STEFAAN LEERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFAAN LEERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.164.166

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.05.2014, NGL 30.06.2014 14257-0170-016
26/07/2012
ÿþe\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

19-

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0845.164.166 Benaming

(voluit) : STEFAAN LEERG

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8800 Roeselare, Moorseelsesteenweg 210

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 30 mei 2012 en van het controleverslag d.d. 30 mei 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Stefaan LEERG, zaakvoerder

1IIl lII ll llI 1lI 11111 I1l 11111 1t1 I1

*iziaas~s

Vo( behoi

aan

Belgi Staats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/04/2012
ÿþMOd Wo,d it 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11. 04, 2012

RECHTBAÎJK KOOPHANDEL °N ÎTRIJK

iio IIIIIVaINIIIN~s*I~II

o

*iao~a

N

- - -.

71 L7

OI1Cie" trlf i`)ingSr;f `d(-Îs. A6t{ e A6G

"Stefaan Leerg"

;verkort)

Recotsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zet& 8800 Roeselare (voorheen Rumbeke), Moorseelsesteenweg 210 (vílcíi~

adresj

One.%eve,e0 etl , " OPRICHTING - BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Guida Vandenberghe ter standplaats Roeselare op dertig maart tweeduizend en twaalf en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te Roeselare op dertig maart tweeduizend en twaalf, boek 531, blad 3, vak 8, ontvangen vijfentwintig euro. De Inspecteur bij delegatie : (get.) F. Allossery.", blijkt dat de hierna vermelde oprichter :

De Heer LEERG Stefaan Filip Marc, aannemer, geboren te Roeselare op negenentwintig september negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8800 Roeselare (voorheen Rumbeke), Moorseelsesteenweg 210.

Een handelsvennootschap heeft opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ais volgt :

NAAM. De benaming luidt "Stefaan Leerg".

ZETEL. De maatschappelijke zetel van de vennootschap Is gevestigd te 8800 Roeselare (voorheen Rumbeke), Moorseelsesteenweg 210.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te verrichten :

a. Algemene bouwwerken gaande van nieuwbouw tot alle verbouwingswerken, funderings- en grondwerken, plaatsen van vloeren en faiences, leggen van opritten en parkings in diverse materialen, slopingswerken, alle voegwerken, stukadoorswerken en cementeringswerken, schoorsteenbouw, plaatsen van alle vloer- en muurbekleding.

b. Tussenpersoon in de handel, alsook het beroep van bouwpromotor.

c. Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer, waarbij de goederen kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom en alle welkdanige andere onroerende zakelijke rechten, alsmede alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

d. Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom en alle welkdanige andere roerende zakelijke rechten, alsmede aile mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

e. Het voorbereiden, realiseren en ter beschikking stellen van audiovisuele middelen zoals diareportages, video opnames, geluidsbanden, fotomateriaal, en dergelijke meer.

f. Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

g. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kredietondernemingen.

h. Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin. Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octroolen, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van

.- t.sr dertien ie uurt.ge ,cnrd,. -,

ea' Cn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin alsmede van het mandaat van vereffenaar.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal is bepaald bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro, waarvan twaalfduizend vierhonderd euro volgestort bij de oprichting door de oprichter en waarop nog zesduizend tweehonderd euro te storten.

Het kapitaal is volledig geplaatst en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Deze honderd aandelen worden alle in speciën onderschreven dcor de oprichter.

AANVANG EN DUUR. De vennootschap begint te werken vanaf dertig maart tweeduizend en twaalf en bestaat voor onbeperkte duur.

BESTUUR. a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders, benoemd voor onbepaalde duur door de algemene vergadering.

b.- Enige zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die

nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot

zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd

de mogelijkheid van aanstelling van bijzondere mandatarissen.

c.- Meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerders in college hebben de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de gezamenlijk optredende zaakvoerders.

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiseres en verweerster, onverminderd de mogelijkheid van aanstelling als bijzondere mandataris van één of meer zaakvoerders en/of van derden.

d. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is hun opdracht onbezoldigd.

BOEKJAAR. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

JAARVERGADERING. De gewone Algemene Vergadering, jaarvergadering genoemd, zat ieder jaar gehouden worden op de laatste zondag van de maand mei om elf uur in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodiging.

AANLEGGEN VAN RESERVES EN WINSTVERDELING. Jaarlijks wordt van de netto-winst vijf ten honderd tot vorming van de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Over de bestemming van het batig saldo wordt beslist door de Algemene Vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang op dertig maart tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien. De jaarvergadering zal derhalve voor de eerste maal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

BENOEMINGEN.

De oprichter besluit met eenparigheid bij onderhavige akte van oprichting één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, te weten

De Heer LEERG Stefaan, voornoemd.

Welke verschijner alhier tegenwoordig is en verklaart dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Dit mandaat is bezoldigd.

De bezoldigde zaakvoerder zal in vergelding van zijn werk en verantwoordelijkheid recht hebben op een wedde, te boeken onder de algemene kosten en op een vergoeding voor zijn vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

Het bedrag van de wedde zal telkenjare vastgesteld worden door de algemene vergadering die insgelijks het bedrag der voorschotten kan bepalen, dat wil zeggen de periodieke bezoldiging die de bezoldigde zaakvoerder tot de volgende algemene vergadering maandelijks kan afnemen en die te verrekenen is op het bedrag van zijn wedde.

VOLMACHT.

Alhier wordt namens de opgerichte vennootschap volmacht, met recht van substitutie, verleend aan de Heer

Frank Lagae, boekhouder, wonende te 8800 Roeselare, Wtte Kaproenenstraat 18, en kantoorhoudende te

8800 Roeselare, lepersestraat 389.

Teneinde alle formaliteiten te vervullen aangaande het ondernemingsloket, de kruispuntbank, het

handelsregister, de Belasting op de Toegevoegde Waarde en alle andere welkdanige administraties en

diensten vereist ingevolge de oprichting van onderhavige vennootschap.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van

vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van de akte.

: 1

~~~~ `VANDENI;ERGNE Notaris

HerYdrir ti.or ; ' tif 33t 46 r'r,

- " - '

_u 1F 'q'.1 1 ~J? " , ~`1LI~Û1~

, í,ari411?;a=i"L'lG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.05.2016, NGL 24.08.2016 16482-0316-017

Coordonnées
STEFAAN LEERG

Adresse
MOORSEELSESTEENWEG 210 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande