STADDLE

Société en commandite simple


Dénomination : STADDLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.342.944

Publication

18/02/2015
ÿþ Mud Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

IN

ONITEUR BELGE

10 -02- 2015

B LGISCH S

NEERGELEGD

Z 3 9AN, 203

AATSBI..Agzechtbaq_v- KOtrFrIANf?EL

Gent, #e(pRTRIJIC

Ondernemingsnr : 0832.342.944

Benaming

(voluit) : STADDLE

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8720 Dentergem - Boulevard 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalvermindering - statutenwijziging

Uit de buitengewone algemene vergadering genotuleerd bij onderhandse akte de dato 19 december 2014, blijkt hetgeen volgt:

I. de beslissing door de algemene vergadering tot vermindering van het kapitaal mat iestigduiaend euro (t: 60.060,80) cm het kapitaal te brengen van drie miljoen vijfenzestigduizendgevenhonderd aura (¬ 3.065.700,00) op drie miljoen vijfduizend zevenhonderd euro (E 3.Q05,700,00) en dit doler terugbetaling op ieder der dertigduizend zeshonderd zevenenvijftig (30.657) aandelen van een gelijk bedrag, bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal, zodat het kapitaal met ingang van 19 december 2014 drie miljoen vijfduizend zevenhonderd cure (¬ 3.005.700,00) bedraagt, vertegenwoordigd door dertigduizend zeshonderd zevenenvijftig (30.657) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

¬ l. de vaststelling dat ingevolge voormelde kapitaalvermindering het gedeelte van het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag in kapitaal met ingang van 19 december 2014 eenendertigduizend zevenhonderd vijfenzestig euro negenentachtig cent (E 31.765,89) bedraagt.

III. de beslissing door de algemene vergadering tot wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening en tot het vervangen van artikel dertien van de statuten als volgt:

"ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit."

Ferdy tANSSeNS

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2011
ÿþVoor behouc aan h. Belgis Staatsb

\\J"

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

30. 12. 2010

RECHTBANK KOOPHANDEL

KOWinº%

ius

111

11005031+

Ondernemingsnr , g3 i 3 L

Benaming

STADDLE

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap Zetel : 8720 Dentergem - Boulevard 11 Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens onderhandse akte de dato 23 december 2010, "geregistreerd zeventien bladen, geen verzending, op 27 december 2010 te Roeselare, Boek 6/126, Blad 91, Vak 19, ontvangen : vijfentwintig EURO (25,00 EUR), getekend voor de E. A. Inspecteur L BATAILLIE", werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens

NAAM

De naam van de vennootschap luidt "STADDLE".

RECHTSVORM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dentergem, Boulevard 11.

IDENTITEIT HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

De heer Ferdy LANSSENS, wonende te 8720 Dentergem, Boulevard 11, en mevrouw Sofie DEKNUDT, wonende te 8720 Dentergem, Boulevard 11 nemen deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staan hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfenzestigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.065.700,00)

en is vertegenwoordigd door dertigduizend zeshonderd zevenenvijftig (30.657) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt tweeëndertigduizend vierhonderd euro (¬

32.400,00).

Het kapitaal is ten bedrage van ¬ 3.060.700 gevormd door inbreng in natura, welke inbreng vergoed werd

door toekenning van 30,607 aandelen, en ten bedrage van ¬ 5.000,00 door inbreng in geld, welke inbreng

vergoed werd door toekenning van 50 aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen " dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheet of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al . dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van

" vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de heer Ferdy LANSSENS, wonende op het ogenblik van de benoeming te Dentergem, Boulevard 11.

In geval van overlijden of ontslag van de voomoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als. statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Sofie DEKNUDT, wonende bij de benoeming te Dentergem, Boulevard 11, die alsdan zal dienen te voldoen aan de voorwaarden om zaakvoerder te zijn.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Ferdy LANSSENS

beherend vennoot

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

;4p-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STADDLE

Adresse
BOULEVARD 11 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande