SVINYA

Divers


Dénomination : SVINYA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.211.255

Publication

10/07/2012
ÿþ mod 11.1

~ÎI.t iw I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiaioso*

º%

be'

a

Bc St'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0837.211.255

Benaming (voluit) : SVINYA

Onderwerp akte : Fusie

Tekst :

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van:

geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 26 juni 2012 blijkt dat de vennootschap:

volgende beslissingen genomen heeft

1, Besluit tot fusie

a. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat heti gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Manval', zowel dei rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de gewone; commanditaire vennootschap 'Svinya', die houdster is van alle aandelen van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Manval',

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap `Manval'; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap; 'Svinya', wordt bepaald op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen die sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid 'Manval' gedaan werden, komen voor rekening van de overnemende vennootschap; 'Svinya', en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekening van de overnemende] vennootschap geboekt worden.

c. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

`Manval' op te bestaan.

2. Kwijting zaakvoerders overgenomen vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluiten de vergaderingen kwijting te verlenen aan de heer:

Ludwig Cieters, voornoemd, zaakvoerder van de overgenomen vennootschap `Manval' voor de

uitoefening van zijn mandaat.

Voor eensluidend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage : eensluidende uitgifte.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschapb

Zetel : Koningsstraat 27 5C

8400 Oostende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012
ÿþ Mal Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IilIUIlIII iuuiiiru

*iaosaeia"

l-

V beh

aa

Be Sta;

i



Oe urrrrie.

lveaergel recu Brug op

4 ME! 20Urïffïe

teren k van koophen

e -- afdeling te terra

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0837.211.255

Benaming

(voluit) : SVINYA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koningsstraat 27 5 C te 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

SVINYA

Gewone Commanditaire Vennootschap

Koningsstraat 27 5C

8400 Oostende

Ondernemingsnummer 0837-211-255

RPR Brugge

MANVAT.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Van Craeyenhemstraat 8

2280 Grobbendonk

Ondernemingsnummer 0870-424-253

RPR Turnhout

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Svinya Comm.V en Manval BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Manval BVBA door ontbinding zonder vereffening zaI overgaan op Svinya Comm.V overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 26 april2012 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Svinya Comm.V en Manval BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht Iigt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vbbr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

ËíjEagen bij fiëtliëTgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

A.De gewone commanditaire vennootschap Svinya, die haar maatschappelijke zetel heeft te 8400 Oostende, Koningsstraat 27 5C.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0837-211-255 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Brugge.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten betreft het maatschappelijk doel van de vennootschap:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

-het beheer en het behoud, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van roerende goederen, zoals aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en inde hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

-het verstrekken van Ieningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis

-het vervullen van administratieve taken voor derden

-zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De heer Ludwig Cieters, wonende te 2280 Grobbendonk, Van Craeyenhemstraat 8, werd aangesteld als statutair zaakvoerder, en dit voor de duur van zijn leven.

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd,

B.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manval, die haar maatschappelijke zetel heeft te 2280 Grobbendonk, Van Craeyenhemstraat 8.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0870-424-253 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Turnhout

Overeenkomstig de gecoordineerde statuten betreft het maatschappelijk doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft: tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor samenwerking met derden:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande.. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client , Ter uitvoering van haar opdrachten, en voor het waarnemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten als vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd cm op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap, alle roerende en onroerende, commerciële of, financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die zij daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of' hoe dan ook,

De heer Ludwig Cieters, wonende te 2280 Grobbendonk, Van Craeyenhemstraat 8, is aangesteld als niet-statutair zaakvoerder,

Zij wordt hierna de overgenomen vennootschap of de over te nemen vennootschap genoemd.

Svinya Comm.V zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Manval BVBA, over te nemen vennootschap.

2.Waardering en ruilverhouding (theoretische berekening)

2.1.Algemeen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn van mening dat een waardering van beide vennootschappen op basis van het eigen vermogen op datum van de (tussentijdse) balans per 31 december 2011 als meest relevante en als enige waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Svinya Comm.V bedraagt EUR 300.000 en wordt

vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 11300ste van het kapitaal.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Manval BVBA bedraagt EUR 18.600 en wordt vertegenwoordigd door 186 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Svinya Comm.V: EUR 329.756,86

Manval BVBA: EUR 240.713,51

2.2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de balansen per 31 december 2011 is als volgt:

Svinya Comm.V:

Waarde per 31 december 2011 EUR 329356,86

Aantal aandelen 300

Waarde per aandeel = EUR 1.099,19

Manval BVBA:

Waarde per 31 december 2011 EUR 240.713,51

Aantal aandelen 186

Waarde per aandeel EUR 1.294,16

waarde per aandeel Manval BVBA 1.294,16

waarde per aandeel Svinya Comm.V L099,19

Ruilverhouding 1,177375

~ ~ 1

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding kan het aantal uit te reiken aandelen als volgt worden berekend:

waarde per aandeel Manval BVBA 1.294,16

waarde per aandeel Svinya Comm.V 1.099,19

Ruilverhouding 1,177375

aantal aandelen Manval BVBA 186

aantal uit te reiken aandelen 219

Voor 186 aandelen Manval BVBA verkrijgt men in principe 218 aandelen Svinya Comm.V

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

2.3.Geruisloze fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge In het kader van de geplande fusie door opslorping dient vermeld te worden dat op dit moment de aandelen van Manval BVBA voor 100% in het bezit zijn van Svinya Comm.V. Op basis hiervan zal er een geruisloze fusie plaatsvinden en zullen er geen aandelen worden uitgegeven.

2.4.Kapitaalverhoging

Aangezien het een geruisloze fusie betreft, blijft het kapitaal van Svinya Cornm.V na fusie gelijk aan EUR 300.000.

3.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Aangezien het om een geruisloze fusie gaat, zullen er geen aandelen worden uitgegeven noch uitgereikt.

4.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

Niet van toepassing.

5.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

7.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 W.Venn.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 2.000.

8.Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9.Statutenwijzigingen

De statuten worden volledig aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

10.Fiscale verklaringen

Ondergetekende verklaart dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

11.Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen ondergetekende zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2012. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 15 mei 2012.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 26 april2012. De bestuursorganen van iedere betrokken vennootschap erkennen twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Ludwig Cieters

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0g3 g..lA " 2S~

Benaming : SVINYA

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de vorm van een Gewone Commandiitaire Vennootschap

Zetel : Koningsstraat 27 5C

8400 Oostende

Onderwerp akte :Oprichting

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 22 juni 2011. 1. Oprichters.

1. Mevrouw CIETERS Ulie, geboren te Herentals op 9 oktober 1975, rijksregister nummer; ;; 75.10.09-014.03, echtgenote van de heer Kris Berghmans, nagenoemd, met hem samenwonend te 12280 Grobbendonk, Kretbosstraat 29 /A.

2. De heer BERGHMANS Kris, geboren te Geel op 18 mei 1975, rijksregister nummer 75.05.18-j 075.25, echtgenoot van mevrouw Ulie Cieters, voornoemd, met haar samenwonend te 2280] !! Grobbendonk, Kretbosstraat 29 /A.

De echtgenoten Berghmans - Cieters zijn gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge akte wijziging huwelijksstelsel verleden voor notaris Philippe Goossens te; Grobbendonk op 9 mei 2011.

i! 2. Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire;

vennootschap. De naam van de vennootschap luidt 'SVINYA'.

3. Duur.

i! De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de! wijziging van de statuten zijn gesteld, ingevolge artikel 10.14. De artikelen 39 en 43 van het: Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing.

4. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Koningsstraat 27 5C.

5. Doel.

, De vennootschap heeft tot doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-; en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de! ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen oe onroerende zakelijke rechten;

- het beheer en het behoud, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen;; en verhandelen van roerende goederen, zoals aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of;. buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk;! statuut;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen vani bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of int! overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden;! geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en inde hoedanigheid van externe;, raadgever of orgaan van de cliënt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsblé

~I~IIIVMINI~IYII

*11101158*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod2.1

Voor-teihouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

het vervullen van administratieve taken voor derden;

zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich (aten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingenondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6. Kapitaal en aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR) en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één driehonderdste (1/30051e) van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds werd gevormd.

De comparanten komen overeen om de hierna bepaalde inbrengen van goederen, vrij en onbelast en in de staat waarin ze zich bevinden te doen in het vermogen van de vennootschap.

De inbreng van de ondergetekende oprichter sub 1 bedraagt in totaliteit tweehonderd negenennegentig duizend euro (299.000 EUR). Partijen komen overeen om in ruil voor haar inbreng tweehonderd negenennegentig (299) aandelen op naam te creëren.

De inbreng van de ondergetekende oprichter sub 2 bedraagt in totaliteit duizend euro (1.000 EUR). Partijen komen overeen om in ruil voor zijn inbreng één (1) aandeel op naam te creëren.

Op de driehonderd (300) aandelen, zoals hiervoor bepaald, zal door elk van de oprichters worden ingetekend, zoals hierna uiteengezet.

Elk van de oprichters verbindt zich onvoorwaardelijk tot de hierna omschreven inbreng, en wel als volgt:

- ten aanzien van mevrouw Ulie Cieters, oprichtster sub 1, geschiedt de inbreng als volgt: zij verkrijgt tweehonderd negenennegentig (299) aandelen in ruil voor de inbreng van een geldsom voor een bedrag van tweehonderd negenennegentig duizend euro (299.000 EUR);

- ten aanzien van de heer Kris Berghmans, oprichter sub 2, geschiedt de inbreng als volgt: hij verkrijgt één (1) aandeel in ruil voor de inbreng van een geldsom voor een bedrag van duizend euro (1.000 EUR).

Samen: driehonderd (300) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Beide comparanten, zijnde mevrouw Ulie Cieters en haar echtgenoot, de heer Kris Berghmans, beiden voornoemd, bevestigen dat de intekening geschiedt met gelden toebehorend tot hun respectieve eigen vermogens. Zij verklaren en erkennen dat zowel de vermogensrechten ais de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de aandelen tot elk van hun respectieve eigen vermogens behoren, zodat elk van hen over zijn rechten alleen kan beschikken, volgens de hierna statutaire bepalingen.

8. Beherende en stille vennoten.

De vennootschap wordt opgericht door beherende en stille vennoten.

Comparant sub 1, mevrouw Ulie Cieters, voornoemd, is beherend vennoot. Zij is hoofdelijk en

onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk als

_oprichter_van_de.vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%/oor- mod 2.1

t:ehouden Comparant sub 2, de heer Kris Berghmans, treedt op als stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng zoals die hierna wordt vastgesteld. Hij is als gewone inschrijver te beschouwen. Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt.

aan het 9. Bestuur en vertegenwoordiging

Belgisch Aan de zaakvoerder wordt de ruim te interpreteren bevoegdheid gegeven met betrekking tot het bestuur en beheer en de interne en externe vertegenwoordiging van de vennootschap.

Staatsblad De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen, daaronder begrepen zowel daden van beheer als daden van beschikking, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid een beroep doen, al dan niet tegen vergoeding, op één of meerdere door hem aangestelde lasthebbers.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, treden zij op als college dat collegiaal en bij een hierna bepaalde bijzondere meerderheid tot beslissingen komt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan met een gewone meerderheid van stemmen beslissen het mandaat van de zaakvoerder te bezoldigen.

De heer Ludwig Henri Virginie GIETERS, geboren te Herentals, op 16 maart 1952, echtgenoot van mevrouw Christiane Claes, thans wonende te 2280 Grobbendonk, Van Craeyenhemstraat 8, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van zijn leven.

De statutaire zaakvoerder kan individueel optreden. Zijn mandaat is onherroepelijk. Een statutaire zaakvoerder kan echter te allen tijde op eigen verzoek tijdelijk of definitief terugtreden uit deze functie. Zijn ontslag heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bij overlijden, onbekwaamverklaring, onderbewindstelling, afwezigverklaring of enige andere reden of omstandigheid waardoor de statutaire zaakvoerder zijn mandaat tijdelijk dan wel permanent niet kan uitoefenen, eindigt zijn mandaat voor de duur van zijn onbeschikbaarheid. De geestelijke onbekwaamheid van de zaakvoerder kan worden vastgesteld aan de hand van een medische verklaring, ondertekend door twee geneesheren, aangesteld door een deskundige beslissend overeenkomstig artikel 13 van de statuten, waarin de geneesheren gezamenlijk en unaniem verklaren dat de zaakvoerder niet meer in de geestelijke mogelijkheid verkeert te besturen.

Wanneer de heer Ludwig CIETERS, voornoemd, wegens de in vorige alinea vermelde omstandigheden in de onmogelijkheid verkeert zijn mandaat waar te nemen of terugtreedt uit zijn functie, wordt mevrouw Christiane Hortensia Augusta CLAES, geboren te Lier, op 29 april 1952, echtgenote van de heer Ludwig Cieters, thans wonende te 2280 Grobbendonk, Van Craeyenhemstraat 8, naargelang het geval çonform voorgaande alinea, tijdelijk dan wel permanent, en in dit laatste geval voor de duur van haar leven, de enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Mutatis mutandis geldt hetzelfde indien mevrouw Christiane CLAES tijdelijk dan wel permanent defungeert.

Wanneer mevrouw Christiane CLAES, voornoemd, wegens de in vorige alinea vermelde omstandigheden in de onmogelijkheid verkeert haar mandaat waar te nemen of terugtreedt uit haar functie, wordt mevrouw Ulie GIETERS, oprichter sub 1, naargelang het geval conform voorgaande alinea, tijdelijk dan wel permanent, en in dit laatste geval voor de duur van haar leven, de enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Mutatis mutandis geldt hetzelfde indien oprichter sub 1 tijdelijk dan wel permanent defungeert.

Betreft het de enige zaakvoerder, tevens enige beherende vennoot, en is geen opvolger voorzien, dan kan elke stille vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij uitdrukkelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder_

10. Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur, of

indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag

11. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

12. Winstverdeling. "

Het batig saldo van de resultatenrekening, waarnaar de balans verwijst vormt de nettowinst of het netto resultaat van de vennootschap.

Over de bestemming van het netto resultaat beslist de algemene vergadering en dit op voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Dergelijke uitkering aan de vennoten dient te geschieden in verhouding tot hun aandelen zoals bepaald in het vennotenregister.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-tsehouden aan het Belgisch Staatsblad



Indien de algemene vergadering het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders aanvaardt, dan wordt de beslissing tot uitkering genomen bij een gewone meerderheid in de zin van artikel 10 van onderhavige statuten. De algemene vergadering kan van het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders slechts afwijken met een bijzondere meerderheid in de zin van artikel 10.14 van onderhavige statuten.

Het tijdstip en de wijze van uitbetaling van het netto resultaat werden bepaald door de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders, met dien verstande dat de uitbetaling moet plaatsvinden uiterlijk binnen de twaalf (12) maanden na de datum van de algemene vergadering die tot uitkering van het netto resultaat heeft beslist.

De zaakvoerder kan ten allen tijde besluiten tot uitkering van interim-dividenden, tijdens het lopende boekjaar en dit als voorschot op de definitieve jaarlijkse uitkering van het netto resultaat zoals hiervoor bepaald.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

13. Eerste boekjaar  eerste iaarvergaderinq.

Het boekjaar begint vanaf heden en zal eindigen op eenendertig december van het jaar tweeduizend

en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei, om achttien

uur, van het jaar tweeduizend dertien.

14. Volmacht.

De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigden aan: mevrouw Kathleen De Bast, extern accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudend te Herentals, en ondergetekende notaris, elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de nodige machten worden verleend teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten, waaronder het uittreksel van de oprichtingsakte, te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge





Voor eensluidend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SVINYA

Adresse
KONINGSSTRAAT 27, BUS 5C 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande