STERCKX-VERHULST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STERCKX-VERHULST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.707.352

Publication

28/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303086*

Neergelegd

24-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534707352

Benaming (voluit): STERCKX-VERHULST

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 330

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA  THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen , met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Kortrijk op 24 mei 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat er

door

1/  STERCKX-VANDEKERCKHOVE , naamloze vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 330, B.T.W BE-0444.419.059 RPR Kortrijk.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 18 van de statuten door een gedelegeerd bestuurder : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LOWI , met zetel te 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 330, BTW BE 0832.348.189 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer STERCKX Bart Leen Kamiel, wonende te 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 336.

2/  ALGEMENE BOUWWERKEN FRANS VERHULST EN ZOON , naamloze vennootschap, met zetel te 8780

Oostrozebeke, Stationsstraat 45.

BTW BE 0419.773.438 RPR Kortrijk.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 16 van de statuten door haar gedelegeerd bestuurder: de heer

VERHULST Tony José, wonende te 8531 Hulste, Abtsulstraat 7.

3/  ISTRO , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8930 Menen, Lageweg 150. BTW BE 0534.627.079 RPR Kortrijk

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 10 van de statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder: De heer VANNESTE Davy Ferdinand Daniel, wonende te 8930 Menen, Lageweg 150 bus 0101.

een naamloze vennootschap opgericht werd met volgende kenmerken:

Artikel 1: AARD-NAAM

De vennootschap is een Naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: "STERCKX-VERHULST".

Artikel 2: ZETEL

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 330.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-

Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het

buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a) het verwerven en beheren van participaties in vennootschappen.

b) het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en verhuring ervan;

c) het beheer van haar roerend patrimonium;

d) het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke

vennootschappen; het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer onder de vorm van techno-consult, assistentie op het gebied van engineering, technisch commercieel, financieel en industrieel advies.

e) financiering van vennootschappen waarin zij participaties heeft.

f) het verlenen van administratieve ondersteuning.

De vennootschap mag alle burgerlijke- handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

Zij mag onder meer, onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op de verkoop of wederverkoop; zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten te kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen), kortom een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de manager/bestuurder/aandeelhouder.

De vennootschap mag zich ook borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot/aandeelhouder, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000 EUR), en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1.800) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Inbreng in geld

1/ De naamloze vennootschap  STERCKX-VANDEKERCKHOVE , voornoemd, schrijft in op duizend en tachtig (1.080) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00). 2/ De naamloze vennootschap  ALGEMENE BOUWWERKEN FRANS VERHULST EN ZOON , voornoemd, schrijft in op vijfhonderd veertig (540) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ISTRO , voornoemd, schrijft in op honderd tachtig (180) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis te Roeselare, nummer BE34 0016 9788 7390, zoals blijkt uit het bewijs van deponering de dato vierentwintig mei tweeduizend dertien.

Artikel 7: OPVRAGING VAN FONDSEN

De raad van bestuur beslist soeverein over de stortingen die moeten gedaan worden op de aandelen die niet volgestort werden bij hun inschrijving.

Deze stortingen moeten gedaan worden op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden bepaald. Iedere storting wordt aangerekend op het geheel der maatschappelijke aandelen, waarvan de aandeelhouder eigenaar is. De aandeelhouder die, na een voorafgaandelijke aanmaning van een maand, betekend bij aangetekend schrijven, in vertraging is met het voldoen aan elke opvraging van fondsen op de maatschappelijke aandelen, moet aan de vennootschap de intresten vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrest in voege op het ogenblik van de opeisbaarheid, te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die zonder resultaat is gebleven gedurende een maand, de aandeelhouder vervallen verklaren, en zijn aandelen op de beurs doen verkopen, door het ambt van een wisselagent, onverminderd het recht van hem het nog verschuldigde overschot te eisen, evenals alle gebeurlijke schadeloosstellingen, indien daartoe aanleiding bestaat, en onverminderd de, zelfs gelijktijdige, uitoefening van alle andere rechtsmiddelen. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de vereiste stortingen niet werden uitgevoerd, blijft geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet geschied zijn.

Bovenvermelde artikelen zijn niet van toepassing met betrekking tot het niet opgevraagd gedeelte van  ISTRO BVBA. Deze volstorting zal gebeuren onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een financiering hiervoor bij een bankinstelling of bij derden. In dit verband bevestigt  ISTRO BVBA dat op datum van oprichting de aanvraag hieromtrent bij een bankinstelling werd ingeleid. Deze opschortende voorwaarde houdt op te bestaan op 31 juli 2013. Het totaal op deze datum gestorte bedrag wordt geacht te zijn verricht als volledige volstorting op een aantal aandelen van de Vennootschap, dat wordt bekomen door voormeld gestort bedrag te delen door de inschrijvingsprijs van duizend euro (¬ 1.000,00) (afronding op de lagere eenheid).

De overige aandeelhouders zullen de aldus resterende niet-volstorte aandelen kosteloos verkrijgen pro rata hun aandelenbezit en met de verbintenis deze bij overname onmiddellijk te volstorten.

Artikel 9: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

Ingeval een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of nog, indien het in pand werd gegeven, worden de rechten van de aandeelhouder geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn geworden over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van een titularis of van een enkele vertegenwoordiger;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 11: RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur die behoudens andersluidende wetsbepaling bestaat uit minstens drie leden, waarvan één gedelegeerd bestuurder, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurders, vertegenwoordigd op de vergadering van de raad, door hun vaste vertegenwoordiger.

Bij de benoeming van de bestuurders is de algemene vergadering gebonden door de aandeelhoudersovereenkomst waarin onder meer een regeling betreffende de benoeming van de bestuurders is overeengekomen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de Raad van Bestuur, dit bij gewone meerderheid van stemmen. Artikel 16: BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Artikel 17: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De gedelegeerd bestuurder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens alle derden en ook in rechte, zowel als eiser en als verweerder.

Artikel 18: CONTROLE

Indien vereist door het Wetboek van Vennootschappen wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan een of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een bezoldiging vast die de naleving van de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren waarborgt.

Op straf van schadevergoeding kunnen de commissarissen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

De vennootschap is niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen indien zij kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Artikel 22: GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur, heeft de gewone jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur. Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Artikel 24: AANTAL STEMMEN

Ieder maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem, onder voorbehoud van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. De stemrechten kunnen geschorst worden ingevolge de bepalingen van de statuten of de aandeelhoudersovereenkomst.

Artikel 30: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 32: WINSTVERDELING

Het batig saldo dat de balans aanwijst, na aftrek van alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provisies, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst, wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de eventuele dividenden zullen uitbetaald worden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen en de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst.

Artikel 33: VEREFFENING

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand

Luik B - Vervolg

en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondsen, invorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni tweeduizend vijftien.

2. OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. BENOEMINGEN

De aandeelhouders van de hierboven opgerichte naamloze vennootschap verenigd in voormelde algemene vergadering beslissen verder (onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap) dat conform de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst worden benoemd als bestuurder :

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LOWI, voormeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer STERCKX Bart, voornoemd;

- - de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ISTRO, voormeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer VANNESTE Davy, voornoemd;

- de heer VERHULST Tony, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden.

De raad van bestuur aldus samengesteld beslist (onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap) te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, met alle machten van dagelijks bestuur: de voormelde vennootschap LOWI, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bart Sterckx, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

4. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, QUANTIS ACCOUNTANCY BV onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door de heer Filip Gekiere, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers aan als bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 24/05/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/04/2015
ÿþ"

Ondernemingsnr : 0534.707.352

Benaming

(voluit) : STERCKX-VERHULST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 330

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "STERCKX-VERHULST", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 330, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Gent afdeling Kortrijk, op 13 maart 2015, geregistreerd op het registratiekantoor Kortrijk 2-AA op 20 maart 2015 Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 4785. Ontvangen registratierechten: vijftig euro, blijkt dat onder meer volgende beslissingen genomen werden:

-Verhoging van het kapitaal met met zeshonderd negentig duizend euro (¬ 690.000,00) om het brengen van één miljoen achthonderd duizend euro (¬ 1.800.000,00) op twee miljoen vierhonderd negentig duizend euro (¬ 2.490.000,00) door het creëren van 690 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen in die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE55 7340 4070 4744 op naam van de vennootschap bij KBC Bank Roeselare West, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op twaalf maart tweeduizend vijftien,

-Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan te passen door te tekst te schrappen en te vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEE MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.662.500,00), en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd negentig (2.490) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

-Aanpassing van artikel 33 van de statuten als volgt:

-schrappen van de 1e twee alinea's en vervangen als volgt: "Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,"

-toevoegen van een nieuwe laatste alinea, waarvan de tekst luidt als volgt: "Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 13.03.2095.

-coördinatie dd. 13.03.2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b i 111







NEERGELEGD

27 MM 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, af R .iJK

Annexes diFIVIdniteur bëIgé

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0112-022

Coordonnées
STERCKX-VERHULST

Adresse
KACHTEMSESTRAAT 330 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande