SUPERIOR ICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUPERIOR ICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.557.132

Publication

13/10/2014
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i\t I-K3ELEG D

Griffie Rechtbank Koophandel

2 OKT 2014

Gent Afdegqi8.ostende ue grutier

SUPERIOR ICT

111111M9j3011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel; 8810 Lichtervelde, Damplasstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op 25 september 2014, is een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1) Heer VANWALLEGHEM Wouter John Adhemar, geboren te Roeselare op 4 november 1973, echtgenoot! , van Mevrouw Baert Evelyn, wonende te 8810 Lichtervelde, Damplasstraat 10.

2) Mevrouw BAERT Evelyn Veerle, geboren te Roeselare op 10 juni 1974, echtgenote van Hee Vanwalleghem Wouter, wonende te 8810 Lichtervelde, Damplasstraat 10.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhen Haar naam luidt "SUPERIOR

ZETEL: 8810 Lichtervelde, Damplasstraat 10

DOEL'. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Computerconsultancy in de ruime zin van het woord, waaronder onder meer wordt begrepen: het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software).

-Flet analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van computerprogramma's, gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering, ophaling en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

-Het verlenen van advies m.b1 informaticaprogramma's en bijstand bij de toepassing van deze programma's.

-Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur,

-Kleinhandel in computers, soft- en hardwarebenodigdheden in het algemeen

-Het ontwikkelen en beheren van websites,

-Flet registreren van domeinnamen.

-De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen.

-Het verlenen van diensten, het verstrekken van adviezen en het geven van trainingen, workshops en

opleidingen met betrekking tot informatie- en communicatietechnologie in de ruimste zin van het woord.

-Het onderzoeken van computer-gerelateerde problemen.

-De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, het verlenen van systeemondersteuning.

-Het verstrekken van vertaaldiensten en tolken.

-Technische organisatie/bijstand bij linguïstische aangelegenheden.

-Het verstrekken van diensten op taalkundig vlak.

-Het ontwikkelen en commercialiseren van informaticaproducten en  programma's in verband met talen.

-Elke dienstverlening op het gebied van management, project management, het beheer en het bestuur van

en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

-Aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot

onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van. onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be-'leg'-gingsad-'vies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke beisluiten op de fi-nan-eciële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen

roerende installaties,

-Het optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pend nemen, maar ook eventueel verkopen van aile roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij aile commerciële activiteiten.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

KAPITAAL Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twee en twintig duizend vijf honderd Euro (22.500,-Euro) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/10Dste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd (100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De aandelen kunnen genummerd worden.

Op het kapitaal werd ingeschreven door

1)Heer Vanwalleghem Wouter voor een bedrag van twintig duizend twee honderd vijftig euro (20.250,- euro) of op negentig (90) aandelen en volledig vol-stort

2)Mevrouw Baert Evelyn voor een bedrag van twee duizend twee honderd vijftig euro (2.250,- euro) of op tien (10) aandelen en volledig volstort.

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechts-persoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der ven-noten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen,

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitge-breide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroe-rende goederen en handeIsfondsen en in het algemeen aile akten waarbij een ministedeel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt besfist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven,

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

TOEZICHT: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen warden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen,

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepa-ling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegd-heid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van venno-ten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING; derde vrijdag van de maand december om zestien uur, in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgen-de werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarenboven zal door de zaakvoerders een algemene vergadering bijeengeroepen worden, telkenmale het belang der vennootschap zulks vereist.

Ook dient een algemene vergadering bijeengeroepen te worden wanneer vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de rege-len voorzien bij het wetboek vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder. Deze duidt een secretaris aan, al dan niet vennoot,

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zich ook door een andere ven-noot laten vertegenwoordigen.

Nochtans kunnen gehuwde personen elkander vertegenwoordigen, zelfs zonder schriftelijke volmacht en kunnen minderjarigen en andere onbekwamen worden bijgestaan of vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers, zonder dat die vertegenwoordigers de hoedanigheid van vennoot moeten bezitten,

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, alsmede door de vennoten die het verlangen. De afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder, uitgezonderd wanneer de besluiten van de vergadering op authentieke wijze moeten geacteerd worden.

De zaakvoerders en de commissarissen geven antwoord, op de vragen die door de vennoten worden gesteld, één en ander conform het wetboek van ven-nootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen even-eens worden gehouden bij middel van tete- of videoconferentie.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend,

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

BOEKJAAR: vangt aan op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone alge-mene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of in-gevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol-gens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2'behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING: §1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1026 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld

verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat: door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. in afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffe-ning in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

OVERGANGSBEPALINGEN,

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016,

2)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en zestien.

Aile verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 1 september 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting, warden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat alle gedane kosten of baten vanaf 1 september 2014 ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard. BENOEMING VAN DE NIET-STATUTA1RE ZAAKVOERDER

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één en tot deze functie wordt be-noemd voor onbepaalde duur: Heer Vanwalieghem Wouter Johan Adhemar, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninkrijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 en die verklaarde de opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd.

COMMISSARIS

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
SUPERIOR ICT

Adresse
DAMPLAATSSTRAAT 10 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande