STEENBEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEENBEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.658.881

Publication

27/01/2014
ÿþ mod 11.1

. .--...-,

~~ ' g..~ , ~"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en t)andtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

III IIV~IIIIINIYIU~ u

*19026575*

V beh aa Oei Sta

NEERGELEGD

13, 01. 2014

RECI~TBANK KOOPHANDEL rt ¬ eRTRIJK



Ondernemingsnr : 0423.658.881

Benaming (voluit) : STEENBEHEER

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkse Heerweg 5

8540 Deerlijk

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP-

1/ De naamloze vennootschap "STEENBEHEER", met maatschappelijke zetel te 8540 Deerlijk, Kortrijkse;

Heerweg 5, BTW 6E0423.658.881, RPR Kortrijk.

Hierna genoemd de "over te nemen vennootschap" of "overgenomen vennootschap".

2/ De naamloze vennootschap "NELANDI", met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Stedestraat 28,i

BTW 8E0446.075.482, RPR Kortrijk,

Hierna genoemd de "overnemende vennootschap".

De vergadering van de overgenomen vennootschap heeft volgende besluiten genomen

EERSTE BESLUIT -- BESPREKING FUSIEVOORSTEL

1/ De voorzitter van de algemene vergaderingen van aile bij de fusie betrokken vennootschappen geeft een=

korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap'

"STEENBEHEER", door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "NELANDI".

; 2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "STEENBEHEER" keurt het fusievoorstel goed, :; en besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met des ;; naamloze vennootschap "NELANDI",

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

A/ FUSIE

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NELANDI" keurt het fusievoorstel goed. De algemene vergadering besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze; vennootschap "STEENBEHEER".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "STEENBEHEER" met; alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de naamloze vennootschap "NELANDI" houdster is van aile aandelen van de overgenomen: naamloze vennootschap "STEENBEHEER", worden de aandelen van de overgenomen naamloze: vennootschap "STEENBEHEER" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013, worden boekhoudkundig en fiscaal:, geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP f;

De voorzitter van de algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de.: overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT  KWIJTING AAN HET BESTUUR VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de bestuurders van de naamloze,' vennootschap "STEENBEHEER", te weten

1/ De heer NAESENS Dimitri André René Jules Albert, wonende te 8530 Harelbeke, Stedestraat 28.

Deerlijk.

dat gezamenlijk werd

;: vennootschappen:

Er blijkt uit de akte verleden op 27 december 2013 voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te: gehouden de buitengewone algemene vergaderingen van de volgende

Voor-

"ouen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCELIS", met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Stedestraat 51, BTW 13E0434.298.714, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer NAESENS Dimitri, voornoemd.

Deze bestuurders waren benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 5 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2012, nummer 2012-01-0410002773.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 juli 2013 tot en met heden.

TIENDE BESLUIT : MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de bestuurders van de overnemende vennootschap om:

- het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen en te vernietigen;

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen ie verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

" Benoeming gemachtigden volmachten

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLAMEE 8i PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, BTW BE0821.675.221, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid van in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte statutenwijziging

Dit uittreksel werd afgeleverd vôór registratie overeenkomstig artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten.

Wim TAELMAN

Geassocieerd notaris

Oei dr laatste biz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vsrtegenvroordtgen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2013
ÿþT

Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5, 09. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

GIieIiiT1=i IJ K



Ondernemingsnr : 0423.658.881

Benaming

(voluit) : STEENBEHEER

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KORTRIJKSE HEERWEG 5 8540 DEERLIJK

Onderwerp akte r Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming van de NV STEENBEHEER (0423.658.881) door de NV NELANDI (0446.075.482), overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

Fusie  rechtsvorm  naam  doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij de NV STEENBEHEER wordt opgeslorpt door de NV NELANDI, door overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV STEENBEHEER naar de NV NELAND1.

Dit voorstel behelst de overeenkomstig de bepaling van artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie door overneming gelijkgestelde handeling waarbij het gehele vermogen van de NV STEENBEHEER op de NV NELANDI overgaat, die reeds de houder Is van alle aandelen van de NV STEENBEHEER. De opslorpende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.

1.2. Ruilverhouding

Zoals hoger reeds uiteengezet zal de NV NELANDI het gehele vermogen verkrijgen van de NV STEENBEHEER. Het kapitaal van de NV STEENBEHEER is verdeeld in 13.696 aandelen, de NV NELANDI is reeds houdster van deze aandelen zodat bij goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen van de NV NELANDI zullen uitgereikt worden in ruil voor de aandelen van de NV STEENBEHEER, laatstgenoemde aandelen zullen onmiddellijk vernietigd worden na het fusiebesluit.

1.3. Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

1.4. Boekhoudkundige datum

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/07/2013.

1.5. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111 ItUigillig[11111111



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.6. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.7. Bezoldiging accountant

Omwille van een fusie inzake vereniging van alle aandelen in één hand hoeft er geen verslag zoals vermeld in artikel 695 van het wetboek vennootschappen worden opgemaakt

g. o5..Lo43

NAESENS DIMITRI, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso*. Naam en handtekening

.'v

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 22.07.2013 13335-0076-016
04/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

nood 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

Ondernemingsnr : 0423658881

Benaming

(voluit) : STEENBEHEER

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kortrijkse Heerweg 5 - 8540 DEERLIJK

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 05 december 2011, blijkt dat volgende bestuurders met onmiddelijke ingang ontslag hebben genomen:

- Dimitri NAESENS, Stedestraat 28 te 8530 Harelbeke

- André NAESENS, Kortrijkse Heerweg 5 te 8540 Deerlijk

- Nelandi NV, Stedestraat 28 te 8530 Harelbeke. Vertegenwoordigd door: Dimitri Naesens, bestuurder.

Er blijkt ook dat volgende bestuurders met onmiddelijke ingang worden benoemd: - Dimitri NAESENS, wonende te 8530 HARELBEKE, Stedestraat 28

- Arcelis BVBA, met maatschappelijke zetel te 8530 HARELBEKE, Stedestraat 51, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer Dimitri NAESENS, wonende te 8530 HARELBEKE, Stedestraat 28

Deze mandaten hebben een duur van maximaal 6 jaar en zullen van rechtswege eindigen op de jaarlijkse algemene vergadering in het jaar 2017 behoudens vroegere (her)verkiezingen.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de Raad van Bestuur, gehouden op 05 december, 2011, blijkt dat de BVBA ARCELIS werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van', Bestuur.

BVBA ARCELIS

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Dhr. Dimitri Naesens

E~}Â 1~.~

2'1. 17, ":s

Giif#ié .:I<

III" izIIIII11oo z~ Nlllpl~l

.s"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 23.06.2011 11205-0229-019
28/07/2010 : KO164083
29/06/2010 : KO164083
19/05/2010 : KO164083
07/07/2009 : KO164083
26/06/2009 : KO164083
02/07/2008 : KO164083
20/06/2007 : KO164083
11/07/2006 : KO164083
18/07/2005 : GE164083
04/07/2005 : GE164083
30/06/2004 : GE164083
01/10/2003 : GE164083
25/07/2003 : GE164083
05/07/2002 : GE164083
12/07/2001 : GE164083
21/06/2000 : GE164083
01/01/1993 : GE164083
07/08/1990 : OO43874
11/06/1988 : OO43874
01/01/1986 : GE138389

Coordonnées
STEENBEHEER

Adresse
KORTRIJKSE HEERWEG 5 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande