STELLAGARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STELLAGARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.566.978

Publication

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 31.08.2013 13576-0346-014
19/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*11304954*

Neergelegd

17-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): STELLAGARE

0838566978

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening, voor rekening van derden te doen of door derden te laten uitvoeren, zowel in België als in het buitenland:

- uitbating van frituur, restaurant, drive-in restaurant, café, cafetaria, broodjeszaak, pizzeria, herberg, hamburgerkraam, fastfoodzaak, brasserie, taverne, koffie- en theesalon, feestzaal, traiteurdienst, organiseren van feestelijkheden- manifestaties en happenings.

- aan- en verkoop (groot- en kleinhandel) van goederen, rechtstreeks of onrechtstreeks bruikbaar in de inrichting

- het in eigen beheer gebouwde of aangekochte panden inrichten, verhuren, renoveren, uitrusten, opschikken, ombouwen en indien wenselijk voor de vennootschap de wederverkoop.

- detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voeding- en genotsmiddelen overheersen

- verhuring van divers materiaal

- tussenpersoon in de handel en commissionair

- het verlenen van administratieve prestaties, computerservices, management, consulting en personeelstraining - klein- en groothandel, aankoop en verkoop,export en import, huur en verhuur, onderhoud en herstel, bewaarneming en stockage, van allerlei handelsgoederen, machines, materialen en toestellen en dit in de ruimste zin, alsmede de uitoefening desbetreffend van een activiteit, te kenmerken als makelarij, agentuur, vertegenwoordiging, lastgeving, algemene dienstverlening, distributie en/of onderaanneming.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze slechts mogen uitbaten voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook de uitoefening van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, door middel van

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Vindictivelaan 30

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 11 augustus 2011, nog te registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat:

1. er door de volgende personen:

- de heer EHRLICH, Peter, geboren te Menen op 17 maart 1961, echtgescheiden  thans ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 8400 Oostende, Vindictivelaan 30;

- de heer ADAM, Noël Napoleon, geboren te Evergem op 2 december 1941, echtgescheiden  thans ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 8400 Oostende, Louisastraat 18 bus 4.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam  STELLAGARE draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Vindictivelaan 30.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving, inbreng, fusie opslorping, financiële tussenkomst of andere vorm van deelname in zowel Belgische als buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap zal alle industriële-, handels-, financiële- of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel of er de verwezenlijking van zou kunnen bevorderen.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde elk van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal, en onderschreven in speciën door:

- de heer EHRLICH Peter, voornoemd, tot beloop van achttienduizend driehonderd euro (18.300,00 EUR), waarvoor hem honderd drieëntachtig (183) aandelen worden toegekend;

- de heer ADAM Noël, voornoemd, tot beloop van driehonderd euro (300,00 EUR), waarvoor hem drie (3) aandelen worden toegekend.

Alle aandelen samen werden ten belope van één/derde volgestort.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ING België te Brussel.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer EHRLICH Peter, voornoemd, die dit mandaat heeft aanvaard.

8. Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven

worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
STELLAGARE

Adresse
VINDICTIVELAAN 30 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande