SWEETS COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWEETS COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.497.838

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0557-020
24/07/2014
ÿþ aj

~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

bel a

BE

Sta

*19143183*

3EL

MONITEUR

1 -07-

G1SCH STAR T SS! r1iffie

nt AfdelingG Brugge

B

2(

._tejfie Rechtbank Koophandel

14 0$ JUL 2014

De griffier

Ondernemingsnr : 0833.497.838

Benaming

(voluit) : SWEETS COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lijsterstraat 17, 8850 ARDOO1E

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel 1 uitbatingszetei vennootschap

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 25 APRIL 2014 GEHOUDEN OP DE ZETEL OM 16 UUR

Met ingang van 28 april 2014 wordt de maatschappelijke zetel 1 uitbatingszetel van de BVBA SWEETS COMPANY, verplaatst van de Lijsterstraat 17, 8850 Ardoole naar de Spanjestraat 141, 8800 Roeselare.

MESSELY Peter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 18.03.2013 13064-0390-013
13/09/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHAN DEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 1 SEP~r?~ griffier,

III IIIVIVI IVV~~I~II III IV Rlla

" iiiaeza~*

Vc behc aar Belt Staal

Ondernemingsnr : 0833497838

Benaming

(voluit) : SWEETS COMPANY

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LIJSTERSTRAAT 17 8850 ARDOOIE

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

MET INGANG VAN 19.08.2011 NAM ONTSLAG ALS ZAAKVOERDER :

MAIHEU LINE, SINT-MICHIELSEWEG 31 BUS 31 8520 KUURNE

PETER MESSELY

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2011
ÿþMoe 21

Ondememingsnr :

Ö833 4

Benaming

(voluit) : SWEETS COMPANY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lijsterstraat 17 te 8850 Ardooie

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op eenentwintig januari tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoten: al De heer MESSELY Peter Remi Firmin, geboren te Kortrijk op 21 april 1971, thans ongehuwd, wonende te 8850 Ardooie, Lijsterstraat 17;

b/ Mevrouw MAIHEU Line, geboren te Kortrijk op 27 oktober 1984, thans ongehuwd, wonende te 8520 Kuurne, Sint-Michielsweg 31 bus 31;

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming  SWEETS COMPANY °

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8850 ARDOOIE, Lijsterstraat 17.

-5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 Euro zegge ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het is vertegenwoordigd door 186 zegge honderd zesentachtig aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénhonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaande-len wordt als volgt in geld ingeschreven: De aandelen zijn genummerd van een tot honderd zesentachtig. Er wordt ingeschreven voor 18.500,00 Euro door de heer MESSELY Peter, voornoemd, op 185 aandelen en daarvoor worden hem 185 aandelen toegekend genummerd van nummer 1 tot en met nummer 185. Er wordt ingeschreven voor 100,00 Euro door mevrouw MAIHEU Line, voornoemd, op 1 aandeel en daar-voor wordt haar 1 aandeel toegekend genummerd 186. De heer MESSELY Peter betaalt ieder van zijn aandelen af voor 62/185en en betaalt derhalve af 6.200,00 Euro. Mevrouw MAIHEU Line betaalt haar 1 aandeel volledig af en betaalt derhalve af 100,00 Euro. Er blijft dus door de heer MESSELY Peter nog afbetalen een som van 12.300,00 Euro. Er werd dus in totaal 6.300,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij de ING Bank te Gullegem die een bankattest heeft afgeleverd.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-organiseren van culinaire activiteiten in de meest ruime zin

-organiseren van en adviseren inzake events, beurzen, tentoonstellingen, teambuildingactiviteiten en alle gelijkaardige of complementaire activiteiten

-handel in voedingswaren in de meest ruime zin

-aan- en verkoop geschenkartikelen

-import en export chocolade, chocolademachines, machines algemeen, voertuigen, textiel, kledij, in de meest ruime zin

-consulting en coaching, teambuildingorganisatie, incentives

-organisatie buitenlandse culinaire excursies in de meest ruime zin

-alle dienstverlenende activiteiten gepaard gaand met of nuttig of complementair aan het voorgaande

-Tevens mag de vennootschap alle commerciële, industriële, handels- en financiële roerende en onroerende handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken, uitbreiden, of vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel;

Bovenstaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na - " , - " ter griffie van de akte

MONITEUR

IRECTI

TBANK VAN KOOPHANDEL TE

GGE (Afdeling Brugge)

2 7 JAN. 2011 .

De griffier,

Griffie

fq.` Luik B



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

*11026077

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goede-ren kopen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opsiorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

-8/ Jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste vrijdag van maart om 16 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en dertien, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergade-ringen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen wor-den hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is. Naast de bijeenroe-pingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval ge-schiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproe-ping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uit-brengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon ge-kozen door de aanwezige vennoten. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijge-houden. De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissin-gen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen af-breuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergade-ring hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-101 Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kun-nen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoe-ring van de

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

Bestuursbevoegdheid: De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er maar één zaak-voerder is zal hij het bestuur alleen voeren. Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamen-lijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voor-zitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn, vertegenwoordigt gel-dig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders thans te bepalen op twee. Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur: de heer MESSELY Peter, oprichter voornoemd en mevrouw MAIHEU Line, oprichter voornoemd.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgen-de jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf. Op het einde van elk boekjaar zal het be-stuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inacht-neming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vast-stelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is ge-daald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mo-gen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

-13! Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle ven-noten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14! Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één november twee duizend en tien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting wor-den overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-15! Volmachten: De bvovv bvba Brugman, met zetel te 8560 Wevelgern, De Vlasvink 5 RPR Kortrijk 0 446 764 083 of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbin-tenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documen-ten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SWEETS COMPANY

Adresse
SPANJESTRAAT 141 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande