STUDIO BLOEMA

Association sans but lucratif


Dénomination : STUDIO BLOEMA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.444.727

Publication

18/04/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MONITEUR BELGINEERGÉLEGD

Il

ul

B

Ondernemingsnr : 0419.444.727

Benaming

(voluit) : Studio Bloema

ININI' 11111 II

*14085090*

11 -04-

LGISCH STAATS

-4. 04. 2014

TBANK KOe

,QPINDEL

er-. KORTRIailme

2014

(verkort) : Rechtsvorm: Zetel: Onderwerp Imtg. : vzw

Tulpenlaan 27, 8500 Kortrijk

beslissingen van de Algemene Vergadering op 16/03/2014:

1) wijziging statuten: wijziging adres maatschappelijke zetel

2) benoeming van nieuwe bestuurder

Wijziging statuten:

Nieuwe maatschappelijke zetel: ReigersvIret 11, 8500 Kortrijk

Benoeming nieuwe bestuurder:

Verbrugge Stefaan (rijksregisternummer: 258.03,11-063.70)

Renaat Declerck Gerard Ketele

bestuurder bestuurder

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2012
ÿþM00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*12098421

Ondernemingsvr : 0419.444.727

Benaming

(voluit) : Studio Bloema

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : p/a Gerard Ketele, Tulpenlaan 27, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : nieuwe statuten + wijziging bestuurders (beide goedgekeurd door Algemene Vergadering op 22!04!201Q)

nieuwe statuten:

vzw Studio Bloema

Ondernemingsnummer 0419.444.727

Maatschappelijke zetel: Tulpenlaan 27, 8500 Kortrijk

De vzw Studio Bloema werd op 15/03/1979 opgericht door de volgende 'stichtende leden': Cottenier Piet, Bondgenotenlaan 14, 8500 Kortrijk, Belg

 Detavernier Marijke, Deken Camerlyncklaan 68, 8500 Kortrijk, Belg

 Detrernmerie, Marc, David Tenierslaan 14, 8500 Kortrijk, Belg

 Lecluyse Chris, Tarwestraat 2, 8500 Kortrijk, Belg

 Mayeur, Pieter, Otegemsestraat 129, 8550 Zwevegem, Belg

Raes, Luc, Tweebruggenstraat 1219, 8530 Harelbeke, Belg

 Wattecamps Guy, Oude Kasteelstraat 7, 8500 Kortrijk, Belg

De oprichtingsakte en statuten werden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 07/06/1979 met als identificatienummer 6204/79 en als ondememingsnummer 0419.444.727; eerdere aanpassingen van de statuten werden gepubliceerd op 13/08/1992 en op 25/06/2004.

1. Naam, zetel, doel en duur van de vzw

1.1, De naam van de vzw is 'Studio Bloema',

1.2. De maatschappelijke zetel is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk en gevestigd op het volgende adres: Tulpenlaan 27 te 8500 Kortrijk.

1,3. De vereniging heeft tot doel alle uitingen van kunst, cultuur, wetenschap en menselijke communicatie te brengen tot bij zieken, bejaarden en personen met een functiebeperking.

1.4. De vzw mag alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voornoemde doelstelling. Zo mag ze (onder meer) eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen en/of verhuren, alsook personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen die kaderen in het doel van de vzw, De vzw mag zelfs daden van koophandel stellen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het hoofddoel van de vereniging.

1,5. De vzw is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op ieder moment ontbonden worden.

2. De leden van de vzw

2.1, De vzw telt enkel natuurlijke personen als leden, Met 'leden' wordt uitsluitend 'werkende' leden bedoeld,' d.w.z. mensen die een of andere taak uitoefenen binnen de vereniging.

2.2, Er zijn twee soorten leden: 'vaste leden' en 'toegetreden leden', zoals in de wet bepaald. De vaste leden verbinden zich ertoe de bijeenkomsten van de Algemene Vergadering bij te wonen en er hun stemrecht uit te. oefenen. De toegetreden leden kunnen op die bijeenkomsten wel uitgenodigd worden maar hebben geen' stemrecht en verbinden er zich niet toe aanwezig te zijn.

2.3. Het is een exclusieve bevoegdheid van de Raad van Bestuur te bepalen welke leden vaste leden zijn: en welke niet. De Raad van Bestuur mag hierbij niet willekeurig te werk gaan. De gehanteerde criteria kunnen in', het Huishoudelijk Reglement vermeld worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

NrEEt-iUEL1=GD

21. 05. 2012

RECHTBANK KOi PHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

2.4. De leden zijn niet tot een bijdrage verplicht, maar kunnen wel vrijwillig iets inbrengen.

2.5. De afzonderlijke leden zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor verbintentssen aangegaan door de vzw in

haar geheel.

2.6. Het lidmaatschap eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of uitsluiting.

" Elk lid kan uit de vzw treden door schriftelijk (= per brief of e-mail) zijn ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur,

" De uitsluiting van een lid gebeurt door de Algemene Vergadering. Hiertoe is een meerderheid vereist van twee derden van de stemmen van de aanwezige of via volmacht vertegenwoordigde leden, Bovendien moet het ontslag van het lid op de agenda staan op het moment dat deze samen met de uitnodiging verstuurd wordt.

2.7. Aile leden die dat wensen (zowel de vaste als de toegetredene) kunnen na het maken van een afspraak het register van de leden raadplegen op de zetel van de vereniging, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering en van de Raad van Bestuur en alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

2.8. Noch de leden van de vzw, noch de ontslagnemende leden, noch de uitgesloten leden, noch de rechtsopvolgers van gewezen leden, hebben enig recht op het vermogen van de vzw. Ze kunnen wat ze vrijwillig hebben ingebracht niet terugvorderen. Uitzondering: als een lid een goed ter beschikking wenst te stellen van de vzw en het vervolgens wenst terug te krijgen, dan wordt dat in een schriftelijk contract vastgelegd. Dit contract moet hoe dan ook nageleefd worden.

3. Algemene Vergadering

3.1. De Algemene Vergadering bestaat uit alle vaste leden van de vzw. Minstens twee van hen zijn geen lid van de Raad van Bestuur.

3.2, Als een vast lid een bijeenkomst van de Algemene Vergadering niet kan bijwonen, dan mag hij zich door een ander vast lid laten vertegenwoordigen door aan dat lid een schriftelijke volmacht te,geven. Een aanwezig lid kan niet meer dan één ander lid vertegenwoordigen.

3.3. De Algemene Vergadering van de vzw Studio Bloema heeft geen andere bevoegdheden dan degene die de wet exclusief voor de Algemene Vergadering van een vzw voorziet: (a) wijzigen van de statuten; (b) benoemen en afzetten van bestuurders; (c) goedkeuren van de begroting en van de jaarrekening; (d) kwijting geven aan de bestuurders; (e) ontbinden van de vereniging; (f) uitsluiten van een lid; (g) de vereniging omzetten in een vennootschap met sociaal oogmerk, Aile andere bevoegdheden komen toe aan de Raad van Bestuur.

3.4. Elk jaar wordt na het afsluiten van het boekjaar en vóór het einde van juni een bijeen-komst van de Algemene Vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekening van het afgelopen jaar en van de begroting van het lopende jaar. (Deze bijeenkomst is de 'statutaire' bijeenkomst van de Algemene Vergadering.)

3.5. Bijzondere bijeenkomsten van de Algemene Vergadering kunnen gehouden worden op initiatief van de Raad van Bestuur of op schriftelijk verzoek van minstens één vijfde van de leden van de Algemene Vergadering.

3.6. Een bijeenkomst van de Algemene Vergadering wordt georganiseerd door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door twee bestuurders. De uitnodiging wordt minstens tien dagen op voorhand per e-mail (of brief) verstuurd. Zij vermeldt dag, uur en plaats van de bijeenkomst, evenals de agenda en alle noodzakelijke stukken. Een onderwerp moet op de agenda worden geplaatst indien tenminste één twintigste van de leden van de Algemene Vergadering hierom (tijdig, d.w.z. ten laatste twee weken voor de bijeenkomst) verzoekt.

Alle vaste leden moeten opgeroepen worden, De Raad van Bestuur kan ook de toegetreden leden uitnodigen, maar deze hebben geen stemrecht.

3.7. De Algemene Vergadering kan geen geldige beslissingen nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij aile aanwezige leden het hiermee eens zijn. Zelfs in dit laatste geval kan geen beslissing genomen worden over de volgende punten indien ze niet op de agenda staan: (a) wijzigen van de statuten; (b) uitsluiten van een lid; (c) ontslaan van een bestuurder; (d) ontbinden van de vereniging.

3.8. De bijeenkomst van de Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of bij ontstentenis van deze, door een van de andere leden van het Dagelijks Bestuur, tenzij de Algemene Vergadering beslist dat een andere bestuurder de bijeenkomst moet voorzitten.

3.9. De Algemene Vergadering vergadert slechts geldig als minstens twee derden van de vaste leden aanwezig of via volmacht vertegenwoordigd is.

indien dit quorum niet is bereikt, moet minimum 15 dagen later een nieuwe vergadering belegd worden met dezelfde agenda. Op deze vergadering kan de Algemene Vergadering geldig beraadslagen en beslissen, ook indien het quorum opnieuw niet bereikt is.

3.10. Tenzij anders bepaald (zie, bijvoorbeeld, artikel 2.6), beslist de Algemene Vergadering bij meerderheid van geldige stemmen, onthoudingen inbegrepen. (M.a.w. een voorstel is aangenomen indien het aantal stemmen vaar hoger is dan de som van de stemmen tegen plus de onthoudingen.) Elk aanwezig of via volmacht vertegenwoordigd lid beschikt over één stem, Bij staking van stemmen is de door de voorzitter uitgebrachte stem doorslaggevend,

3.11. Van elke vergadering wordt een voorlopig verslag opgemaakt, dat op de eerstvolgende bijeenkomst van de Raad van Bestuur op fouten gecontroleerd wordt en zo nodig gecorrigeerd. Het gecorrigeerde verslag wordt dan meteen naar alle leden van de Algemene Vergadering gestuurd. Op de eerstvolgende bijeenkomst van de Algemene Vergadering wordt dit verslag ter goedkeuring voorgelegd. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en In een register bewaard dat op de zetel ter inzage is van de leden.

4. Raad van Bestuur

"

MOD 2.2

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.1. De vzw wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minstens zes bestuurders. De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd voor een termijn van vier jaar. Deze termijn begint en eindigt op het moment van een statutaire Algemene Vergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar voor een onbeperkt aantal termijnen. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

4.2. Nieuwe bestuurders worden door de Raad van Bestuur voorgedragen. Zij hoeven niet reeds lid van de vereniging te zijn. Door het opnemen van een bestuurstaak worden zij automatisch actieve leden.

4.3. De bestuurders kunnen op ieder moment door de Algemene Vergadering worden ontslagen. (Hierbij moet de bepaling in artikel 3.7 gerespecteerd worden.) Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

4.4. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester. Deze vormen samen het Dagelijks Bestuur, tenzij de Raad van Bestuur een andere samenstelling van het Dagelijks Bestuur verkiest. De leden van het Dagelijks Bestuur verbinden zich ertoe dat, als zij hun ontslag indienen vóór het verstrijken van hun termijn, zij de lopende zaken 1.v.m, hun taak nog minstens drie maanden zullen waarnemen, zodat de Raad van Bestuur de tijd krijgt om in hun vervanging te voorzien door de aanduiding van een tijdelijke of permanente opvolger, Als een permanente opvolger wordt aangeduid, maakt hij de termijn van zijn voorganger vol. Zijn termijn loopt daardoor op hetzelfde moment af als de termijnen van de andere leden van de Raad van Bestuur.

4.5. Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan zes gedaald is, zijn de overige bestuurders ertoe gemachtigd en verplicht onverwijld de Algemene Vergadering samen te roepen ten einde te voorzien in de benoeming van nieuwe bestuurders. In afwachting van deze beslissing, oefenen de overblijvende bestuurders zelfde volledige bevoegdheden van de Raad van Bestuur uit.

4.6. De Raad van Bestuur vergadert geldig na bijeenroeping door de voorzitter of minstens twee bestuurders. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en bevat de agenda en de noodzakelijke stukken. Alle leden moeten opgeroepen worden.

4.7. Als verwacht wordt dat tijdens de vergadering zal gestemd worden, kan een bestuurder die zich laat verontschuldigen een schriftelijke volmacht geven aan een andere bestuurder. Niemand mag echter over meer dan één volmacht beschikken.

4.8, De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig als minstens de helft van de bestuurders aanwezig of via volmacht vertegenwoordigd is, Indien dit quorum niet bereikt is, kan minimum acht dagen later een nieuwe vergadering belegd worden met dezelfde agenda. Op deze vergadering kan de Raad van Bestuur geldig beraadslagen en beslissen, ook indien het quorum opnieuw niet bereikt is.

4.9. De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden als college uit. Tenzij anders bepaald (zie, bijvoorbeeld punt 5.2 hieronder), worden alle beslissingen van de Raad van Bestuur genomen met `gewone meerderheid' (d.w.z. er zijn meer stemmen vóór dan tegen; onthoudingen en ongeldige stemmen tellen niet mee). Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

4.10. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende bijeenkomst van de Raad van Bestuur ter goedkeuring wordt voorgelegd. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een register bewaard dat op de zetel ter inzage is van alle leden van de vereniging.

4.11, De Raad van Bestuur stelt het Huishoudelijk Reglement op. Hij kan daarnaast nog andere reglementen en afsprakennota's opstellen.

4.12. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Daarbij wordt de vzw t.o.v. derden steeds geldig gebonden door de handtekening van twee bestuurders, waarvan minstens één lid is van het Dagelijks Bestuur.

De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

4.13, De Raad van Bestuur kan beslissen één of meer van zijn bevoegdheden over te dragen aan één of meer van zijn leden. Als deze overdracht voor een periode van onbepaalde duur gebeurt, wordt hij vastgelegd in een schriftelijke volmacht die door beide partijen ondertekend wordt. Niet-bestuurders kunnen slechts volmacht ontvangen voor een beperkte en duidelijk omschreven opdracht. Elke delegatie van bevoegdheid is op ieder ogenblik herroepbaar.

4.14. Geen enkele bestuurder kan op zijn eentje een beleidsbeslissing nemen of een belangrijke bestuurshandeling stellen.

5. Dagelijks Bestuur

5,1. Alleen de Raad van Bestuur is bevoegd voor beleidsbeslissingen en belangrijke bestuurshandelingen. Het Dagelijks Bestuur is alleen bevoegd voor minder belangrijke bestuurshandelingen die behoren tot de dagelijkse werking van de vzw en die door hun hoogdringend karakter niet kunnen uitgesteld worden tot de eerstvolgende bijeenkomst van de Raad van Bestuur en evenmin een reden vormen om een speciale vergadering van de Raad van Bestuur te beleggen,

Het Dagelijks Bestuur mag uit maximum vier personen bestaan, die aangeduid worden door de Raad van Bestuur.

5.3. De leden van het Dagelijks Bestuur worden benoemd voor een termijn van vier jaar, die onbeperkt hernieuwbaar is. Indien het mandaat van een [id voortijdig eindigt, kan de Raad van Bestuur op elk moment de samenstelling van het Dagelijks Bestuur wijzigen voor een nieuwe periode van vier jaar. Het lidmaatschap eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of ontheffing uit de functie.

Elk lid kan uit het Dagelijks Bestuur treden door het schriftelijk indienen van zijn ontslag bij de Raad van Bestuur. In dat geval verbindt het ontslagnemend lid zich ertoe de nodige formaliteiten te verrichten om de Raad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iuSOD 2,2

Luik B - Vervolg

van Bestuur toe te laten in zijn vervanging te voorzien. (Bijvoorbeeld: als het ontslagnemend lid over een bankvolmacht beschikt, moet hij het formulïer ondertekenen dat aan deze volmacht een einde maakt.)

Ontheffing uit de functie van lid van het Dagelijks bestuur (bijvoorbeeld wegens het niet naleven van bepalingen uit de statuten of het huishoudelijk reglement) gebeurt bij beslissing van de Raad van Bestuur met twee derden van de stemmen van de leden die aanwezig of (via volmacht) vertegenwoordigd zijn, Deze beslissing kan niet genomen worden indien het punt bij het versturen van de uitnodiging tot de vergadering niet op de agenda stond,

5.4, De beslissingen binnen het Dagelijks Bestuur worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen (d.w.z. er zijn meer stemmen voor dan tegen het voorstel), Bij staking van stemmen wordt de Raad van Bestuur geconsulteerd.

6. Rekening en begroting

6,1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december,

6.2, Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering rekenschap geven over het beleid

van het afgelopen boekjaar.

De Raad van Bestuur stelt de rekening vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgend

jaar. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering. '

6.3. Het Dagelijks Bestuur zorgt ervoor dat de goedgekeurde jaarrekening en de andere in de VZW-wet

vermelde stukken tijdig worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

7. Ontbinding en vereffening van de vzw

7.1. Behalve in het geval van gerechtelijke ontbinding, kan tot de ontbinding van de vzw slechts worden besloten op een bijeenkomst van de Algemene Vergadering. Bij het nemen van zo'n besluit tot vrijwillige ontbinding worden de wettelijke bepalingen gevolgd, In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid en wordt bepaald wat de bevoegdheid is van deze(n), alsook de vereffeningsvoorwaarden,

72. In geval van ontbinding wordt het netto overblijvend maatschappelijke actief, na vereffening der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan een organisatie met een gelijkaardig doel ais dat van de ontbonden vzw. Deze organisatie wordt aangeduid door de Algemene Vergadering,

7,3. Voor alles wat niet door deze statuten wordt geregeld is de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002 of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vzw, van toepassing, alsook de algemene wettelijke bepalingen, het Huishoudelijk Reglement en de gebruiken ter zake.

Aldus opgemaakt in twee exemplaren op 23/02/2012 te 8500 Kortrijk en goedgekeurd door de Algemene Vergadering op 22/04/2012.

Alle leden van de Algemene Vergadering hebben deze statuten ondertekend en krijgen er een kopie van. De ondertekende exemplaren worden op de zetel bewaard en kunnen door alle leden ingezien worden.

Wijziging bestuurders:

Hebben ontslag genomen per 20/04/2012:

Vrijghem, Kristel (rijksregisternummer: 69.10.12-198.88

-- Verbrugge Stefaan (rijksregisternummer: 58.03.11-063,70)

Nieuwe bestuurders (door de Alg, Verg. aangeduid op 22/04/2012):

-- Declerck, Renaat (rijksregisternummer: 49.02.01-267.67)

-- Denoulet, Els (rijksregisternummer: 79.01.02-052.02)

-- Samyn, Donald (rijksregisternummer: 48.05.10-319.36)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/04/2015
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"

J

uhI1 1I11u I11 1II1

+15061641"

NEER 1bA

Rechtbank va Gent, af

i 18



;ELEGD Rechtbank van KOOPHANDEL Gent,

R, 2015 16 Am. 2015

.i s.outat1ANDEt_ Gr afd.f KORTRIJK

d. KORTRIJK



Ondernemingsar : 0419.444.727

Benaming

(voluit) : Studio Bloema

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Reigersvliet 11, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : beslissing van de Algemene Vergadering op 22/03/2015: statutenwijziging + benoeming van nieuwe bestuurder

Wijziging statuten:

Nieuwe naam van het arrondissement waarin de zetel gelegen is:

arrondissement West-Vlaanderen

Benoeming nieuwe bestuurder:

Debonnet Johan (rijksregisternummer: 49.04.01-301.47)

Renaat lJeclerck Els Denoulet

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STUDIO BLOEMA

Adresse
REIGERSVLIET 11 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande