SWEETEST TABOO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SWEETEST TABOO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.266.777

Publication

15/01/2014
ÿþFLuik B-'

Voor behoor

aan h

Belgis Staatst

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaatsbFacji llerg, e- aken kopie

na neerlegging ter griffie bgf ~~

vt

MONí7EL R BELGFUGGE Aroaur BettJetekt

ANK

OP' 1e griffier.

0 8 -01- 20r~

ELGISCH S 2 DEC. 25 raarS,s~~~..

Griffie

0428.266.777

SWEETEST TABOO

Naamloze Vennootschap

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm

1

11

Zetel : 8300 Inokke-Heist, Magere Schorre 81

(volledig adres)

Onderwerpen) akte

PARTIËLE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CEDIPAC"

DOOR INBRENG IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP " SWEETEST TABOO"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 12 december 2013, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CEDIPAC", met zetel te 2520 Ranst, Zwetstraat 5, BTW BE 0440.928.445: RPR Antwerpen, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

a) De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 730 Wetboek Vennootschappen niet zal worden opgesteld op basis van het artikel 734 Wetboek Vennootschappen.

b) De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in hete artikel 731 van het Wetboek Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

Aangezien geen splitsingsverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor op basis van artikel 731 van het Wetboek Vennootschappen neemt de vergadering kennis van de verslagen die zijn opgesteld overeenkomstig het artikel 602 van het Wetboek' Vennootschappen, met name het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan het besluit van dit verslag is opgenomen in het op de griffie van' de rechtbank van koophandel neergelegde afschrift.

De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten met eenparigheid van stemmen goed.

Neerlegging

Alleen het verslag van het bestuursorgaan blijft aan onderhavige akte gehecht ter, overschrijving en registratie.

Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt niet aan deze akte aangehecht aangezien het besluit werd opgenomen in deze akte.

Een exemplaar van de verslagen van het bestuursorgaan en van de revisor zullen samen' met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van: koophandel overeenkomstig artikel 75 Wetboek Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergaderingen nemen kennis van het hiervoor vermelde voorstel tot partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikel 728 Wetboek Vennootschappen door het' bestuursorgaan.

De vergaderingen verlenen met eenparigheid van stemmen ontslag van het voorlezen van voormeld splitsingsvoorstel en van de inbrengverslagen van de bedrijfsrevisor en het;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e bestuursorgaan. Ieder der aandeelhouders verklaart voor heden een afschrift van deze documenten te hebben ontvangen en er kermis van te hebben genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge DERDE BESLISSING

A. goedkeuring van de splitsing zonder vereffening.

Binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, beslissing tot goedkeuring van het partiële splitsingsvoorstel en beslissing tot de partiële splitsing van onderhavige vennootschap "CEDIPAC", door overgang van nabeschreven bestanddelen op de bestaande vennootschap "SWEETEST TABOO".

Deze bestanddelen zullen overgaan naar de bestaande vennootschap "SWEETEST TABOO" overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel en voormelde verslagen van inbreng in natura.

Eveneens zullen alle verbintenissen welke betrekking hebben op de overgedragen activa en passiva, overgaan op de bestaande vennootschap met betrekking tot de toebedeelde activa en passiva, zonder dat evenwel ooit enige schuld zal worden afgesplitst.

Boekhoudkundige toerekening:

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen ontstaan in hoofde van en uitgevoerd door de vennootschap "CEDIPAC" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, zoals omschreven in voormeld splitsingsvoorstel en verslagen van de bedrijfsrevisor inzake van inbreng in natura navermeld, worden vanaf 30 juni 2013, overeenkomstig hetgeen ter zake is bepaald in het splitsingsvoorstel, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de bestaande vennootschap "SWEETEST TABOO".

Kosten

De splitsingskosten vallen ten Iaste van de vennootschap "CEDIPAC".

VIERDE BESLISSING: beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen

De partiële splitsing aan "SWEETEST TABOO" omvat het onroerend goed te Ranst, Zwetstraat 5 in het op de griffie neergelegd afschrift langs de actief zijde en langs passief zijde het overeenstemmend eigen vermogen, zonder dat evenwel enige schuld mee wordt afgesplitst, zoals opgenomen in de aangehechte staat van actief en passief van 30 juni 2013.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift. STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift. BODEMDECREET

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

C. toekenning van de nieuwe aandelen in de bestaande vennootschappen  ruilverliouding

De vergadering stelt vast, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, met eenparigheid van stemmen dat de bestaande vennootschap "SWEETEST TABOO", voornoemd, duizend zeshonderd achtentwintig (1.628) nieuwe aandelen zal uitreiken, zonder geldopleg naar aanleiding van de partiële splitsing en de daaropvolgende inbrengen, aan de bestaande aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CEDIPAC" in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde,

Deelname in de winst

Deze aandelen van de bestaande vennootschap zullen onmiddellijk in de winst delen vanaf heden, met inbegrip van de winst uit hoofde van de verrichtingen uitgevoerd door de vennootschap "CEDIPAC" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, welke op boekhoudkundig vlak zullen geacht worden vanaf 30 juni 2013 voor rekening van de bestaande vennootschappen te zijn uitgevoerd, zoals voormeld.

Bijzondere voordelen

t

Beslissing dat geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend naar aanleiding van onderhavige afsplitsing aan de bestuurders van de gesplitste en overnemende vennootschap. VIJFDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura in de vennootschap "SWEETEST TABOO"

º% De vergadering stelt vast dat de ingevolge de partiële splitsing overgedragen vermogensbestanddelen, overeenkomstig het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan het besluit hiervoor werd opgenomen, de totale netto-inbrengwaarde van voormelde afgesplitste vermogensbestanddelen van de vennootschap "CEDIPAC" de som van driehonderdvijfenvijftigduizend zeshonderdachtendertig euro eenendertig cent (E 355.638,31) bedraagt.

De boekhoudkundige inbreng werd opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

º% De vergadering stelt vast dat:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "SWEETEST TABOO", groot veertien miljoen achtenzeventigduizend negenhonderd drieëntachtig euro (E 14.078.983,00), verhoogd wordt met van driehonderdvijfenvijftigduizend zeshonderdachtendertig euro eenendertig cent (E 355.638,31) met uitgifte van duizend zeshonderd achtentwintig (1.628) nieuwe aandelen;

- het volledig is onderschreven en volgestort.

- op deze duizend zeshonderd achtentwintig (1.628) nieuwe kapitaalaandelen integraal wordt ingeschreven door de aandeelhouders van de naamloze venootschap "CEDIPAC", met name:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CROONEN

HOLDING", voormeld, ten belope van duizend driehonderd zevenenvijftig (1.357) aandelen.

2. De heer CROONEN Dieter, voornoemd, ten belope van tweehonderd éénenzeventig (271) aandelen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat ingevolge de overdracht van voormelde vermogensbestanddelen van onderhavige vennootschap "CEDIPAC" naar voormelde vennootschap "SWEETEST TABOO", het kapitaal werd verminderd met de som van tweehonderd éénenzeventigduizend vijfhonderd éénenveertig euro zeven cent (E 271.541,07) ingevolge waarvan het gebracht werd van zeshonderd negenenzeventigduizend éénenveertig euro twaalf cent (E 679.041,12) op vierhonderdenzevenduizend vijfhonderd euro vijf cent (E 407.500,05).

ZEVENDE BESLISSING

VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende Notaris authentiek te akteren dat ten gevolge van de hiervoor genomen beslissingen:

- het kapitaal van de naamloze vennootschap "CEDIPAC" thans wordt vastgesteld op vierhonderdenzevenduizend vijfhonderd euro vijf cent (E 407.500,05).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend zevenenzestig (6.067) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- het kapitaal van de naamloze vennootschap "SWEETEST TABOO" thans wordt vastgesteld op veertienmiljoen vierhonderdvierendertigduizend zeshonderdéénentwintig euro éénendertig cent euro (E 14.434,621,31) Het is vertegenwoordigd door drieënveertigduizend honderd achtenveertig (43.148) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING

Ingevolge voormelde beslissingen, aanpassing van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- artikel 5 der statuten van de naamloze vennootschap "SWEETEST TABOO", om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat de tekst ervan voortaan respectievelijk zal luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt veertienmiljoen vierhonderdvierendertigduizend zeshonderdéénentwintig euro éénendertig cent (¬ 14.434.621,31) en is verdeeld in drieënveertigduizend honderd achtenveertig (43.148) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/ drieënveertigduizend honderd achtenveertigste (1/43.148ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op een stem."

NEGENDE BESLISSING

- artikel 5 der statuten van de naamloze vennootschap "CEDIPAC", om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat de tekst ervan voortaan respectievelijk zal luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vierhonderdenzevenduizend vijfhonderd euro vijf cent (¬ 407.500,05) en is verdeeld in zesduizend zevenenzestig (6.067) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zesduizend zevenenzestigste (1/6.067ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op een stem."

TIENDE BESLISSING

De bestuurders worden gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen. ELFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de ondergetekende Notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering geeft tevens bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAZARS TAX CONSULTANTS te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder de Heer Bram BUSSELOT, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven VEREIST

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 12 december 2013.

-Verslag bedrijfsrevisor

-Bijzonder verslag Raad van bestuur artikel 602 W. Venn.

13/11/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " e akte

N FRGCLCGG

MONITEUR B ffie Rechtbank Koophandel

5 -11- 2 29 OKT 2014

BELGISCF STA S 1Afd

êieSrugge

Ondernerningsnr : 0428.266.777

Benaming

(voluit) : SWEETEST TABOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Magere Schorre 81, 8300 Knokke-Heist (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende bestuurder - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 10 oktober 2014:

*14206712*

_ De grif fier

"-~----__-.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de gewone commanditaire vennootschap Vandewalle Beheer met maatschappelijke zetel te Magere Schorre 81, 8300 Knokke-Heist, ingeschreven in het, rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0842.812.511, vast vertegenwoordigd door de heer Toni Vandewalle, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 september 2014.

De bestuurder zal taken van administratieve en financiële aard uitvoeren.

Behoudens herbenoeming, zal het mandaat een einde nemen na de jaarvergadering van 2016.

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend,

De vergadering beslist een volmacht toe te kennen aan Mazars Tax Consultants, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, vertegenwoordigd door de heer Pierre Van Heuverswyn, de heer Roeland Vereecken of enige andere medewerker van Mazars Tax Consultants, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen en aile documenten te' ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap die nodig of nuttig zijn om bovenvermeld besluit uitte voeren, met inbegrip van het verrichten van de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede het verzorgen in opdracht van de volmachtgever van alle administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie,"

Pierre Van Heuverswyn

Bijzonder volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

1111111'1M! 5209

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Bruine)

Ondernemingsnr : 0428.266.777

Benaming

(voluit) : Sweetest Taboo

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Magere Schorre 81, 8300 Knokke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partieel splitsingsvoorstel

De raden van bestuur van onderstaande vennootschappen hebben 17 september 2013 beslist het onderhavige splitsingsvoorstel met betrekking tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna genoemd de "partiële splitsing"), opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun algemene vergaderingen van aandeelhouders, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 tot en met artikel 741 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De partieel te splitsen vennootschap Cedipac NV, met maatschappelijke zetel te Zwetstraat 5, 2520 Ranst en ingeschreven in het RPR te Antwerpen onder het nummer 0440.928.445 (hierna genoemd "Cedipac NV" of de "Af te splitsen Vennootschap");

-De verkrijgende vennootschap Sweetest Taboo NV, met maatschappelijke zetel te Magere Schorre 81, 8300 Knokke en ingeschreven in het RPR te Brugge onder het nummer 0428.266.777 (hierna genoemd "Sweetest Taboo NV" of de "Verkrijgende Vennootschap");

De raden van bestuur van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen door overdracht van een deel van het vermogen van Cedipac NV in het vermogen van Sweetest Taboo NV, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat Cedipac NV ophoudt te bestaan.

Voornoemde raden van bestuur verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenliijking van de partiële splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en [eggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders.

Voormelde partiële splitsing zal op grond van zakelijke overwegingen plaatsvinden overeenkomstig het fiscaal neutraliteitssteisel, bij toepassing van de artikels 46 en 211 juncto 183bis van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, voor zover als nodig bij toepassing van artikel 117 van het Wetboek der Registratierechten en van de artikels 11 en 18 § 3 van het BTW-wetboek, en eveneens overeenkomstig het continuïteitsprincipe op boekhoudkundig vlak bil toepassing van artikel 81 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

A. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1. ldentifIcatie van de Af te splitsen vennootschap: Cedipac NV

Oprichting

De naamloze vennootschap Cedipac werd opgericht onder de benaming Immo Drakenhof op 13 maart

1990, bij akte verleden voor Notaris Luc Rochtus, Notaris te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juni 1990 onder het nummer 301.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering de dato 17 december 2012, opgemaakt door Notaris Sofie Van Biervliet te Putte, houdende wijziging aard van de aandelen, omzetting van het kapitaal In euro en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 2013 onder het nummer 0003612,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gelegen te Zwetstraat 5, 2520 Ranst.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 679.041,12 EUR. Het is verdeeld in 6.067 aandelen op naam

zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één / zesduizend zevenenzestigste deel van het kapitaal_ Het kapstaal werd volledig .geplaatst en volgestort. Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

"Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging

en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste

zin bijstand en diensten versenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën,

verkoop, productie en algemeen bestuur ;

b.de aan- en verkoop van onroerende goederen;

c.het verwerven door inschrijving of aankoop en het besturen van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

vennootschappen;

d.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e.het toestaan van leningen en kredietopeningen van vennootschappen of particulieren, onder om het even

welke vorm in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-

en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van

deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

f.het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen;

in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden

door intekening, waarborg, plaatsing verhandeling of alleszins, alsmede het verwezenlijken van om het even

weke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

g.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

h.het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,

alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn

de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing

en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door

derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

i.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame activa;

j.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

k.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

technologieën en hun toepassingen,

(.alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door

-De heer Dieter Croonen, bestuurder;

-Mevrouw Maria Van der Goten, bestuurder;

-De vennootschap Croonen Holding BVBA, vertegenwoordigd door Dieter Croonen, bestuurder en

gedelegeerd bestuurder.

Rechtspersonenregister.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer

0440.928.445.

Aandeelhouders

-Croonen Holding, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te

Zwetstraat 5, 2520 Ranst : 5.056 aandelen;

-Dieter Croonen, wonende te Zwetstraat 5, 2520 Ranst : 1.011 aandelen.

Commissaris

Er is geen commissaris benoemd.

2. Identificatie van de Verkrijgende vennootschap: Sweetest Taboo NV

Oprichting

De naamloze vennootschap Sweetest Taboo werd opgericht op 20 december 1985, bij akte verleden voor

Notaris André Toye, Notaris te Oudenaarde. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 21 januari 1986 daarna, onder nummer 092.

Statutenwijzigingen

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd bij buitengewone algemene

vergadering de dato 30 december 2011, opgemaakt door Notaris Steven Verbist te Oostakker, behoudende

wijziging aard van de aandelen, en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen,

gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2012 onder het nummer 0038897.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gelegen te Magere Schorre 81, 8300 Knokke.

Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 14.078.983 EUR. Het is verdeeld in 41.520 aandelen op naam

zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één / éénenveertigduizend

vijfhonderd twintigste deel van het kapitaal. Het kapitaal werd volledig geplaatst en volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

I.De produktie, de aan- en verkoop, import en export van sportartikelen, textielwaren en schoeisel, en alles

wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt in de meest ruime zin.

II.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)Het verlenen van adviezen van administratieve, commerciële, technische of financiële aard ; in de meest

ruime betekenis bijstand en diensten verfenen rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en

financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur ; het uitvoeren van studies en expertises.

b)Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling, vertegenwoordiger evenals alle

activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest

verscheiden vormen.

c)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

d)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële activa.

iii.Het patrimoniumbeheer van onroerende en roerende goederen. Binnen dit kader kan de vennootschap

voor eigen rekening, bij deelneming of anderszins alle onroerende verrichtingen stellen, zoals huren, verhuren,

aankopen, verkopen, verkavelen van onroerende goederen, alsook het oprichten van gebouwen, met het oog

op een wederbelegging in onroerende of roerende, vaste of materiële activa,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend

doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel, of voor de

bevordering van de ontwikkeling van de onderneming.

De vennootschap mag alle nijverheids-, handels-, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan tot haar maatschappelijk doel en van

aard zijn dit doel te begunstigen, te beschermen of uit te breiden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Toni Vandewalle, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

-Karin Vandewalle, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0428.266.777.

Aandeelhouders

-De heer Toni Vandewalle, wonende te 8300 Knokke, Magere Schorre 81:1 aandeel;

-Mevrouw Karin Vandewalle, wonende te 9830 Sint Martens Latem, Hooglatemweg 4: 1 aandeel;

-GCV Vandewalle Beheer, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke, Magere Schorre 81: 41.518

aandelen.

Commissaris

Er is geen commissaris benoemd.

B. Beschrijving van de af te splitsen delen van het vermogen

De volgende delen van het vermogen van de Af te splitsen Vennootschap zullen op basis van een staat van

activa en passiva per 30 juni 2013 afgesplitst worden van het vermogen van Cedipac NV en toekomen aan

Sweetest Taboo NV:

Activa:

Het onroerend goed gelegen te 2520 Ranst, Zwetstraat 5, met een boekwaarde van 355.638,31 EUR:

# 220000Terreinen 9.977,71 EUR

# 220020Terreinen BK 2.023,51 EUR

# 220100Terrein Ranst Zwetstraat 5/7 104.115,28 EUR

# 220120Terreinen Spelvelden Ranst 118.743,60 EUR

# 221100Gebouw Ranst 193.356,95 EUR

# 221109Afschrijving Gebouw Ranst -192.390,19 EUR

# 221120Gebouw Zwetstraat 323.884,30 EUR

# 221129Afschrijving gebouw Zwetstraat-204.072,85 EUR

Netto Actief 355.638,31 EUR

Het proportioneel aandeel in het eigen vermogen van Cedipac NV

# 100000Geplaatst Kapitaal 271.541,07 EUR

# 100900Correctie voor proportionaliteit 68.711,05 EUR

# 132000Belastingvrije reserve 61.924,92 EUR

# 141000Overgedragen verlies -82.028,67 EUR

# 142000Winst van het boekjaar 3.603,12 EUR

# 142900Correctie voor proportionaliteit 0,00 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

# 168100 Uitgestelde belastingen op gereal. meerwaarden 31.886,82 EUR

Netto Passief 355.638,31 EUR

C. Gevolgen voor het eigen vermogen

De gevolgen van de partiële splitsing op het eigen vermogen van Cedipac NV en Sweetest Taboo NV blijken uit de splitsingsbalans zoals deze in bijlage aan dit partieel splitsingsvoorstel werd toegevoegd.

Het eigen vermogen van Cedipac NV zal verminderd worden met de netto-boekwaarde van het af te splitsen deel van het vermogen ten bedrage van 355.638,31 ¬ , rekening houdend met de toewijzing van de bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen van Cedipac NV aan Sweetest Taboo NV.

Verkrijgende vennootschap: Sweetest Taboo NV

Het eigen vermogen van Sweetest Taboo NV zal vermeerderd worden met de netto-boekwaarde van de hierboven voornoemde vermogensbestanddelen ten bedrage van 355.638.31 ¬ , rekening houdend met de toewijzing van de bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen van Cedipac NV aan Sweetest Taboo NV,

D. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg(Art. 728, 2de lid,

2° W. Venn.)

De ruilverhouding van de aandelen werd berekend aan de hand van de boekhoudkundige staten van de

partieel af te splitsen Vennootschap (Bijlage 1) en van de Verkrijgende Vennootschap (Bijlage 2) afgesloten per

30 juni 2013.

De ruilverhouding werd berekend aan de hand van de intrinsieke waarde van beide vennootschappen.

Zodoende worden de vermogensrechtelijke belangen van de betrokken vennootschappen gerespecteerd.

Op basis van deze gegevens, wordt de ruilverhouding als volgt berekend:.

1)Af te splitsen Vennootschap: Cedipac NV

a.De voor de bepaling van de ruilverhouding weerhouden gecorrigeerde netto waarde van het vermogen bij

Cedipac NV, dat wordt afgesplitst, bedraagt 1.207162 EUR;

b.Er zijn 6.067 kapitaalsaandelen zonder vermelding van nominale waarde, allen gelijk en allen hebbende

dezelfde rechten en voordelen.

2)De Verkrijgende Vennootschap: Sweetest Taboo NV

a.Het gecorrigeerd netto-actief van Sweetest Taboo NV v6& de inbreng bedraagt 30.787.000,00 EUR en

het gecorrigeerd netto-actief van de inbreng in Sweetest Taboo NV bedraagt 1.207.162 EUR.

b.Er zijn 41.520 kapitaalsaandelen zonder nominale waarde, die elk een waarde hebben van 741,50 EUR.

c.De inbreng van het gecorrigeerd netto actief zal vergoed worden door uitgifte van 1.628 aandelen zonder

geldopleg.

d.De netto-intrinsieke waarde van een aandeel is derhalve na de partiële splitsing 741,50 EUR.

Vergoeding van de inbreng:

Er zullen 1.628 nieuwe volgestorte aandelen van Sweetest Taboo NV gecreëerd worden.

Voor de vergoeding van de partiële splitsing zal de verkrijgende vennootschap derhalve een aantal

aandelen creëren dat gelijk is aan 1.628. Deze nieuw gecreëerde aandelen zullen identiek zijn aan de

bestaande aandelen.

E. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen in de Verkrijgende Vennootschap zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Af

te splitsen Vennootschap door inschrijving ïn het aandeelhoudersregister van de Verkrijgende Vennootschap.

F. Datum van de deelname in de winst

De nieuw gecreeërde aandelen zullen recht hebben op deelname in de winst vanaf de dag van hun creatie.

G. Datum vanaf welke de handelingen van de Af te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De verrichtingen van de Af te splitsen Vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 30 juni 2013 ln de mate dat deze verrichtingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de af te splitsen Vennootschap dat in de Verkrijgende Vennootschap zal worden ingebracht.

H. Bijzondere rechten

Er zijn geen aandeelhouders in Cedipac NV die bijzondere rechten bezitten en er bestaan geen andere effecten dan aandelen zodat er bijgevolg geen bijzondere rechten zullen toegekend worden naar aanleiding van de partiële splitsing.

I. Bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris en een bedrijfsrevisor

Mazars Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Alain De Quick, bedrijfsrevisor, werd belast om het verslag op te stellen waarvan sprake is in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen voor Cedipac NV. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht werd in gemeen overleg bepaald.

J. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen

Aan de leden van de raad van bestuur van Cedipac NV noch aan de leden van de raad van bestuur van

Sweetest Taboo NV worden bijzondere voordelen toegekend ten gevolge van de huidige partiële splitsing.

K. Beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de volgende bestanddelen van Cedipac NV overgedragen worden aan Sweetest Taboo NV:

-Onroerend goed gelegen te 2520 Ranst, Zwetstraat 5

Alle activa en passiva, rechten en plichten gelieerd aan deze bestanddelen zullen dan ook worden overgedragen aan Sweetest Taboo NV. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van Cedipac

' i e

NV zal eveneens worden overgedragen aan Sweetest Taboo NV. De overdracht omvat eveneens het geheel van vergunningen, administratieve toelatingen, attesten, contracten en welk ander bestanddeel dan ook dat nodig of noodzakelijk zou zijn voor de overgenomen bestanddelen.

De vermogensbestanddelen van de Af te splitsen Vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 30 juni 2013 worden overgedragen.

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de Af te splitsen Vennootschap.

L Verdeling onder de aandeelhouders van de Af te splitsen vennootschap van de aandelen van de Verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Deze nieuw gecreëerde aandelen zullen worden verdeeld onder de huidige aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, als volgt:

-De heer Dieter Croonen, wonende te 2520 Ranst, Zwetstraat 5: 271 aandelen;

-Croonen Holding BVBA, met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst, Zwetstraat 5: 1.357 aandelen.

Er dient geen opleg in geld betaald te worden.

Bijkomende vermeldingen

I. Boekhoudkundige verwerking van het afgesplitste vermogen bij Cedipac NV

Voor de boekhoudkundige verwerking van het afgesplitste vermogen verwijzen wij naar de splitsingsstaat, welke is toegevoegd als bijlage aan onderhavig voorste!.

Il, Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit vaarste! door de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. III. Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de Af te splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap, ten vroegste na het verstrijken van de wettelijk termijn vereist voor de' neerlegging van dit voorstel ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 17 september 2013 te Knokke, in 2 maal twee originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge en te Antwerpen overeenkomstig de artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd, 17 september 2013:

"De raad van bestuur kent vervolgens aan Mazars Tax Consultants met maatschappelijke zetel te Bellevue 5 bus 1001, 9050 Gent, en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0445.851.293, vertegenwoordigd door dhr, Pierre Van Heuverswyn, met bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de bevoegdheid toe om in het kader van de beslissing tot opmaak van het voorstel tot partiële splitsing, al het nodige te doen, met inbegrip van alle wettelijke formaliteiten die moeten vervuld worden bij de griffie -van de Rechtbank van Koophandel, het ondememingsloket of de Kruispuntbank van Ondernemingen." _

Pierre Van Heuverswyn

Bijzonder gevolmachtigde

Hiermee neergelegd:

Splitsingsvoorstel dd, 17/09/2013;

Notulen raad van bestuur dd. 17/09/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/08/2013
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGFI FGD ter GRIFFIE RECHTBANK VAN KOt7PHAiVi]El: r^

BELGE BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2013 2.2 Mlle

re

BELGISCH STAATSBLAD Griffie

111 *13123142* 1

VlON1TEUR

111111 3 Q -07-

Ondernerningsnr : 0428.266.777

Benaming

(voluit) : SWEETEST TABOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Magere Schorre 81, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte M Ontslag en Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 19 april 2013:

"De Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Toni Vandewalle als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap met ingang vanaf heden, vermits betrokkene meestal in het buitenland vertoeft en aldus zelden beschikbaar is.

Overeenkomstig artikel 61 §2 W. Venn. beslist de raad van bestuur Mevrouw Karin Vandewalle, wonende te 9530 Sint-Martens-Latem, Hooglatemweg 14, te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor alle rechtspersonen waarin de vennootschap reeds een mandaat als bestuurder, zaakvoerder of lid van directiecomité uitoefent, en tevens in alle rechtspersonen waarin de vennootschap in de toekomst een mandaat van bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité zal waarnemen en dit met ingang vanaf heden.

De benoeming van Mevrouw Karin Vandewalle is van onbepaalde duur.

Vervolgens kent de raad van bestuur een volmacht toe aan Mazars Tax Consultants, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 5b / 1001, vertegenwoordigd door de heer Pierre Van Heuverswyn of enige andere medewerker van Mazars Tax Consultants, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5b 1 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaats stelling, om de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten alsmede alle administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie, te verzorgen in opdracht van de volmachtgever."

Pierre Van Heuverswyn

Bijzonder volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.01.2013, NGL 12.04.2013 13088-0112-018
04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.02.2012, NGL 30.04.2012 12103-0054-018
15/02/2012
ÿþ_ ~.

.rl~.~!i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NORGELEGD ter GRiWFIE aF

RECI-Î mANKVAN ICODPHANDEI-

RSi InGE(Afdeling BrtigiPi

NEONITÎ UR BEkrip

DI"; =ION

NI

'II

bet a; Be Sta,

*1703889'

7 JAN. 2012

rrg rº% e

0 8 -i12 2012 Griffie

Ondernemingsnr : 0428.286.777 Benaming

(voluit) : SWEETEST TABOO

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 81

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 30 december 2011, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SWEETEST TABOO", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 81, BTW BE 0428.266.777 RPR Brugge, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de aard van de aandelen te wijzigen en hiertoe de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft voorafgaandelijk een aandelenregister aangemaakt en', beslist dit bij te houden op de zetel van de vennootschap : de aandelen worden vernietigd en ingeschreven in: dit aandelenregister,

TWEEDE BESLUIT

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, wordt met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

- de tekst van het artikel 9 wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedematerialiseerd en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van gedematerialiseerde aandelen blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening."

De tekst van artikel 23 wordt gewijzigd als volgt: de woorden "zijn effecten aan toonder" worden geschrapt. DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten opdracht en volmacht te geven aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent tevens een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm' heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en mevrouw Catherine Wailly, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de aandelen op naam in te schrijven in het register van aandelen, een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen af te geven, om alle eventueel noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Belgsich Staatsblad, het ondememingsloket, de BTW-administratie en het comité voor nazicht van effecten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELU`ltri.ii ST/ZA - -- - - -

BESTLIUR

Voor- behoeuden n tsbt Belgisq~i Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van het PV M. 30/12/2011; -lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþl Matl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~ n 1111111111111111111

*11149236*

be

B St~

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling

o g Brugge)

p:

2 SEP. 2gnffie

De flrtfrer

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

0428.266.777

SWEETEST TABOO

naamloze vennootschap

8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 81

PARTIËLE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "D'LIGHT HOLDING" DOOR INBRENG IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAPEN "AMITEX" & "SWEETEST TABOO"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 9 september 2011, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SWEETEST TABOO", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 81, BTW BE 0428.266.777 RPR Brugge, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De Algemene Vergaderingen beslissen met eenparigheid van stemmen dat verzaakt wordt aan de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het eerste en tweede lid luiden als volgt:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle; vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergaderingen nemen kennis van:

- het hiervoor vermelde voorstel tot partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikel 728 Wetboek van Vennootschappen door de bestuurders.

- de verslagen opgesteld door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid` "JACQUES STEYAERT", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poolse Winglaan 98, BTW BE 0432.234.275 RPR Gent, vertegenwoordigd door de heer' Jacques STEYAERT, bedrijfsrevisor, van 8 september 2011 in toepassing van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura in de vennootschappen "AM1TEX" en "SWEETEST TABOO" ingevolge de partiële splitsing van, de vennootschap "D'LIGHT HOLDING".

Het besluit van gemeld verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in

natura in de vennootschap "SWEETEST TABOO" luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap

"SWEETEST TABOO" bestaat uit:

- de toebedeelde activa (13.215.638,38 EUR)

- het toebedeelde vreemd vermogen (36.655,41 EUR)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad _ 04110/2011- Annexes du Nróniteur belge

LS`9Zi'0£ 3 Iuui!dug 'I :pjaapaddo lpaom ejon SIE ua `12eeapaq (96`Z86'8LI'£I luaa 4uaâauuasaz o.Tna â!IT!aroaaanni plapuoqua2au puaz!npâ!auanazualT!ae p.Tapuoq uaofrtut

ualiaap UEA u:Ios ap «JNIIQ'" IOH .LHJrLQ» derjosloouuan ap UEA uajappumsagsuagoua.ran alslTldsa3e apjawaoon uen apaeemSuaaqui-o11au ajelol ap `uaurouado imam aoonaarTl lrnjsaq

1arl uenaeem `aosTnaas3frap0q ap UEA 4ejsaan 101I 4suroDIu0aaano `uajappuelsaqsuaouraan uageapaaano XuTslrjds ajaTlaed ap agjonanuT ap lep lsen MIS fuuapelaan aQ ~

's400gV.L

Zsa.LaaAAS deqasioouuan ap u! naniuu u! 2uaaqu! mou!) upoqaanreei!dux

0KISSIrISgâ ~Q2i~IA

-paeEmaq uapaom aarssopsdeqosloouvan laq uT jez aapue uaa ua japuelldoo}I UEA 3juEqlljoau ap UenaT~Jt.r3 aal pfajalaaav vap12)m uadderjosloouvan UEA )jaoglaM s~, ja?jTlae 29suTo}jvaa]ano Iez uaOejsaan apjavaa uen 100T4T.l0 uaa

" uauioua uaqqarl a1 UEA srUu03j aa va Q'eUenlUo uaqqall a1 ualuau.Tnoop azap UEA uaa uaparl ao0n laeel}jaan saapnoTllaapuee aap lapai

" ablsaq uen peea ap ua aosrnaaseapag ap UEA UaElSaan L!a IalSaoons8urs1TIds pjaaraoon UEA Uejaoon IaTI UEA 2e151U0 uaululals UEA pIaqÁTaeduaa lauz uauajlan Uauraapeaan ou

e '«1JNIQ'7OH

Au0ITQ deqosloouuan ap UEA a~1on2uT «OOad,L .LSMLgUMS

dTSIosloouvan ap UEA ÊvTgoTlaanleeiTdmI ap Crg eanleu uT ?)va3qul ap 101 2uppjaalag laua addeTlosloouuaA ven 3jaoglaM Zpg Iaalilae uen â'utsseda0l u! IIpZ !Inf I oleP aP «OOSdZ

.LzaMs dEgasloouuan ap UEA saapannlsag ap aoop pjalsaSdo gejsaan 1aTI -

~ ...

Ltt7g?I.LS3M-SCINgQ UNIS ISO6

86 uvvpSurm aspood

Josznaasi;ftapag

.LHIyAILS sanbavr Joop pSzpaoontuaSalaan

«.LH7yh.7iS sanbavC 6'gllg

I[OZ aaqzualdas 8 do t,uaJlsam-sftuaQ-ms al pSrpuzaaq ua ppalsaSdo snppy

0 " SutyyazJJan ap uvn ppzpapfrpp7q ua pzay8zlvzuJyaa4 ap apuaffa..riaq uaop

aîâvvadsyzn uaa Jvvlsaq ut lazu aa lyavJpdo azuo Jvp uaaauuraay uvv aJyops uay Ja pet au '7É'HI1H t7O'Z9O'Z uvn ppvvdag Sapdo uaa sr Jg

" apavvnt apvutu.rou uvn Surppau.taan Japuo2 `« J1VIQ7pH L~JI7,Q AN dvyasloouuan uaslzpds al paazlavd ap uvn s..rapnoypaapuvv aaapuv efluvv puaapaSaoJ uapapuvv OZ8" 6£ Jin 1vvlsaq vanivu uz $uaJqur ap uvn SurpaoSJan au

cà " uapapuvv

uaPaS aJ Jzn Suaaqur ap uaSaJ ap uvn apJvvntaryavJf ap ua pvJuvv Jay oui uauroapuaaaano ageuzzuuay `uapzap SuzJapJvvnt uvn uapoylat.0 a2ap aoJJvvnt `uaSurpvdagap..rvvnt ap -

`ufi2 pJoontluvaan yasrurouoaaseapag SuzJapJvvnt ur~T uapoylau.i uapnozlaaant uaftlavd ap Joop minou ut Suaaquz ap Joon ap -

`ptayepaprnp ua pzaySzJnaranvu uvn

u~szaaan apvurJou ap uvv Jpaoontluvag vanyvu ur Suaaquz aappa uvn Suznftayasaq ap -

ca

:1vp paapaoo uvn xz uaq `uapayz.uvvzapJantapoaJuoa ufrzu uvn uaSrpuzaag ex,ftg

..,. . .

`vanyvu uz Suaaquz ap uvn SurpaoSJan JaJ uapapunv uanaS ay Jzn dvyasloouuan ap Joop pvluvv lay uvn Suzpvdaq ap Joon ua uapappuvlsaq aJzTov.igaSup ap uvn SutaapJvvnt ap Joon xftpapaoontluvaan sr dvyasJoouuan uaslrpds al paazyJvd ap uvn uvvSaosannJsag pH " vJnJvu ut Suaaquz aaJvzuz uaaostnaasfftapag Jap ynnitysul Jay aoop pSzpavvnaSyzn uatu_tou ap SrJsuroapuaaaano uat2a2vu piani SurlyazaJan au

" JaSuaaqua ap '« JN1I7OH .LHJ17,Q>, AN uasJrpds al paaryavd ap Joop JJnagaS JyavJpaano aQ '«J11lIQ'I(?H11-1D17, (1 MI dvyasloouuan uasyzpds a1 paatyJvd ap 1ol apuaaoyaq

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

A. Geplaatst kapitaal ¬ 30.126,57

II. Reserves ¬ 428.119,68

A. Wettelijke reserve : ¬ 3.012,66

B. Beschikbare reserve ¬ 425.107,02

III. Overgedragen Resultaat ¬ 12.720.736,72

A. Overgedragen winst ¬ 10.929.862,56

B. Winst van het boekjaar ¬ 1.790.874,16

EIGEN VERMOGEN ¬ 13.178.982,97

º% De vergadering stelt vast dat:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "SWEETEST TABOO", groot negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), verhoogd wordt met dertien miljoen honderd zevenentachtigduizend negenhonderd tweeëntachtig euro en zevenennegentig cent (¬ 13.178.982,97) met uitgifte van negenendertigduizend achthonderd twintig (39.820) nieuwe aandelen;

- het volledig is onderschreven en volgestort.

- op deze negenendertigduizend achthonderd twintig (39.820) nieuwe kapitaalaandelen integraal wordt ingeschreven door de aandeelhouders van de naamloze venootschap "D'LIGHT HOLDING", met name:

1. De Heer VAN VOOREN Bart, voornoemd, ten belope van negentienduizend negenhonderd en tien (19.910) aandelen.

2. De Heer VANDEWALLE Tony, voornoemd, ten belope van negentienduizend

negenhonderd en tien (19.910) aandelen.

ZEVENDE BESLISSING

VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende Notaris authentiek te akteren

dat ten gevolge van de hiervoor genomen beslissingen:

- het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SWEETEST TABOO" thans wordt vastgesteld op veertien miljoen zevenennegentigduizend negenhonderd tweeëntachtig euro en zevenennegentig cent (¬ 14.079.982,97). Het is vertegenwoordigd door eenenveertigduizend vijfhonderd twintig (41.520) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

TIENDE BESLISSING

Ingevolge voormelde beslissingen, aanpassing van:

- artikel 5 der statuten van de naamloze vennootschap "SWEETEST TABOO", om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat de tekst ervan voortaan respectievelijk zal luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt veertien miljoen zevenennegentigduizend negenhonderd tweeëntachtig euro en zevenennegentig cent (¬ 14.079.982,97) en is verdeeld in eenenveertigduizend vijfhonderd twintig (41.520) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/éénenveertigduizend vijfhonderd twintigste (1/41.520ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op een stem."

ELFDE BESLISSING

De bestuurders worden gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te

brengen.

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de ondergetekende Notaris, alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en

)

~

Voor-'béfiouden

áan het Belgisch Staatsblad

neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering geeft tevens bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAZARS TAX CONSULTANTS te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder de Heer VAN HEUVERSWYN Pierre, de Heer VEREECKEN Roeland en Mevrouw WAILLY Catherine, en haar aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

STEMMING

Alle voormelde beslissingen worden afzonderlijk aangenomen met eenparigheid van stemmen van alle aandeelhouders, deze die het aangaat vertegenwoordigd als gemeld.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 9 september 2011;

-lijst van publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de revisor

Annexes du Moniteur bëlgé

Bijlagen biij U t"Bë-tgisëh-Stïátslil d - O4C11)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011
ÿþVo, beho

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod

~Y I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illefil11111111I111M11111

NEERGELEGD ier GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdefing Brugge)

op: 18 JULI 2011

Gri

Lie grriiffer,

Ondememingsnr : 0428.266.777

Benaming

(voluit) : Sweetest Taboo

Rechtsvorm : NV

Zetel : Magere Schorre 81, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing

Neerleggen van het voorstel tot partiële splitsing van 25 juni 2011 overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 .

Toni Vandewalle

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.02.2011, NGL 24.03.2011 11064-0275-014
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.02.2010, NGL 08.06.2010 10158-0511-014
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.02.2009, NGL 14.05.2009 09147-0197-014
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.02.2008, NGL 07.05.2008 08133-0036-015
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 02.02.2007, NGL 31.05.2007 07175-0111-017
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.02.2006, NGL 02.05.2006 06130-4616-016
06/07/2005 : GE151104
04/04/2005 : GE151104
05/04/2004 : GE151104
01/04/2004 : GE151104
08/04/2003 : GE151104
12/04/2002 : GE151104
11/04/2001 : GE151104
03/07/1998 : GE151104
01/01/1997 : GE151104
17/01/1996 : GE151104
01/01/1996 : GE151104
12/12/1995 : GE151104
01/01/1993 : GE151104
08/01/1991 : GE151104
22/12/1987 : BG62365
21/01/1986 : BG62365

Coordonnées
SWEETEST TABOO

Adresse
MAGERE SCHORRE 81 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande