STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN, AFGEKORT : STUVO KATHO

Association sans but lucratif


Dénomination : STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN, AFGEKORT : STUVO KATHO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.316.902

Publication

08/02/2013
ÿþBenaming : Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Zuid West-Viaanderen

Rechtsvorm :. VZW.

Zetel ; Doorniksesteenweg, 145

8500 Kortrijk

Ondernemingsnr : 0456.316.902

Voorwerp akte : FUSIE - INBRENG VAN ALGEMEENHEID

Bij akte verleden voor notaris Christian Lambrecht te Kortrijk (Heule) op 21 januari 2013, neergelegd voor registratie op het eerste registratiekantoor te Kortrijk, heeft de notaris overeenkomstig artikel 58 tweede alinea 8° VZW-wet en artikel 762 Wetboek van vennootschappen de inbreng vastgesteld door:

de vereniging zonder winstoogmerk "STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN" in het kort "STUVO KATHO", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg, 145, rechtspersonenregister Kortrijk nummer 0456.316.902;

VAN HAAR ALGEMEENHEID in:

de vereniging zonder winstoogmerk "Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen", afgekort "KATHO",' met zetel te Kortrijk, Doorniksesteenweg, 145,

Identificatienummer 15247/95, Rechtspersonen register Kortrijk nummer

0455.922.071.

Ingevolge de bepalingen voorzien in het fusievoorstel werd de vereniging zonder winstoogmerk "STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN", afgekort STUVO KATHO, ontbonden op 31 december 2012 om middernacht.

Door de raad van bestuur van de betrokken verenigingen werd een fusievoorstel gedaan bij akte verleden voor notaris Christian Lambrecht te Kortrijk (Meule) op 30 oktober 2012 met het oog op een fusie door overneming waarbij het gehele vermogen van VZW STUVO KATHO voormeld - derhalve zowel de rechten als de verplichtingen - als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op VZW KATHO. De neerlegging ter griffie van dit fusievoorstel gebeurde op 5 november 2012 en werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 november 2012, voor de VZW STUVO KATHO onder nummer 12187846 en voor de VZW KATHO onder nummer 12187845.

Op de buitengewone algemene vergadering van 30 oktober 2012 hebben de leden van de vereniging VZW KATHO kennis genomen van het fusievoorstel van de raden van bestuur van de over te nemen en de overnemende VZW en het fusievoorstel goedgekeurd dat de raad van bestuur van VZW STUVO KATHO zal voorleggen aan zijn leden op een buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~,

~ ~ulk_B,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU BELGE

0 1 -02 2013

8ECMT8ANit itÓCPhfANDU. _KORTRIJK

ELGISCH S" A,-~TS,;:,{L.^.'

 %

2 2. 01. 2013

11

II

2A703*

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Blijkens de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de VZW STUVO KATHO gehouden op 18 december 2012 werd het fusievoorstel unaniem goedgekeurd.

Ondermeer werd akte verleend van de volgende beslissingen:

- Door de keuze van de toepassing van de artikelen 770 en volgende van het Wetboek van vennootschappen heeft de fusie door middel van een inbreng om niet van een algemeenheid, tot gevolg dat het gehele vermogen van de VZW STUVO KATHO van rechtswege overgaat zonder vereffening en om niet op de VZW KATHO, met name zowel alle rechten als alle verplichtingen.

- De inbreng om niet heeft plaats op de basis van de op 31 mei 2012 door de jaarvergadering goedgekeurde en daarna door het bestuursorgaan openbaargemaakte jaarrekening van de inbrengende vereniging VZW STUVO - KATHO per 31 december 2011. Deze jaarrekening werd voorafgaandelijk geverifieerd door de aangestelde bedrijfsrevisor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C°.

- De verkrijgende VZW KATHO treedt in het genot van de verrichtingen van de inbrengende VZW STUVO - KATHO met ingang van 1 januari 2013.

Daar de inbreng om niet geschiedt op basis van de vermogenstoestand zoals ze blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van de inbrengende vereniging per 31 december 2011 zullen de verrichtingen van de inbrengende vereniging STUVO KATHO verder geregistreerd worden in de boekhouding van deze vereniging met ingang van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012.

- De verrichtingen van de over te nemen VZW zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende VZW vanaf 1 januari 2013. De inbrengen zullen bijgevolg gebeuren op basis van hun toestand op 31 december 2012. De beschreven vermogens (activa en passiva) van de laatst goedgekeurde jaarrekening per 2011 zullen de overgedragen toestand uitmaken. De raad van bestuur van de overnemende VZW KATHO zal instaan voor het bijwerken van de boekhouding van de inbrengende vereniging vanaf 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012.

- De raad van bestuur van de overnemende vereniging KATHO zal instaan voor het opstellen, het laten controleren, het voorleggen aan haar ledenvergadering en daarna het openbaar maken van de laatste jaarrekening van de over te nemen vereniging STUVO KATHO, namelijk de jaarrekening per 31 december 2012. Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vereniging instaan voor het voorleggen van de kwijting van de bestuurders en de bedrijfsrevisor van de inbrengende vereniging voor hun mandaat over de verlopen periode.

- Voor het verwerken van de inbreng om niet in de boekhouding van de overnemende vereniging werd gekozen voor het stelsel van de boekhoudkundige continuïteit, waarbij de activa en passiva, rechten en verplichtingen alsook de kwalificatie van de rekeningen van het eigen vermogen van de over te nemen vereniging zullen worden overgenomen op basis van de bekomen en goedgekeurde jaarrekening na de afsluiting per 31 december 2012 door tussenkomst van de raad van bestuur van de overnemende vereniging KATHO.

- Al het personeel gaat over met zijn rechten en verplichtingen naar de overnemende VZW KATHO.

- De overnemende VZW verkrijgt de volle eigendom van de ingebrachte goederen en rechten vanaf 1 januari 2013, en zij zal er het genot van hebben vanaf zelfde datum.

-- Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva van alle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, worden geacht ingebracht te zijn in de overnemende VZW.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor-

¢ behouden

4 aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

- Overeenkomstig artikel 58 van de VZW-Wet dat verwijst naar artikel 766 van het' Wetboek van Vennootschappen kunnen de schuldeisers van iedere VZW die aan de verrichting deelneemt zekerheid eisen binnen de 2 maanden nadat de inbreng werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk wordt een afschrift van de akte neergelegd ter griffie.

Notaris Christian Lambrecht te Kortrijk (Heule) voor de VZW Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2012
ÿþi IflIHhl II VIMIV IIIIIM

" iaie~eac*

V bob aa Be Stat

;L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE_Ui;

12 -11- GISCH STA

~ l.



-5. 11. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORT IJ

Benaming : Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen

Rechtsvorm : VZW.

Zetel : Doorniksesteenweg, 145

8500 Kortrijk

Ondememingsnr : 0456.31 8.902

Voorwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL INBRENG VAN ALGEMEENHEID

Bij akte verleden voor notaris Christian Lambrecht te Kortrijk (Heule) op 30 oktober 2012, kosteloos geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Kortrijk op 2 november 2012, boek 962 Blad 47 vak 01, werd het gezamenlijk fusievoorstel gedaan door de raden van bestuur teneinde het algehele vermogen om niet in te brengen

Van: De vereniging zonder winstoogmerk "STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN" in het kort "STUVO KATHO", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg, 145, rechtspersonenregister Kortrijk nummer 0456.316.902. Opgericht onder de benaming "Sovo-Fonds Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen" afgekort "Sovo-Fonds KATHO".

In: De vereniging zonder winstoogmerk "Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen", afgekort "KATHO",' met zetel te Kortrijk, Doorniksesteenweg, 145, identificatienummer 15247/95, Rechtspersonenregister Kortrijk nummer 455.922.071. Opgericht onder de naam "Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen", afgekort "K.H. Zuid-West".

Overeenkomstig artikel 58. VZW-Wet wordt beroep gedaan op de mogelijkheid vervat in artikel 670, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen en zijn artikel 770 van het zelfde Wetboek en de artikelen waarnaar het verwijst van toepassing.

Tegelijk wordt een afschrift van het voorstel neergelegd ter griffie.

Notaris Christian Lambrecht te Kortrijk (Heule) voor de VZW

Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2012
ÿþMOD 2.2

Ondernemingsnr : 0456.316.902

Benaming

(voluit) : vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE

HOGESCHOOL ZUID WEST-VLAANDEREN

(verkort) : VZW STUVO KATHO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Doorniksesteenweg 145-8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Samenstelling Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van de vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL

ZUID-WEST-VLAANDEREN van 20/09/2012 beslist unaniem de samenstelling van de Raad van bestuur te

wijzigen als volgt vanaf 1/10/2012:

Voor volgende leden wordt het mandaat van bestuurder beëindigd:

- Melanie Deconinck

- Ismaël Ben Amar

- Kathleen Gielis

- Louise Degryse

- Louis Touriamain

De volgende leden worden benoemd tot bestuurder:

- Lisa Neyrinck

- Lynn De Man

- Elisa Vanlerberghe

- Rani D'haene

- Elise Deleye

De volgende leden worden herbenoemd:

- Joris Hindryckx, voorzitter

- Herman Vanlerberghe, ondervoorzitter

- Johan De Winter, secretaris

- William Cools,

- Yvan Boone,

- Wouter Leplae,

- Evert Cottyn,

- Karel Moestennans

- Veerle Dekocker

- Ruth Verhamme

- Justine Vandaele

- Benoit Van Vlierberghe

- Wouter Van Besien

- Karel Kempenaers

- Nicky Roelandt

- Louise Vinckier

Joris Hindryckx, bestuurder

24/09/2012

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

MONITEUR RFI GE I NEERGELEGD i

19 -13 2012 -3. 10. 2012

BELGISCH STAATSBLAD 7BANK KOOPHANDEL

 -FITRIJK ~~rïffse

HhII UI II vvIIIIIIIIIIiIIII

*iai3s"

V beh

aa

Bel Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012
ÿþM0D 2.2

.1r J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111LII.111111111111111111

~,~ELEG D1

25. 06, 2012

Í UU PTB Kf1RTR pKHAiv- t]" EL

MONITE JR BELGE DIRECTION

2 à-06- 2012

BELGISCH

BEST R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.316.902

Benaming

(voluit) : vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE

HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN

(verkort) : vzw STUVO KATHO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Doorniksesteenweg 145 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte

Uit de notulen van de jaarvergadering d.d. 31 mei 2012 blijkt de herbenoeming als commissaris van de vereniging de BV ovv BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C°, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor te 8790 Waregem, Keizerstraat 18, voor een periode van 3 jaar, eindigend op de jaarvergadering van 2015.

Joris Hindryckx - bestuurder vzw STUVO KATHO

13/08/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012
ÿþVoor

behoude aan hel Balgiscl

Staatsbh

Annexes du-Môn-Heur-tee

M042.2

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

na o3sooz1 HI

Ondernerningsnr : 0456.316.902

Benaming

(voluit) : vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN

(verkort) ; vzw STUVO KATHO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Doorniksesteenweg 145 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

De Algemene Vergadering van vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-; WEST-VLAANDEREN beslist unaniem de samenstelling van de Raad van Bestuur te wijzigen als volgt:

Van volgende leden wordt het mandaat van bestuurder beëindigd vanaf d.d. 01/02/2012:

Bonte Véronique, Ettingen 33, 8780 Oostrozebeke

Lanssens Pieter-Jan, Stationsstraat 140, 8020 Oostkamp

Soete Kristof, Presendestraat 17, 8630 Veurne

Vanslembrouck Bieke, Rijkswachtstraat 58, 8600 Diksmuide

Waf(elaert Jolien, Tulpenlaan 8 0202, 8420 De Haan

Volgende leden worden benoemd tot bestuurder vanaf d.d.01/02/2012:

Deconinck Melanie, geboren te Moeskroen op 16/03/1992, wonende te Kortrijkseweg 149, 8791 Waregem Kempenaers Karel, geboren te Moeskroen op 0510311994, wonende te Brugstraat 87, 8560 Wevelgem Moestermans Karel, geboren te Assebroek op 12/11/1968, wonende te Stijn Streuvelsstraat 2, 8020:

Oostkamp

Roelandt Nicky, geboren te Oostende op 28111/1989, wonende te Doornhoekstraat 2 B, 8480 Bekegem Van Vlierberghe Benoit, geboren te Kortrijk op 22/12/1992 , wonende te Beekstraat 4, 7711 Moeskroen Vinckier Louise, geboren te Roeselare op 03/06/1991, wonende te Noordstraat 91, 8800 Roeselare

Joris Hindryckx - bestuurder vzw STUVO KATHO

01/02/2012

NEERGELEGD

.-...._-.

24, a1, 2012

F1ft*imn ~_~@ft.fANtáÊL il,: -e.

imE

~ 2MZ

gBL.G1.S8~ 5i {r

MO~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening.

24/11/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voos behoui aan h Betgis Staatst

*11177440

EGO

.. 1

_~

~~

~jci4!

{ {~ 5,~..

Kc:: PrIANQcW

Gaffé-7'1- K

` Ondernemingsnr : 0456.316.902

Benaming

(voluit) : vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE

HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN

(verkort) : vzw STUVO KATHO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Doorniksesteenweg 145 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

De Algemene Vergadering van vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUIDWEST-VLAANDEREN beslist unaniem de samenstelling van de Raad van Bestuur te wijzigen als volgt:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge





Van volgende leden wordt het mandaat van bestuurder beëindigd vanaf d.d. 07/10/2011:

Cappoen Bart, Koningstraat 25, 8800 Rumbeke

Delanote Charlotte, Ouderdomseweg 38, 8970 Poperinge

Halsberghe Eric, Tarweveld 23, 8500 Kortrijk

Hostyn Rik, Lindelaan 70, 8550 Zwevegem

Verhamme Ken, Deken Darrasstraat 33, 8700 Tielt

Verriest Jan, Driesstraat 138, 8580 Avelgem

Volgende leden worden benoemd tot bestuurder vanaf d.d. 07/10/2011:

Ben Amar Ismaël, geboren te Knokke-Heist op 14/02/1989, wonende te Elizabetlaan 308/11, 8301 Knokke-

Heist

Cottyn Evert, geboren te Kortrijk op 25/02/1980, wonende te Korenbloemlaan 9, 8500 Kortrijk

Degryse Louise, geboren te Roeselare op 03/09/1992, wonende te Weststraat 35, 8890 Moorslede

Hindryckx Joris, geboren te Roeselare op 19/03/1963, wonende te Eugène de Grootelaan 23, 8650i

Houthulst

Soete Kristof, geboren te Veurne op 26/05/1991, wonende te Presendestraat 17, 8630 Veurne

Verhamme Ruth, geboren te Tielt op 13/01/1992, wonende te Deken Darrasstraat 33, 8700 Tielt



















Eric Halsberghe - bestuurder vzw STUVO KATHO

07/10/2011



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insirumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

î i. 0i. 2011

RECHTBANK KO5ehlfiéIDEL

Ondernemingsnr : 0456.316.902

Benaming

(voluit) : vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUID-WEST-VLAANDEREN

(verkort) : vzw STUVO KATHO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Doorniksesteenweg 145 - 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :

Tekst

De Algemene Vergadering van vzw STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL ZUIDWEST-VLAANDEREN beslist unaniem de samenstelling van de Raad van Bestuur te wijzigen als volgt:

111111R1.1,1111jIMIll111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Vo beho

aan

Belg Staat

Van volgende leden wordt het mandaat van bestuurder beëindigd:

Decock Mirjana, Stationsstraat 48, 8552 Moen

Deramoudt Sarah, Bruggestraat 54, 8970 Poperinge

Maes Mathias, Hogeweg 146, 8930 Menen

Matton Bart, Vichtestraat 5, 8553 Otegem

Peirsman Claire, Hogenakkerstraat 19, 9140 Tielrode

Sercu Kasper, Prins Boudewijnstraat 47, 8800 Roeselare

Steen Sandy, Strobomestraat 42, 8890 Moorslede

Van den Abbeele Inne, Kattenbroekstraat 54, 9310 Moorsel

Vanessche Brecht, Paanderstraat 149, 8540 Deerlijk

Vanhaverbeke Brecht, Stationsstraat 41, 8020 Oostkamp

Vanmarcke Tim, St.-Eloois-Winkelsestraat 15, 8800 Oekene

Van Rossen Hilda, Minister Pieter Tacklaan 23, 8500 Kortrijk

Voeten Leen,Veldmaarschalk Fochstraat 43, 8000 Brugge

Volgende leden worden benoemd tot bestuurder:

Bonte Véronique, geboren te Waregem op 31/03/1990, wonende te Ettingen 33, 8780 Oostrozebeke

Cappoen Bart, geboren te Roeselare op 01/10/1988, wonende te Koningstraat 25, 8800 Rumbeke

Delanote Charlotte, geboren te Poperinge op 26/07/1990, wonende te Ouderdomseweg 38, 8970 Poperinge

Leplae Wouter, geboren te Kortrijk op 06/11/1977, wonende te Waterhoek 7, 8501 Heule

Gielis Kathleen, geboren te Wilrijk op 1011211983, wonende te Molenstraat 131, 9160 Lokeren

Lanssens Pieter-Jan, geboren te Brugge op 18104/1988, wonende te Stationsstraat 140, 8020 Oostkamp

Tourlamain Louis, geboren te Brugge op 3111011990, wonende te Hortensiastraat 5, 8310 Brugge

Van 13esien Wouter, geboren te leper op 07/11/1989, wonende te H. Cartonstraat 29, 8900 leper

Vandaele Justine, geboren te Kortrijk op 24/11/1986, wonende te Salettestraat 9, 8700 Tielt

Vanslembrouck Bieke, geboren te Roeselare op 15/05/1989, wonende te Rijkswachtstraat 58, 8600:

Diksmuide

Verhamme Ken, geboren te Tielt op 14/03/1989, wonende te Deken Darraslaan 33, 8700 Tielt

Verriest Jan, geboren te Kortrijk op 08/06/1989, wonende te Driesstraat 138, 8580 Avelgem

Waffelaert Jolien, geboren te Kortrijk op 12/04/1991 , wonende te Tulpenlaan 8 0202, 8420 De Haan

Eric Halsberghe - bestuurder vzw STUVO KATHO

01/12/2010

Op de laatste blz. van L.UikB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

Coordonnées
STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL…

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 145 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande