STAXX

Société en commandite simple


Dénomination : STAXX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 828.395.242

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 20.01.2014 14011-0392-009
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.12.2014, NGL 08.01.2015 15009-0190-009
17/10/2012
ÿþmati 11.1

f& L,:-~~ ,..-.,?

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ; na neerlegging ter griffie van de akte

I111V11NN!NVIII!IIVFill

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEl»RGELEGD ter GRIFFIE dei

RErC:HTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RRUGGE (AtiFti ár:

(Gfiit¬ ié

Ondernemingsnr : 0828.395.242

Benaming  voluit) : STAXX

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LIGGEVOORDESTRAAT 13

8370 BLANKENBERGE

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 26 september 2012, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor, op 2 oktober daarna, boek 272 blad 52 vak 02, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van "STAXX", Gewone Commanditaire Vennootschap, opgericht blijkens onderhandse akte de dato 18 juli 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 augustus daarna, onder nummer 10124520 en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens onderhandse akte de data 30 juni 2012 inhoudende een kapitaalsverhoging, dewelke in voormelde akte de dato 26 september 2012 bevestigd werd, met eenparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt

'A. De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken: van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingsaangelegenheden;

- studie, Organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

-juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere rechtspersonen;

- alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder zoals die blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen.

B. De vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ira verband staan en die van aard zijn de opbrengst

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen."

De statuten zullen dienovereenkomstig aangepast worden zoals hierna vastgesteld,

(2) a) de bevestiging van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met vijfduizend

tweehonderd euro (¬ 5.200,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) naar zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zoals reeds beslist door de Bijzondere Algemene Vergadering de dato 30 juni 2012 waarvan het proces-verbaal in de onderhandse vorm werd opgesteld en nog niet werd gepubliceerd door incorporatie van de rekening-courant,

b) de verhoging van het maatschappelijk kapitaal reet twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) om het te brengen van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

(3) vaststelling dat het voormelde maatschappelijk kapitaal volledig werd geplaatst en werd afbetaald ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00), zodat het maatschappelijk kapitaal thans ' achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

(4) het besluit van het verslag de dato 22 augustus 2012 van de Heer Bruno Pouseele,

bedrijfsrevisor van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te Roeselare, Kwadestraat 153, bus 5 luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderdheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V. STAXX werd opgesteld. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 44.866,20 EUR en is niet kleiner dan ' het maatschappelijk kapitaal van 6.200,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

, Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzeitingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm.V. STAXX in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt"

' (5) de huidige vorm van de vennootschap, te weten een "Gewone Commanditaire Vennootschap" te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, in de vorm van een "Besloten , Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Gewone Commanditaire Vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 - juni 2012.

Alle verrichtingen die sedert 1 juli 2012 werden gedaan door de vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de Gewone Commanditaire Vennootschap ingeschreven was in het Rechtspersonenregister evenals het Belasting over de Toegevoegde Waarde-nummer bij de ' bevoegde diensten.

De vergadering beslist zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de Heer Tom Dewaele, zaakvoerder der omgezette Gewone Commanditaire Vennootschap, aangezien de omzetting van rechtswege een einde stelt aan zijn opdracht.

(6) overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, eveneens rekening houdende met de hierboven genomen beslissingen en de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon, de statuten van de omgezette

, vennootschap, als volgt vast te stellen:

Artikel 1: Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt,als naam "Staxx".

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L

mod 11.1

1

Artikel 2: Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8370 Blankenberge, Luggevoordestraat 13,

met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van

Koophandel te Brugge.

Hij mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied

Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, bekendgemaakt in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, zowel in België als in

het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen oprichten mits

' inachtneming van de taalwetgeving betreffende exploitatiezetels.

Artikel 3: Doel.

A. De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken

van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde

vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingsaangelegenheden;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

-juridische adviesverlening, in roet bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder

van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere rechtspersonen;

- alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep

van boekhouder zoals die blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire

bepalingen.

B. De vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 15 juli 2010.

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Evenwel, indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast. É Onverminderd de gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst en afbetaald voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten met gewone meerderheid.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt iedere zaakvoerder individueel op,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

" aan het

8elgisc1

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt. Conform artikel 8, 5° van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 dient de meerderheid van de zaakvoerders lid te zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid, als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

Indien een vennootschap als zaakvoerder wordt aangeduid, moet deze vennootschap een vaste vertegenwoordiger aanstellen die als natuurlijke persoon de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist heeft of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het buitenland. Deze vaste vertegenwoordiger is gebonden door de deontologie van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten,

Enkel een vennootschap met een gelijkaardig doel als de vennootschap Staxx kan worden

aangeduid als zaakvoerder.

Wanneer het College van zaakvoerders uit twee (2) leden bestaat, moet één (1) Lid benoemd worden onder de leden van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten en maq het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België gerechtigd zijn om de aan de boekhouder of boekhouder/fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid, als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Tegenstrijdigheid van belangen.

Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber "ad hoc". Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk waarvan hierboven sprake,

Artikel 12 - Delegatie van machten.

Indien er meer dan één (1) zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

' De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste maandag van december om negentien uur (19.00 u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die éénlvijfde (1i5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen vóór de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De Gewone Algemene Vergaderingen(jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene

Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris,

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vôár de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen,

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

° Artikel 19 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 23 - Ontbinding.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan, Ingeval van ontbinding, za! de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met , vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen. TOEWIJZING DER AANDELEN.

Het maatschappelijk vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bestaat uit alle activa en passiva die afhangen van de omgezette Gewone Commanditaire Vennootschap.

De honderd (100) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen als volgt:

- De Heer Tom Dewaele, voornoemd: vijfenzeventig (75) aandelen;

-- Mevrouw Els Callens, voornoemd: vijfentwintig (25) aandelen.

leder aandeel werd afbetaald váôr de omzetting van de vennootschap ten belope van minstens één/vijfde (1/5de).

(7) aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerder, de Heer Tom Dewaele, wonende te Blankenberge, Luggevoordestraat 13, die aanvaardt,

Deze opdrachten worden hem verleend voor onbepaalde duur en zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}Wren} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 26

september 2012, alsmede volgende stukken:

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- het verslag van het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
STAXX

Adresse
LUGGERVOORDESTRAAT 13 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande