SPORTICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPORTICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.881.195

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.08.2014, NGL 19.08.2014 14435-0389-015
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.03.2013, NGL 29.08.2013 13500-0175-016
21/11/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-" ----~," 1

INGER?OMEN TER GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 NOV. 2012

VEUMe

Ondernemingsnr: 0875.881.195

Benaming (voluit) : Sportica

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lombardsijdestraat 51C

8620 !Nieuwpoort

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPORTICA", waarvan de zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat 5/C, gesloten door notaris Bruno Van Damree te Nieuwpoort op 26 oktober 2012, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, acht bladen, geen renvooien op 29 oktober 2012, boek 5/115, blad 04, vak 16, Ontvangen: dertigduizend euro (30.000,00 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend); Rudy Rycx, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen

genomen werden : "

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter voorlezing te geven! van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op tweeëntwintig oktober; tweeduizend en twaalf, betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te; hebben genomen.

Voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel drie van de statuten dat handelt over het doel van de vennootschap uit te breiden met de in de agenda' opgenomen activiteiten waardoor artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "De vennootschap heeft als doel:

Klein- en groothandel in textiel, schoeisel, sportkledij.

i! Aan- en verkoop van onroerende, goederen.

Verhuur van onroerende goederen.

Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het! maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied vani planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan dei bedrijfsleiding, enzovoort.

lIl 11 1l I1 1E 'il'1 'lI1 11 1l

" iaieeas~*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, enzovoort.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

Dit alles in de meest ruimte zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiae aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. " TWEEDE BESLISSING

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder, opgemaakt op acht oktober tweeduizend en twaalf, waarin zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng in natura wordt uiteengezet.

Tevens legt de voorzitter het verslag voor opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, op acht oktober tweeduizend en twaalf.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van het ingebrachte goed, op de toegepaste wijze van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SPORTICA, bestaat uit de inbreng van een onroerend goed, door de heer Peter DESAEVER, voor een inbrengwaarde van 510.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 475 aandelen van de BVBA SPORTICA, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 510.000, 00 EUR - (475 x 442,11 EUR) = 300.000, 00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SPORTICA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 8 oktober 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE" De vennoten nemen inzage van voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de vennoten, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van de beide verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig procesverbaal.

DERDE BESLISSING

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdentienduizend euro (210.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderdachtentwintigduizend zeshonderd euro (228.600,00 EUR) door de hierna vermelde inbreng in natura en door creatie van vierhonderd vijfenzeventig (475) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de onderschrijving. ONDERSCHRIJVING VANDE KAPITAALVERHOGING

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer Desaever Peter, voornoemd.

De inbreng betreft het hierna beschreven onroerend goed, welke uitvoering beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor:

STAD NIEUWPOORT - tweede afdeling  38402

Artikelnummer 18848

In een onroerend complex genaamd "LIGHTHOUSE PROMENADEFASE 3", deel uitmakend van het project Lighthouse Promenade gelegen langs de Lombardsijdestraat, gekadastreerd volgens titel sectie D, nummer 51/A/2, met een oppervlakte van vijf aren vijfentwintig centiaren zesenveertig decimilliaren (5a54ca46dma):

In de Residentie "SANDY CAPE", gelegen aan de Lombardsijdestraat 5C, deel uitmakend van voormeld complex Lighthouse Promenade-fase 3:

Het handelsgelijkvloers genummerd B/NUL (BIO), gelegen rechts gezien vanuit de Lombardsijdestraat, op het gelijkvloers en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke handelsruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negen en half/honderdsten (9,5/100sten) in de gemene delen van de Residentie Sandy Cape en negen en half/tweehonderd achttienden (9,5/21 Sden) in de gemene delen van het complex Lighthouse Promenade Fase 3, waaronder de grond.

Fiscale bepalingen

a) De ondergetekende notaris verklaart lezing gedaan te hebben van artikel 62, paragraaf 2, en artikel 73 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.). De inbrenger verklaart thans niet onderworpen te zijn aan voormelde belasting.

b) De ondergetekende notaris heeft de inbrenger lezing gegeven van de bepalingen van artikel 203 van het Wetboek van Registratierechten.

De inbrenger verklaart overeenkomstig artikel 168 van zelfde wetboek de waarde van de ingebrachte goederen te schatten op vijfhonderdentienduizend euro (510.000,00 EUR), zoals aangegeven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbrengers verklaren dat de inbreng deels vergoed wordt door een schuldvordering in rekening-courant en deels door aandelen en dat de waarde van de toegekende aandelen zoals deze hiervoor werd vastgesteld, niet minder bedraagt dan de verkoopwaarde van de ingebrachte goederen.

De heer Desaever Peter, voornoemd, verklaart uitdrukkelijk dat de door hem bij onderhavige akte ingebrachte onroerende goederen niet geheel of gedeeltelijk tot bewoning aangewend worden of daartoe bestemd zijn, zodat de inbreng van deze goederen valt onder de bepalingen van artikel 115bis van het Wetboek van Registratierechten.

De ondergetekende notaris heeft de inbrenger inzonderheid gewezen op de bepalingen van het laatste _lid van zelfde_wetsbepsli ng, dat_luidt ais_ volgt:_ _"In _geval v_an. Qnjuisle_ verklaring

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

betreffende de aanwending of de bestemming van het onroerend goed, zijn de aanvullende'

rechten opeisbaar en verbeurt iedere partij een boete gelijk aan de rechten ".

WIJZE VAN VERGOEDING

De hiervoor beschreven inbreng wordt vergoed als volgt:

1) deels door de toekenning van voormelde vierhonderd vijfenzeventig (475) aandelen die volledig toegekend worden aan de heer Desaever Peter, die verklaart deze te aanvaarden. Op deze nieuwe aandelen zal ingeschreven worden tegen de prijs van vierhonderd tweeënveertig euro elf cent (442,11 FUR) per aandeel als volgt:

a) honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal achtentachtigduizend driehonderd vijftig euro (88.350,00 EUR);

b) tweehonderd zesenvijftig euro elf cent (256,11 FUR), zijnde in totaal honderdeenentwintigduizend zeshonderd vijftig euro (121.650,00 FUR) als uitgiftepremie. De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde in totaal honderd-eenentwintigduizend zeshonderd vijftig euro (121.650,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

2) deels door een schuldvordering in rekening-courant ten bedrage van driehonderdduizend euro (300.000,00 FUR) Iastens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sportica, in voordeel van de heer Desaever Peter, voornoemd, die verklaart deze te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderd- eenentwintigduizend zeshonderd vijftig euro (121.650,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen. VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdachtentwintigduizend zeshonderd euro (228.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfenzeventig aandelen (575) aandelen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de artikelen aan te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de raad van bestuur om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.03.2012, NGL 27.07.2012 12352-0466-016
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.03.2011, NGL 30.07.2011 11361-0497-015
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.03.2010, NGL 31.05.2010 10139-0523-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.03.2009, NGL 30.06.2009 09338-0259-016
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.02.2008, NGL 19.03.2008 08075-0395-015

Coordonnées
SPORTICA

Adresse
LOMBARDSIJDESTRAAT 5C 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande