STAF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STAF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.835.745

Publication

28/02/2014
ÿþk

Ondernemingsnr : 0834835745

Benaming

(voluit) : STAF

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Poperingestraat 57 te 8954 Westouter

Onderwerp akte ; Ontslag - benoeming

Uittreksel buitengewone algemene vergadering dd 1810212014

Volgende beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen:

- het ontslag als niet-statutair zaakvoerder van Deroo Fréderic wordt aanvaard

- de heer Cousin Pascal wonende te 10 Rue de ia Wiarde - 59570 Obies wordt benoemd tot niet-statutair.

zaakvoerder

- de heer Franky Vanacker wonende te Dikkebusstraat 135 te 8958 Loker wordt benoemd tot niet-statutair

zaakvoerder

Dammerey Aude

Zaakvoerder

Mod 21

Drigla ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

11

9053117

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbles

111111111111M101111

he ~

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEliGit.LE:GD TER GRWWFIC

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL IEPER

op 2 5 MAART 2011

Griffie

1

Ondernemingsnr : p 21(-1 $ 3 S q

Benaming

(voluit) : STAF

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Poperingestraat 57, 8954 Westouter

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden:

-Mevrouw DAMMEREY AUDE geboren te Séclin(FR) op 09/0211984 wonende te 217 Rue de Bailleul  59299 Boeschepe;

-Mevrouw DAMMEREY-ELLEBOUDT CARINE, geboren te Poperinge op 27/02/1963 wonende te. 10 Rue de la Wiarde  59570 Obies;

comparanten die overeengekomen zijn onder elkaar een vennootschap onder firma op te richten. I. Benaming  Zetel  Doel - Duur

Artikel 1

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

met als vennootschappelijke benaming " STAF'.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd Poperingestraat 57  8970 Westouter.

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders overgeplaatst warden naar om het even welke plaats in het

Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied van Brussel-hoofdstad.

De vennootschap zal eveneens bijhuizen kunnen openen.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van

derden, als in deelneming met derden, of in opdracht van derden:

1/ Specifieke activiteiten :

- De uitbating van horecazaken, restaurants, tea-room, sandwich-bar, brasserie, café-hotel, en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de aan- en verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten, verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, self-service, verbruik-salon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

- Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de dienstenen recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort.

- De begeleiding, planning, het advies, de organisatie, realisatie, conceptie, presentatie, en animatie van en voor: speciale publieke evenementen, beurzen, salons en tentoonstellingen, opendeurdagen, bedrijfsrecepties en  feesten, congressen, lezingen, seminaries, modeshows, film- en schouwburgvertoningen, animatie-projecten, artistieke produkties, en andere soortgelijke activiteiten.

2/ Algemene activiteiten :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

-het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van tech-nische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en onder-nemingen;

-alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger beschreven operaties;

-het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring, dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat deze opsomming beperkend weze;

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te rich-ten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet participatie aanhoudt.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en onderne-mingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en finan-ciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermo-gen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zake-lijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend pa-trimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, behalve indien deze verrichtingen wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-de vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zijn het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap begint te werken op datum van

ondertekening van onderhavige akte.

ll. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5

De inbreng van de vennoten is in totaal bepaald op 5.000,00 euro (vijfduizend euro). Het kapitaal wordt gevormd door creatie van 100 (honderd) aandelen op naam en zonder nominale waarde en die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen, waartoe de vennoten zich als volgt hebben verbonden:

-Mevrouw Dammerey Aude schrijft in op 99 (negenennegentig) aandelen;

-Mevrouw Dammerey-Elleboudt Carine schrijft in op 1 (één)aandeel.

De inbreng van de vennoten wordt gestort bij Fortis op het rekeningnummer

001-6382068-29.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het gehele kapitaal is volledig onderschreven.

III. Vennoten

Artikel 6

Me oprichters zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niettemin ten laste van de vennootschap.

Artikel 7

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

Artikel 8

Worden enkel aanvaard als vennoot, personen houder van de vereiste kwalificaties om met de overige

vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 9

De overdracht van aandelen onder levenden is slechts toegelaten met de uitdrukkelijke en geschreven toestemming van de andere vennoten. In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden maar voortgezet worden door de overlevende vennoten.

De overlevende vennoten zullen naar eigen goeddunken over de aanvaarding van de nieuwe vennoot en/of vennoten beslissen, rekeninghoudend met dezelfde of aanverwante vereiste kwalificaties.

in geval van overlijden van de voorlaatste vennoot, gaan zijn rechten over op zijn erfgenamen.

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na datum van verzending van deze brief..

IV. Bestuur- Controle

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die vennoten moeten zijn. Zij mogen in naam van de vennootschap alle handelingen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend ook al zijn er meerdere, kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen en beschikt over de handtekeningbevoegdheid om de vennootschap te verbinden.

Artikel 11

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. Aan de zaakvoerder kan evenwel, onverminderd de vergoeding van zijn kosten een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en bekrachtigd en welke ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 12

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeksbevoegdheid en controlebevoegdheid waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde 'ter plaatse inzage te nemen van alle documenten en bescheiden van de vennootschap.

V. Benoeming van niet statutaire zaakvoeders.

Artikel 13

Tot niet statutaire zaakvoerders worden benoemd, en dit voor de duur van de vennootschap :

-Mevrouw Dammerey Aude wonende te 217 Rue de Bailleul  59299 Boeschepe;

-Mevrouw Dammerey-Elleboudt Carine wonende te 10 Rue de la Wiarde  59570 Obies;

-De heer Deroo Fréderic wonende te 217 Rue de Bailleul  59299 Boeschepe.

VI. Algemene vergadering

Artikel 14

De algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de tweede zaterdag van de

maand juni om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap.

à.

a

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

." Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijkt een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kunnen bijeen geroepen worden op schriftelijk en aangetekend verzoek van één van de vennoten.

Om geldig te kunnen beraadslagen en besluiten te kunnen nemen moeten alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft recht op één stem.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen van de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

De resultaatverwerking en de winstverdeling zullen vrij kunnen beslist worden door de algemene vergadering.

VII. Boekjaar  Jaarrekening

Artikel 16

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Ten laatste zes maanden na de afsluiting van elk boekjaar zal door de zorgen van de zaakvoerders een jaarrekening worden opgesteld die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarvergadering.

VIII. Ontbinding  Terugtrekking van een vennoot

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot.

De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van tweederden van de aanwezige stemmen.

In geval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaatshebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanduiden bij gewone meerderheid van stemmen. Zij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

IX. Diversen

Artikel 18

De bepalingen van het wetboek van vennootschappen en de uitvoeringsbesluiten van dit wetboek zijn van

toepassing op de vennootschap.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen zullen als ongeschreven worden beschouwd. Dit heeft in geen geval de nietigheid van de vennootschap tot gevolg.

X. Slotbepalingen

Artikel 19

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan bij ondertekening van deze onderhandse akte en

eindigt op éénendertig december tweeduizendenelf.

Voor het eerst wordt in 2012 een jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in Juni 2012.

Opgemaakt te Westouter op 23/03/2011 in vier exemplaren, één voor elke partij, het vierde is bestemd voor de registratie. Iedere partij verklaart een door alle partijen ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

Dam merey Aude

zaakvoerder

Coordonnées
STAF

Adresse
POPERINGESTRAAT 57 8954 WESTOUTER

Code postal : 8954
Localité : Westouter
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande