ST MEDARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ST MEDARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.104.051

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 25.08.2014 14465-0196-014
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 19.08.2013 13435-0218-013
08/08/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef I 11 u uu11niiui1 111

Be Sta; *11122364*







NEERGELEGD

12, 07. 2011

RECHTBANK KOOK HANDEL

geggetu

Ondernemingsnr : g3g

Benaming

(voluit) : ST MEDARD

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Deken Zegerplein, 1

Onderwerp akte :

OPRICHTING  BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 11/07/2011, werd

een BVBA opgericht als volgt :

Vennoten :

1/De heer MYLLE Bjdrn Glenn (identiteitskaart nummer 590-9877121-25 - rijksregister nummer 77.01.04-

173.70), wonende te 8500 Kortrijk, Konventstraat 2 A012.

2/Mevrouw VAN DORPE Carla (identiteitskaart nummer 590-9775467-27 - rijksregister nummer 79.03.09-

272.71), wonende te 8500 Kortrijk, Konventstraat 2 A012.

Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :

"ST MEDARD".

Duur

onbepaald

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Deken Zegerplein, 1.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

a. Het uitbaten of laten uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van bistro, traiteurdienst, drankgelegenheden, restaurants of aanverwante inrichtingen. Het inrichten of laten inrichten van dansfeesten en andere feestelijkheden. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de commissiehandel, de vertegenwoordiging en het vervoer van alle dranken en voedingsproducten, zowel geestrijke als niet geestrijke.

b. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

c. Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen- als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

d. Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

e. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse markt;

f. Het verlenen van alle dienstprestatie van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬

20.000,00) vertegenwoordigd door 200 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven in geld

en volledig volstort. Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het vennootschapsdossier.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, de Heer Mylle Bjdrn en Mevrouw Van Dorpe Carla, voornoemd, die aanvaarden.

Zelfde Heer Mylle Bji rn, die aanvaardt wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25/Bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar D Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst _ Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31/12/2012.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sedert 1 juni 2011 tot heden, onder de opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschapen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat verbintenissen aangegaan vanaf heden tot op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, achteraf nog door het bestuursorgaan dienen bekrachtigd te worden.

2. Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de

rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 11/07/2011.

Notaris PACAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

# Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ST MEDARD

Adresse
DEKEN ZEGERPLEIN 1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande