STUDAC KORTRIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDAC KORTRIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.555.787

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 09.04.2014 14090-0434-014
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.04.2013, NGL 06.05.2013 13112-0372-014
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 11.05.2012 12112-0536-014
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 25.03.2011 11064-0471-014
31/01/2011
ÿþ moa 2.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden 1111111~u~imuieiiiuiu NEERGELEGD

aan het *11016603*

Belgisch Staatsblad



13. 01. 2011

RECIfflfrC KOOPHANDEL



i! Ondememingsnr : 0871.555.787

Benaming : Studac Kortrijk

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goudbergstraat 103

8560 Wevelgem

Onderwerp akte :Verplaatsing zetel - Wijziging doel - Aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk op dertig december tweeduizend en tien, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDAC KORTRIJK", onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan, 64. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoering, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010 opgemaakt conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te wijzigen zodat het voortaan zal luiden zoals; ; opgenomen onder artikel 3 van de nieuwe statuten hierna.

VASTSTELLING.

;; De vergadering stelt vast dat ingevolge de wijziging van het doel de vennootschap voortaan een; burgerlijke vennootschap is die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk heeft aangenomen.

!; DERDE BESLISSING.

i; De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen als volgt, rekening houdend met de; bestaande kenmerken, om deze aan te passen aan de thans vigerende wetgeving en de genomen beslissingen :

TITEL I. NAAM, ZETEL. DOEL, DUUR.

Artikel 1. - Rechtsvorm - Naam.

i. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "STUDAC KORTRIJK".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan, 64. Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in i eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de; bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking 1: hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke; rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen metj betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.i

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL. AANDELEN.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achthonderdste (1/8005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle achthonderd (800) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

TITEL III. BESTUUR.

Artikel 7.  Het bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Artikel 9.  Directeur en volmachtdrager.

De enige zaakvoerder en het college van zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) en kunnen tevens volmachtdragers aanstellen, al of niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend.

Artikel 10.  Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 9 en afgezien van bijzondere delegaties.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN.

Artikel 11. - Tijdstip.

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand maart van elk jaar om tien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproeping tot een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen vdôr de algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

Artikel 12. - Toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen  vertegenwoordiging. Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register van aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, gegeven aan een vennoot, stemmen. De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel 14.  Besluiten van de algemene vergadering.

Behoudens andersluidende bepaling in de wet worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat vertegenwoordigd is tijdens de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. In geval van verwerving of het in pand geven door de vennootschap van haar eigen aandelen, wordt het stemrecht dat aan deze aandelen is verbonden, geschorst.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

TITEL V. BOEKJAAR - JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b4houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblad

"

Artikel 15. - Boeklaar.

Het boekjaar vangt aan op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

Artikel 16.  Bestemming van het resultaat.

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen

van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het geplaatst kapitaal

uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de

zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

TITEL VI. VEREFFENING.

Artikel 17. - Vereffening.

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien

einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte

kapitaal terug te betalen.

indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars,

vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en

herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het

vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij

door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate

werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

Volmacht

De vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINACO", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1A. 0405.482.863 rechtspersonenregister Kortrijk, werd vertegenwoordigd door de naamloze vennootschap "Studac International", met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haemelaan, krachtens onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 30 december 2010; gecoÔrdineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 26.03.2010 10074-0457-015
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.03.2009, NGL 23.03.2009 09081-0159-015
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 09.04.2008 08101-0108-012
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 01.02.2007, NGL 27.02.2007 07057-4638-014

Coordonnées
STUDAC KORTRIJK

Adresse
MONSEIGNEUR DE HAERNELAAN 64 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande