STRASAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRASAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.963.114

Publication

27/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Juu11111111100uu1111

MeliTEUR B

2 0 -01- 2 BEL e 1SCH

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

r LCC ECI-IT8ANK VAN KOOPHANDEL TE

BRU E AFDELING BRUGGE)

i op; U 3i JAN, 2014

De griffier.

Griffie

-1

Ondernemingsnr: 0836.963.114

Benaming (voluit) : STRASAMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei Brugsestraat 84

8020 Oostkamp

; Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling - sluiting vereffening

;' Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; ; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; zeventien december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor; registratie, drie bladen geen verzendingen op 24/12/2013, boek 279 blad 90 vak 20, ontvangen; vijftig euro (C 50,00), de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een; buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « STRASAMA » te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84, waarbij: volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

;; Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de; voorzitter het volgende vast:

a) op vijf december tweeduizend en dertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een; verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en; passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op negen december tweeduizend en dertien heeft de besloten vennootschap BELVANo, met; zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Reigerzele 12, vertegenwoordigd door de heer Thomas VAN; OVERBEK:, extern accountant, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van; vennootschappen een verslag opgesteld. ;; Dit verslag besluit ais volgt :

"ii. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het, i bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Strasama een boekhoudkundige staat afgesloten op, 30/11/2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 82.538 euro en een netto-actief van 77.957 euro. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke', professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat de toestand van, de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Varsenare, 9 december 2013

Belvano BVBA

IAB nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

; Extern accountant IAB 11561-N-77

;I (getekend)"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in artikel 181 paragraaf 1 vans ;; het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen en van de staat van actief en passief. ;lin de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de; toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in zijn belang ingesteld, gezien de; hoogdringendheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering heeft geen opmerkingen over de verslagen.

De vergadering besloot de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden,

met het oog op de in vereffening stelling van de vennootschap.

2. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per dertig november tweeduizend en dertien. Na onderzoek keurt de vergadering éénparig deze staat goed.

De vergadering besloot, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

3. De vergadering stelt vast dat thans aile schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat van dertig november tweeduizend en dertien, welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, in de verhouding tot het aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien de vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig november tweeduizend en dertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STRASAMA" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer DesMEr Gerald Marie Maurice, geboren te Brugge op vier mei negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor CORMAFISK NV, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Verslag van de extern accountant

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

JMar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 31.05.2013 13139-0272-009
24/06/2011
ÿþLuik B

II

a~

u

m

II

1111

Voor-

behouden II~~

aan het `I

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

*11094223*

i

N

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 14 JUNI 2011

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : o 83 6-9 6 3-1 1 4

Benaming

(voluit) : STRASAMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 8 juni 2011, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zetzate op 08/06/2011, 6 bladen geen verzendingen Boek 286 blad 53 vak 09. Ontvangen 25.00 euro (get.) Van den Broeke D. e.a. inspecteur a.i., blijkt dat:

1. 1°/- De heer DESMET Gerald Marie Maurice, geboren te Brugge, op 4 mei 1962, ongehuwd, wonende te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84.

2°/- Mevrouw DESMET Noor Hilde Stefanie, geboren te Gent, op 11 december 1989, ongehuwd, wonende te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84.

3°/- Mevrouw DESMET Lara Liane Lies, geboren te Gent, op 11 augustus 1991, ongehuwd, wonende te 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84.

2. een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam STRASAMA.

3. Zetel: 8020 Oostkamp, Brugsestraat 84

4. kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO. Het kapitaal is gedeeltelijk volstort in geld ten

belope van ¬ 6.200,00.

Volgende personen dienen nog volgende bedragen te volstorten:

10 de heer Gerald Desmet, voornoemd: twaalfduizend euro:12.000,00

2° mevrouw Noor Desmet, voornoemd: tweehonderd euro:200,00

3° mevrouw Lara Desmet, voornoemd: tweehonderd euro: 200,00

samen: twaalfduizend vierhonderd euro: 12.400,00

5. Boekjaar: 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twin-tigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-'schap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, marketing, consulting en administratie;

-het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden.

-het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welk danige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort;

-het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van materiaal, instrumenten, hard- en software, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming niet derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige bepérkingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

" -het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar,

-haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden- zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

" -het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. -de vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijke doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

" inclusief de eigen handelszaak.

' Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten

overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappengesteld zijn.

9.Jaar-'vergadering in de vennootschapszetel op derde vrijdag van de maand mei om 19.00 uur

10. benoeming zaakvoerder

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Gerald Dèsmet, wonende te

8020 Oostkamp, Brugsestraat 84.

11. Volmacht: De oprichters verlenen bij deze volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de heer Gerard Neels, bediende Comiafisk Boekhoudkantoor, wonende te 8340 Sijsele, Bittremeuxlaan 61, om voor de vennootschap en in haar naam alle formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting -op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zetzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- bankattest.

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STRASAMA

Adresse
BRUGSESTRAAT 84 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande