STUIVENBERG CONSTRUCTIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STUIVENBERG CONSTRUCTIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.328.454

Publication

20/07/2012
ÿþmod 11.1



NEERGELEGD

11 -07- 2012

RECHT~~AN

K00)?HAN GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

d I11111IWe11111ess I111

*izia,*

Ondernemingsnr : $ _ 328. 4 fit{

Benaming (voluit) ;Stuivenberg Constructie

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vinktstraat 1 A

9800 Deinze

Onderwerp akte : NV: oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 11 juli 2012, neergelegd veár

;; registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SENIOR HOMES', met maatschappelijke', zetel te 9800 Deinze, Vinktstraat 1 A, BTW BE 0400.103.323, RPR Gent.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ILYTIA PROJECTS', met maatschappelijke zetel te 8740 Pittem, Joos de ter Beerstlaan 70, BTW BE 0834.962.538, RPR Brugge (afdeling Brugge).

3) De naamloze vennootschap 'LAFAUT INVEST', met maatschappelijke zetel te 8740 Pittem, Posterijlaan

53, BTW BE 0876.735.983, RPR Brugge (afdeling Brugge).

RECHTSVORM:

Naamloze vennootschap

BENAMING:

Stuivenberg Constructie

ZETEL:

9800 Deinze, Vinktstraat 1 A

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het verlenen van adviezen van commerciële, administratieve, financiële en technische aard, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks en onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, in het bijzonder bedrijfsadministratie, boekhoudkundige organisatie en boekhouding, budgettering, kostprijs- en rentabiliteitsstudies, kortom assistentie op gebied van management en consulting

2. De engineering, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

3. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante materiële en immateriële vaste activa.

4. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, het verwerven en beheren van participaties en aandelen in vennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van functies in andere ondernemingen en vennootschappen alsook het delegeren van voormelde opdrachten en functies, kortom het uitvoeren van alle managementtaken voor eigen rekening of voor derden, in de ruimste zin.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mos! 11.1

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

6. Alle aannemingen en onderaannemingen van bouwwerken, inclusief grond- en metselwerken, alle beton-, metaal- en houtconstructies, de uitrusting van terreinen, de inrichting en afwerking van gebouwen, de fabricatie en verwerking van en de handel in betonproducten en alle andere bouw- en constructiematerialen.

7, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in de meest ruime zin, behalve de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingenverrichtingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk dcel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL -- AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdduizend euro (@ 400.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Uitsluitend voor wat betreft de regels inzake het bestuur worden de aandelen opgesplitst in twee categorieën, hetzij vijfhonderd (500) aandelen type A, hetzij vijfhonderd (500) aandelen type B. Voor het overige hebben beide categorieën dezelfde rechten.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van vierhonderdduizend euro (@ 400.000,00),

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij KBC Bank. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De raad zal steeds uit evenveel leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A, als uit leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type B moeten bestaan. De raad mag verder aangevuld worden met één of meerdere onafhankelijke bestuurders.

Het mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als bestuurder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als bestuurder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van bestuurder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur, zal de voorzitter om de drie jaar afwisselend gekozen worden uit de bestuurders benoemd op voorstel van de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type A en vervolgens uit de bestuurders benoemd op de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type B. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van de bestuurders, Hij kan onder zijn leden een ondervoorzitter kiezen.

De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. BEVOEGDHEDEN

be raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

DAGELIJKS BESTUUR







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ~ L

mod 11.1

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere ry opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Zonder afbreuk te doen aan de uitoefening van de in voorgaand artikel bedoelde overdrachten van bevoegdheid, wordt de vennootschap ten opzichte van derden in rechte, vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking, door twee bestuurders samen optredend, waarvan één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A en één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type B.

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Hef positief balanssaldo, na aftrek van alle algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen,

maakt de nettowinst van de vennootschap uit, Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De rest wordt verdeeld onder de aandeelhouders, naar rato van het aantal aandelen die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders.

De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht,

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren mits eerbiediging van de wettelijke bepalingen terzake.

Niet geïnde dividenden uitgekeerd aan aandelen op naam verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf datum van in betaling stelling.

VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn,

-onverminderd het recht-van-de-schuldeisers om zich tot de rechtbank te-wenden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

f Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 71.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen kan de

vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de griffie van

de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013

- De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014

- De comparanten in deze beslissen tevens, met éénparigheid van stemmen, om voor de eerste maal het aantal

bestuurders vast te stellen op vier en te benoemen tot bestuurders voor de termijn van zes jaar:

Op voorstel van de aandeelhouders van de aandelen type A:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SENIOR HOMES', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Martens Wilfried, voornoemd.

- de naamloze vennootschap `GHEMME, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Vinktstraat 1 A, ondernemingsnummer 0446.101.713, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Martens

º%IVilfried, voornoemd.

Op voorstel van de aandeelhouders van de aandelen" type B:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'9LYT!A PROJECTS', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de beslotep vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `LAFAUT ENTERPRISES', voornoemd, die op paar beurt zal vertegenwoordigd worden als vaste vertegenwoordiger door de heer Lafatttpart, voornoemd.

- de naamloze vennootschap `LAFAUT INVEST', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lafaut Bernard, voornoemd.

Allen hier tegenwoordig en verklarende dit onbezoldigdmandaat te aanvaarden voor voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan mevrouw Stefanie Masschelin, mevrouw Laetitia De Craene en mevrouw Martine De Vrieze, medewerkers BDO, allen woonstplaats kiezende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, die allen afzonderlijk handelend rechtsgeldig de vennootschap zullen kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

- De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De aandeelhouders bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 11 juli 2012

a Voor-

behouden aan het Belgisch LStaatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

1 5 MU 2015

RECï-iT~ly ~~ leei/Aht

vnnounmnri -cr ~~lyLT

11111111,11111,11111L111

b

IIA

e St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.328.454

Benaming

(voluit) : Stuivenberg Constructie

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vinktstraat 1A - 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2015 wordt eenparig beslist het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen van Vinktstraat 1A, 9800 Deinze naar Posterijlaan 53, 8740 Pittem, dit vanaf heden.

Allen hier aanwezig, die goedkeuren.

Ilytia Projects BVBA

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Lafaut Bart

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0241-010

Coordonnées
STUIVENBERG CONSTRUCTIE

Adresse
POSTERIJLAAN 53 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande