STICHTING MATTHIAS WYCKHUYS

Divers


Dénomination : STICHTING MATTHIAS WYCKHUYS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 500.758.540

Publication

22/11/2012
ÿþ~ + M002.2

l~~t~'j.: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

- r- .1,.a

ius

l3EERGBI.W.-iu 4 .6.. " ~ RE.OtqTBANK VF.t'l 4C17C.'iliF,i" 1D:1 T~

BRUGGE (AEeiing Drugqe)

C:r ree

2 ~~oVel'

Voor, behoud

aan hi

Betgis Staatsb

l11IYNIIIYIIsa~I~nIo~ *IIVnn

" iaie

Ondernemingsar : T5&Ç 40

Benaming 0500

(voluit) : STICHTING MATTHIAS WYCKHUYS

(verkort) :

Rechtsvorm : PRIVATE STICHTING

Zetel : 8851 ARDOOIE-KOOLSKAMP, OUDE HEIRWEG 5

Onderwerp akte r OPRICHTING.

Uit een akte (D.17,599) verleden voor Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris met standplaats Kortrijk, op 30 oktober 2012, blijkt

I. dat een private stichting werd opgericht, overeenkomstig Titel Il van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, onder de benaming "Stichting Matthias Wyckhuys" en waarvan de statuten luiden als volgt :

TITEL 1: BENAMING - ZETEL - DUUR

Artikel 1 Naam.

De naam van de private stichting luidt "Stichting Matthias Wyckhuys".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de private

stichting moeten de naam ervan vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "private

stichting", alsook het adres van de zetel ervan. Wanneer de private stichting wordt ontbonden, dan moeten aan

de naam de woorden "in vereffening" worden toegevoegd.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel Is gevestigd te 8851 Ardooie-Koolskamp, Oude Heirweg 5.

De zetel van de private stichting mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van de raad van bestuur, bekend te maken in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur kan filialen en kantoren oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Artikel 3 : Duur.

De private stichting is opgericht voor het leven van de heer Matthias WYCKHUYS en zijn rechtstreekse

afstammelingen in nederdalende lijn.

TITEL 2: DOEL - ACTIVITEITEN

Artikel 4 : Doel  Activiteiten.

De private stichting heeft tot belangeloos hoofddoel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het behartigen van de materiële, financiële, affectieve en morele belangen van de heer Matthias WYCKHUYS, geboren te Roeselare op 17 augustus 1978, zoon van de heer lgnaas WYCKHUYS en mevrouw Ingrid DE VRIESE, en, bij zijn ontstentenis, van de belangen van zijn eventuele rechtstreekse afstammelingen in nederdalende lijn.

Om deze doelstellingen te verwezenlijken kan de private stichting  steeds binnen het kader van een belangeloos doel en dus zonder daarbij enig winstoogmerk na te streven of zonder enig stoffelijk voordeel te verschaffen aan de stichters, de bestuurders of enig ander persoon  onder andere onroerende en roerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, ter beschikking stellen, in leasing nemen of geven of zakelijke rechten verkrijgen en toestaan, alsmede aile daarmee in verband staande activiteiten zoals bouwen, verbouwen, inrichten, decoreren, verkavelen, enzovoort. De private stichting kan tevens belangen en participaties nemen in, samenwerkingsverbanden van welke aard ook afsluiten met en bestuurs- of andere opdrachten waarnemen in private of publieke rechtspersonen, organisaties, verenigingen die een gelijkaardige activiteit ontwikkelen als de private stichting of die een activiteit ontwikkelen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de doelstellingen van de private stichting.

De private stichting mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag alle goederen, in eigendom of anderszins, bezitten die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

TITEL 3 : STICHTERS - BESTUUR

Artikel 5 : Aanwijzing van de stichters  Aansprakelijkheid.

De volgende personen zijn de stichters van de private stichting:

1. de heer ignaas WYCKHUYS, geboren te Tielt op 25 mei 1953, en,

2, mevrouw Ingrid DE VRIESE, geboren te Oostende op 7januari 1953.

De stichters zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de private stichting. Artikel 6 : Samenstelling van de raad van bestuur.

De private stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, waarvan minstens één wordt verkozen onder de familieleden van de heer Matthias WYCKHUYS.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris.

Artikel 7 ; Benoeming, termijn mandaat, beëindiging en afzetting van de bestuurders  Vergoeding.

De bestuurders worden benoemd bij oprichting en vervolgens om de zes jaar door de uittredende raad van bestuur, die beslist met een twee/derde (213de) meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, waarbij een meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd moet zijn.

Bij vacature van een mandaat van bestuurder, wordt de opvolger bij coöptatie door de overige leden van de raad van bestuur met voormeld quorum en meerderheid aangeduid; hij beëindigt het mandaat van degene die hij vervangt. De nieuwe bestuurder dient voorgedragen te worden door minstens twee bestuurders.

Het mandaat van bestuurder duurt zes jaar en is zonder beperking hernieuwbaar; evenwel is het mandaat van bestuurders, die op het ogenblik van de hernieuwing de leeftijd van vijfenzeventig jaar hebben bereikt, enkel hernieuwbaar met unanimiteit van de andere bestuurders.

De taak van bestuurder eindigt bij het verstrijken van de termijn waarvoor de taak was toegekend, bij vrijwillig ontslag, afzetting door de raad van bestuur wegens zwaarwichtige reden, onbekwaamverklaring, het plaatsen onder voorlopig bewind, door besluit tot afzetting vanwege de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de wet bepaald of bij overlijden.

De concrete redenen, die als zwaarwichtig worden beschouwd, kunnen door de raad van bestuur in een huishoudelijk reglement worden opgenomen en uitgewerkt. De bestuurder van wie het ontslag op grond van zwaarwichtige redenen wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot ontslag schriftelijk kenbaar te maken aan de voorzitter van de raad van bestuur op het adres van de private stichting. Ais hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen, moet de bestuurder worden gehoord.

Elke beslissing tot ontslag van een bestuurder op grond van zwaarwichtige redenen moet met redenen omkleed zijn. De beslissing tot ontslag op grond van zwaarwichtige redenen wordt vastgesteld in een procesverbaal opgemaakt en ondertekend door de leden van de raad van bestuur. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop het ontslag is gegrond. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de ontslagen bestuurder verstuurd.

Een bestuurder wordt afgezet bij tweeiderde (2/3de) meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De betrokken bestuurder neemt geen deel aan de beraadslaging die zijn ontslag op de agenda heeft, maar kan worden gehoord.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit of worden bezoldigd ais vergoeding voor het geleverde werk, zonder zelf enig stoffelijk voordeel uit de private stichting te halen.

Artikel 8 : Belangenconflicten.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de voorzitter (dan wel aan de andere bestuurders wanneer het de voorzitter betreft) vóór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Voormelde procedure is niet toepasselijk op de gebruikelijke verrichtingen. De betrokken bestuurder moet, desgevallend, tevens de commissaris(sen) van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Deze bestuurder mag niet deelnemen aan de beraadslagingen van de raad van bestuur over deze verrichtingen of beslissingen, noch aan de stemming. Hij mag omtrent het punt worden gehoord, indien hij erom verzoekt.

Artikel 9 : Aansprakelijkheid.

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de private stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

Artikel 10 : Vergadering van de raad van bestuur.

1) Tijdstip.

De raad van bestuur vergadert telkens wanneer de voorzitter of een bestuurslid het nodig acht en minstens één maal per semester.

Minstens één vergadering van de raad van bestuur, de "jaarvergadering" genoemd, dient plaats te vinden vóór 1 juli van elk kalenderjaar, en op de dagorde van deze vergadering dienen volgende punten te worden geplaatst

a) goedkeuring van de jaarrekening over het voorbije boekjaar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

b) goedkeuring van het bestuursverslag over het voorbije boekjaar, en,

o) goedkeuring van de begroting voor het volgende boekjaar.

2) Bijeenroeping.

Enkel de voorzitter is tot bijeenroeping bevoegd. Een bestuurder (andere dan de voorzitter zelf) die een vergadering wenst bijeen te roepen, richt daartoe een verzoek tot de voorzitter per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden minstens acht dagen vóór de vergadering aan de bestuurders verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaande oproeping.

3) Plaats.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de private stichting of op de plaats aangeduid in de

oproepingen, in het Vlaamse Gewest.

Bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele- en

videoconferentie.

4) Voorzitterschap.

De bijeenkomsten van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur

of, indien deze laatste verhinderd is, door de secretaris. Bij ontstentenis van beiden, geschiedt het

voorzitterschap door een door de andere leden aangeduide bestuurder,

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden be-reikt, wordt de raad voorgezeten door de

oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Artikel 11 ; Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden.

a) Algemeen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad slechts beraadslagen en besluiten nemen indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, doch enkel indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op één vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Een bestuurder kan niet meer dan één collega vertegenwoordigen.

b) Behoudens de gevallen waarbij deze statuten of de wet in een strengere meerderheid voorzien, worden de besluiten van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Ieder bestuurslid heeft één stem,

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem, waarbij deze zijn beslissing dient te nemen rekening houdend en zich inspirerend op de finaliteit van de private stichting zoals weergegeven in de omschrijving van het doel in artikel 4 van onderhavige statuten en in de initiële wil van de stichters.

c) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de private stichting het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het betreffende document ondertekent.

Artikel 12 : Intern bestuur.

a) Algemeen.

De raad van bestuur is bevoegd om, binnen de grenzen van de wet, het stichtingsdoel en de statuten, aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van de doeleinden van de private stichting.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking, die de private stichting aanbelangen, te verrichten.

De raad van bestuur kan onder meer overeenkomsten, dadingen en compromissen sluiten; roerende en onroerende goederen vervreemden, verwerven of ruilen; waarden beheren, vervreemden of opnieuw beleggen; huren, verhuren of ter beschikking stellen; schenkingen of legaten ontvangen mits machtiging -- indien wettelijk vereist  door de Minister van Justifie of zijn vertegenwoordiger; Kapitalen, opbrengsten en inkomsten beleggen; leningen afsluiten en de voorwaarden ervan bepalen; hypotheken vestigen en aanvaarden met of zonder de clausule van dadelijke uitvoerbaarheid en andere waarborgen; afstand doen, afzien van zakelijke of persoonlijke rechten; voor of na betaling opheffing verlenen van de bevoorrechte of de hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels; de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; rechtsgedingen voeren, zowel als eiseres of als verweerster. Deze opsomming is verklarend en niet limitatief.

De bestuurders kunnen overeenkomen de bestuurstaken onder elkaar te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

~ rt . MOQ' 2.2

b) Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan besluiten het dagelijks bestuur binnen de private stichting toe te vertrouwen aan één van haar leden.

Dezelfde regels van afzetting en ambtsbeëindiging die van toepassing zijn op de bestuurders, zijn tevens van toepassing op de dagelijks bestuurder.

De dagelijks bestuurder onderzoekt en onderwerpt aan de raad van bestuur alle kwesties die bij de raad van bestuur aanhangig moeten worden gemaakt. Hij stelt de dagorde op voor de vergaderingen van de raad van bestuur. Hij waakt over de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur. Hij werft het administratief personeel aan.

c) Bevoegdheidsdelegatie.

De raad van bestuur en de dagelijks bestuurder kunnen in het kader van hun (dagelijks) bestuur bijzondere en bepaalde beperkte machten delegeren aan één of meerdere externe personen, naar hun keuze.

De opgedragen bevoegdheden zijn steeds beperkt, De aangestelde derde treedt op volgens de opdracht zoals bepaald door de raad van bestuur of de dagelijks bestuurder. De raad van bestuur of de dagelijks bestuurder beperkt desgevallend de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de aangestelde derde. Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

De bijzonder gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel 13 : Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college (dit is door de meerderheid van zijn leden) de private stichting in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de private stichting in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar, rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij twee bestuurders samen optredend, hetzij de dagelijks bestuurder binnen de perken van het dagelijks bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien wordt de private stichting rechtsgeldig vertegenwoordigd door een derde, bijzonder gevolmachtigde, aan wie welbepaalde taken zijn opgedragen en binnen de grenzen van de hem verleende bevoegdheidsdelegatie.

Artikel 14 : Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of ingebonden.

De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur of door twee bestuurders.

TITEL 4.  CONTROLE VAN DE PRIVATE STICHTING

Artikel 15 : Commissaris(sen) - Wijze van benoeming.

Indien de private stichting hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de tiinanciële toestand, op de

jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weer te

geven verrichtingen, opgedragen aan één of meer commissarissen.

Hij/Zij word(t)(en) benoemd door de raad van bestuur onder de leden, natuurlijke personen of

rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissaris(sen) word(t)(en) benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kan (kunnen) hij (zij) tijdens zijn (hun) opdracht alleen om wettige redenen

worden ontslagen door de raad van bestuur.

Artikel 16 : Vergoeding.

De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van zijn

(hun) opdracht door de raad van bestuur wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming

van de partijen.

TITEL 5, - BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 17 ; Boekjaar Jaarrekening.

a) Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, overeenkomstig de wettelijk bepalingen, alsook de begroting van het volgende boekjaar.

b) Indien de private stichting bij afsluiting van het boekjaar minstens twee van de drie in artikel 37, § 3 van "de Verenigingen- en Stichtingenwet" bepaalde drempels bereikt, moet zij een boekhouding houden en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen, tenzij zij wegens de aard van haar hoofdactiviteit onderworpen is aan bijzondere regels.

c) Binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening, legt de raad van bestuur deze neer bij de

Nationale Bank van België, samen met :

1° een stuk met de naam en voornaam van de bestuurders en in voorkomend geval van de

cornmissaris(sen) die in functie zijn;

2° in voorkomend geval, het verslag van de commissaris(sen).

L 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

TITEL 6. - STATUTENWIJZIGING

Artikel 18 ; Statutenwijziging.

De statuten kunnen worden gewijzigd door een beslissing van de raad van bestuur met twee/derde (2/3de)

van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Indien de statutenwijziging een wijziging van het doel inhoudt, dient het besluit te worden genomen met een

vierlvijfde (415de) meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de raad

van bestuur.

De wijziging van de gegevens vermeld onder artikel 28, 3° en 5° tot en niet 8° van "de Verenigingen- en

Stichtingenwet" dienen bij authentieke akte te warden vastgelegd.

TITEL 7, - ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 19 : Algemeen.

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, kan op verzoek van de in "de Verenigingen- en Stichtingenwet" aangeduide personen, de ontbinding van de private stichting uitspreken in de gevallen door "de Verenigingen- en Stichtingenwet" bepaald. De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij de vereffeningswijze bepalen en één of meervereffenaars aanstellen.

Artikel 20 : Verdeling.

Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot volgend ideëel doel warden aangewend : aan een instelling zonder winstgevend doel waarvan het doel bestaat in het opvangen van personen die door hun psychische en/of fysische gesteldheid begeleiding behoeven wanneer zij alleen wonen, terwijl zij anderzijds duidelijk niet in een instelling thuis horen, waarbij deze opvang kan bestaan uit zowel het verschaffen van materiële leefomstandigheden (bijvoorbeeld het verzorgen van een geschikte leefomgeving in een goed ingerichte en wel onderhouden woning die al dan niet vaar opvang van meerdere personen kan dienen) als in het zorgen voor sociale en psychische begeleiding, als in het verzorgen van eventuele aangepaste tewerkstelling of ontspanning.

De finale keuze van de concrete begunstigde zal gebeuren in het kader van de vereffening van de private stichting door toedoen van de raad van bestuur in samenspraak met de vereffenaar.

Wanneer het belangeloze doel van de private stichting is verwezenlijkt neemt de stichter of nemen zijn rechthebbenden een bedrag gelijk aan de waarde van de goederen zelf terug die de stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed

Artikel 21.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is "de Verenigingen- en Stichtingenwet" van toepassing.

Il. a) dat het aantal bestuurders werd bepaald op minstens drie en dat tot deze functie werden benoemd, voor een duur van zes jaar:

1. mevrouw Ingrid DE VRIESE, wonende te 8851 Ardooie-Koolskamp, Oude Heirweg 5.

2. de heer Paul D'HOOGHE, wanende te 8800 Roeselare-Rumbeke, Pastoor Slossestraat 14.

3. de heer Filip STROBBE, wonende te 8000 Brugge, Gerard Davidstraat 36.

4. de heer Peter VERBANCK, wonende te 8400 Oostende, Léon Spilliaertstraat 87

Zij hebben hun opdracht aanvaard.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

b) dat de raad van bestuur heeft besloten te benoemen :

1, tot voorzitter van de raad van bestuur, mevrouw Ingrid DE VRIESE, voornoemd;

2, tot secretaris : de heer Paul D'Hooghe, voornoemd, en,

3. tot dagelijks bestuurder : mevrouw Ingrid DE VRIESE, voornoemd.

Zij hebben hun opdracht aanvaard.

Hun opdracht wordt niet vergoede

III. dat bijzondere volmacht werd verleend sari de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE" met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0474.966.438, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten te verzekeren bij het rechtspersonenregister alsook bij één of meer erkende ondernemingsloketten, met het oog de inschrijving van de gegevens van de private stichting in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede desgevallend bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde alle stukken, akten, formulieren en documenten te ondertekenen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting;

- twee volmachten, aangehecht,

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

, r . q Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~. "

Coordonnées
STICHTING MATTHIAS WYCKHUYS

Adresse
OUDE HEIRWEG 5 8851 KOOLSKAMP

Code postal : 8851
Localité : Koolskamp
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande