STEFAN VOETS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : STEFAN VOETS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.545.985

Publication

24/02/2014
ÿþ~

!M

IIiuMa~wu~ii~iiu~~1u

*140G9 34+~

Mod Word 11.1



I N EKOmEn TER ORle i$ le RECHTBANK VAN KOOP ZANDEL

13 FEB. 2014

trffiri$NE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.545.985

Benaming

(voluit) : Stefan Voets Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Astridlaan 32 / 202 - 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij algemeen akkoord van de bijzondere vergadering dd. 31 januari wordt beslist dat de maatschappelijke zetel met ingang van 1 februari 2014 wordt verplaatst naar het adres Maretak 513 te 9250 WAASMUNSTER

Eveneens werd beslist tot verlenging/wijziging boekjaar en datum jaarvergadering:

a) verlenging lopende boekjaar dat zal afsluiten op 31/12/2014 in plaats van 31/03/2014

b) wijziging van het boekjaar dat voortaan zal ingaan op 01/01 en eindigen op 31/12 van ieder jaar

c) wijziging van de datum van de jaarvergadering die voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van juni op 10 uur.

Voets Stefan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2~

Griffié

bel m

ai

Be

Sta





" 11150188"

Ondernemingsnr : s~ s (2t3,5---

Benaming

(voluit) : Stefan Voets Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Astridlaan 32/0202 - 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte dd 22/09/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "gewone; commanditaire vennootschap".

- Rechtsvorm en naam : de vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire, Vennootschap" onder de naam "Stefan Voets Consulting", afgekort SVO CO.

- Zetel : Astridlaan 32/0202 - 8620 Nieuwpoort

- Duur : De vennootschap werd opgericht vanaf 22/09/2011 en dit voor onbepaalde duur.

- Beherend vennoot : de heer Stefan Voets, wonende te Astridlaan 32/02.02 - 8620 Nieuwpoort.

- Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

-de studie, het advies, de analyse, de ontwikkeling, de verkoop, de implementatie en het onderhoud van'

software- en automatiseringstoepassingen en computernetwerken, alsmede van alle bijbehorende apparatuur'

en benodigdheden;

-de studie, het advies, het ontwerpen, de assemblage, de aankoop, de verkoop, de implementatie van'

hardware, alsmede van alle bijbehorende apparatuur en benodigdheden

-het verwerken van alle informatica en data per computer, de verhuring van computertijd, teleprocessing en.

databanken;

-het ontwerp en beheer van internetsites en elektronische handel;

-het organiseren van- en deelnemen aan seminaries en opleidingscursussen met betrekking tot hardware en

software;

-alle diensten inzake informatica in de ruimste zin;

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de regel mag de vennootschap alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk, of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft bovendien tot doel :

-reclame -, advertentie- en marketingdienstverlening

-juridische adviesverlening en bemiddeling

t _____-diensten _v_an managementconsultancy_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - i5/1i/201I - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-het voeren van administratieve werkzaamheden

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a)het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

c)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d)het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

e)het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

f)het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

g)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

h)het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

i)het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

j)het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing

k)het beheer van een onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn, de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt ¬ 10000 EUR, vertegenwoordigd door 1000 (duizend) aandelen met een fractiewaarde van 1/1000ste van het kapitaal.

- Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart daarna

- Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19.00u, of indien dat een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

- Winstverdeling : Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen

1.Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 maart 2013.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3.De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 22/09/2011 onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid in hoofde van de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4.De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De heer Stefan Voets

Zaakvoerder

Voor-b toudEn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEFAN VOETS CONSULTING

Adresse
ASTRIDLAAN 32, BUS 202 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande