoorbakkestraat 67, BTW BE 0870.745.937, RPR Gent (Afdeling Veurne).

De vennootschap zal door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOIVI", nagenoemd, overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar zaakvoerder, met name de BVBA "MOEREMEIBOOM", nagenoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric VAN MAELE, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 6.

Il. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOM", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 6, ondememingsnummer 0869.986.466, RPR Gent (Afdeling Veurne).

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK

COMPANY'', voornoemd, overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP". ,

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer Eric VANfVIAELE. voornoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat deze fusie is ingegeven door het vereenvoudigen van de structuur waarbij via ontdubbeling van de vennootschappen, die eenzelfde activiteit hebben, de structuur transparanter wordt. Deze vereenvoudiging zal leiden tot een overzichtelijkere structuur wat de efficiëntie meet verhogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, Naam en handtekening.

*14098464*

be

a

B Stt

ll

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

»APR. 201/1

AfdeirdbiffeRNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY", voornoemd, en de statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOM", voornoemd, beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering Is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1, De overgenomen vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY", met zetel te 8600 Diksmuide, Schoorbakkestraat 67, BTW BE 0870.745.937, RPR Gent (Afdeling Veurne), heeft volgens haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

L Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Et Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verlichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze oak kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten ' en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOONI", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 6, ondernemingsnummer 0869.986.466, RPR Gent (Afdeling Veurne), heeft volgens haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

I. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5./ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

P Het verlenen van administratieve prestaties en cornputerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

1-1/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Om het doel van de over te nemen vennootschap te omvatten, dient het doel van de overnemende vennootschap niet aangepast te worden,

4-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP ' BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Net gehele vermogen -zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

G. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE ENIGE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

Niet van toepassing.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en de statutaire zaakvoerder van de overnemende vennootschap aan elkaar en aan de respectieve venno(o)t(en) aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen uiterlijk zes weken várfir de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal beslissen, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Opgemaakt en getekend te Nieuwpoort, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 22 april 2014, in zes exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens enerzijds de statutaire zaakvoerder van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, een ander als bewijs van neerlegging, en het derde om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen,'

Hat fusievoorstel werd ondertekend door het bestuursorgaan van de vennootschap.

4e

i,

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel de dato 22 april 2014 betreffende fusie met door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY" wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOM".

Voor BVBA MOEREMEIBOOM, zaakvoerder

Eric VAN MAELE, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden: Recto : Naam en hciedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Mellouden

aan het

BelgischStaatsb?ad

13/08/2013
ÿþOndernemingsnr : 0870 745 937

Benaming

(voluit) : SPEK COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varsenareweg 24, 8490 JABBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - Benoeming vaste vertegenwoordiger - Zetelwijziging

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 28 juni 2013 gehouden op de maatschappeljke zetel,blijkt dat volgende besluiten werden genomen

1. Er wordt akte genomen van het ontslag van dhr. Kevin Vanmaele als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 0110712013, Er wordt hem kwijting gegeven voor zijn mandaat in 2013, BVBA Moeremeiboom ondernemingsnummer BE 0869 986 466, wordt aangesteld als

nieuwe zaakvoerder vanaf voormelde datum.

2, De heer Eric Vanmaele in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van BVBA Moeremeiboom, zal optreden ais vaste vertegenwoordiger, in naam en voor rekening van BVBA Moeremeiboom, bij het uitoefenen van het zaakvoerdersmandaat voormeld.

3. Met ingang vanaf 01/07/2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar het volgend adres : Schoorbakkestraat 67, 860D Diksmuide.

BVBA Moeremeiboom

zaakvoerder

vertegenwoordigd door Eric Vanmaele

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der EL d Ct" iTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Bruq ie)

131P:.31 JULI 2013

*tee

NfTEl1R B

0 6 -08- 2 ISCH STAA

1" SBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 03.07.2013 13268-0029-011
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 26.06.2012 12226-0541-011
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 19.07.2011 11323-0367-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 01.07.2010 10255-0111-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 25.06.2009 09303-0117-013
21/04/2015
ÿþBenaming (voluit) : Spek Company

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoorbakkestraat 67

8600 Diksmuide

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING door BVBA "Moeremeiboom" van BVBA "SPEK COMPANY"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 23 juni 2014, geregistreerd te Veurne (acht bladen, geen verzendingen) op 27 juni, 2014, boek 446, blad 043, vak 0009, ontvangen vijftig euro (50,00-EUR), getekend de ontvanger, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOEREMEIBOOM" (de overnemende vennootschap) en "SPEK COMPANY (de overgenomen vennootschap) en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met'. éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkenden kennis te hebben gekregen van het fusievoorstel en verklaarden de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel. De algemene vergadering van de overnemende ' vennootschap en van de over te nemen vennootschap stemden er uitdrukkelijk mee in om geen tussentijdse cijfers op te maken,

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

1

*15058052

- 9 APR, 2015

Griffie

Afdolin V JRnIE

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.r.aminam..M....,.M..,u.w...I"  1.1.1" 1,.w _

Ondememingsnr : 0870.745.937

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Al FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MOEREMEIBOOM" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY" besloten over te gaan tot de fusie door overneming en keurden het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "SPEK COMPANY" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (Afdeling Veurne) op dertig april tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien mei daarna, onder het nummer 14098464, en door de overnemende vennootschap "MOEREMEIBOOM" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (Afdeling Veurne) op dertig april tweeduizend veertien, bekendgemaakt in' de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien mei daarna, onder het nummer 14098463.

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPEK COMPANY" besloot de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MOEREMEIBOOM"

3/ De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besloot over te gaan tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de over te nemen vennootschap overnam.

Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ging het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend dertien, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

4/ Vermits de overnemende vennootschap houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap, werden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en werden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd,

51 Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien,

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

werden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzocht mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrilving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap "SPEK COMPANY"

Het vermogen van de overgenomen vennootschap "SPEK COMPANY", zoals blijkt uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien, omvat bij wijze van

samenvattende beschrijving de volgende activa- en passivabestanddelen (in euro): ACTIVA

VASTE ACTIVA: 1.000.875,001

Financiële vaste activa: 1.000.875,00

VERBONDEN ONDERNEMINGEN 997,171,82

Deelnemingen 497.171,82

Vorderingen 500.000,00

ANDERE FINANCIËLE VASTE ACTIVA 3.703,18

Aandelen 3.703,18

VLOTTENDE ACTIVA: 347.409,68

Vorderingen op ten hoogste één jaar: 300.000,00

Handelsvorderingen; 300.000,00

Liquide middelen 16.905,45

Overlopende rekeningen 30.504,23

TOTAAL DER ACTIVA: 1.348.284,68

PASSIVA (voorzieningen en uitgestelde belastingen en schulden)

SCHULDEN: 906.162,51

Schulden op meer dan één jaar 500.000,00

FINANCIËLE SCHULDEN 500.000,00

Overige leningen 500.000,00

Schulden op ten hoogste één jaar: 375.912,51

FINANCIËLE SCHULDEN 33.587,56

Kredietinstellingen 33.587,56

SCHULDEN MET BETREKKING TOT BELASTINGEN, BEZOLDIGINGEN EN SOCIALE

LASTEN:

Belastingen

OVERIGE SCHULDEN

Overlopende rekeningen

TOTAAL DER PASSIVA (voorzieningen en

uitgestelde belastingen en schulden):

EIGEN VERMOGEN

Het eigen vermogen bedraagt aldus vierhonderd tweeënveertigduizend honderd

tweeëntwintig euro zeventien cent (¬ 442.122,17) en is samengesteld als volgt:

Kapitaal 12.400,00

Reserves 1.855,00

Overgedragen winst 427.867,17

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De hiervoor beschreven activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap gingen met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap, Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, werden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedde onder algemene titel en omvatte naast de voormelde activa-' en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ De vermogensovergang, die geschiedde bij wijze van overgang onder algemene titel, omvatte alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

41 Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid,

Voor-b houders aan het Belgisch Staatsblad

3.425,07 3.425,07 338.899,88 30.250,00

906.162,51

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gingen onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moest worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

51 In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 32bis betreffende het behoud

van de rechten van de werknemers bij wijziging van werkgever ingevolge de overgang van ondernemingen krachtens overeenkomst en tot regeling van de rechten van de werknemers die overgenomen worden bij overname van activa na faillissement, werden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden waren door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige vocrwaarden ais deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceerde derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap, verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

6/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 23 juni 2014 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

81 De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

Cl VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

DI VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzocht mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemde fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 23 juni 2014 ophield te bestaan.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING EINDE MANDATEN ZAAKVOERDER -- KWIJTING De vergadering van de overnemende vennootschap stelde, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder en de vaste vertegenwoordiger van de overgenomen vennootschap vast.

De vergadering besloot tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder en de vaste vertegenwoordiger van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend veertien tot en met heden.

VIERDE BESLUIT  ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besloot de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van achtentwintig november tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van zestien december daarna, onder nummer 08194291 om ; met ingang van één december tweeduizend en acht de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 6.

De vergadering van de overnemende vennootschap besloot de eerste en tweede zin van artikel twee van de statuten met betrekking tot de zetel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Franz Smeersweg 6.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de blagen bij het Belgisch Staatsblad."

VIJFDE BESLUIT  VRAAGRECHT

De vergadering van de overnemende vennootschap besloot artikel eenentwintig van de statuten

betreffende het vraagrecht van de vennoten aan te passen aan de wet van twintig december

tweeduizend en tien houdende aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT  ONTBINDING, VEREFFENING EN VERDELING LIQUIDATIESALDO

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudeie aan het EZelgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering besloot artikel vijfentwintig van de statuten betreffende de ontbinding, vereffening en verdeling van het liquidatiesaldo aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen en besloot ' het artikel vijfentwintig te vervangen.

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT UITVOERING/COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigde de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer:

- het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding

"VERNIETIGD" op elke bladzijde;

De vergadering machtigde de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de fusieverrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vervolgens stelde de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 161:

- mevrouw Evefine Christiaens;

- de heer Thijs Simoens.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCOUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoudee

aan het

Belgisch

,Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 02.07.2008 08346-0067-013
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 05.07.2007 07353-0396-013
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.06.2006, NGL 28.06.2006 06327-0190-016

Coordonnées
SPEK COMPANY

Adresse
SCHOORBAKKESTRAAT 67 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande