SUPER ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUPER ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.142.725

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 10.01.2014 14004-0447-012
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 02.12.2014, NGL 12.01.2015 15007-0320-012
30/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

I ; na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : gq4. ?G,25-

V Benaming

(voluit) : SUPER ENERGY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Brugsestraat 230

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door meester Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris, ter

standplaats Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere", op 15.11.2011,

dat :

1. er door :

1) De heer HELDENBERGH Kurt, geboren te Oostende op vierentwintig november

negentienhonderdvijfenzestig (identiteitskaart nummer 590-9984167-80 - rijksregister nummer

65.11.24-015.28), echtgenoot van mevrouw CNOCKAERT Nadine, wonende te 8210 Zedelgem, Faliestraat 97.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO HELVIA", met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke, Constant Permekelaan 59 (ondernemingsnummer 0865.563.860; BTW-nummer BTW-BE0865.563.860); (Alhier vertegenwoordigd door de heer HELDENBERGH Kurt, voornoemd, die alhier optreedt krachtens een onderhandse volmacht de dato vijftien november tweeduizend en elf, welke aan deze akte wordt gehecht.) ;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. naam : SUPER ENERGY

3. zetel : 8210 Zedelgem, Brugsestraat 230

4. doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMiNG MET DERDEN

1.De groot- en kleinhandel, import en export van aile soorten lampen, waaronder en zonder dat de opsomming beperkend is, gloeilampen, halogeenlampen en daglichtlampen. De herstelling van elektrisch materiaal voor de nijverheid. De fabricage van klein elektrisch materiaal. Het plaatsen van centrale verwarming met warm water of stoom, het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen. De fabricage van koelinrichtingen, installatie voor luchtregeling en alarm- en beveiligingstoestellen. De installatie van sanitaire inrichtingen en gasverwarming voor lood- en zinkwerken, alle artikelen met betrekking tot allerhande sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, zonnepanelen, warmtepompen, zwembaden... Het onderhouden, plaatsen en herstellen van alle soorten branders. De vervaardiging en plaatsing van lichtreclames en kersverlichting en vervaardiging van miniatuurmodellen. De vervaardiging van materieel voor het overseinen met draaggolf voor industriële elektronica en van materieel voor het aanwenden van zwakstroom. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk. Het installeren van elektrische signalisaties voor wegen, spoorwegen, bin-nenwateren, zeewegen en luchtwegen. Fabricage van radio- en televisieontvangtoestel-len, alsmede van de onderdelen ervan. Herstellen van elektrische en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers en van mechanische spelen. Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van elektrische machines, toestellen en materieel. Groot- en kleinhandel in elektrische apparaten, computers, randapparatuur en artikelen voor huishouding en verlichting. Groot-en kleinhandel, import en export in elektro-apparatuur. Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde produkten, materialen en materieel. De import, export, verkoop, plaatsing, verhuring en leasing van satellieten, de adviesverlening inzake satellieten, proefmetingen uitvoeren en fabri-katie van onderdelen. Het plaatsen van pylonen en antennes voor alle doeleinden (inclusief het gieten van betonnen voetstukken). De verkoop van en kleinhandel in tele-communicatiemateriaal, teleradiotoestellen, geluidsinstallaties en video's, de verkoop van elektrische bekabeling, coax, elektrische huishoudtoestellen, enz... en de herstelling ervan. De verkoop en herstelling van horloges en metereologische toestellen. De verkoop van meubels en toebehoren, keukeninstallaties- en toestellen. De kleinhandel in hard- en software en kantoorbenodigdheden. Het verhandelen, kopen en verkopen, import en export, de groothandel en kleinhandel van alle elektrische, elektronische en aanverwante toestellen en onderdelen, het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden onder meer inzake energie efficiëntie.

Op de laatste btz. van bit( g vermelde- Recto raam en hoedanigheid van de instru,rerte'enee notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

gevoegd de rechtspersoon ten aana!ar ,an c;srr,on ta vertegenwoordigen

`aGa*sa Naam en handtekening.

tin V IV IVAllllllUl Y I IVVI

*11180387*

be a e~r s~

;veaergelegd ter griffie van mle rechtbank van koQphartdei Brugge - afdefjng tu C'" wstencie

'p 1 8

Griffie

r)e c7rrrrlo"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercia-isering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7. Het isoleren en ventileren van gebouwen, het stellen van energie-audits en alles wat daarmee verband houdt.

8.Aannemingswerken

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-Iet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de ver-wezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsad-vies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennoot-schap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschap-pen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

5. duur : onbeperkt.

6. kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters schrijven in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaren hun inschrijvingen te volstorten als volgt: 1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO HELVIA", vertegenwoordigd door de heer Heldenbergh Kurt, voornoemd, schrijft in op honderdvijfentachtig (185) aandelen, inhoudende een totale inbreng van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), welke zij volstort ten belope van zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00). 2) De heer Heldenbergh Kurt, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, inhoudende een totale inbreng van honderd euro (¬ 100,00), welke hij volstort voor het geheel. Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De inbrengen in geld werden ten belope van voormeld bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap volgestort of overgeschreven op een bijzondere rekening onder nummer BE74 7380 3382 2407 bij de KBC.

7. - BESTUUR

Bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste ver-tegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoe-men toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

* Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

* Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

8.boekjaar : het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni . Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend en dertien.

9.De jaarvergadering wordt gehouden op eerste dinsdag van december om zeventien uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend dertien.

10.Winstverdefing

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

11. Aanstelling

Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder(s)

Onmiddellijk hebben de oprichters met eenparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder(s), en dit voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO HELVIA" met als vaste vertegenwoordiger de heer HELDENBERGH Kurt, benoemd krachtens een beslissing van de zaakvoerders van 15 november 2011, beiden voornoemd, die verklaart niet onderhevig te zijn aan enige verbodsbepaling dienaangaande.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Bvba Kantoor Lut en Partners, te 8000 Brugge, Oostmeers 92, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

12.Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

* Vertegenwoordiging

Voor-

.ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden niet als werkdagen beschouwd.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te onderte-kenen.

* Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. 1n dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woor-den "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

13. Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte met aangehechte volmacht

Pieter Van Hoestenberghe

geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 08.01.2016 16006-0080-010

Coordonnées
SUPER ENERGY

Adresse
BRUGSESTRAAT 230 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande