STAL LAMBRECHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAL LAMBRECHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.098.687

Publication

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 03.10.2013 13621-0599-015
20/10/2011
ÿþMotl 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iltplmeen

NEERG

27. 09

ECHTBANK KC4Pi-iANDEL j ...._ KORT 3t.iu

F4-1.;1- ANK KOOPHANDEL

2 7. 09: 2091

O. TRIJK

ELEGD

201

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : D k, 09F 6K9-

Benaming

(voluit) : STAL LAMBRECHT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkel, Vlinderbeekstraat 3/B Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido CUELENAERE, met stand-plaats Bassevelde, gemeente Assenede, op 26 september 2011 , neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichters: De heer LAMBRECHT Vincent Paul Marie, geboren te Kortrijk op 9 september 1982, met identiteitskaartnummer 590-6857166-68 en rijksregisternummer 82.09.09253.01, en zijn echtgenote mevrouw VANDOUSSELAERE Kelly Marie-José Andrea, geboren te Roeselare op 1 juli 1981, met identiteitskaartnummer 590-4260396-85 en rijksregisternummer 81.07.01-134.34, samenwonend te 8560 Wevelgem, Lauwestraat 43, gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij afwezigheid van huwelijkscontract, welk stelsel volgens hun verklaringen tot op heden niet werd gewijzigd.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "STAL LAMBRECHT".

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze : - Het uitbaten van een africhtingsstal met onder meer en niet beperkend : - Het leren paardrijden in als zijn aspecten - Het inwijden, de vorming en de bijscholing van ruiters in de praktische ruiterij- Het organiseren van paardenwandelingen en trektochten en allerlei toeristische activiteiten - De promotie van de paardensport - De stalling en de verzorging van eigen paarden en deze van derden - Het opleren en dresseren van spring- en dressuurpaarden in de ruimste zin - Het deelnemen aan wedstrijden in het algemeen met zowel eigen paarden als deze van derden, dit al dan niet in opdracht of tegen vergoeding - Het verhuren van stallingen - Het onderricht en trainen van particulieren en professionelen inzake het opleren van paarden - Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van dieren en in het bijzonder van paarden en pony's - De paardenteelt en onder andere het ter beschikkingstellen van hengsten en beroep doen op derden voor het dekken van merries - Het kweken, opfokken, kopen en verkopen, huren en verhuren, in- en uitvoer van dekhengsten, het houden van een dekstation in de breedste zin, inbegrepen kunstmatige inseminatie, aankoop en verkoop, in- en uitvoer van sperma - Het verlenen van alle dienstprestaties en economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgen voor rekening van derden, het financieel, administratief, commercieel, technisch, sociaal beheer en advies in ruime zin - Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, als dan niet gemeubeld. - De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur, zowel in binnen als buitenland. Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd ook, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezen-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

lijking en het tot stand brengen van overeenkomsten. Raadgevingen, assistentie en organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord met alle bijhorende en bijkomende activiteiten - In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. - De ontwikkeling, het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen. - Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen en het deelnemen onder welke vorm ook aan de oprichting, de uitbreiding of de omvorming van alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, syndicaten of groeperingen. - Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap agentschappen en bijhuizen mogen oprichten zowel in België als in het buitenland ; Ter verwezenlijking, mag zij daartoe alle industriële, financiële, commerciële en burgerlijke handelingen stellen, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormeld doel. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroe-rende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, onder-nemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te beguns-,tigen, zich grondstoffen te ver-schaffen of de afzet van haar producten te vergemak-kelijken.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkel, Vlinderbeekstraat 3/b.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koophandel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (E 25.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volledig volstort in natura door inbreng van roerende goederen

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak,-voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2012.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede zaterdag van de maand mei, om 10 uur, in de zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vernield.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op zaterdag 13 mei 2013 om 10 uur.

10. Bijzondere bepalingen: Aanleggen van reserves : Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve ééntiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

" verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

11. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor: De heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, aangesteld door de op-richters, heeft een verslag opgesteld op 27 augustus 2011 zoals voor ge-'schre 'ven door artikel 219 van het Wetboek van Ven-'noot schappen. Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen : "De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA STAL LAMBRECHT bestaat uit de boven beschreven éénmanszaak van mevrouw Kelly VANDOUSSELAERE en een aantal elementen uit het privé-patrimonium van de huwgemeenschap LAMBRECHT-VANDOUS-SELAERE. Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat : - de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; - dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde met een totale waarde van vijfentwintig duizend euro (E 25.000,00) zijnde het maatschappelijk kapitaal en een vordering in rekening courant van E 28.271,30 toegekend aan de huwgemeenschap LAM-BRECHT-VANDOUSSELAERE. Aan mevrouw Kelly VANDOUSSELAERE wordt een vordering in rekening courant toegekend van E 70.521,44. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. ."

OVERGANGSMAATREGELEN: Dat bij eenparige beslissing van de vennoten genomen onmiddellijk na de oprichting, werd benoemd tot zaakvoerder onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid: - Mevrouw Kelly Vandousselaere, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zij wordt benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Guido Cuelenaere

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte; - verslagen van de oprichters en van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

"i ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 29.08.2016 16520-0209-014

Coordonnées
STAL LAMBRECHT

Adresse
VLINDERBEEKSTRAAT 3, BUS B 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande